Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΣ Ατρόμητος – Καλαμωτή 2 - 3



Δυστυχώς τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδος μας επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμη αγωνιστική. Ένα πρώτο ημίχρονο που ξεκίνησε ιδανικά και κυλούσε όπως θέλαμε, μετά από την επίτευξη του γκόλ της Καλαμωτής αποσυντονιστήκαμε και γίναμε μάρτυρες μίας ανατροπής από την Καλαμωτή, που δίκαια αισθάνεται δικαιωμένη από τις επιλογές της και την προσπάθειά της.


Η ομάδα μας έκανε πολλές φάσεις, που δυστυχώς δεν ευτύχησαν να μετουσιωθούν σε γκόλ, κι ο νόμος του ποδοσφαίρου μας τιμώρησε διότι αμυντικά δεν σταθήκαμε καθόλου καλά.

Τον αγώνα τον παρακολούθησαν αρκετοί θεατές.

  
Φάσεις και γκόλ :

2’ σε τετ-α-τέτ του Σούκα διώχνει με τα πόδια ο Ορφανούδης.

4’ από αριστερά σέντρα στο κέντρο της μικρής περιοχής, κεφαλιά του Νύκτα, γκόλ αλλά το ακυρώνει ως οφσάιντ ο διαιτητής.

9’ κεφαλιά του Μουλάκη λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

19’ σε φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτελεί ο Σταματελόπουλος στο κέντρο της εστίας, ο Γιαζιτζόγλου δεν βρίσκει την μπάλα κι αυτή καταλήγει στα δίχτυα 1-0.


33’ κάθετη μπαλιά στον Μουλάκη που πλασάρει εύστοχα, αλλά ο επόπτης δίνει οφσάιντ, πολλές διαμαρτυρίες από παίκτες και φιλάθλους.

35’ ο Σούκας μπαίνει κάθετα στην περιοχή του Ορφανούδη κι ανατρέπεται από πίσω, πέναλτι από τον διαιτητή, το εκτελεί εύστοχα ο Μουλάκης 2-0.


37’ αμφιλεγόμενο φάουλ έξω από την περιοχή για την καλαμωτή, με σέντρα στο 2ο δοκάρι, αδράνεια της άμυνας, ο Κυριακούδης με κεφαλιά κάνει το 2-1.

38’ σε νέο τετ-α-τέτ του Μουλάκη, οφσάιντ κι αυτό, πολλά παράπονα για την απόφαση.

43’ πάσα του Καρανικόλα στον Σούκα, μέσα στην περιοχή πλασάρει ψηλά, πάνω από τα δοκάρια.

47’ νέο τετ-α-τέτ του Νύκτα, οφσάιντ από τον επόπτη, κι εδώ διαμαρτυρίες για την απόφαση.

52’ από διπλή απόκρουση του Σταθάκη, ο Κυριακούδης καραδοκεί και με πλασέ κάνει το 2-2.

59’ σέντρα του Σούκα από αριστερά, κεφαλιά του Νύκτα στο οριζόντιο δοκάρι, ο Γκιάλης παίρνει το «ριμπάουντ» σουτάρει δυνατά αποκρούει ο τερματοφύλακας.

60’ από κακό διώξιμο του Σταθάκη, η μπάλα στα πόδια του Τριανταφύλλου, με ωραίο πλασέ στην δεξιά γωνιά του τέρματος 2-3.

61’ σέντρα του Σταματελόπουλου, πλασέ του Νύκτα αποκρούει ο Ορφανούδης.
76’ έξυπνη προσποίηση του Σέργη, μόνος με το τέρμα, πλασάρει ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

85’ κόρνερ του Γκιάλλη, καρφωτή κεφαλιά του Τομάζου σε καλή θέση ο τερματοφύλακας μπλοκάρει σταθερά.

Ο διαιτητής έκανε κάποια λάθη με κύριο τον ανάποδο καταλογισμό του φάουλ που προήλθε το 1ο γκόλ της Καλαμωτής, όπως επίσης κι οι επόπτες που ελέγχονται για κάποια οφσάιντ.



Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου) : Σταθάκης, Τομάζος, Κύλης (Αττώνης), Γκιάλης, Γεωργούλης, Τώρας (Μίζερος), Νύκτας, Καρανικόλας, Μουλάκης, Σούκας, Σταματελόπουλος (Σέργης), Σάλβια, Αποστολάκης, Ποδιάς, Κρητικός.

Καλαμωτή (Χατζηδάκης) : Ορφανούδης, Γκοτσάυ, Τόντρι, Γεωργίου, Τομάζος, Γιαζιτζόγλου, Γαλάτουλας, Αναγνωστάκης, Κυριακούδης, Αναστασάκης, Τριανταφύλλου, Κανάριος, Σουρέλας, Κουκούρης, Πάντελης, Μετούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου