Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Η ιστορία της τιμωρίας των -2 βαθμών, η «διαχρονική υποστήριξη» του Ατρομήτου και η μπόχαΌταν δεν μιλάς σε θάβουν ζωντανό. Αφήσαμε πρώτα να κατακάτσει η μπόχα και η δυσωδία, άσχετα αν στο μεταξύ διάστημα έχουμε λοιδορηθεί, υβριστεί και χλευαστεί με τον χείριστο δυνατό τρόπο χωρίς να αντιδράσουμε, γεγονός που ίσως εκθλίφθηκε ως αδυναμία. Θα  επανέλθουμε σε ένα θέμα που για μας θα κλείσει σήμερα. Γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να δημιουργηθούν εντυπώσεις πως για όλα τα δεινά της τιμωρίας των 2 βαθμών του Ατρομήτου, έχουμε εμείς την ευθύνη. Η στάση των εκτός συλλόγου Ατρομήτου, ήταν σαφώς και αναμενόμενη. Αλλά του Ατρομήτου? Ας ξεκαθαρίσουμε όμως τα πράγματα από την δική μας σκοπιά. Από τη σκοπιά του «κακού μπελά» και συγνώμη που θα ταράξουμε για μία ακόμα φορά την ησυχία μερικών που θα πουν «όχου τι θέλει πάλι αυτός και μας ανακατεύει και δεν μας αφήνει στην ησυχία μας». Ειλικρινά δεν το θέλαμε. Μας αναγκάσατε.  

Θα αναφέρουμε κάποια γεγονότα σε χρονολογική σειρά, αναφέροντας περιστατικά τα οποία προκαλούμε τον οποιοδήποτε να  τα διαψεύσει. Κατόπιν και στο τέλος σχεδόν κάθε παραγράφου, θα θέτουμε ερώτημα-τα (δεν περιμένουμε και δεν χρειάζεται απάντηση, αλληγορικά είναι) για να καταλάβουμε αυτό το περί «διαχρονικότητας της υποστήριξης» του Ατρομήτου, που ανέφερε στην ανακοίνωση του προς εμάς. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, σε θέματα πληροφόρησης που αφορούν την ομάδα και που αν δεν κάνουμε λάθος, εκτός των άλλων, υπηρετεί και την νομιμότητα.  

1) Βρισκόμαστε στις 27 Απριλίου το 2011 γύρω στις 5μιση το απόγευμα στη Χώρα και ο Ατρόμητος μου κάνει την ύψιστη τιμή διάκρισης επί προεδρίας του κυρίου Μυλωνά Ισίδωρου, δια χειρός του αγαπητού μου αρχηγού της ομάδας Σίμου Σούκα.  Μου απονέμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά μου στο σύλλογο. Οι πάντες στην ομάδα ήξεραν τι είχε ετοιμαστεί εκτός από μένα. Ακόμα και ο άριστος φίλος και συνάδελφος Στέφανος Παπαθεοδώρου το ήξερε (και μάλλον οργάνωσε, ακόμα δεν ξέρουμε) αλλά δεν μας είπε τίποτα. Ήταν η τέλεια έκπληξη. Δακρύσαμε από συγκίνηση και γύρισαμε και του είπαμε «Στέφανε δεν έπρεπε, είμαι ακόμα  νέος στην ομάδα, είναι νωρίς». Επικαλούμαστε την μαρτυρία του.

Ιδιαίτερα από εκείνη την στιγμή και μετά ο σύλλογος που λέγεται Ατρόμητος μπήκε για πάντα στην καρδιά μας ακόμα βαθύτερα. Είχαμε ήδη αναπτύξει ανθρώπινες αλλά και φιλικές σχέσεις με πολλούς από την ομάδα που έγιναν με μερικούς στενότερες. Η μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, η πλακέτα, ένα καπέλο, το μετάλλιο του πρωταθλήματος και η ταυτότητα του Β΄ προπονητή, θα κοσμούν την βιβλιοθήκη μας για πάντα, στην ξεχωριστή θέση που τα βάλαμε. Αποτελούν μοναδικές μνήμες της ζωής μας, ευχαριστούμε τον Ατρόμητο εκ βαθέων που μας τις πρόσφερε  και δακρύζουμε όταν τις θυμόμαστε,  όπως τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές.

2) Ακολουθεί χρονικά η ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, με τον Μυλωνά Ισίδωρο να συντάσσει μαζί μας την αποχαιρετιστήρια επιστολή του ως πρόεδρος σε ένα πεζούλι συγκινημένος και να δακρύζει. Λίγο αργότερα κάνουμε μία συμβολική κίνηση προς την νέα διοίκηση για το καλωσόρισμα, με το πενιχρό εισοδημά μας ως μισθωτοί, η οποία ολοκληρώθηκε μπροστά στο σπίτι του τέως προέδρου της ομάδας τον οποίο αγαπούμε και σεβόμαστε απεριόριστα.  Επικαλούμαστε την μαρτυρία του.

Ερώτηση.
Αυτό γιατί διέρρευσε έτσι ώστε να παρουσιαστεί στις 20 Σεπτεμβρίου ως  λυματολάσπη….. «τα 100 αργύρια χορηγία»….του Ιούδα συμπληρώνω εγώ. Ποιος ρουφιάνος τόλμησε να το βγάλει έξω, έτσι ώστε η αγάπη μας από το υστέρημά μας για την ομάδα να παρουσιαστεί ως «αργύρια» προδοσίας? Η «διαχρονική σας υποστήριξη» που ήταν κύριοι όταν βγαίνουν έξω τέτοια από ανθρώπους που εμπιστευτήκατε? Γιατί επιλεκτικά ρουφιάνε, όποιος και να είσαι, διάλεξες εμάς? Επειδή υποστηρίξαμε την ομάδα σου? Ντροπή σου.

 3) Στις 11 Μαρτίου το 2011 αναφέρομαι στο blog διεξοδικά για όλα όσα έγιναν, την περίοδο μετά το ματς στα Νένητα και τις κλείσεις σε απολογία και τιμωρία του Β΄ προπονητή της ομάδος του Ατρομήτου. Αυτά τα οποία αναφέρθηκαν και κατατέθηκαν τότε στην επιτροπή, αφενός μεν δεν τα είχαν ακούσει ποτέ αλλά αφετέρου πριν παρουσιαστούν, είχαν την σύμφωνη γνώμη του τέως προέδρου. Όλα όσα έγιναν τότε τα αναρτήσαμε εδώ http://atromitosags.blogspot.gr/2011/03/blog-post_11.html
Να θυμίσω ότι πριν καλά καλά καταθέσουμε τις εντάσεις, το ίδιο πρωί τις είχαν κάνει βούκινο μέσα από την ΕΠΣ. Το ποιος-οι άγνωστον ακόμα. Η ίδια τακτική συνεχίζεται σε άλλα θέματα απαράλλακτη.

Όταν άρχισε η παραγωγή βοθρολυμάτων για το  θέμα, γράφτηκε μεταξύ άλλων στις 20 Σεπτεμβρίου 2012  «…..θα ασχοληθεί με την κλήση του σε απολογία από την πειθαρχική της ΕΠΣ Χίου και πως ο λεβέντης... τα μάζευε πίσω (ΠΟΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΠΙΣΩ ΒΡΕ ΨΕΥΤΗ?)..., αφού και τότε είχε μπλέξει τον Ατρόμητο. Αλλά μάλλον οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν έβαλαν μυαλό (ΕΙΣΤΕ ΑΜΥΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ), τον κράτησαν και τώρα είναι ΚΑΙ με -2».

Ερώτηση.
Που ήταν ο Ατρόμητος με την «διαχρονικότητα της υποστήριξής του» να εξηγήσει γιατί δεν έβαλε μυαλό πρώτα στον εαυτό του (δικό του θέμα στο φινάλε) και μετά σε μένα και με «κράτησε», λες και με πλήρωνε? Για τα περί της απολογίας να δεχτώ πως δεν είχε υποχρέωση καθώς ήταν άλλη διοίκηση? Αλλά να ρωτήσουμε και εμείς, συνέχεια υπάρχει στις διοικήσεις? Παρθενογένεση είχαμε?

 4) Κυριακή 3 Ιουνίου είμαστε στο λιμάνι του Πειραιά μετά τον αγώνα κόντρα στον Πανελευσινιακό. Θυμίζω τα γεγονότα. Είμαστε στην προβλήτα, έχουν μοιραστεί τα εισιτήρια στους παίκτες και κουβεντιάζουμε αν η ομάδα έχει την δυνατότητα  να κατέβει αξιόμαχη στο Κιάτο. Οι πολλές απουσίες για διάφορους λόγους, η απουσία ουσιαστικού αγωνιστικού κινήτρου και το σημαντικότερο όλων, τα έξοδα, οδηγούν στην απόφαση ότι η ομάδα δεν θα κατέβει. Ταυτόχρονα αναφέρουμε ότι η ποινή της ομάδας θα είναι -2 βαθμοί στο νέο πρωτάθλημα, ποινή η οποία φάνηκε σε όλους ανώδυνη. Μέλη της διοίκησης μένουν Αθήνα, οι υπόλοιποι επιστρέφουμε Χίο. Την επόμενη στο blog και μετά το ρεπορτάζ του αγώνα, ανακοινώνουμε  ότι δεν θα κατέβουμε στο Κιάτο. Η ποινή της αφαίρεσης των 2 βαθμών μαζί με το πρόστιμο (100 ευρώ), η οποία ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ στις 15 Ιουνίου, σας ήταν γνωστή.

Γνωρίζεται επίσης ότι εκτός των άλλων, αν κάτι εκτιμήσαμε στο σωματείο Ατρόμητος είναι η αξιοπρέπεια και η τιμιότητα όλων ανεξαιρέτως όσων γνωρίσαμε. Νυν και τέως. Συνεπώς μας ήταν πρόδηλα γνωστό, ότι κουτοπονηριές και απατεωνιές του στυλ κρύβουμε τιμωρίες και άλλα τέτοια δεν υπάρχουν. Και προφανώς δεν θα μπορούσε να υπάρχουν από την στιγμή που η ηθική μας δέσμευση απέναντί σε όσους μας έκαναν την τιμή να μπαίνουν στο blog και να μας διαβάζουν, ήταν ότι τέτοιες απατεωνιές εμείς δεν κάνουμε. 


Αρχίζουν να τρέχουν τα βοθρολύματα για την τιμωρία των -2 δυο βαθμών και να βρωμά ο τόπος. Αναγκαζόμαστε για μία και μοναδική φορά και βγάζουμε στο blog, τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αφενός μεν η τιμωρία έχει ανακοινωθεί από τον Ιούνιο και αφετέρου ότι απόφαση της ΕΠΟ δεν ανατρέπεται ούτε με σεισμό σύμφωνα με τους κανονισμούς. Συνεπώς η ΕΠΣ πρέπει να υπακούσει τυφλά αν δεν θέλει να υποστεί συνέπειες. Ποια τηλέφωνα και επικοινωνίες με αρμοδίους είχατε οι συντάξαντες τις μπουρδολογίες αυτές? Ποιοι ήταν αυτοί οι παντελώς ηλίθιοι «αρμόδιοι» που επικοινωνήσατε και τολμούσαν να αμφισβητήσουν απόφαση της ΕΠΟ? Πως θα συνδεθούν ανεξάρτητα γεγονότα χωρίς απόφαση του ανώτατου οργάνου (π.χ. μη κάθοδος σε αγώνα και αφαίρεση βαθμών με άνοδος όλων και αφαίρεση βαθμών)? Είστε τουλάχιστον άσχετοι. Δεν υπάρχετε πουθενά. Η Χίος θα έβγαζε απόφαση για πάρτη της? Μόνο στη Χίο υπήρξε ομάδα που δεν κατέβηκε σε αγώνα των μπαράζ? Η ΕΠΣ βρε άσχετοι, δεσμεύτηκε από τον «μπελά» για την ποινή που ίσχυσε πανελλαδικά λόγω ΕΠΟ? Κάνατε ποτέ το κόπο να ψάξετε σε άλλες ΕΠΣ για ομάδες που δεν κατέβηκαν στα μπαράζ, τι έγινε στην βαθμολογία τους στα τοπικά? Εδώ ήταν όλοι οι πονηροί μαζεμένοι? Αν όμως δεν έγιναν όλα αυτά και ήταν ψέματα, που είναι να βγουν να διαψεύσουν από την ΕΠΣ την «απατεωνιά» που τους κατελόγισαν καθώς παρουσιάστηκαν ως ενέργειες συγκάλυψης απόφασης της ΕΠΟ? Πόσο εκτεθήκατε καταλάβατε? Αλλά που να καταλάβετε? Αυτά είναι ψιλά γράμματα. Εσείς μόνο σήματα σε blog μάθατε να ψάχνετε για να απειλείτε. Τρομάρα σας μάθατε και τα Blog. Σας φτύσανε κατάμουτρα στην ΕΠΣ με ροχάλα και δεν έβρεχε, αλλά δεν το καταλάβατε. Εκτός και το καταλάβατε αλλά ποιήσατε την νήσσαν.

Ξεκινάει λοιπόν το βοθρόλυμα της κουτοπονηριάς και της απίστευτης ψευτιάς, έτσι ώστε εμείς να λοιδορούμαστε και να υβριζόμεθα, για ένα θέμα γνωστό στον Ατρόμητο, το οποίο άφηνε να εννοηθεί πως αν δεν ήμασταν εμείς να τους «κάψουμε», θα λούφαραν το -2 από την ΕΠΣ. Εμείς να υπερασπιζόμαστε την νομιμότητα, οι άλλοι να μας υβρίζουν και οι υπεύθυνοι της ομάδας να τυρβάζουν τα πέριξ βλέποντας «προσωπικά».


Αρχίζουμε λοιπόν με τη μπόχα στις 19 Σεπτεμβρίου …  «ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ»….ο Ατρόμητος άχνα.
Στις 20 Σεπτεμβρίου νέα σαπίλα….«τον κράτησαν και τώρα είναι στο -2»… ο Ατρόμητος άχνα.
Στις 23 Σεπτεμβρίου ξανά λυματολάσπη όπου και διαβάζουμε πως  γίναμε «μπελάς» του Ατρομήτου για το -2….. ο Ατρόμητος άχνα.
Στο ίδιο βοθρόλυμα βάζουν την βαθμολογία από την κεντρική ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χίου όπου δείχνει τον Ατρόμητο με 0 βαθμούς. Η δικαίωση της μπόχας?

ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΝΑ ΑΝΑΔΥΕΙ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ, ΣΤΗΝ «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ», ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.

Να απαντήσουν λοιπόν οι κυρίες που εργάζονται στην ΕΠΣ Χίου .  
Είχαν ή δεν είχαν βάλει την αναφορά για την μείωση βαθμών σε Ατρόμητο και Καρυές κάτω από την βαθμολογία, την οποία όταν ανήρτησαν είχαν ξεχάσει να αφαιρέσουν του βαθμούς του Ατρομήτου? Για να ρωτάμε θα πει πως κάτι ξέρουμε.  Συνεπώς ζητάμε την αλήθεια από τις ίδιες. Θα πάρουμε τηλέφωνο και θα ζητήσουμε ανακοίνωση για να μην εκτεθούν.  

Στις 25 Σεπτεμβρίου η συμπαραγωγή ακατέργαστων λυμάτων επανέρχεται για τελευταία φορά. «ο Γνωστός "μπελάς" του Ατρόμητου φρόντισε η ομάδα να ξεκινά με -2 και τώρα να έχει 1 βαθμό»…… ο Ατρόμητος άχνα και πάλι.

Αυτή λοιπόν ήταν η «διαχρονική υποστήριξη» του Ατρομήτου προς το blog και τον λειτουργό του, για ένα θέμα που άφηνε να εννοηθεί πως ο σύλλογος θα έκανε τα στραβά μάτια απέναντι στην νομιμότητα, αν δεν υπήρχε ο κακός «μπελάς»? Όμως το ξεπεράσαμε εύκολα με την ατάκα «τα προσωπικά σας». Το ότι πρόσβαλλαν το σωματείο δεν το κατάλαβε ουδείς? Όταν το σωματείο δεν παίρνει θέση και να πει «Μας είναι όλα γνωστά. Ο Ατρόμητος υπηρετεί το ποδόσφαιρο και την  νομιμότητα και δεν επιτρέπουμε σε κανένα τυχάρπαστο, να προσβάλει τα μέλη του και όσους τον υπηρετούν διότι θα τον πάρει ο διάολος και θα τον σηκώσει συθέμελα». Το ότι πρόσβαλλαν αυτόν που εξέφραζε την νομιμότητα του Ατρομήτου προφανώς δεν σας απασχόλησε διότι η δουλειά του ολοκληρώθηκε. Αλλά ξέρω τι θα πείτε. Σας ζητήσαμε ποτέ τίποτα κύριε «διαχειριστή»? Ας μην απαντήσουμε τώρα.

Καταρχήν ουδείς κατάλαβε πως για όσο καιρό κάναμε  το ψώνιο μας  με την ενημέρωση για τα θέματα του Ατρομήτου, δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο, σε θέμα νομιμότητας να κάνουμε στραβά μάτια? Ποιος αφελής ήταν δυνατόν να πιστέψει ποτέ, πως για ένα τέτοιο θέμα δεν θα κράζαμε χοντρά ΕΠΣ, Ατρόμητο και κάθε εμπλεκόμενο, όταν επί τόσο διάστημα έχουμε περάσει τους πάντες γενεές 14?  Για ρωτήστε τον σεβαστό Ισίδωρο Σιδερή να σας πει, τι του είχαμε πει όταν ήταν ακόμα πρόεδρος για θέματα νομιμότητας.

5) Φτάσαμε στην κριτική της πειθαρχικής επιτροπής για τα 50αρικα. Από τη μπόχα ακόμα και οι υπόνομοι άδειασαν. Στην ανάδειξη για το θέμα του 50ρικου του Πύργου δεν είχαμε αντιδράσεις. Όταν όμως το 50ρικό αφορούσε τον Ατρόμητο και πλάκωσαν οι απειλές για τιμωρίες του σωματείου ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ, ειδοποιήθηκε ο έτερος αγαπητός μου (το εννοώ) λειτουργός του blog να κατεβάσει το άρθρο μας ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ.  Με πιο δικαίωμα επεμβαίνετε σε «ξένο» blog από την στιγμή που δεν το αναγνωρίζεται, που δεν εκφράζει την διοίκησή σας και δεν είναι επίσημο? Λογοκρισία σε μας? Με πιο δικαίωμα? Ουδείς όμως μπήκε στο κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο, για να του εξηγήσουμε για πολλοστή φορά, πως η πειθαρχική επιτροπή αυτή τη φορά όχι μόνο θα έτρωγε άσχημα τα μούτρα της αλλά θα ξεφτιλιζόταν στο διηνεκές. Ρόμπα έγινε στο ράδιο και της υποσχόμαστε ότι θα γίνετε διαρκώς όποτε γράφει χαζομάρες. Ωστόσο για να σας απαλλάξουμε από τον βραχνά και τα έξοδα, βγάλαμε τα εμβλήματα της ομάδας σας. Και αυτό λοιπόν ήταν στα πλαίσια της «διαχρονικής υποστήριξης» σας?


 6) Ακολούθησε ακόμα μία κατάπτυστη αναφορά προς αυτόν που «στηρίξατε διαχρονικά», η οποία σας ανάγκασε να βγάλετε μία ανακοίνωση. Γιατί την βγάλατε αφού ήταν προσωπική επίθεση και εσείς με τα «προσωπικά» δεν ασχολείστε?  Σας ενόχλησε το «σουτάρισμα»? Αυτό δεν κάνατε έμμεσα? Σας ενόχλησε ο παρασυτισμός μας εις βάρος της ομάδας? Μήπως μας πλήρωνε κανείς ή ζητήσαμε ποτέ χρήματα και ενοχληθήκατε? Εκεί όμως υπάρχει και η αναφορά σας για το κλείσιμο του blog. Προφανώς υιοθετήσατε τα γραφόμενα των εμπνευστών του ψεύδους  αντί να μπείτε στο κόπο να πάρετε ένα τηλέφωνο να σας εξηγήσουμε. Να λοιπόν που το blog είναι ανοιχτό και διαψευστήκατε όλοι ανεξαιρέτως.  Αλλά προφανώς τώρα σας είναι αδιάφορη η λειτουργία του, κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το λοιδορήσατε στο ράδιο μία Δευτέρα στο Σταυρακάκη μετά τον αγώνα Ατρόμητος – Όμηρος. Μήπως να θυμίσουμε με ακρίβεια το περιστατικό βάζοντας και τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας,  για να δούμε την «διαχρονική σας υποστήριξη» και σε αυτό?

7) Κάτω από την ανακοίνωσή σας υπάρχει αυτό που εγώ χαρακτηρίζω με τα Ελληνικά μου ως κουρελούργημα και θλίβομαι όταν το διαβάζω. Θα σας το μεταφράσουμε λοιπόν διότι σας προσβάλλουν αλλά δεν μπαίνετε καν στο κόπο να τους βουλώσετε το στόμα. Δικαίωμά σας θα μας πείτε και σεβαστό και αυτό. Δικαίωμά όμως και σε μας, να υποστηρίξουμε τα συμφέροντα της ομάδας που μας αρέσει και εκτιμούμαι ότι θίγονται, έτσι όπως εμείς νομίζουμε, συνάμα με την υποχρέωση που έχουμε σε όσους διαφωνούν με τις πρακτικές σας, χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν σας. Επέμβαση στα διοικητικά σας θα μας πείτε? Πείτε το. Ε και? Τι είστε? Οι αλάθητοι? Εσείς πως επεμβήκατε στο blog που δεν σας εκφράζει και δεν αναγνωρίζεται χωρίς την άδειά μας? Μας ρωτήσατε? Επειδή είχαμε τα σήματα της ομάδος και απειληθήκατε με πρόστιμα? Εκτός και πείτε ότι εσείς είσαστε οι γέννημα θρέμμα Ατρόμητοι ενώ εμείς οι «ξένοι» και οι σημερινοί, ούτε καν οι χτεσινοί οπότε δεν μας πέφτει λόγος. Πείτε ότι θέλετε. Αυτό θα πει δημοκρατία και ανεξαρτησία λόγου, συνάμα όμως και αντίλογος και «κακός μπελάς»  ή «κακό σπυρί» πλέον, πείτε και αυτό όπως θέλετε.

Οι συντάξαντες του κουρελουργήματος πρόσφατα παραδέχτηκαν ότι περί της Ελληνικής γλώσσης έχουν μειωμένη γνώσιν και ικανότητα. Δεν ήταν κακή αλλά αντιθέτως ήταν τίμια η παραδοχή τους. Ωστόσο συμπεράσματα καταφέραμε να βγάλουμε.

«…Από σεβασμό και μόνο προς κάποια από τα άτομα της διοίκησης του Ατρομήτου, με τους οποίους ως Χιώτες έχουμε προσωπική σχέση και θα συναντιόμαστε και αύριο στο δρόμο (ενώ τους μη Χιώτες και τους ξένους δεν τους ενδιαφέρουν τέτοια θέματα)…»

Επιτρέπεται σε κάποιους να αντιμετωπίζουν τον σύλλογο ρατσιστικά? Το επιτρέπεται επειδή σας φιλοξενούν με το μαρκούτσι για δηλώσεις? Κάποιους από την διοίκηση έχουμε κολλητούς για να μας λένε διάφορα ενώ τους άλλους δεν τους σεβόμαστε? Ποιοι και ποιους δεν σέβονται? Ποιοι άραγε είναι οι «ξένοι» στην ομάδα και οι μη Χιώτες? Για τους Χιώτες το «ξένος» είναι ψωμοτύρι. Για τους «ξένους» είναι προσβολή και ρατσισμός. Δηλαδή υπάρχουν μιάσματα και αυτοί που αμαυρώνουν την Χιώτικη φυλή? Τι λε ρε. Εμείς ξέρουμε έναν. Τον προπονητή Στέφανο Παπαθεοδώρου που σας πήρε το πρωτάθλημα. Αγαπητέ φίλε Πειραιώτη Στέφανε είσαι ξένος, αισθάνεσαι ξένος, σε κάνουν να αισθάνεσαι ξένος ή σε αντιμετωπίζουν ως ξένο όσα χρόνια είσαι στο νησί? Μην απαντήσεις ξέρουμε, εξάλλου σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις «συνάδελφου» σου, που αντιμετώπισες το Σάββατο, δεν συγκαταλέγεσαι στους Χιώτες προπονητές. Γιατί αν συγκαταλεγόσουν θα ήσουν εσύ ο καλύτερος διότι είσαι. Ποδοσφαιριστές  προφανώς δεν ρωτάμε αν και ξέρουμε επίσης μερικούς «ξένους». Πρόσφατα εξάλλου σε άρθρο για τους εφήβους του Ατρομήτου, η απαράδεκτη νοοτροπία μερικών περί «ξένων» φάνηκε ξεκάθαρα και έδωσε δικαιώματα. Τα σχόλια έφταιγαν που φάνηκαν νοοτροπίες ή τα μυαλά μερικών που έπρεπε να τα κρύψουμε αντί να τα πολεμήσουμε. Άρα σε μερικούς δεν σας είναι και πολύ άγνωστος ο όρος «ξένος», τον οποίον άσχετα αν δεν σας «αρέσει» τον υιοθετείτε με την απραξία σας. 

ΟΡΙΣΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ  ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΡΙ "ΞΕΝΩΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ  ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ  ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΓΙΑΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ


«….και γνωρίζοντας πράγματα και πρόσωπα, καθώς και τις λεπτές ισορροπίες, που υπάρχουν στην ομάδα, λόγω του Προπονητή….»

Αφήσατε να φανεί ότι υπάρχει μία ομάδα διάτρητη, σουρωτήρι για μακαρόνια στο καθένα. Ξεκάθαρη αναφορά για ρουφιάνους μέσα στην ομάδα που τα καρφώνουν όλα, αφήνοντας τον προπονητή ξεκρέμαστο, προσπαθώντας να συνδέσουν την σχέση του μαζί μας, με την δουλειά του. Φίδια σας ρίξανε. Αν όμως όσα αναγράφει ο συντάξας του κουρελουργήματος είναι ψεύδη, γιατί δεν βγαίνετε να το πείτε? Απαξιείτε μάλλον από ανωτερότητα ή μάλλον και αυτά είναι «προσωπικά».  Ωραία στήριξη στο προπονητή σας κάνατε. Τον Παπαθεοδώρου πάντως δεν τολμούν να τον πλησιάσουν κάποιοι ούτε για δηλώσεις (ας κοπιάσουν) και τις παίρνουν από τον ΠΟΛΙΤΗ όποτε υπάρξουν. Και να γνωρίζουν άπαντες ότι οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου αγαπούν, σέβονται και έχουν τίμια σχέση με τον προπονητή τους, άσχετα τα γκάζια που τρώνε,  όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε μερικούς. Ρουφιάνους ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές μην ψάξετε. Είναι όλοι τους διαμάντια.

 «….θα αρκεστούμε στο σχόλιο ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του, όπως η διοίκηση του Ατρομήτου για την ανακοίνωση που εξέδωσε και εμείς φυσικά για τα δικά μας….»

Εδώ σας έκριναν κιόλας που τολμήσατε να «υπερασπίσετε» τον λειτουργό του blog αντί να κρατήσετε την ίδια «διαχρονική υποστήριξη» απέναντι του. Γίνατε και κακοί δηλαδή. Τους στεναχωρήσατε. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε και μάλιστα θα κριθείτε από τις αυθεντίες αφού τα γραπτά είναι αυτά που μένουν. Μπας τώρα σας κάνουν δημοσιογραφικό εμπάργκο? Να πάλι που εμείς φταίμε. Ο «κακός μπελάς».  

Με τα λίγα γράμματα που μας μάθανε σχολείο  αυτά καταλάβαμε. Τρέξτε λοιπόν εις το εξής να τους ξανακάνετε δηλώσεις και ανακοινώσεις για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν απλόχερα, διότι το ανεξάρτητο blog του Ατρομήτου μόνο προβλήματα δημιούργησε. Ήταν και είναι ο κακός «μπελάς» και να μην έχει πλέον σχέση με τον Ατρόμητο, όπως μας ζήτησε κάποιος σε σχόλια. Δίκιο είχε.

Θα κλείσουμε λέγοντας. Ελπίζουμε πως είναι η τελευταία που ασκούμαι κριτική απέναντι στον σύλλογο που αγαπάμε, αλλά υποχρεωθήκαμε να το κάνουμε γιατί μας πίκρανε με τη στάση του. Το blog δυστυχώς για μερικούς, θα συνεχίσει να υπάρχει, για όσο υπάρχει, για να προβάλει όμως τον αγώνα των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου που ιδρώνουν για την φανέλα. Γηγενών αλλά και «ξένων». Όλοι οι υπόλοιποι ξέρουν που να πάνε να προβάλουν τον δικό τους,  μόνο που δεν θα είναι πλέον στο απυρόβλητο. Ζητούμαι συγνώμη που ταράξαμε την ησυχία σας.


4 σχόλια: