Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΣ Ατρόμητος – Άτλας 2 - 1

Ένα καλό 1ο ημίχρονο είχε η ομάδας μας. Πίεσε, έτρεξε, άλλαξε την μπάλα σχετικά εύκολα κι έφτιαξε φάσεις ώστε να πάρει μια πιο ξεκάθαρη νίκη. Ωστόσο και πάλι παρουσιάστηκε θολωμένη αμυντικά κάνοντας και πάλι λάθη που δεν επιτρέπονται.



Η αμυντική εικόνα του Ατρομήτου προβληματίζει έντονα καθώς και πάλι δέχτηκε γκολ. Πάντως τον ρόλο του εν γένει στον αγώνα έπαιξε και ο αγωνιστικός χώρος, για μία ακόμα φορά, καθώς το μισό γήπεδο είναι σχεδόν «άχρηστο» για ποδόσφαιρο της προκοπής. Επίσης έχουμε και γρίνα...πολύ γρίνα.


Η ομάδα του Άτλαντα Νεοχωρίου κατέβηκε στο γήπεδο με αμυντικούς προσανατολισμούς, απείλησε ελάχιστες φορές κυρίως με φάουλ έξω από την περιοχή, προσπαθώντας να κλέψει «κάτι» μέχρι το τέλος.

Το 2ο ημίχρονο ήταν τόσο κακό, ώστε χαρακτηριστικά έγιναν 3 φάσεις όλες κι όλες κι από τις 2 ομάδες.Το μόνο που κρατάμε είναι την νίκη και τους 3 βαθμούς.


Φάσεις και γκόλ :

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
5’ φάουλ έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, το εκτελεί ο Παλαύρας, στο κέντρο της εστίας, εύκολα μπλοκάρει ο Σταθάκης.
8’ σέντρα Καρανικόλα από δεξιά, πετάγεται ο Σέργης αλλά τον προλαβαίνει με το κεφάλι ο Μονιούδης και διώχνει.
11’ σέντρα σούτ του Καρανικόλα, δεν προλαβαίνει κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς περνάει μπροστά από την εστία του Κουνέλη.
13’ δυνατό σούτ έξω από την περιοχή του Σ.Σούκα, λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
15’ πάσα Π.Σούκα στον Νιάκα, τετ-α-τέτ με τον Κουνέλη, πέφτει στα πόδια κι αποκρούει.
22’ μπαλιά Κύλη στον Νιάκα στην πλάτη της άμυνας του Άτλα, πλασάρει αμέσως αλλά χλιαρά, η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα, με 2η προσπάθεια την σπρώχνει στα δίχτυα 1-0.

 31’ ωραία προσπάθεια του Καρανικόλα από δεξιά, συρτή χαμηλή σέντρα, πετάγεται ο Π.Σούκας στο 1ο δοκάρι, με πλασέ κανένα περιθώριο αντίδρασης από τον Κουνέλη 2-0.
34’ φάουλ έξω από περιοχή του Ατρομήτου, το εκτελεί ξανά ο Παλαύρας, διώχνει σε κόρνερ ο Σταθάκης.


Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
73’ σέντρα του Καρανικόλα, κεφαλιά Νύκτα, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Άτλα.
90’ από φάουλ, σέντρα στην περιοχή ο Χατζηλάμπρου, αδράνεια των αμυντικών του Ατρομήτου που βλέπουν την μπάλα στην μικρή περιοχή, ο Β. Χατζηλάμπρου πλασάρει κάτω από τα πόδια τον Σταθάκη 2-1.
90+3’ κόρνερ του Καρανικόλα στο 2ο δοκάρι, την κεφαλιά ο Αποστολάκης πάνω από τα δοκάρια.


Ο διαιτητής κύριος Τσούχλης τα έκανε θάλασσα αν και ήταν σε βουνό. Παρόλο που δεν καθόρισε το αποτέλεσμα με τα σφυρίγματά του,  προκάλεσε εκνευρισμό και διαμαρτυρίες. Έδειχνε κάρτες εκεί που δεν έπρεπε και όχι εκεί που έπρεπε. Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός γιατί είναι κρίμα σε τέτοια «εύκολα» παιχνίδια να δημιουργούνται εντάσεις.

Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου) : Σταθάκης, Τομάζος, Κύλης (88’ Αποστολάκης), Γκιάλης, Δασκάλου, Νιάκας, Σ.Σούκας,  Καρανικόλας, Μουλάκης, Π.Σούκας, Σέργης (70’Νύκτας), Παπαγιαννάκης, Τσόφλιας, Τώρας, Σ.Ποδιάς, Μ.Ποδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου