Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η πειθαρχική επιτροπή μας κοροϊδεύει κατάμουτρα



Θα πει κάποιος μα καλά πάλι με την πειθαρχική επιτροπή τα βάζετε? Θα απαντήσουμε ναι, διότι κάποιοι μας κοροϊδεύουν ασύστολα, παίζουν με την νοημοσύνη μας, μας θεωρούν ηλίθιους, μας προσβάλουν, έχουν κάλυψη  και θα εξηγήσουμε γιατί.

Μετά τον αγώνα κυπέλλου Ελάτα – Δάφνη η πειθαρχική επιτροπή Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, έσπευσε να εκδικάσει για δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα και κατά την γνώμη μας καλώς έπραξε (το έκανε πάντα?).

Να θυμίσουμε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα υπήρξε προσωρινή διακοπή και προπηλακισμός του διαιτητή Τσαπάρα (γιατί δεν διέκοψε τον αγώνα οριστικά ο Τσαπάρας αλλά για ένα καφέ, αυτός του Ατρομήτου με τον Όμηρο διεκόπη στο 90?). Ποια ήταν η ποινή? Τιμωρία έδρας της Ελάτα, ποινή την οποία η επιτροπή ορισμού πρωταθλήματος ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ εφάρμοσε αμέσως. Το πήρε κανείς χαμπάρι? Όχι. Άρα ίδρωσε κανενός το αυτί? Σαφώς και όχι διότι υπάρχει αδιαφορία, άγνοια και κάλυψη.

Διαβάζουμε και μαθαίνουμε (το ίδιο βράδυ) από τους πρωταγωνιστές ότι μεταξύ άλλων στον  αγώνα Λέων – Φάρκαινα, υπήρξε δύο φορές διακοπή ενώ καθυβριζόταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σαρρής και ο διαιτητής, παρουσία και του κυρίου Μαχαίρα που τα άκουσε και αυτός. Μήπως και εδώ έχουμε περίπτωση ποινής αποκλεισμού της έδρας της Φάρκαινας (ειλικρινά ζητάμε συγνώμη από την Φάρκαινα δεν έχουμε απολύτως τίποτα μαζί της. Το αντίθετο)? Να σας βάλουμε μήπως απόσπασμα του ΚΑΠ? Ανατρέξτε καταρχήν στο άρθρο 25 παράγραφος 5 και μετά τα λέμε.  

Ρωτάμε λοιπόν την πειθαρχική επιτροπή.
Γιατί δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία  να βγάλει απόφαση και για τον αγώνα της Τετάρτης Λέων – Φάρκαινα παρά μόνο έμεινε σε αυτούς του περασμένου Σαββατοκύριακου? Δεν είχε το φύλλο αγώνα μήπως? Το φύλλο του Ελάτα – Δάφνη πως έτρεξε και το βρήκε? Και προφανώς θα σας πούμε ότι η Φάρκαινα θα ήταν υπότροπος σε περίπτωση νέα τιμωρίας. Τι θα μας πουν? Ότι ήδη είχε τιμωρηθεί η έδρα άρα και να αργούσαμε δεν παίζει ρόλο?

Θέλετε όμως απάντηση?
Βγάζουμε το συμπέρασμα ότι κάποιοι, έδειξαν πρωτοφανή αντανακλαστικά και ευαισθησία προς εξυπηρέτηση ημετέρων έτσι ώστε ο αγώνας Ελάτα – Κανάρης να γίνει στο Πυργί. Γιατί άραγε? Για να «χτυπήσουν» τον Κανάρη? Και προκειμένου να γίνει στο Πυργί ο αγώνας, έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι και ΚΑΠ και εκλογές της ΕΠΟ και Σαρρή και όλους. Αυτά να πάτε να πείτε στο Γιώργο Σαρρή (θα τα πούμε και εμείς όμως) και όχι ότι οι ηλίθιοι εκεί στον blog μας κράζουν. Διότι προσωπικά σας έχουμε καλύψει στο παρελθόν (προκαλέστε μας), έχοντας ενημερώσει τηλεφωνικά τους αρμοδίους για να μην γίνεται η απόλυτη ξεφτίλα και ούτε που το ξέρετε!!!

Προσβάλετε βάναυσα την νοημοσύνη όσων θέλουν να ασχολούνται σοβαρά με το ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να ντρέπεστε διότι συνεχίζεται να εκθέτετε τον Σαρρή στην ΕΠΟ. Αποδεικνύεται συνεχώς ότι αρκούν ένα δύο γνωστοί (τα κονέ), δύο τρία τηλέφωνα από ημέτερους και γράφετε κανονισμούς και θεσμούς στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Όλα είναι διάτρητα. Και θέλετε να μας πείσετε ότι είστε λειτουργοί του ποδοσφαίρου και ενδιαφέρεστε για την πρόοδο του? Θα τολμήσουν να διεκδικήσουν την ΕΠΣ όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό τα τερατούργημα? Η λέξη ευθιξία σας είναι γνωστή? Τα έχετε κάνει τουλάχιστον μπάχαλο για να μην γράψουμε χειρότερη λέξη που αρχίζει από τα ίδια γράμματα (π.χ. μπακάλικο).

Τα ακούνε αυτά εκεί στον Κανάρη ή ακόμα μας θυμούνται μόνο με τους καφέδες, τα σχόλια και τους «όψιμους»? Τα διαβάζουν αυτά οι συντάξαντες το μανιφέστο ή ακόμα μελετούν τον ΚΑΠ που ΘΑ εφαρμόσουν όταν κερδίσουν? Τα διαβάζουν αυτά οι παράγοντες που αγαπούν ειλικρινά (υπάρχουν?) το ποδόσφαιρο? Μήπως αυτοί που κάνουν σπέκουλα για να έχουν πληροφορίες και να καλύπτουν ημέτερους?

Κατά τα άλλα σας φταίει η κριτική που σας κάνουμε.  Συνεχίστε λοιπόν να ψάχνεται για τα σήματα του Ατρομήτου στο blog, μπας απειλήσετε ξανά μέσω των «κολλητών»  σας ότι θα κόψετε πρόστιμα (ξέρετε να τσιγκλάτε το DNA της αυτοπροστασίας των Χιωτών), για να μας φιμώσετε προκαλώντας διχόνοιες ανάμεσα σε ανθρώπους.

Την ανοχή μας απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως την τελειώσατε μονομιάς. Ειπώθηκαν και έγιναν πάρα πολλά πίσω από την πλάτη μας,  χώρια ο οχετός που  γράφτηκε, θίγοντας υπολήψεις και ανθρώπους, από την ανικανότητά μερικών να αρθρώσουν έστω και στοιχειωδώς ουσιαστικό λόγο και επιχειρήματα.  

Απαντήσεις θα δοθούν και θα δίνονται διαρκώς όσο πιο σκληρές γίνεται σε ότι πέσει στην αντίληψή μας. Και πιστέψτε μας, τα μαθαίνουμε όλα. Και αυτά που δεν φαντάζεστε. Η διάφορά μας όμως θα είναι στο timing των απαντήσεων. Εμείς θα κρίνουμε το πότε.  Όποιος έχει σοβαρά επιχειρήματα ας βγει να μας αντικρούσει. Όποιος θέλει να βρίσει εύκολο είναι επίσης.

LITTERA SCRIPTA MANET= τα γραπτά μένουν

6 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na sikothoyn na figoyne oloi toys. Mas doyleyoyn sinexeia xesmenoys mas exoun parea me toys royfianoys toys. Bgale ki alla sti fora kai tha deis kraximo poy tha fane sto gipedo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΡΗ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
    ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΜΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΗ ΜΙΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΧΝΑΝΕ.
    ΑΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:11 dikio exis.to thema den ine na toys vali mialo kapios.ADYNATON.TO THEMA INE NA KATALAVOUN OTI TOYS PIRAME IDISI KAI NA APOXORISOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θελουν συνεχια κραξιμο οπου τους βρισκουμε να καταλαβουν οτι αιδιασαμε μαζι τους οτι τους σιχαθηκαμε. Τοτε ισως καταλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή