Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μερικές απαντήσεις

Καταρχήν συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την χτεσινή του νίκη επί του Κοφινά 4-0. Θα υπάρξει ρεπορτάζ όταν ξετεμπελιάσει ο Γεωργούλης (ξετεμπέλιασε τελικά και είναι το αμέσως προηγούμενο άρθρο στο blog). Μετά από καιρό είδαμε την ομάδα από κοντά και την χαρήκαμε ωστόσο έχουμε να παρατηρήσουμε ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.


ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Από κει και μετά θα πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από την διοίκηση του Ατρομήτου που δαπάνησε τον χρόνο της για να ασχολείται με ανακοινώσεις σε έξω-αγωνιστικά θέματα και δη μαζί μας.  

Απόρροια της ανακοίνωσης που βγήκε, και σε συνδυασμό με το βδελυγματικό κουρελούργημα που την συνόδευσε, θα θέλαμε να κάνουμε λίγα σχόλια και να δώσουμε μερικές απαντήσεις.

Το συγκεκριμένο Blog εξυπηρέτησε και εξυπηρετεί την εκάστοτε διοίκηση του Ατρομήτου, όποτε αυτή το θελήσει. Αν αυτό θα περιλαμβάνει μία ανακοίνωση για ένα αθλητικό θέμα ή για μία εκδήλωση ή για ότι άλλο, το κρίνει η ίδια. Στον Ατρόμητο έχουμε ΜΟΝΟΝ φίλους παντού.

Το συγκεκριμένο Blog συμφωνεί ότι δεν εξέφρασε τις απόψεις του ΔΣ του Ατρομήτου, όπως αναγράφει η ανακοίνωση, για προφανείς λόγους. Πρώτον διότι δεν είναι επίσημο και δεύτερο για να λειτουργεί ανεξάρτητα. Δυστυχώς και το δυστυχώς αφορά και τον σύλλογο Ατρόμητο, έχουμε την κακή συνήθεια (χούι), να «μιλάμε». Και σε τελική ανάλυση αυτή είναι και η διαφορά μας σε σχέση με τα άλλα σαιτ ή blogs.

Με την προηγούμενη διοίκηση του Ατρομήτου είχαμε κάνει κάποιες κουβέντες των οποίων το ζουμί έλεγε «μην τυχών υποπέσει στην αντίληψή μας ποτέ οποιασδήποτε μορφής ατασθαλία σαν αυτές που ακούγονται στα πέριξ για άλλους, διότι την πατήσατε χοντρά. Θα τα βγάλουμε στη φόρα». Η άποψή μας δεν άλλαξε και ούτε θα αλλάξει ποτέ.  

Είναι γεγονός πως ενίοτε, η τωρινή διοίκηση, την οποία σεβόμαστε καθ’ ολοκληρίαν και απόλυτα,  μας εξέφραζε δικαιολογημένα (μέχρι ενός σημείου) παράπονα, στις περιπτώσεις που είτε λόγω ενός άρθρου είτε λόγω σχολίων η κατάσταση γενικώς ξέφευγε. Να θυμίσω περιπτώσεις που έγινε χαμός? Δεν χρειάζεται. Μας ζητούσε βασικά να κόψουμε τα σχόλια και αν είναι δυνατόν να μετριάσουμε  κάπως τα άρθρα  που δημιουργούν «προβλήματα».

Δυστυχώς αν και πολλάκις το υποσχεθήκαμε ότι θα το κάνουμε πράξη δεν το κάναμε. Δεν το κάναμε διότι εμείς θέλαμε το συγκεκριμένο blog να διαφέρει επειδή είχε την δυνατότητα να ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ποια είναι τα καθιερωμένα? Ένα «ρεπορτάζ» του αγώνα της ομάδας, μερικές φωτογραφιούλες σχετικού ή άσχετου περιεχομένου (δε παίζει ρόλο), καμιά βαθμολογία, καμία ανακοίνωση για κανένα χορό και είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε ικανοποιημένοι διότι ενημερώνουμε τους οπαδούς μας απλά και όμορφα χωρίς να θίγουμε κανένα και να δημιουργούμε καταστάσεις.

Σεβαστό απόλυτα και σεβαστοί απόλυτα και όσοι το κάνουν. Δικαίωμα τους.  Το θέμα όμως είναι ότι εμείς είχαμε άλλη άποψη. Είχαμε (και έχουμε) την άποψη να χώνουμε τη μύτη μας όπου θέλουμε και όποτε θέλουμε, λέγοντας τη γνώμη μας, την άποψή μας, το σχόλιό μας και την κριτική μας, βασικά στα του ποδοσφαίρου.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ  BLOG

Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες. Ένας λέει. Όποιος εκτίθεται παντοιοτρόπως και με την οποιαδήποτε ιδιότητα δημόσια, επειδή έχουμε δημοκρατία, είναι υποχρεωμένος να δέχεται κριτική είτε το θέλει είτε όχι. Δεν θα τον ρωτήσουμε. Αν δεν αντέχει την κριτική να μπει στη τρύπα του. Τόσο, μα τόσο απλά.

Όταν στηνόταν το blog και έφτασε η ώρα να δηλωθεί στις μηχανές αναζητήσεις του ίντερνετ, το πιο εύκολο από όλα ήταν να το ονομάσουμε επίσημο. Δεν το κάναμε. Δεν το κάναμε διότι αν το κάναμε θα χάναμε τις δυνατότητες που ανέφερα πριν.  Θέλαμε να παραμείνουμε ανεξάρτητοι μεν αλλά και φίλα προσκείμενοι στον Ατρόμητο δε. Να  αναδείξουμε τον αγώνα των ποδοσφαιριστών του που ματώνουν την φανέλα, να υποστηρίζουμε την ομάδα, να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της, να την προβάλουμε όσο μπορούμε στο νησί και έξω από το νησί (βλέπε μπαράζ) και γενικά, να προσφέρουμε σε αυτήν αφιλοκερδώς. Προκαλούμε έστω και έναν πάνω στο νησί που λέγεται Χίος, να βγει και να πει αν ποτέ τον πλησιάσαμε ζητώντας διαφημίσεις ή ότι άλλο, που να παραπέμπει από έτη φωτός μακριά, σε χρήματα.

Σχεδόν αμέσως εκτεθήκαμε και πήραμε θέση. Την μία μας λέγανε τα χώνεται στις εφημερίδες χοντρά. Μετά ότι μας σπρώχνουν. Όταν περνάγαμε γενεές 14 την πειθαρχική, κοντράροντας στην ουσία την ΕΠΣ καθώς είναι όργανό της, όλα καλά. Όταν υποστηρίξαμε το Σαρρή …γλύφαμε. Όταν ξανακράξαμε πρόσφατα την πειθαρχική τι κάναμε πάλι? Μπερδευτήκατε ε? Πόσο κράξιμο έχουν φάει οι διαιτητές? Αλλά και πόσα «άριστα» πήραν στις ήττες μας?

Το σοβαρότερο θέμα που ανακατεύτηκε αυτό το blog ΑΜΕΣΩΣ….ΜΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ήταν η υπόθεση Γιάχου. Υπάρχουν πτυχές αυτής της ιστορίας στη Χίο εκείνες τις μέρες που τις γνωρίζουν ελάχιστοι.  Το συγκεκριμένο blog πήρε θέση πριν έρθει σε συνεννόηση με κανέναν. Αυτοβούλως. Το τι έγινε μετά τις αναρτήσεις αφορά συγκεκριμένους ανθρώπους και δεν θα μαθευτεί ποτέ. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αναφέρουμε, όταν καταλάγιασε κάπως ο κουρνιαχτός το τι ζητήσαμε επιτακτικά από το Γιάχο, επειδή το σαίτ που τον υποστήριξε ήταν οπαδικό. Αν συμφωνήσει ο φίλτατος Γιάχος θα τα γράψουμε.

Ακόμα και μέσα στον Ατρόμητο υπήρξαν φόβοι ότι στην υπόθεση Γιάχου ενδεχομένως υπάρξει πρόβλημα. Όταν άλλοι αποστασιοποιήθηκαν ή  τον έβριζαν χυδαία (ξεφτιλίστηκαν και εξαφάνισαν τις πομπές τους εν μία νυκτί) και τον παρουσίαζαν ως «ξένο» (ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ) μην τυχών προσβληθεί το νησί με τον απατεώνα, τον υποστήριξε ένας ΞΕΝΟΣ  με το τόπο σας. Εμείς εδώ τελικά μήπως δικαιωθήκαμε στο 101%?

Σε όλο αυτό το διάστημα, φάνηκε ξεκάθαρα πως μερικοί όχι μόνο δεν αντέχουν την κριτική όσον αφορά τις πράξεις τους, τα γραφόμενα τους ή τις ενέργειές τους, αλλά αντίθετα αναγάγουν τα θέματα ως προσωπικά. Εκτοξεύουν απειλές, βρίζουν εκ του ασφαλούς, προκαλούν με κάθε τρόπο σε γήπεδα, με άρθρα, σε σχόλια, παρενοχλούν φίλους μας εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές πάσης φύσεως, προσβάλουν ασύστολα οικογένειες, ξεπερνώντας κάθε ιερό και όσιο.

Συνεπώς κύριοι του Ατρομήτου, που διαβάσατε αυτές τις τελευταίες γραμμές, ίσως καταλάβατε ότι προσωπικά δεν έχουμε με κανένα. Κάνουμε κέφι και κάνουμε κριτική. Αν τώρα λόγω της κριτικής, όποιος θίγεται το παίρνει προσωπικά επειδή έχει υπαρξιακά προβλήματα, να πάει να τα λύσει ΕΓΚΡΕΜΟΥ 30. Συνεπώς η αναφορά  περί προσωπικών όσον αφορά εμάς, είναι άστοχη. Δεν έχουμε με κανέναν.

Θα δώσω όμως δύο τρία παραδείγματα για τα  περί του αντιθέτου. Μετά τον αγώνα Δάφνη – Ατρόμητος 1-2, η κριτική που ασκήσαμε στον κύριο Τσούχλη ήταν σκληρή. Ωστόσο με τον κύριο Τσούχλη όποτε βρεθούμε έχουμε εγκάρδιο χαιρετισμό. Γιατί? Αυτός είναι ηλίθιος και οι άλλοι που τον φωνάζουν περιεχτικά Πετράν είναι έξυπνοι?

Την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ  την κράζαμε επί μακρόν, για λάθη, ανακρίβειες και διάφορα άλλα που αφορούσαν κύρια τον Ατρόμητο. Ο συντάκτης των ρεπορτάζ των αγώνων του Ατρομήτου ήταν συνάδελφος καθηγητής. Όχι μόνο δε γύρισε ποτέ να πει το παραμικρό αλλά αντίθετα έχουμε άριστες σχέσεις. Γιατί? Είναι μήπως αμόρφωτος και δεν καταλαβαίνει ενώ αυτοί που καταλαβαίνουν είναι του Χάρβαρτ?

Κράξιμο χοντρό δέχτηκε και η εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο Σταυρακάκης όμως ουδέποτε το πήρε προσωπικά. Εφόσον εκτίθεται δημόσια, δέχτηκε αναντίρρητα την κριτική. Αντίθετα μάλιστα, το «κράξιμο» ήταν η αιτία να υπάρξει γνωριμία. Να θυμίσω τον αγώνα ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ που μας έβγαλε ζωντανά να δώσουμε πληροφορίες και να κάνουμε μετάδοση του αγώνα, παράλληλα με τον τελικό του πόλο που έπαιζε η Χίος? Ο Σταυρακάκης όταν τα χώνει τι λέμε? Τίποτα. Όταν μάλιστα δεν «παίζει» την ομάδα μας τον παίρνουμε τηλέφωνο να εκφράσουμε παράπονα ή να γλύψουμε. 

Το blog όμως υποστηρίζει Ατρόμητο. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αλλά μέχρι ένα όριο. Κάποιοι ξεχνούν ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι κατ επάγγελμα όπως άλλοι. Κάποιοι ξεχνούν ότι επειδή είμαστε φίλα προσκείμενοι στον Ατρόμητο, θα χρησιμοποιήσουμε την γραφή μας και τις όποιες γνώσεις μας, όπως και όποτε κρίνουμε.

Μήπως αν και «οπαδικό» σάιτ δεν ασχοληθήκαμε με άλλες ομάδες σε άρθρα? Την Δάφνη μήπως την κράξαμε σε ένα αγώνα κυπέλλου? Μήπως όμως την υποστηρίξαμε στην υπόθεση τιμωρίας Σεζένια? Τι έγινε στο σεμινάριο Βασάρα μήπως κάποιοι θυμούνται? Το κύριο Προγούλη, δεν τον κράξαμε για το ποδοσφαιρικό ατόπημα που έκανε? Παλιότερα κάποιος κύριος που είχε συνδρομητική υποστήριξη, πούλαγε φωτογραφίες και βίντεο στους ποδοσφαιριστές. Άκουσον άκουσον. Πούλαγε τον ιδρώτα τους….ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Τον κράξαμε χοντρά. Όπως και θα κράζουμε κάθε ένα που το κάνει.

Μήπως θυμούνται κάποιοι το άρθρο για τα τηλεοπτικά και τα βίντεο που μπαίνει και τραβάει ο καθένας μέσα στα γήπεδα όπως και ότι του γουστάρει, τα οποία μετά εκμεταλλεύεται?  Που είναι οι παράγοντες των ομάδων που κυνηγάνε και το δίφραγκο, να τα ψάξουν να προστατέψουν τον κόπο τους? Γιατί δεν ασκούν τα δικαιώματά τους μόνο επικαλούνται ότι ΘΑ εφαρμόσουν τον ΚΑΠ άμα βγουν? Δεν τον έχουν διαβάσει ακόμα? 

Κάποιοι πρόσφατα αναρωτήθηκαν γιατί δεν ανακατευτήκαμε σε μία υπόθεση με το δελτίο παίκτη της Μίκρας, υπονοώντας λόγω προσωπικών μας σχέσεων με παράγοντά της. Εμείς λοιπόν εις απάντηση αυτού του ερωτήματος θα σας βάλουμε ένα πρόβλημα.

Να πάτε να ρωτήσετε κάποιον εκ των συντελεστών της φωτογραφίας (όποιο θέλετε) το εξής… «μήπως το συγκεκριμένο φιλικό, γινόταν αιτία, να υπάρξει μηδενισμός ομάδας, σε κρίσιμη στιγμή για την άνοδο?». Γιατί άραγε δεν γράψαμε και τότε τίποτα?  Όταν μάθετε την απάντηση, ελάτε να μάθετε και την συνέχεια. 

ΠΕΡΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Με κανένα της πειθαρχικής επιτροπής δεν έχουμε προηγούμενα και προσωπικά. Ούτε τους ξέρουμε ούτε και μας ενδιαφέρει ποιοι είναι. Δεν μας πέφτει λόγος ούτε τι κάνουν στην προσωπική του ζωή, αν είναι εγγράμματοι ή αγράμματοι, αν είναι πλούσιοι ή φτωχοί. Γνωρίζουμε ότι δεν αμείβονται για αυτό που κάνουν, αλλά επειδή λειτουργούν ως επίσημο όργανο τοπικής ΕΠΣ, όταν δεν κάνουν σωστά την δουλειά του θα τρώνε και αυτοί κράξιμο, μέχρι να μάθουν να απονέμουν δικαιοσύνη ισόποσα σε όλες τις ομάδες.  

Το ότι κρατάνε τον πειθαρχικό κώδικα και τον εφαρμόζουν ενίοτε όπως θέλουν είναι πρόβλημα. Επειδή το blog έχει τα εμβλήματα του Ατρομήτου, αντί να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη, τολμούν να απειλούν με τιμωρίες το σωματείο βάζοντας τους πουθενίδηδες  να κάνουν και σπέκουλα.  Αιδώς υπάρχει? Γνωρίζουν τι θα πει αιδώς?


Πλησίαζαν οι εκλογές της ΕΠΟ και αντί να κόψετε και τα τηλεφώνα, βγάζατε την μία πίσω από την άλλη «αδιάβαστες» και «άκυρες» αποφάσεις μαζί με αυτούς που όριζαν τους αγώνες, με κίνδυνο να της πάρουν μυρωδιά αντίπαλοι του Σάρρη που ψάχνανε και τον ψύλλο να κάνουν θέμα. Σας ενόχλησε όμως η κριτική μας εκ των υστέρων ε? Σκεφτήκατε αν τα καρφώναμε πριν τις εκλογές τι θα είχαν να λένε κάποιοι?


Η κριτική, κύριοι της πειθαρχικής επιτροπής, όταν είναι τεκμηριωμένη και σύννομη, να μάθετε να την σέβεστε γιατί έχουμε δημοκρατία με κανόνες. Όταν δεν την αντέχεται, στις περιπτώσεις που δεν κάνετε σωστά την δουλειά σας, που αναλάβατε τονίζω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, είτε να ζητάτε συγνώμη είτε να διορθώνεται τα λάθη σας είτε να πηγαίνετε σπίτι σας. Αυτή είναι η τίμια στάση.  Τα άλλα είναι υπεκφυγές και κλεφτοπόλεμος. Όταν επικαλείστε τα άρθρα περί δυσφήμησης να τα μελετάτε σωστά και στην ουσία. Όχι για αντεκδίκηση και φίμωση. Θα αποτύχετε.

Σας ενόχλησε το 50ρικό που αναδείξαμε? Τολμάτε να κάνετε ερμηνεία της λέξης «αποβάλλεται»? Καλέστε λοιπόν τα σωματεία και πείτε. Μάγκες οικονομικά είμαστε για θάνατο. Θα σας λουφάρουμε μερικά πρόστιμα και μην βγάλετε άχνα.

Ορίστε το αποτέλεσμα. Βγήκε ένα μανιφέστο που επικαλείται το αυτονόητο….θα εφαρμόζουμε λέει τον ΚΑΠ. Σπουδαία υπόσχεση του αυτονόητου. Σε μας μήπως το είπε ή και σε σας? Γιατί δεν τους καλείται και αυτούς μετά από τέτοια μπιχτή? Δεν ξέρετε τα ονόματα τους? Τα δικά μας που τα μάθατε? Είχανε τα άρθρα πουθενά την υπογραφή μας ή δεν ξέρετε τους νόμους? Μήπως να ρουφιανέψουμε και μεις τα δικά τους?

Και πριν βιαστείτε να φωνάξετε τον Ατρόμητο σε απολογία για αυτά που σας γράψαμε, ψάξτε λίγο το blog για σήματα. Εφόσον όλοι σας το παιχνίδι θέλετε να παιχτεί έτσι….θα παιχτεί έτσι.

ΠΕΡΙ ΔΕΙΣΛΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ BLOG

Το blog τις περασμένες μέρες εμφάνισε προβλήματα στην λειτουργία του ταυτόχρονα με θέματα που ανάγκασαν τον Ατρόμητο να βγάλει τελικά μία ανακοίνωση.  Όλο αυτό τον καιρό αλλά και το πρότερο, ουδεμία επικοινωνία είχαμε, με μέλος τη διοίκησης του Ατρομήτου. Ας  διαψεύσει κάποιος.

Εκτός των άλλων, ξαφνικά παρατηρήθηκε στο blog κατακλυσμός από σχόλια στα Αγγλικά, άσχετου περιεχομένου στα άρθρα μας, τα οποία στέλναμε στα ανεπιθύμητα. Το πρόβλημα αυτό δεν λύθηκε ακόμα, έστω και αν έχουμε φορτώσει στο blog κάποια προστατευτικά ενώ περιμένουμε απάντησή από την google. Αναγκαστήκαμε να το κλείσουμε (άνοιξε για να φαίνεται Σάββατο μεσημέρι) διότι αφενός χάθηκε ο έλεγχος τα σχόλια και αφετέρου το περασμένο 3ημερο ήμασταν στο νησί χωρίς εποπτεία του blog.



Προφανώς κάποιοι που μάθαμε (παραπάνω από πέντε)  «χάρηκαν» στο άκουσμα ή στη θέα του κλειστού blog και ιδίως στο ADIOS. Τσίμπησαν ας πρόσεχαν και ξιδάκι που κάνει και καλό διότι 100 η αλεπού και 110 το αλεπουδόπουλο δεν γίνετε. Κάποιοι όμως στεναχωρήθηκαν και γνωρίζουμε βασικά ότι αυτοί ήταν οι ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για χάρη των οποίων φτιάχτηκε και θα παραμείνει ανοιχτό το blog.

Να συμπληρώσουμε  ότι ειλικρινά δεν έχουμε το παραμικρό μα παραμικρό πρόβλημα, αν ο Ατρόμητος αποφασίσει να φτιάξει 500 επίσημες ιστοσελίδες. Θα είναι μάλιστα ευχής έργον να γεμίσει ο τόπος με Ατρόμητο. 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Το μπουρδολόγημα που συνόδεψε την ανακοίνωση σας,….σε ένα σημείο σας εκθέτει. Προφανώς εφόσον διαψεύσατε μερικά πράγματα δεν θα σας την χάριζε. Αφήνει να  εννοηθεί όμως πως μυστικά της ομάδας, διαρρέουν εκτός ομάδας, από ρουφιάνους εντός ομάδας Και μάλιστα στο κέντρο των τροχιών των ισορροπιών είναι ο προπονητής Παπαθεοδώρου. Πως επιτρέπεται δημόσια τέτοια σχόλια εις βάρος της ομάδας σας?

19 σχόλια:

  1. καλώς τον κι ας άργησε
    άντε ρε και πιάσαμε αράχνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι κεντημα εχεις κανει σήμερα αγορι . τρελλο κέντημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.41 σε ενοχλεί που λέει αλήθειες και δεν γλύφει όπως τα 2/3 ????
    μια χαρα τα λέει ο κύριος ο συγκεκριμένος
    και ξεκαθαρίζει τις θέσεις του
    αντρίκια συμπεριφορά όχι κωλοτούμπας....
    μπράβο του
    ωραια τα λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητήρια για το άρθρο σας
    προσοχή όμως μην σας κάνουν καμία μήνυση
    χαχαχαχαχαχσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο κυριε Γεώργιο
    τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητήρια κυριε Γεώργιο
    ενας πρωην μαθητής σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα τυχών σχολια θα επιτρέπονται μετά τις 5 το απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NA SXOLIASEIS AN MPOREIS TO MANIFESTO. LES MERIKA ALLA GRAPSE PIO SYGKEKRIMENA AN GINETE. H APOPSI SOY ME ENDIAFEREI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του Καθοδηγητή, όπως έλεγαν και στο ράδιο
    για πολλά γέλοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συνέχισε να φυτρώνεις παλικάρι μου
    να μας ξυπνάς τα αίματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Εγκρεμού 30 είναι το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, υπηρεσία ψυχικής υγείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mporei na mas mpaineis sti miti kai na mas spas ta neyra ores ores alla gamoto prepei na paradexto pos ta les kai oraia. Xereis na sfazeis me to mpasmpaki kai ayto einai texni. Exeis kai ta dikia soy pantos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AYTO TOY FYLLA POY TO BRHKES? DEN YPARXEI STO BLOG TOY POYTHENA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ευχαριστούμε διότι είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε είστε κόσμιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποσο ξεφτιλες ειναι. Δηλαδη ολους τους ενοχλουσαν τα σηματα της ομαδας ενω τωρα που βγηκαν δεν τους ενοχλει τιποτα? Επιλεκτικη ευαισθησια. Κραχτους ασχημα τωρα να καταλαβουν. Ειμαστε μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. na anebasis ena blog me to ononasou kai oxi me to atromitosags .den exei kamia doulia me tin omada mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. TOSO KAIRO POY SAS YPOSTHRIZE EIXE DOYLEIA OMOS.....AMA ARXISE NA TA XONEI KAI SE SAS EGINE KAKOS KAI DEN EXEI DOYLEIA E? AXARISTOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o giorgos einai pio atromitos apo polloys atromitoys ourge

    ΑπάντησηΔιαγραφή