Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κάποιοι δεν προσέχουν

Μένουν ελάχιστες μέρες μέχρι την ημέρα ανάδειξης του νέου προέδρου της ΕΠΟ, που κατά τα φαινόμενα θα είναι ο κύριος Σαρρής. Ωστόσο κάποιοι δεν προσέχουν καθόλου δίνοντας συνεχώς λαβές να εκτεθεί. Είναι βέβαιον ότι επίτηδες δεν το κάνουν, όμως είναι επίσης βέβαιον ότι λειτουργούν με άγνοια σε μη μετρήσιμο βαθμό.   



Με όσα συνέβησαν την περασμένη βδομάδα (δύο θέματα), θα ασχοληθούμε από το ερχόμενο Σάββατο και μετά, μην τυχών και κατηγορηθούμε ότι πάμε να κάνουμε καμία ζημιά.

Όσοι πάντως δεν προσέχουν, να διαβάσουν την συνέντευξη του κυρίου Σαρρή στην SportDay που ανεβάσαμε (όχι τυχαία) πριν λίγες μέρες. Απλά υπενθυμίζουμε μία φράση του, στην οποία κάποιοι δεν δίνουν καμία σημασία.

«….Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάσχει από νόμους και κανονισμούς, πάσχει στο κομμάτι της εφαρμογής τους. Αυτό θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε…..»

…..σας λέει κάτι αυτό?



7 σχόλια:

  1. ΩΧ....ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ...
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για πες μας τι λεγανε οι κανονισμοί σύμφωνα με όσα γραφτηκαν στο φύλλο αγώνα εσύ που τα ξέρεις καλά και δεν τα κάνεις γαργάρα. Σε συνδιασμό με τα όσα δε γραφτηκαν προσφατα σε αγώνα του Τσαπάρα στο φύλλο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αστο ρε φιλε πιο φυλλο αγώνα με την έκθεση του παρατηρητη εγινε το τριλεπτο ουτε φυλλο αγωνα ουτε μπουκαλακια ουτε φιλαθλοι ουτε τιποτα ακομα και τους φωτογραφους διαψευσανε για να μην τιμωρηθητε αστα σε παρακαλω ρωτα τον κυριο Σπύρο που θελει λεει και την ΕΠΣ κατι παραπάνω ξερει ...αυτά μιας και μιλας για κανονισμους στο λεω .

      Διαγραφή
    2. Να αφησω το φυλλο αγωνα και να πιασω το κυριο Σπυρο. Να πιασω τον παρατηρητη και την εκθεση του και να αφησω το φυλλο αγωνα. Όταν ολες οι ομάδες πάνε μετα και παρακαλανε τους διαιτητες να μην γραψουν τα καθεκαστα γιατι θα αρχισουν οι τιμωριες και τα προστιμα (προσφατα εγινε ξανα) εχουμε παραπονο γιατί δεν πεφτουν τιμωριες? Ποιός δουλευει ποιόν επιτέλους? Αυτοι που "δικαζουν" το κανουν με το φυλλο αγωνα και την εκθεση παρατηρητη. Ειτε το θελεις ειτε οχι. Ειτε το θελω ειτε οχι. Συνεπως ότι βλεπεις και βλεπω παει στο βροντο. Τα γραπτα μένουν. Διαφωνεις? Δε νομιζω. Αυτός τοτε έφαγε ενα κυπελλο καφε και πηγε και καλα να "πεθανει". Τον άλλον τον κοπανησανε τις προάλλες και επαιρνε τηλεφωνο το Μαχαιρα ρωτωντας τι να κανει. Αλλου στα αποδυτηρια εγινε χαμος. Καποτε μπουκαραν φιλαθλοι, καποτε πλαστογραφησαν κρατικα εγγραφα, ο αλλος πηγαινε παικτες περα δωθε σε ομαδες α και β. Τι λεμε τωρα? Και εχει κολησει η βελονα στη τιμωρια του Ατρομητου με το κυπελλο του καφε, που του "έσπασε" την ωμοπλατη?

      Διαγραφή
  4. είμαστε στην 4η αγωνιστική της περιόδου 2012-13
    κι ακόμη μερικοί ασχολούνται με την περσινή χρονιά
    καλό είναι να χωνεύονται μερικά πράγματα γιατί ο χρόνος κυλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή