Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Δάφνη - Ατρόμητος 2-2

Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα ο Ατρόμητος. Σίγουρα όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, μάλλον μετά το 2-0 της Δάφνης και με τον Ατρόμητο να παίζει με δέκα παίκτες, δεν θα περίμεναν τέτοια εξέλιξη στο σκορ.
Η ουσία είναι ότι η καρδιά του πρωταθλητή φαίνεται ότι δεν χάθηκε, ωστόσο το διπρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα προβληματίζει. Για ένα σχεδόν ημίχρονο είδαμε τον Ατρόμητο του 2009 και στο υπόλοιπο του αγώνα τον περσινό.

Η Δάφνη στο δεύτερο ημίχρονο και όσο κυλούσε ο αγώνας έδειχνε να κουράζεται με συνέπεια να γυρίσει στην άμυνα, σε σχέση με τον Ατρόμητο που έδειχνε ανεπηρέαστος και αποφασισμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Με  μία λίγο καλύτερη εκτίμηση σε μία φάση στο φινάλε του αγώνα, μπορούσε ο Ατρόμητος και τη νίκη.

Μελανό σημείο, τα αίματα που άναψαν, με συνέπεια τις συμπλοκές ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Φάσεις
10’ φάουλ έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, κεφαλιά του Ελευθερίου, κάθετο δοκάρι και γκόλ 1-0
12’ τετ-α-τετ Πουλιός μπλοκάρει ο Σάλβια
13’ σουτ Μουλάκη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας
22’ δυνατό διαγώνιο σούτ του Μουλάκη δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Δάφνης
23’ δυνατό σούτ του Π. Σούκα έξω από την περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Δάφνης, στην επαναφορά ο Καρανικόλας ντριπλάρει και βρίσκεται στο έδαφος, πέναλτι φωνάζουν οι Αγιωργούσοι, άουτ δείχνει ο Τσαπάρας.
30’ 2η κίτρινη κάρτα στον Σ. Σούκα για σκληρό μαρκάρισμα στον Πουλιό, σωστή απόφαση του διαιτητή.

2ο Ημίχρονο
50’ από απόκρουση γίνεται αποδέκτης ο Μαμούνας, κι αφού στρώνει την μπάλα, δυνατό σούτ στο Γ του Σάλβια 2-0, έξαλα πανηγύρια για τους Δαφνούσους.
70’ σε βαθιά μπαλιά στο κέντρο της άμυνας της Δάφνης συγκρούεται ο τερματοφύλακας με τον Ελευθερίου, ο Μουλάκης που καραδοκεί με γυριστό σούτ 2-1
72’ σέντρα του Π.Σούκα από αριστερά δεν προλαβαίνει ο Γκιάλης με το κεφάλι να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
80’ σε κεφαλιά πάσα του Μουλάκη στο κέντρο της άμυνας μόνος ο Π.Σούκας με το κεφάλι δεν δυσκολεύεται να κάνει το 2-2.


85’ συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών, 4 αποβολές, Νιάκας-Δασκάλου για Ατρόμητο, Ελευθερίου-Κλήμης για Δάφνη.

Διαιτησία: Σωστές οι κάρτες του κυρίου Τσαπάρα ωστόσο έχουμε την άποψη ότι έκανε κατάχρηση σφυριγμάτων, γεγονός που εκνεύρισε. Υπάρχουν δυο δύσκολες φάσεις (ανατροπή Καρανικόλα, σπρώξιμο στο Μουλάκη), για τις οποίες αναγκαστικά θα δεχτούμε την κρίση του.

Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου) : Σάλβια, Τομάζος, Αττώνης, Γκιάλης, Γεωργούλης, Νιάκας, Σούκας Σ., Καρανικόλας, Μουλάκης , Σούκας Π. , Σταματελόπουλος, Σέργης, Δασκάλου, Φλουράς, Κύλης, Σταθάκης, Τώρας.

2 σχόλια:

  1. ειχαμε και μια διακοπη για ενα μπουκαλι που επεσε στην κυρια Ιωαννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά νεύρα... Αν είχαμε το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι με τη μαχητικότητα που δείξαμε το διπλό θα το είχαμε σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή