Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Καρυές – Ατρόμητος αύριο για το κύπελλο


Αύριο στις 5 το απόγευμα η ομάδα μας θα δώσει το δεύτερο επίσημο αγώνα της για φέτος στο Φαφάλειο κόντρα στις Καρυές για το κύπελλο. Τα προβλήματα από απουσίες και τραυματισμούς ουσιαστικά παραμένουν σχεδόν τα ίδια. Στα θετικά ότι εξέτισε την ποινή του ο Γεωργούλης αλλά το πιο ευχάριστο είναι ότι ο Παντελής Σούκας που έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημά στους κοιλιακούς. 

Το παρών στις προπονήσεις δίνει και ο φοιτητής μας πλέον Βέκιος που θα είναι και στο Πυργί με την ομάδα. Είδαμε επίσης και το Κώστα  Νύκτα, (όχι ακόμα το Μπουγιαμά που κάποιος πρέπει να τον συνετίσει επιτέλους) και γενικά αρχίζουμε να μπαίνουμε πιο δυνατά σε ρυθμό πρωταθλήματος.

Ελπίζουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο ποδοσφαιρικό θέαμα σε σχέση με τον Λαίλαπα, απέναντι σε μία ομάδα από την οποία ηττηθήκαμε απόλυτα δίκαια πέρσι δύο φορές στο πρωτάθλημα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Στουπάκης, με βοηθούς του κυρίους Σύριο και Καρρά. Τους βοηθούς δηλαδή που θα δούμε σήμερα στο ντέρμπι του κυπέλλου Δάφνη – Μίκρα. Καλή επιτυχία στο έργο όλων.

1 σχόλιο: