Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Θετική εξέλιξη για το γήπεδο στον Αι Γιώργη

Ο διαγωνισμός για την αποκατάσταση των ζημιών και στο γήπεδο του Ατρομητου στον Αι Γιώργη, βρήκε σήμερα μειοδότη. Θετικότατη εξέλιξη καθώς αν κηρυσσόταν άγονος θα είχανε νέα καθυστέρηση. Η ουσία είναι πως η εταιρεία των  Γ. Πικούνη και Ε. Ζενιώδη ανέλαβαν το έργο της αποκατάστασης των ζημιών από τις θεομηνίες αλλά και τις κακοτεχνίες.

Ευχόμαστε οι εργασίες να αρχίσουν το ταχύτερο έτσι ώστε πριν το τέλος του 2011, ο Ατρόμητος να γυρίσει επιτέλους σπίτι του. Αρκεί μία επίσκεψη στο γήπεδο της χώρας για να δείτε υπό τι συνθήκες γίνεται η «προπόνηση».


Το θέμα βέβαια των ωραρίων των προπονήσεων είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ κουβέντα. Θα σχολιάσουμε μόνο πως είναι άδικο οι ομάδες που είχαν την ατυχία να καταστραφούν τα γήπεδά τους, όπως ο Ατρόμητος, να αντιμετωπίζονται μόνιμα ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης σε δημόσια περιουσία.

Ο ανθρώπινος παράγοντας έχει πάει περίπατο. Πέρσι ο Ατρόμητος αναγκαστικά πήρε ωράρια 9μιση το βράδυ και δεν βαρυγκώμησε, άσχετα αν η πλειοψηφία των παικτών του έπρεπε αργά το βράδυ να κάνει χιλιόμετρα για να γυρίσει σπίτι της. Φέτος γιατί τα ίδια? Αυτή είναι η ίση μεταχείριση και η κατανόηση? Να αρχίσει λοιπόν να πιέζει και ο Ατρόμητος? Αυτό είναι το ζητούμενο? Ποιος θα φανεί πιο ισχυρός σε θέματα που έχουν να κάνουν και με τον ανθρώπινο παράγοντα? 


Αν δεν υπάρξει τουλάχιστον η απαιτούμενη κατανόηση, θα επανέλθουμε σύντομα πολύ πιο αναλυτικά.

6 σχόλια:

  1. makari an kai de nomizw toso grhgora. opws anaferetai kai sto parapanw sxolio 8a 8a 8a 8a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουμε περίπου ένα μηνα ακόμα μέχρι να διευθετηθούν κάποιες υπογραφές, λόγω του ύψους του χρηματικού κόστους (επίτροπος). Το εργο θα χωριστεί στα τέσσερα υποέργα, έτσι ώστε ταυτόχρονα να αρχίσουν οι εργασίες και στα τέσσερα γήπεδα για να κερδιθεί χρόνος για όλους.Να λέμε το θαθαθαθαθα το οποίο ισχύει τις περισσότερες φορές, αλλά όχι πάντα. Εδώ σύμφωνα με όσα ξέρουμε είμαστε πεπεισμένοι ότι το έργο θα γίνει σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. otan leme suntoma ;;;;; epishs pia einai ta alla ghpeda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Σύντομα" το προδιαγραφω σε ενα μήνα με ενάμιση περίπου. Συνολικά η προκύρηξη περιλαμβάνει εκτός του Αι Γιώργη, τους Κοφινά, Βαρβάσι και Βούρου (Λειβάδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E ksypna to ghpedo exei ftiaxtei allakse thn fwtografia.Mono na krineis tous alloys ksereis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή