Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Πύργος - Ατρόμητος 1-4 (Τελικό)

Με το δεξί το ποδαρικό του Ατρομήτου στο νέο πρωτάθλημα, όπου παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, όσοι ποδοσφαιριστές μας χρησιμοποιήθηκαν σήερα, δεν άφησαν να φανούν αυτές οι απουσίες. Ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια έχοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση. Η διαιτησία ήταν άριστη.

Β΄ Ημίχρονο

Στο 85΄ μείωσε ο Πύργος και στο 86΄ λίγο μετά τη σέντρα, ο Παντελής Σούκας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, γράφωντας το 1-4.

Στο 75' Πύργος Ατρόμητος 0-3. Κόψιμο του Παντελή Σούκα στο Γκιάλη και 0-3.Στο 67 βγήκε ο Σέργης και μπήκε ο Νύκτας Κ. , στο 69΄βγήκε ο Νιάκας και μπήκε ο Γεωργούλης, στο 71΄νέο δοκάρι ο Πύργος.

Στο 63΄ Πύργος - Ατρόμητος 0-2. Το γκολ σημειώθηκε με πέναλτι από τον Παντελή Σούκα που μπήκε αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Πύργου

Α΄Ημίχρονο

Στο 35΄ ακυρώθηκε γκολ του Νιάκα ενώ ο Ατρόμητος είχε ένα καλό φαόυλ του Ματέρη και ένα χαμένο τετ α τετ του Σίμου Σούκα. Ο Ατρόμητος ουσιαστικός στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος και δίκαια είναι μπροστά στο σκορ.

Περίπου στο 34΄λεπτό της αναμέτρησης Πύργος - Ατρόμητος, με την  ομάδα μας να είναι μπροστα στο σκορ από το 13΄, με γκολ του Σέργη ύστερα από κόρνερ του Γκιαλη. Καλύτερη φάση του Πύργου μέχρι στιγμής ένα οριζόντιο δοκάρι. Η διαιτησία για την ώρα είναι πολύ καλή.

2 σχόλια: