Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Διεθνής διαιτητής ο Θ. Γιάχος

Ο Θανάσης Γιάχος τελικά ήταν ό ένας από τους δύο διαιτητές που επελέγη ως διεθνής διαιτητής (ο άλλος είναι ο Κωσταντινέας). Από την κόλαση των δικαστηρίων και της διαπόμπευσης, ο Θανάσης Γιάχος μέσα σε σύντομο τελικά χρονικό διάστημα ένοιωσε την απόλυτη δικαίωση του αγώνα και των κόπων του, με την επιλογή του ως διεθνής.

Κάποιοι ενδεχομένως συνδέσουν την διάκριση του Γιάχου, με την νέα διοικητική θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Χίου στην ΚΕΔ. Καλό θα είναι να μην βιαστούν και να μην κάνουν αυτό το τραγικό λάθος. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα της επιλογής των διεθνών διαιτητών, η αυτονόητη αξιοκρατία που υπήρξε και ήταν το μόνο ζητούμενο, για τον Γιάχο, τον δικαίωσε απόλυτα.

Στο Γιάχο ευχόμαστε ότι το καλύτερο για την νέα του αυτή διάκριση. Ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι και πάλι θα πετύχει. Οι λόγοι είναι δύο και πολύ απλοί. Το ήθος του ως άνθρωπος και οι ικανότητές του ως διαιτητής. Για το μεν πρώτο δικαιώθηκε όπως ήταν αναμενόμενο πρόσφατα. Για το δεύτερο,  αρκεί κανείς να πληροφορηθεί μόνο τους βαθμούς (άριστα) που έπαιρνε στους αγώνες που διαιτήτευσε πέρσι αλλά και φέτος.  

Υ.Γ Κάπου στο νετ πήρε το μάτι μας ότι η απόφαση για τους διαιτητές που έγιναν διεθνείς δεν ήταν ομόφωνη. Διαβεβαιώνουμε ότι όσον αφορά τον Θ. Γιάχο, η απόφαση ήταν ομόφωνη, τρία στα τρία.


2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΠΑΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑΝΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιάχος αντιμετωπιζει ολη την βδομάδα ενα προβλημα υγειας που θέλει προσοχή, το οποιο οι γιατροι του ειπαν πως θα προλάβει να ξεπερασει ωστε να μπορει να σφυριξει. Ολη αυτή η περιπέτεια που περασε ξεσπαει στην υγεια του τωρα.Μακαρι να τα καταφερει να προλάβει τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή