Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ατρόμητος - Λαίλαπας 1-1 (3-1 στα πέναλτι)


Αγχωτική πρόκριση του Ατρομήτου επί της εξαιρετικής ομάδος του Λαίλαπα στα πέναλτι. Το 1-1 που διαμορφώθηκε στο 90λεπτο δεν άλλαξε ούτε στην παράταση, με συνέπεια ο αγώνας να οδηγηθεί στα πέναλτι, με την ομάδα του Ατρομήτου πιο εύστοχη να παίρνει την πρόκριση.

Η συνολική απόδοση της ομάδος ήταν μέτρια. Προηγήθηκε με ένα σουτ φάουλ του Σίμου Σούκα, με την μπάλα να προσκρούει σε αντίπαλο και να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Λαίλαπας που στο πρώτο μόνο ημίχρονο είχε σημαντικές φάσεις, κατάφερε να ισοφαρίσει με έξοχο μακρινό σουτ λίγο πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος είχε μεν την υπεροχή αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Μοιραίος στάθηκε ο Νιάκας ο οποίος σε τετ α τετ «έστειλε» την μπάλα δοκάρι. Ο αγώνας αναπόφευκτα οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, στην οποία ο Νιάκας και πάλι έχασε απίστευτες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς ("καντεμιάστηκε" μόνος του με τόση γκρίνια που είχε). Ο Ατρόμητος παραλίγο να τιμωρηθεί στο φινάλε όταν ο Λαίλαπας έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει την πρόκριση.

Η διαιτησία του κυρίου Επιτροπάκη και των βοηθών του ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλή. Αν κάτι αξίζει να αναφερθεί ήταν μία φάση στο πρώτο  ημίχρονο, στην οποία κατά την κρίση του θα μπορούσε να δώσει ή να μην δώσει πέναλτι υπέρ του Λαίλαπα. Ότι και να αποφάσιζε δεν θα υπήρχαν αντιρρήσεις εκτός από αυτές της στιγμής πάνω στην ένταση. Τελικά δεν έδωσε. Φάνηκε να γίνεται κατάχρηση κίτρινης κάρτας και ίσως να είναι έτσι, όμως ο κανονισμός λέει άλλα τα οποία και εφάρμοσε. Επίσης, κατά την γνώμη μας το πρώτο άστοχο πέναλτι του Λαίλαπα θα έπρεπε να επαναληφθεί καθώς ο Κονταξάκης είχε εγκαταλείψει την γραμμή πολύ πρίν η μπάλα φύγει από την άσπρη βούλα.

Όσον αφορά τον μέτριο Ατρόμητο είναι φανερό ότι τα προβλήματα των πολλών  απουσιών, που ίσως και να αυξηθούν, δεν επιτρέπουν στο κόουτς να κάνει σωστά την δουλειά του. Ωστόσο κάποιες παθογένειες που παρατηρήθηκαν και πάλι θα πρέπει να γίνουν (και θα γίνουν τάχιστα) αντικείμενο διαλόγου μεταξύ της ομάδος.

Υ.Γ. Οπτικό υλικό από τον αγώνα δεν υπάρχει λόγω απρόβλεπτου προβλήματος. Πάντως μερικές φωτογραφίες χαμηλής ποιότητας που τραβήχτηκαν με κινητό θα ανέβουν μάλλον αργότερα.

10 σχόλια:

  1. χαχαχαχα......μπορούμε να πούμε ότι όντως ήταν μοιραίος ο Νιάκας...ήταν ο χειρότερος!!!!!παρ'όλη την ένταση που επικρατούσε στο γήπεδο.....προκάλεσε και πολύ γέλιο.....με απλά λόγια ούτε η μπάλα δεν τον ήθελε!!!
    Ο καλύτερος κατα τη δική μου άποψη ήταν ο Φλάμος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. niaka xtipa ki allo tha t antekso den tha mpw etsi apla tha bgw e3w..........xaxaxaxa sigoura etsi tou elege i mpala simera!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. niaka mhn akous tipota...eisai paixtara
    apla h epafi pou exeis me ta duxtia einai idia me thn epafh pou exeis me tis gunaikes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. a re saki....
    vlepeis ti kraksimo trws...
    an eixes valei toulaxistwn ena goal...estw kai katalathos....de tha akouges ola auta
    vre oute katalathos na mh valeis...ELEOS PIA!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eisai makriaaaaa ap tin estia pia tosa xiliometra apexeis.
    k i mpala makriaaaaa dn feugei n swthei feugei protou se dei na pefteis!!!!!!!! a re niaka arxontaaaaaa mipos eftaigan ta papoutsia???? prepei n pareis kati se pio zontano xromataki!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pou einai mpala oeo?????elpizw makria apo ton niaka!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. APO :ORFANOUDIS PANTELIS
    KALH XRONIA KAI YPOMONH THA STROSOUME K GIORGO.
    SAS PARAKOLOUTHO APO TO PLOIO XERETISMATA SE OLH THN OMADA KAI IDIAITEROS STON K PROEDRO.

    KALH SYNEXEIA, KALH ANTAMOSH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρά το κράξιμο (το τραβαγε ο οργανισμός του τελικά) ο Νιάκας σήμερα στη προπόνηση ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος. Δείγμα ότι έχει αίσθηση και του χιούμορ.
    Εκείνο βέβαια που χριζει προσοχής είναι το σχόλιο περι των "επαφών" του με τις γυναίκες. Νιάκα σε αμφισβητούν εν συνόλω βλέπω. Μήπως κάτι ξέρουν? Κανόνισε την πορεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 7:49 π.μ.

    ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή