Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ατρόμητος - Ελάτα 4-0

Σ'ένα μέτριο από πλευρά ποιότητας παιχνίδι, η ομάδα μας νίκησε την αξιόμαχη ομάδα της Ελάτας με σκόρ 4-0 ξεκινώντας ιδανικά την νέα χρονιά. Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς, μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα όταν σε σέντρα από αριστερά του Ματέρη, ο Κ. Νύκτας εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών των  φιλοξενουμένων και με προβολή έκανε το 1-0
Η ομάδα συνέχισε να πιέζει για την επίτευξη και 2ου γκόλ κι αυτό έγινε το 17ο λεπτό όταν σε συρτή σέντρα από αριστερά του Σέργη, αμυντικός της Ελάτας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από την περιοχή του, την έστειλε στο βάθος της εστίας του γράφοντας το 2-0. Μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου παρόλο που το σκόρ δεν άλλαξε, αξίζει να σημειώσουμε την ευκαιρία στο 39ο λεπτό όταν από μπαλιά κάθετη του Γκιάλη στην πλάτη της άμυνας της Ελάτας ο Π. Σούκας γύρισε παράλληλα τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο επερχόμενος Νιάκας δεν "βρήκε" την μπάλα. Επίσης στο 41ο λεπτό πάλι από μπάσιμο από δεξιά του Π. Σούκα και συρτή σέντρα η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και βρήκε το κάθετο δοκάρι. 
Στην επανάληψη η ομάδα εμφανίστηκε νωθρή σπαταλώντας τον χρόνο χωρίς αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το 59ο λεπτό όταν σε σέντρα από δεξιά του Ματέρη στο 2ο δοκάρι, κεφαλιά του Νύκτα μόλις άουτ. Φτάνουμε έτσι στο 74ο λεπτό όταν σούτ του Π. Σούκα από το ύψος της μεγ. περιοχής της Ελάτας αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα κι έγραψε το 3-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκιάλης στο κέντρο του γηπέδου περνάει κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ελάτας στον Κ. Νύκτα που με ψηλοκρεμαστό πλασέ γράφει το τελικό 4-0 σημειώνοντας το 2ο προσωπικό του γκόλ. Μέχρι το τέλος να σημειωθεί μόνο ένα σούτ του Σέργη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ελάτας.
Από την ομάδα μας διακριθέντες ήταν ο Κούτικας που στις λίγες επισκέψεις της Ελάτας στην περιοχή μας ήταν πολύ σταθερός, ο Δίκας ο οποίος έτρεξε πολύ στο κέντρο κι έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του κι ο Κ. Νύκτας ο οποίος εκτός ότι σημείωσε τα 2 γκόλ είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.
Η ομάδα μας ξεκίνησε με τους : Σταθάκης, Τομάζος, Αττώνης, Γκιάλης, Ματέρης, Νιάκας, Κούτικας, Δίκας, Νύκτας Κ., Σούκας Π., Σέργης. Αναπληρωματικοί : Γεωργούλης, Νύκτας Δ., Φλάμος, Ρυμικής, Τσιρνίκας, Ποδιάς, Τσόφλιας.
Αλλαγές : 69΄ Νύκτας Δ. στην θέση του Νιάκα, 79΄ Τσιρνίκας στην θέση του Σέργη και 82΄ Τσόφλιας στην θέση του Γκιάλη.

2 σχόλια:

  1. Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου δίνουν νέο ενδιαφέρον στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
    Η Δάφνη κέρδισε τον Όμηρο 1-0 στην Καλιμασιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai tixeo oti apo tin ora pou egine allagei o niakas i omada anevike?

    ΑπάντησηΔιαγραφή