Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Βαθμολογία σε 14 αγώνες


8 σχόλια:

  1. paei kai fetos to protathlima tou xronou pali exei o theos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εξαιρετικά ευχάριστο να βλέπουμε αισιόδοξες δηλώσεις. Ας παίξουμε την μπάλα μας να ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και αν έρθει το πρωτάθλημα ήρθε. Αν οχι μία άλλη φορά. ήρθε το τέλος του κόσμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα απο όλα αυτά δεν ήρθε .....εγώ ξέρω ότι σημερα πήγαμε για προπόνηση στο γήπεδο της ΧΙΟΥ και μας εδειοξαν μια ομάδα που έχει πέσει απο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μια ομάδα της Γ κατηγορίας.........Και λέω εγώ τώρα το συμβούλιο της ομάδας που είναι να καθαρηση????αυτοι είχαν 5 άτομα του συμβουλίου εκει.......εμείς γιατι να μην έχουμε κανέναν?????δεν σέβεστε τα παιδιά που κατεβενουν κάθε μέρα απο τον Άγιο Γιωργη???εαν βαρεθηκατε εσεις τι σας φτενε αυτά τα παιδιά που ταλεπορουντε τόσα χρόνια και το κάνουν γιατι αγαπάνε το χωριό τους και την ομάδα τους.......ΣΕΒΑΣΤΗΤΕΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το αξίζουν και με το παραπάνω...........ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ27 Ιανουαρίου 2012 στις 1:01 π.μ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα παιδια κανουν το χομπι τους αλλοι κανουν κανουν το χαμαλακιΣ.Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΗΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΑΝΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΕΡΜΑΙΟ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗΜΑΣΙΑ Κ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΕΞΦΕΝΔΟΝΗΖΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΗΜΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπα, σιγά ρε παιδιά
    θα βγάλουμε πρόβλημα απο 'κει που δεν υπάρχει.
    Η χθεσινή προπόνηση είχε ένα μπέρδεμα που ελάχιστα επηρέασε τα παιδιά. Η προπόνηση έγινε κανονικά, μάλιστα είμαστε και >20 άτομα, διάθεση πολύ καλή κι ο Τσικολής μας μάζευε και τις μπάλες.
    Αν στο παραμικρό ανακαλύπτουμε ζητήματα, θα έπρεπε να μην ξαναγίνει προπόνηση αφού δεν έχουμε γήπεδο στο χωριό.
    Υπομονή και πείσμα γιατί απ'αυτά που βλέπω είμαστε σε καλό δρόμο που προσπαθούν να μας βγάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. opa opa pedia min peftete stin pagida pou petaxe kapios anoitos kai min asxoliste me teties vlakies.....kserete kanenan apo eki kato na theli to kalo mas?????oloi stin mpoyka mas exoyn psaxnoyn tropo na mas kanoyn koyvari kai na mas xalasoyn to klima poy yparxei stin omada mas.....hremia emeis kai astoys na lene oti theloyne..afoy kserete oti gia toys kaloys panta kati exoyn na poyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή