Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ατρόμητος - Πύργος 2-2

Ο 2ος γύρος ξεκίνησε"στραβά" για την ομάδα μας.
Πάνω που γράψαμε τον απολογισμό μας για τα θετικά του πρώτου γύρου, ήρθε η σημερινή εμφάνιση να μας προβληματίσει.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε σήμερα στο δημοτικό στάδιο. Μια ομάδα που μπήκε δυνατά, πίεσε ψηλά, είχε κυκλοφορία έκανε γενικώς τις φάσεις αλλά, αυτό το καταραμένο αλλά, δεν "έβρισκε" δίχτυα. Οι φάσεις που έκανε ο Ατρόμητος πολλές και στα 2 ημίχρονα αλλά πού όρεξη για να τις παραθέσουμε και να τις σχολιάσουμε.

Κι απ'την άλλη, μια ομάδα με ξεκάθαρο προσανατολισμό και με στόχο να πάρει ότι μπορεί απ'αυτό το παιχνίδι.

Για την ιστορία θα πούμε ότι ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Νιάκα κάνοντας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου άλλες 8 κλασικές ευκαιρίες, ενώ η ομάδα του Πύργου είχε να παρουσιάσει μια ευκαιρία του Δάνδουλα. Τα ίδια και στο 2ο ημίχρονο, αλλά εδώ ήρθε να προστεθεί η ολιγωρία της άμυνάς μας, με αποτέλεσμα να δεχτούμε 2 γκόλ, το ένα μάλιστα αυτογκόλ. Το 1-1 με αυτογκόλ του Ματέρη, το 2-1 με προβολή του Σέργη κι αμέσως στο επόμενο λεπτό το 2-2 με σούτ του Δάνδουλα.

Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή και μακάρι να δούμε κι άλλες παρόμοιες.

12 σχόλια:

  1. Βρε 01.07 απο την στάνη των προβάτων σου κάνεις και κριτική για ποδόσφαιρο? Άσχετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai re o proponitis sas ftei pou de mporoun na valoun ti mpala mesa kapoioi.
    o prponitis sas ftei pou o dandoulas tous kseglistrouse.
    o proponitis sas ftei pou den iparxi eksedra.
    o prponitis sas ftei pou o ka8enas kani to diko toy.
    ela re paidia mi ta kitate ola kuvika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Β ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. e pios fteei aftos den exei thn omada kai thn proponei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν παρατηρητής της ομάδα σας(ανήκω σε άλλη ανταγωνίστρια ομάδα) )εχω να κάνω ενα σχόλιο που πηγάζει απο τα σχόλια που κάνετε.
    Οποτε η ομάδα σας εχει άσχημο αποτέλεσμα και κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες δεν παίζουν πάντα γράφετε για τον προπονητή.
    Αφου δεν σας κάνει μπορείται να πάρετε κάποιον άλλο και να έρθει σε μας για να μας βλέπετε με τα κυάλια.
    Σας βρήκε παίκτες καταπληκτικούς σας έμαθε να παίζεται ορθολογικά και κάποιοι άμπαλοι που δεν έχουν θέση στην ομάδα αντιδράνε.
    Θέλω να μείνω στην δήλωση του ΛΑΓΟΥΔΗ που σας χαρακτήρισε την καλύτερη μεσοεπιθετική ομάδα της κατηγορίας και να συμφωνήσω μαζί του.
    Φέτος παίζετε καταπληκτικό ποδόσφαιρο σε σύγκριση με τα άλλα χρόνια και αυτό ωφείλετε στον προπονητή σας αν δεν κάνω λάθος.
    Επιτέλους σταματήστε να είστε αχάριστοι και κακόμοιροι.
    Βέβαια δεν το κρύβω οτι εκτιμώ τον προπονητή σας και θα τον ήθελα στην ομάδα μου αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγετε και να γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. allos eksipnos!!!tora me tin krisi diskola perneis tetoion proponiti giati xriazese poli maintano!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EGALE O ATROMITOS DEN EXEI KANENA ANAGGY TA APOTELESMAMATA EXOYN SYMASEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέρσι τα ίδια διαβάσαμε εδώ μετά το ματς με τον Αστέρα Φραγκοβουνίου. Φέτος τα ίδια πάλι. Καλά δεν βαρεθήκατε να μεμψιμοιρείτε και να ψάχνετε ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει? Λες και αν βρούμε ποιος φταίει (αν φταίει και κανείς), θα κάνουμε καμία ουσιώδη ανακάλυψη.
    Και οι γκέλες μέσα στο παιχνίδι είναι. Έχουμε την απαίτηση να κερδίζουμε πάντα όλους και παντού? Ξεχάστε το. Τις προάλλες που έγραψα την πορεία στον πρώτο γύρο ουδείς πρόσεξε τα στατιστικά. Ο Ατρόμητος σε σχέση με πέρσι αντίστοιχα έκανε υπέρβαση φέτος σε διάφορους τομείς. Οι ισορροπίες δεν διαταράσσονται πάντα απότομα από την μία χρονιά στην άλλη. Τα πρόστυχα τα μαθηματικά δεν τα νικάς εύκολα όπως και να το κάνουμε. Ψιλά γράμματα φίλε Γεωργούλη ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή