Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Οι διαιτητές του αγώνα Ατρομήτου – Καρυές


Το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε με αντίπαλο την ομάδα των  Καρυών, αποτελείται από τους κυρίους Επιτροπάκη, Κοτρώνη και Σπυριάδη. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Φιστουρής. Καλή επιτυχία σε όλους.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Το απουσιολόγιο παραμένει γεμάτο


Η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του επόμενου αγώνα με τις Καρυές συνεχίστηκε χτες στο γήπεδο Θυμιανών. Δυστυχώς τα προβλήματα παραμένουν πολλά, με ένα νέο να έχει προκαλέσει ανησυχία. Πρόκειται για το Γκιάλη ο οποίος είναι ασθενής. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο Δημητράκη ώστε να επιστρέψει στο σχολείο του το ταχύτερο. Το ποδόσφαιρο παίζει δεύτερο ρόλο. Ο Δίκας παραμένει τραυματίας, ο Βέκιος αναχώρησε για τις σπουδές του (καλή πρόοδο), ο Κούτικας ήδη υπηρετεί την μητέρα πατρίδα (καλός πολίτης), ο Μπουγιαμάς εγχειρίστηκε πριν λίγες μέρες στον οποίον επίσης ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, ο Τώρας θα απουσιάσει λόγω απουδών, ο Ζαννίκος παραμένει εν πλω θαλασσοπόρος, ο Κολύβας είναι τιμωρημένος, ενώ απών είναι και ο Παπαγιαννάκης. Υπάρχει πάντως και ένα θετικό καθώς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Φλάμος.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Βαθμολογία 1η αγωνιστική

Κάπως πιο αναλυτική η παρουσίαση της βαθμολογίας από φέτος, έτσι ώστε να υπάρχει μία καλύτερη εικόνα των επιδόσεων των ομάδων εντός και εκτός. 


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Πύργος - Ατρόμητος 1-4 (Τελικό)

Με το δεξί το ποδαρικό του Ατρομήτου στο νέο πρωτάθλημα, όπου παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, όσοι ποδοσφαιριστές μας χρησιμοποιήθηκαν σήερα, δεν άφησαν να φανούν αυτές οι απουσίες. Ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια έχοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση. Η διαιτησία ήταν άριστη.

Β΄ Ημίχρονο

Στο 85΄ μείωσε ο Πύργος και στο 86΄ λίγο μετά τη σέντρα, ο Παντελής Σούκας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, γράφωντας το 1-4.

Στο 75' Πύργος Ατρόμητος 0-3. Κόψιμο του Παντελή Σούκα στο Γκιάλη και 0-3.Στο 67 βγήκε ο Σέργης και μπήκε ο Νύκτας Κ. , στο 69΄βγήκε ο Νιάκας και μπήκε ο Γεωργούλης, στο 71΄νέο δοκάρι ο Πύργος.

Στο 63΄ Πύργος - Ατρόμητος 0-2. Το γκολ σημειώθηκε με πέναλτι από τον Παντελή Σούκα που μπήκε αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Πύργου

Α΄Ημίχρονο

Στο 35΄ ακυρώθηκε γκολ του Νιάκα ενώ ο Ατρόμητος είχε ένα καλό φαόυλ του Ματέρη και ένα χαμένο τετ α τετ του Σίμου Σούκα. Ο Ατρόμητος ουσιαστικός στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος και δίκαια είναι μπροστά στο σκορ.

Περίπου στο 34΄λεπτό της αναμέτρησης Πύργος - Ατρόμητος, με την  ομάδα μας να είναι μπροστα στο σκορ από το 13΄, με γκολ του Σέργη ύστερα από κόρνερ του Γκιαλη. Καλύτερη φάση του Πύργου μέχρι στιγμής ένα οριζόντιο δοκάρι. Η διαιτησία για την ώρα είναι πολύ καλή.

Με προβλήματα σήμερα στο Πύργο ο Ατρόμητος

Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο κόουτς Παπαθεοδώρου δεν θα έχει την δυνατότητα να παρατάξει την ιδανική του 11αδα. Πιο συγκεκριμένα εκτός αποστολής για διάδορους λόγους είναι οι: Αττώνης, Δίκας, Ζαννίκος, Κολύβας. Κούτικας, Μπουγιαμάς, Παπαγιαννάκης και Φλάμος. Παρά τις απώλειες έχουμε την βεβαιότητα ότι η ομάδα θα ανταπεξέλθει κατά τον καλύτερο δυντό τρόπο στην εδρα του Πύργου για να μπει στο νέο πρωταθλημα με το δεξί.
Καλη επιτυχία στην ομάδα μας.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικοποιήθηκαν οι προπονήσεις του Ατρομήτου


Επιτέλους βρέθηκε άκρη έτσι ώστε η ομάδα μην περάσει και φέτος τα περσινά μαρτύρια. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των προπονήσεων του Ατρομήτου οριστικοποιήθηκε ως εξής:

Τρίτη ώρα 21:00 στη Χώρα
Τετάρτη ώρα 20:00 στα Θυμιανά
Πέμπτη ώρα 17:45 στη Χώρα
Παρασκευή ώρα 20:00 στα Θυμιανά

Οι διαιτητές του αγώνα Πύργος - Ατρόμητος

Το διαιτητικό τρίο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του  Πύργου, αποτελείται από τους κυρίους Ξενάκη, Καρρά και Λάμπο. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Φιστουρής. Καλή επιτυχία σε όλους.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Λουκετάκι για 5 μέρες


Εκπαιδευτικές υποχρεώσεις, μας υποχρεώνουν για ένα σύντομο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Το οποίο σημαίνει πως μέχρι και τη Δευτέρα  τα ρολά σχεδόν θα κατέβουν. Οπότε δεν θα υπάρξει η συνηθισμένη κάλυψη των ειδήσεων του Ατρομήτου και μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Χρόνια πολλά στο «ΠΟΛΙΤΗ»


Ενίοτε μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά από όσα γράφει η εφημερίδα στα αθλητικά της και να τα αναφέρουμε στο Blog. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα ευχηθούμε στους συντελεστές της, χρόνια πολλά και καλά. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Η παρουσία της κάθε τοπικής εφημερίδας ήταν και θα είναι και εις το διηνεκές πάντα χρήσιμη. Πάντα επιτυχίες λοιπόν.


Ποιός είναι?


Είδαμε και αυτό χτες στον αγώνα. Το ποιος έπαθε το «ατύχημα» και έψαχνε παπούτσι την ώρα του αγώνα είναι μάλλον εύκολο να βρεθεί. 


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Καρυές – Ατρόμητος 0-3

Ύστερα από πολύ καλή απόδοση, ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια την ομάδα των Καρυών με 3-0, περνώντας ταυτόχρονα στην επόμενη φάση του κυπέλλου.


Ο Ατρόμητος ξεκίνησε μάλλον υποτονικά, με τις Καρυές να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργούν φάσεις. Ο Ατρόμητος ανέβηκε μετά το πρώτο τέταρτο, αρχίζοντας να γίνεται απειλητικός. Μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες φτάσαμε περίπου στο 36΄, όταν μετά από πάσα του αειθαλή Σέργη, ο επερχόμενος Σίμος Σούκας άνοιξε το σκορ πλασάροντας στην αριστερή γωνία του Μπαχά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σέργης μετά από συρτή σέντρα από αριστερά του Βέκιου διπλασίασε το σκορ, για να μεγαλώσει η νίκη του Ατρομήτου στο 96΄, ύστερα από μία έξοχη ατομική ενέργεια του επανεμφανιζόμενου Παντελή Σούκα, ο οποίος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε υποδειγματικά.


Οι Καρυές  είχαν πολύ δυνατή και αξιόμαχη παρουσία έχοντας ευκαιρίες να σκοράρουν, με χαρακτηριστικότερη αυτή στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαν δύο δοκάρια. Εκτιμούμαι ότι θα έχει έντονη και θετική παρουσία στο πρωτάθλημα. Όποιος την υποτιμήσει θα χάσει.

Ο Ατρόμητος σήμερα ικανοποίησε. Ήταν σοβαρός, μαχητικός, πειθαρχημένος και σε γενικές γραμμές ουσιαστικός. Θα τονίσουμε την θετική πρώτη εμφάνιση του Κούτικα, την επίσης θετική παρουσία του τερματοφύλακα Σταθάκη στο ντεμπούτο του και βέβαια την επανεμφάνιση του Παντελή Σούκα. Διακριθέντες πάντως ήταν όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες μας. Αναφέρουμε όμως αυτούς τους τρεις, διότι οι δύο πρώτοι φόρεσαν για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο αγώνα ενώ ο Παντελής επέστρεψε υγιής.


Όσον αφορά την διαιτησία. Καταρχήν οι δύο βοηθοί ήταν άριστοι. Ο διαιτητής κύριος Στουπάκης  έκανε τα λεγόμενα ανθρώπινα λάθη. Στην φάση που οι Καρυές ζήτησαν πέναλτι (ο Ζαννίκος από δεξιά σέντραρε, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι (κάθετο) του Βέκιου την στιγμή που επιχειρούσε προβολή), εκτιμούμαι ότι σωστά δεν το έδωσε. Απόλυτα σωστή η δεύτερη κίτρινη στο Φλάμο που οδήγησε στην αποβολή του (παρεμπόδισε εκτέλεση φάουλ).

Από κει και πέρα θα παρατηρήσουμε δύο πράγματα. Κατά την άποψη μας δεν έκανε σωστή χρήση της κίτρινης κάρτας. Θα έπρεπε να είναι το ίδιο αυστηρός απέναντι και στις δύο ομάδες.

Η δεύτερη παρατήρηση αφορά κάτι το γενικότερο σε απόλυτη εναρμόνιση με αυτά που ισχύουν σε όλο το κόσμο. Σε όλους τους διαιτητές στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα, έχει δοθεί οδηγία που λέει, ότι ο άριστος ποδοσφαιριστής, ο ποδοσφαιριστής ταλέντο και κόσμημα, αυτό που λέμε «παικταράς» πρέπει να προστατεύεται. Ο Παντελής Σούκας αποτελεί παίκτη κόσμημα για το νησί της Χίου. Πόσοι υπάρχουν σαν το Παντελή? Σήμερα έκανε μετά από μήνες δειλά δειλά την επανεμφάνισή του. Οι αντίπαλοί του τον αντιμετώπισαν αθλητικά, δυνατά εκτός από μία φορά προς  το τέλος του αγώνα, όπου δέχτηκε ένα πέρα για πέρα αντιαθλητικό χτύπημα. Εκεί έπρεπε να έχει την προστασία του διαιτητή και να τιμωρήσει τον αντίπαλο παίκτη με κίτρινη κάρτα και να δώσει φάουλ. Δεν έδωσε τίποτα  παρά την υπόδειξη του βοηθού.


Ο λόγος προφανώς δεν γίνεται ούτε για το φάουλ αλλά ούτε για την κίτρινη. Και εδώ απευθυνόμαστε στον κύριο Μαχαίρα και του λέμε.  Οι λεγόμενοι «παικταράδες» του νησιού δεν είναι πολλοί. Οι φίλαθλοι χαίρονται να τους βλέπουν διότι είναι οι μόνοι που προσφέρουν ποδοσφαιρικό θέαμα (π.χ. το γκολ σήμερα του Παντελή). Γνωρίζουμε ποιοι είναι και πόσοι. Είναι τόσο δύσκολο να δοθεί μία οδηγία στους Χιώτες διαιτητές, να προστατεύονται αυτοί οι παίκτες από τους διαιτητές απέναντι σε μερικά «τσεκούρια»? Δεν εννοούμαι ασυλία. Αναφέρουμε για προστασία από κάποιους που είτε από υπέρμετρο πάθος είτε από ασχετοσύνη είτε από βλακεία, πάνε να τους κόψουν τη μπάλα. Ο Παντελής σήμερα γύρισε  μετά από μήνες στα γήπεδα. Δεν έλειψε από όλους ανεξαιρέτως τους υγιώς σκεπτόμενους Χιώτες φιλάθλους? Από την στιγμή που μπήκε, κάθε μαρκάρισμα που δεχόταν σκλήρυνε. Η ανοχή του κυρίου Στουπάκη έδωσε το δικαίωμα στο τέλος να γίνει κακό. Γιατί?

Στις συναντήσεις που κάνετε με τους διαιτητές θα παρακαλούσαμε να τονίσετε αυτό το θέμα. Προστατέψτε τους «παικταράδες» του νησιού μπας και δούμε και λίγο μπαλίστα διότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε «σούπες».

Ατρόμητος: Σταθάκης, Τομάζος, Τώρας (Γεωργούλης), Κούτικας, Φλάμος, Βέκιος, Σούκας Σ., Κουτρής, Σέργης (Κύλης), Γκιάλης, Ματέρης (Σούκας Π.)

Καρυές: Μπαχάς, Κοίναρης, Μπουρνιάς, Λάγαρης, Γλύκας, Τσαφαράς, Παραδείσης, Κασας, Σπυράκης, Ζαννίκος, Ξενάκης.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Καρυές – Ατρόμητος αύριο για το κύπελλο


Αύριο στις 5 το απόγευμα η ομάδα μας θα δώσει το δεύτερο επίσημο αγώνα της για φέτος στο Φαφάλειο κόντρα στις Καρυές για το κύπελλο. Τα προβλήματα από απουσίες και τραυματισμούς ουσιαστικά παραμένουν σχεδόν τα ίδια. Στα θετικά ότι εξέτισε την ποινή του ο Γεωργούλης αλλά το πιο ευχάριστο είναι ότι ο Παντελής Σούκας που έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημά στους κοιλιακούς. 

Το παρών στις προπονήσεις δίνει και ο φοιτητής μας πλέον Βέκιος που θα είναι και στο Πυργί με την ομάδα. Είδαμε επίσης και το Κώστα  Νύκτα, (όχι ακόμα το Μπουγιαμά που κάποιος πρέπει να τον συνετίσει επιτέλους) και γενικά αρχίζουμε να μπαίνουμε πιο δυνατά σε ρυθμό πρωταθλήματος.

Ελπίζουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο ποδοσφαιρικό θέαμα σε σχέση με τον Λαίλαπα, απέναντι σε μία ομάδα από την οποία ηττηθήκαμε απόλυτα δίκαια πέρσι δύο φορές στο πρωτάθλημα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Στουπάκης, με βοηθούς του κυρίους Σύριο και Καρρά. Τους βοηθούς δηλαδή που θα δούμε σήμερα στο ντέρμπι του κυπέλλου Δάφνη – Μίκρα. Καλή επιτυχία στο έργο όλων.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Διεθνής διαιτητής ο Θ. Γιάχος

Ο Θανάσης Γιάχος τελικά ήταν ό ένας από τους δύο διαιτητές που επελέγη ως διεθνής διαιτητής (ο άλλος είναι ο Κωσταντινέας). Από την κόλαση των δικαστηρίων και της διαπόμπευσης, ο Θανάσης Γιάχος μέσα σε σύντομο τελικά χρονικό διάστημα ένοιωσε την απόλυτη δικαίωση του αγώνα και των κόπων του, με την επιλογή του ως διεθνής.

Κάποιοι ενδεχομένως συνδέσουν την διάκριση του Γιάχου, με την νέα διοικητική θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Χίου στην ΚΕΔ. Καλό θα είναι να μην βιαστούν και να μην κάνουν αυτό το τραγικό λάθος. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα της επιλογής των διεθνών διαιτητών, η αυτονόητη αξιοκρατία που υπήρξε και ήταν το μόνο ζητούμενο, για τον Γιάχο, τον δικαίωσε απόλυτα.

Στο Γιάχο ευχόμαστε ότι το καλύτερο για την νέα του αυτή διάκριση. Ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι και πάλι θα πετύχει. Οι λόγοι είναι δύο και πολύ απλοί. Το ήθος του ως άνθρωπος και οι ικανότητές του ως διαιτητής. Για το μεν πρώτο δικαιώθηκε όπως ήταν αναμενόμενο πρόσφατα. Για το δεύτερο,  αρκεί κανείς να πληροφορηθεί μόνο τους βαθμούς (άριστα) που έπαιρνε στους αγώνες που διαιτήτευσε πέρσι αλλά και φέτος.  

Υ.Γ Κάπου στο νετ πήρε το μάτι μας ότι η απόφαση για τους διαιτητές που έγιναν διεθνείς δεν ήταν ομόφωνη. Διαβεβαιώνουμε ότι όσον αφορά τον Θ. Γιάχο, η απόφαση ήταν ομόφωνη, τρία στα τρία.


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Διαθέσιμος ο Γεωργούλης, τιμωρημένος ο Κολύβας


Υπενθυμίζουμε και ενημερώνουμε για τους δύο ποδοσφαιριστές μας που κουβαλούσαν περσινές «αμαρτίες».

Για τον Γεωργούλη η ποινή ήταν:
Γεωργούλης Δ., 7 αγωνιστικές (έναρξη από την 25η αγωνιστική) και 70 ευρώ πρόστιμο.

Ο Γεωργούλης εξέτισε την ποινή του στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Λαίλαπα και είναι διαθέσιμος.

Για τον Κολύβα η ποινή ήταν:
Υπενθυμίζουμε τις ποινές
Κολύβας  Κ., 12 αγωνιστικές (έναρξη από την 24η αγωνιστική) και 120  ευρώ πρόστιμο.

Έχει εκτίσει μαζί με τον αγώνα κυπέλλου της τρέχουσας περιόδου τις 8 από τις 12 αγωνιστικές.

Θετική εξέλιξη για το γήπεδο στον Αι Γιώργη

Ο διαγωνισμός για την αποκατάσταση των ζημιών και στο γήπεδο του Ατρομητου στον Αι Γιώργη, βρήκε σήμερα μειοδότη. Θετικότατη εξέλιξη καθώς αν κηρυσσόταν άγονος θα είχανε νέα καθυστέρηση. Η ουσία είναι πως η εταιρεία των  Γ. Πικούνη και Ε. Ζενιώδη ανέλαβαν το έργο της αποκατάστασης των ζημιών από τις θεομηνίες αλλά και τις κακοτεχνίες.

Ευχόμαστε οι εργασίες να αρχίσουν το ταχύτερο έτσι ώστε πριν το τέλος του 2011, ο Ατρόμητος να γυρίσει επιτέλους σπίτι του. Αρκεί μία επίσκεψη στο γήπεδο της χώρας για να δείτε υπό τι συνθήκες γίνεται η «προπόνηση».


Το θέμα βέβαια των ωραρίων των προπονήσεων είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ κουβέντα. Θα σχολιάσουμε μόνο πως είναι άδικο οι ομάδες που είχαν την ατυχία να καταστραφούν τα γήπεδά τους, όπως ο Ατρόμητος, να αντιμετωπίζονται μόνιμα ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης σε δημόσια περιουσία.

Ο ανθρώπινος παράγοντας έχει πάει περίπατο. Πέρσι ο Ατρόμητος αναγκαστικά πήρε ωράρια 9μιση το βράδυ και δεν βαρυγκώμησε, άσχετα αν η πλειοψηφία των παικτών του έπρεπε αργά το βράδυ να κάνει χιλιόμετρα για να γυρίσει σπίτι της. Φέτος γιατί τα ίδια? Αυτή είναι η ίση μεταχείριση και η κατανόηση? Να αρχίσει λοιπόν να πιέζει και ο Ατρόμητος? Αυτό είναι το ζητούμενο? Ποιος θα φανεί πιο ισχυρός σε θέματα που έχουν να κάνουν και με τον ανθρώπινο παράγοντα? 


Αν δεν υπάρξει τουλάχιστον η απαιτούμενη κατανόηση, θα επανέλθουμε σύντομα πολύ πιο αναλυτικά.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Στις 18 Σεπτέμβρη το Καρυές - Ατρόμητος


Τελικά ο αγώνας για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Χίου, μεταξύ των ομάδων Καρυές - Ατρόμητος θα διεξαχθεί στο Φαφάλειο Στάδιο στις 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00.

Βαφτίσια στον Ατρόμητο


Το Σάββατο το απόγευμα στον Άγιο Χαράλαμπο στο Βαρβάσι, ο ποδοσφαιριστής της ομάδος μας Φλάμος, βάφτισε το αγγελούδι του. Νονός ο συμπαίκτης του στον Ατρόμητο Κουτρής ο οποίος έδωσε στον χαριτωμένο μικρούλη το όνομα Γιώργος (το ωραιότερο).
Να σας ζήσει ο Γιωργάκης, να τον χαρείτε όπως επιθυμείτε και καλή πρόοδο στη ζωή του.

Υ.Γ.
Μία παρατηρησούλα. Καλό είναι, στις κοινωνικές εκδηλώσεις μελών της ομάδας, να συμμετέχουν άπαντες. Σκεφτείτε το λίγο αυτό.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Καρυές - Ατρόμητος για το κύπελλο (Β΄Γύρος)


Η κλήρωση του δεύτερου γύρου του κυπέλλου, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χίου, ανέδειξε ως αντίπαλο του Ατρομήτου την ομάδα των Καρυών. Η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα θα καθοριστεί μάλλον αύριο.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ατρόμητος - Λαίλαπας 1-1 (3-1 στα πέναλτι)


Αγχωτική πρόκριση του Ατρομήτου επί της εξαιρετικής ομάδος του Λαίλαπα στα πέναλτι. Το 1-1 που διαμορφώθηκε στο 90λεπτο δεν άλλαξε ούτε στην παράταση, με συνέπεια ο αγώνας να οδηγηθεί στα πέναλτι, με την ομάδα του Ατρομήτου πιο εύστοχη να παίρνει την πρόκριση.

Η συνολική απόδοση της ομάδος ήταν μέτρια. Προηγήθηκε με ένα σουτ φάουλ του Σίμου Σούκα, με την μπάλα να προσκρούει σε αντίπαλο και να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Λαίλαπας που στο πρώτο μόνο ημίχρονο είχε σημαντικές φάσεις, κατάφερε να ισοφαρίσει με έξοχο μακρινό σουτ λίγο πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος είχε μεν την υπεροχή αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Μοιραίος στάθηκε ο Νιάκας ο οποίος σε τετ α τετ «έστειλε» την μπάλα δοκάρι. Ο αγώνας αναπόφευκτα οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, στην οποία ο Νιάκας και πάλι έχασε απίστευτες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς ("καντεμιάστηκε" μόνος του με τόση γκρίνια που είχε). Ο Ατρόμητος παραλίγο να τιμωρηθεί στο φινάλε όταν ο Λαίλαπας έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει την πρόκριση.

Η διαιτησία του κυρίου Επιτροπάκη και των βοηθών του ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλή. Αν κάτι αξίζει να αναφερθεί ήταν μία φάση στο πρώτο  ημίχρονο, στην οποία κατά την κρίση του θα μπορούσε να δώσει ή να μην δώσει πέναλτι υπέρ του Λαίλαπα. Ότι και να αποφάσιζε δεν θα υπήρχαν αντιρρήσεις εκτός από αυτές της στιγμής πάνω στην ένταση. Τελικά δεν έδωσε. Φάνηκε να γίνεται κατάχρηση κίτρινης κάρτας και ίσως να είναι έτσι, όμως ο κανονισμός λέει άλλα τα οποία και εφάρμοσε. Επίσης, κατά την γνώμη μας το πρώτο άστοχο πέναλτι του Λαίλαπα θα έπρεπε να επαναληφθεί καθώς ο Κονταξάκης είχε εγκαταλείψει την γραμμή πολύ πρίν η μπάλα φύγει από την άσπρη βούλα.

Όσον αφορά τον μέτριο Ατρόμητο είναι φανερό ότι τα προβλήματα των πολλών  απουσιών, που ίσως και να αυξηθούν, δεν επιτρέπουν στο κόουτς να κάνει σωστά την δουλειά του. Ωστόσο κάποιες παθογένειες που παρατηρήθηκαν και πάλι θα πρέπει να γίνουν (και θα γίνουν τάχιστα) αντικείμενο διαλόγου μεταξύ της ομάδος.

Υ.Γ. Οπτικό υλικό από τον αγώνα δεν υπάρχει λόγω απρόβλεπτου προβλήματος. Πάντως μερικές φωτογραφίες χαμηλής ποιότητας που τραβήχτηκαν με κινητό θα ανέβουν μάλλον αργότερα.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόγραμμα Α΄Κατηγορίας 2011-12 (Α Γύρος)

1η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Αποτ.
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΗΡΑΚΛΗΣ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΤΕΤΑΡΤΗ  21/09/2011  0-1
 ΚΟΦΙΝΑΣ ΔΑΦΝΗ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  24/09/2011  1-1
 ΚΑΡΥΕΣ ΕΛΑΤΑ  ΦΑΦΑΛΕΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  24/09/2011  0-1
 ΌΜΗΡΟΣ ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  25/09/2011  2-0
 Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΚΑΛΑΜΩΤΗ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  25/09/2011  0-3αα
 ΠΥΡΓΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  25/09/2011  1-4
 ΡΕΠΟ: ΚΑΝΑΡΗΣ
2η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Αποτ.
 ΔΑΦΝΗ ΚΑΛΑΜΩΤΗ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΤΕΤΑΡΤΗ  05/10/2011  2-0
 ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ ΚΟΦΙΝΑΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  01/10/2011  5-2
 ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤ ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ  01/10/2011  3-0αα
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΡΥΕΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  02/10/2011  0-0
 ΚΑΝΑΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ  ΝΕΝΗΤΩΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  02/10/2011  6-1
 ΕΛΑΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  02/10/2011  1-0
 ΡΕΠΟ: ΌΜΗΡΟΣ
3η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Αποτ.
 Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΕΛΑΤΑ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  08/10/2011  2-4
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Ε.ΠΣ.ΧΙΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟ  08/10/2011  1-4
 ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ  ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ  ΣΑΒΒΑΤΟ  08/10/2011  2-1
 ΔΑΦΝΗ ΗΡΑΚΛΗΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  09/10/2011  1-1
 ΌΜΗΡΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  09/10/2011  2-1
 ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΡΥΕΣ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  09/10/2011  1-4
 ΡΕΠΟ: ΚΟΦΙΝΑΣ
4η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Αποτ.
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΤΕΤΑΡΤΗ  12/10/2011  5-0
 ΌΜΗΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ  Ε.ΠΣ.ΧΙΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟ  15/10/2011  2-0
 ΚΑΡΥΕΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΦΑΦΑΛΕΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  15/10/2011  2-0
 ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  16/10/2011  1-4
 ΚΑΝΑΡΗΣ ΚΟΦΙΝΑΣ  ΝΕΝΗΤΩΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  16/10/2011  4-0
 ΕΛΑΤΑ ΔΑΦΝΗ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  16/10/2011  0-0
 ΡΕΠΟ: ΚΑΛΑΜΩΤΗ
5η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Αποτ.
 Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΚΑΡΥΕΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  22/10/2011  16:00 
 ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΚΑΝΑΡΗΣ  ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ  ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011  0-0
 ΠΥΡΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011  2-1
 ΔΑΦΝΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011  3-1
 ΚΟΦΙΝΑΣ ΌΜΗΡΟΣ  ΦΑΦΑΛΕΙΟ  ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011  0-3
 ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ ΕΛΑΤΑ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011  2-0
 ΡΕΠΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ
6η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Αποτ
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  05/11/2011  3-0
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝT  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟ  05/11/2011  2-0
 ΚΑΝΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ  ΝΕΝΗΤΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ  05/11/2011  1-0
 ΚΟΦΙΝΑΣ ΠΥΡΓΟΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  06/11/2011  1-2
 ΌΜΗΡΟΣ ΚΑΛΑΜΩΤΗ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  06/11/2011  3-0
 ΚΑΡΥΕΣ ΔΑΦΝΗ  ΦΑΦΑΛΕΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  06/11/2011  0-3
 ΡΕΠΟ: ΕΛΑΤΑ
7η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Αποτ
 ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΡΥΕΣ ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  12/11/2011  1-0
 ΕΛΑΤΑ ΚΑΝΑΡΗΣ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟ  12/11/2011  0-4
 ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΚΟΦΙΝΑΣ  ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ  ΣΑΒΒΑΤΟ  12/11/2011  1-0
 ΔΑΦΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  13/11/2011  2-1
 ΠΥΡΓΟΣ Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  13/11/2011  2-1
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΌΜΗΡΟΣ  ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  13/11/2011  1-3
 ΡΕΠΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
8η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Αποτ
 ΌΜΗΡΟΣ ΕΛΑΤΑ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟ  19/11/2011  3-0
 ΚΑΝΑΡΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΝΕΝΗΤΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ  19/11/2011  0-1
 ΚΟΦΙΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  19/11/2011  1-2
 ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΠΥΡΓΟΣ  ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗ  20/11/2011  2-0
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  20/11/2011  1-0
 Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΔΑΦΝΗ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  20/11/2011  0-3
 ΡΕΠΟ: ΚΑΡΥΕΣ
9η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Ώρα
 ΠΥΡΓΟΣ ΔΑΦΝΗ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟ  26/11/2011  15:00 
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΌΜΗΡΟΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  26/11/2011   15:00 
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΩΤΗ  ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ  26/11/2011   15:00 
 ΕΛΑΤΑ ΚΟΦΙΝΑΣ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  27/11/2011  15:00 
 ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝT  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ   27/11/2011  15:00 
 ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΝΑΡΗΣ  ΦΑΦΑΛΕΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ   27/11/2011  15:00 
ΡΕΠΟ:ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
10η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Ώρα
 ΔΑΦΝΗ ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  03/12/2011  15:00 
 ΌΜΗΡΟΣ ΚΑΡΥΕΣ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12/2011  15:00 
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΣ  ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ  03/12/2011  15:00 
 ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  04/12/2011  15:00 
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΝΑΡΗΣ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟ 03/12/2011  15:00 
 ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΕΛΑΤΑ  ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗ  04/12/2011  15:00 
 ΡΕΠΟ:Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝT
11η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Ώρα
 ΕΛΑΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟ  10/12/2011  15:00 
 ΚΑΝΑΡΗΣ Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝT  ΝΕΝΗΤΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ  10/12/2011  15:00 
 ΚΑΡΥΕΣ ΚΟΦΙΝΑΣ  ΦΑΦΑΛΕΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  10/12/2011  15:00 
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΛΑΜΩΤΗ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  11/12/2011  15:00 
 ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ  ΠΥΡΓΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  11/12/2011  15:00 
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΌΜΗΡΟΣ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ  11/12/2011  15:00 
 ΡΕΠΟ: ΔΑΦΝΗ
12η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Ώρα
 Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΌΜΗΡΟΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  17/12/2011  15:00 
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ  17/12/2011  15:00 
 ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΚΑΡΥΕΣ  ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ  ΣΑΒΒΑΤΟ  17/12/2011  15:00
 ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2011 12:30
 ΔΑΦΝΗ ΚΑΝΑΡΗΣ ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2011 15:00
 ΕΛΑΤΑ ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΓΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2011 15:00
 ΡΕΠΟ: ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ
13η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Ώρα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΑΤΑ ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/2012 15:00
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΑΜΩΤΗ Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/2012 15:00
 ΚΑΡΥΕΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΑΦΑΛΕΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/2012 15:00
 Α.Ε.ΧΙΟΥ/ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΚΟΦΙΝΑΣ ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2012 15:00
 ΌΜΗΡΟΣ ΔΑΦΝΗ Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2012 15:00
 ΚΑΝΑΡΗΣ ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ ΝΕΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2012 15:00
 ΡΕΠΟ: ΠΥΡΓΟΣ