Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πρώτη επίσημη δικαίωση του Γιάχου

Eξετάστηκε από το συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθήνας, το αίτημα περί άρσης της απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα, μερικών εξ όσων εμπλέκονται στη υπόθεση με το σκάνδαλο στημένων των αγώνων. Μεταξύ αυτών και ο Θανάσης Γιάχος ο οποίος παρουσιάστηκε ενώπιον του συμβουλίου μετά της δικηγόρου του.

Αφού πρώτα ρώτησε τα κλασικά η κυρία Πρόεδρος, έδωσε κατόπιν τον λόγο στον κύριο Εισαγγελέα. Αυτός  αρκέστηκε να ρωτήσει μόνο το εξής «σαν κατηγορούν τελικά για τα 4350 που ήταν η αμοιβή σας ε?» Μάλιστα, απάντησε ο Γιάχος. Αμέσως μετά το συμβούλιο ομοφώνως έκανε την άρση της απαγόρευσης της εξόδου του από την χώρα. Η όλη διαδικασία κράτησε μόλις 5 λεπτά, σε σχέση με τις άλλες που ήταν αρκετά χρονοβόρες και με την παρουσία της δικηγόρου του παντελώς αχρείαστη. 

Σήμερα επίσης στην Βουλή των Ελλήνων, ο βουλευτής κύριος Ανατολάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση  των στημένων αγώνων, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε «..κατηγορούνται και άνθρωποι άδικα όπως ο Θανάσης Γιάχος, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου