Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αθώος και με τη βούλα ο Θανάσης Γιάχος

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από καιρό, η εμπλοκή του Θανάση Γιάχου στην υπόθεση με τα στημενα ήταν μία πέρα για πέραπαρεξήγηση που ευτυχώς είχε πλαίον άισιο τέλος.


Σε επικοινωνία μας με τον διαιτητή Θανάση Γιάχο μας δήλωσε πως έχει πλέον στα χέρια του το απαλλακτικό βούλευμα του ανακριτή κυρίου Φάκου. Αφού πρώτα παρουσιάστηκαν στον ανακριτή τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία από καιρό εις καιρού είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ήταν αυταπόδεικτή η αθώωση του.

Η ουσία του βουλεύματος δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός της πλήρης αθώωσης του αλλά και της πλήρους αποκατάστασης του ονόματός του. Δεν υπάρχει υποψία, ψεγάδι ή καν ίχνος άλλης εμπλοκής του Γιάχου με την υπόθεση των στημένων αγώνων, με αποτέλεσμα η υπόθεση θα οδηγηθεί στο αρχείο οριστικά και αμετάκλητα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αισθάνεται ειλικρινά πλήρως δικαιωμένη που πήρε από την πρώτη στιγμή το πλευρό ενός απόλυτα τίμιου και αθώου ανθρώπου. Ευχόμαστε στον κύριο Γιάχο καλές διαιτησίες και καλή επιτυχία στις εξετάσεις που δίνει αυτό το καιρό.

1 σχόλιο:

  1. ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή