Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Καλή χρονιά σε όλους



Αναγκαία η αποτοξίνωση σε πολλά τα επίπεδα για μερικές ημέρες. Όχι βέβαια ότι δεν παρακολουθήσαμε ποδόσφαιρο και δεν ενημερωθήκαμε.

Δυστυχώς αν και υποσχεθήκαμε να πάρουμε θέση για την αμφισβητούμενη φάση του γκολ στο ματς Δάφνη – Ατρόμητος, δεν θα το κάνουμε διότι το βίντεο που περιμέναμε δεν μας το έστειλαν. Μένουμε λοιπόν σε αυτά που είχαμε γράψει σχετικά. Ωστόσο για σχετική δική σας βοήθεια στο μέλλον και όπου αυτό είναι δυνατόν, προσέξτε αυτή ην φωτογραφία και όποτε είναι δυνατόν προσπαθήστε να έχετε δική σας άποψη σε παρόμοιες φάσεις. Το τι εννοεί και επεξηγεί η φωτογραφία είναι ξεκάθαρο.


Όσον αφορά τα θέματα της επικαιρότητας, εκείνο το οποίο μας έκανε εντύπωση είναι τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την ομάδα τη Φάρκαινας. Το στόρι γνωστό. Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως αν η ομάδα του κυρίου Αλέκου Γαϊτάνου δεν λεγόταν Φάρκαινα αλλά  Παναθηναϊκός σίγουρα δεν θα κινδύνευε.

Το γιατί δεν θα κινδύνευε ιδού μέσα από ένα πρόχειρο απειροελάχιστο δείγμα του τι κυκλοφορεί από ατελείωτα αίσχη, από καιρό σχεδόν κάθε μέρα από τους ισχυρούς, για να καταλάβεις και συ κύριε Γαϊτάνε.  





3 σχόλια:

  1. και μετά σας φταίει η Φάρκαινα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100 ευρω προστιμο ηια τη διακοπη με τη δαφνη
    και κερατας και δαρμένος
    ακουει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eseis exete xrimata
    vrethikan xorigoi me para
    o tsouloufis mono gia tetoia einai,
    toso kairo sas eixe sto klasimo, eipe na glipsei pali ligaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή