Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Αιγινιακός – Πανιώνιος 1-0



Κύπελλο Ελλάδας σήμερα, ο καιρός ήταν καλός οπότε ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάμε γήπεδο. Βρεθήκαμε στην Κατερίνη για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα Αιγινιακού – Πανιωνίου.


Όμορφο ματς παρουσία 1000 περίπου θεατών, με τον Αιγινιακό πολύ καλύτερο των Νεσμυρνιωτών, να νικά με γκολ πέναλτι αλλά να αδικείτε από το τελικό σκορ. Ο Πανιώνιος στο 89΄ έχασε πέναλτι με τον Κολοβό το οποίο μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο εξαιρετικός Τόλιος. 

Δηλαδή ο Τόλιος (του Αιγινιακού) ως άλλος Κρουσουλούδης κατέβασε ΤΑ ΡΟΛΑ  και όχι ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ….ήμαρτον και έλεος μαζί με αυτά που διαβάζουμε.  

 Αν προκριθεί ο Αιγινιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καλλονή - ΟΦΗ.



15 σχόλια:

  1. τι μας νοιάζει αυτά που γράφεις τι μας ενδιαφέρει εμάς εδώ ο αιγινιακός ούτε που ξέρουμε που ειναι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αιγινιακός που πέφτει? Λες για αυτόν που απέκλεισε τα Γιαννινα? Αμ εισαι και σκράπας στη γεωγραφια γαμωτο σου. Ε ρε και σε ειχα μαθητη τι θα παθαινες. Θα σου κατεβαζα του "ρολους ολους κατω" για να μαθεις και συ.
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστός κύριε Γιώργο ο 10:50,εμάς μας νοιάζει μόνο να κατεβάζουμε ρόλους και να τους παίζουμε τέλεια ( τους ρόλους ). Άλλος τον πιστό στρατιώτη ,άλλος το χαφιέ-ρουφιάνο, άλλος τον ξερόλα, άλλος τον επαναστάτη του κώλου,στην πλάτη του αρχηγού πάντα , άλλος τον γελωτοποιό, άλλος του κρίνω τους πάντες, άλλος του γλείφω εκεί που έφτυνα, άλλος τη γλάστρα. Ξέρεις πόσους μπορώ να γράψω ακόμα. Τι μας λες λοιπόν για Αιγινιακούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το προγραμμα του 2ου γυρου ποτε θα το ανακοινωση η επσ χιου
    μετα τη κληρωση του κυπελου ακουγονται για κατι μαγειρεματα σχετικα με τις ημερομηνιες
    ατρομηταρα γερα α α α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tora file kovoune pita. meta tis giortes kai ta panigiria tha enimerosoyne kai tis omades kane ipomoni

      Διαγραφή
  5. τελικα θα μας πει κανενας που ειναι ο αιγινιακος σε ποια πόλη να μάθουμε και εμεις
    μια ερώτηση κάναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Αιγινίου «Αιγινιακός» είναι ποδοσφαιρικό σωματείο που αγωνίζεται στη Β’Εθνική, με έδρα το Αιγίνιο της Πιερίας.

    Το Αιγίνιο είναι κωμόπολη στο νομό Πιερίας με 4.280 κατοίκους, με βάση την απογραφή του 2001. Αποτελεί έδρα του Δήμου Αιγινίου. Στα βορειοανατολικά βρίσκεται ο ποταμός Αλιάκμονας , στα ανατολικά ο Θερμαϊκός κόλπος και στα νότια και νοτιοδυτικά του βρίσκονται ο Όλυμπος και τα Πιέρια Όρη.Οι κάτοικοι του είναι ντόπιοι, πρόσφυγες από την ανατολική Θράκη (1923) και πρόσφυγες της Ανατολικής Ρωμυλίας(Καβακλιώτες και Ακμπουναριώτες, 1925) Η απόσταση του Αιγινίου από την Κατερίνη είναι 32 χιλιόμετρα.
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.50 το Αιγίνιο έχει ομάδα στην Football League εσύ τι έχεις αντε στην τρύπα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. reeeeeee sas phrane eidhsh,thn mia anti gia 400 eyrv prostima trwtw 100,thn allh toy giobanakh den bghke akoma h poinh.Meta olo diamartyreste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ομαδα του σαρρη και του λαμπρινουδη εισαστε τι περιμαναμε να δουμε.σε λιγο θα ειναι και υποψηφιος ο προεδρος σας μαζι τους. για νομιζετε οτι δεν τα μαθαινουμε.λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O KATSARHS ΣΕ ΝΤΕΡΠΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΑΦΝΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
    ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΧΤΙΠΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δευτέρα είναι η πίττα της ΕΠΣΧ κιαι θα ειμαστε όλοι εκει να χειροκροτήσουμε τον προεδρο που είναι τιμή για τη Χίο μας που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ναι θα ρθει να μας τιμήσει και ο αντιπρόεδρος. Μεγαλεία ρεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σωστος ο 3:20 Ο Πέτρος τιμωρηθηκε που μέτρησε το οφσαιτ σαν αυτογκόλ, ο διαιτητής που το δέχτηκε αυτό το πράμα (έτσι τουλάχιστον ξέρει όλη η πιάτσα) ΑΘΩΟΣ. Α ρε κανεις δεν έχει τα αυγά να μιλησει όλοι μούγκα και παλαμάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή