Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Βαθμολογία 15η αγωνιστική 2013-14


7 σχόλια:

  1. ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ ζ γουσταρω ανακινωση του ποσειδωνα καρδαμυλων ουαω ουαω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΑΦΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ .ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ-ΔΑΦΝΗ(ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΤΤΑΣ ΔΑΦΝΩΝΑ ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ 1-1 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ (2) ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ Η ΔΑΦΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ.ΕΝΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ(ΚΑΚΩΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ(ΚΑΚΩΣ)ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΑ(ΚΑΚΩΣ- ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΓΚΩΝ).ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΦΝΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΟΡΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως πολύ αδιάφορος είσαι..χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε φίλε,σοβαρά τώρα ήρθες είκοσι χλμ.για να παρακολουθήσεις το ματσ; πολύ ουδέτερος όντως. Μάλλον θα κοιμόσουν, είδες μόνο τα σουτ του ρε.έχασες του φεγκουδακη και του μελιτζανη στο πρώτο ημίχρονο και τις συνεχόμενες του νασουλη στο δεύτερο. Είδες,είμαι κι εγώ πολύ ουδέτερη...άλλα όπως λέει συχνά και ένα .....παλιόπαιδο,η μπάλα είναι γένους θηλυκού.....καλή επιτυχία στη δάφνη με η χωρίς δεκανίκια ;-)

      Διαγραφή
    3. Γιατί ρε Καρδαμηλίτες δεν είναι αλήθεια??Είχατε χάσει τα αυγά και τα καλάθια και το μόνο που κάνατε όλοι(παίκτες-προπονητής-οπαδοί) ηταν να φωνάζετε στον διαιτητή και στούς επόπτες.Το γκόλ της ισοφάρισης που ήταν 3 μέτρα οφσαίντ το κάνατε γαργάρα επειδή ο επόπτης είχε διάλογο με τον προπονητή σας που τον έβριζε(το είπε ο ίδιος ο επόπτης).Το γκόλ του Σεζένια που ακυρώθηκε ( τον κάλυπταν 2 παίκτες) και αυτό το κάνατε γαργάρα.Τουλάχιστον πείτε στούς παίκτες σας όταν βρίζουν τον προπονητή τους αλλά και μεταξύ τους να μιλάνε πιο σιγά γιατί ακούγονται σε όλο το γήπεδο.Αλλά όπως λ'εει και μια παροιμία....οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς, όλα ακούγονται μέσα στο γήπεδο.ξεχνάς βέβαια ότι και παίχτες, οπαδοί καιπροπονητής της δάφνης φώναζαν εξίσου.φυσικά θα κάνουμε γαργάρα ότι δεν μας συμφέρει, όπως κάνεις κι εσύ γαργάρα την είσοδο του παπαθεοδωρου μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τον διάλογο του με τον άρχοντα για αρκετά λεπτά την ώρα του αγώνα.όλα είναι θέμα οπτικής και ποιον υποστηρίζεις, το ξέρεις, το νιώθεις οπαδός είσαι κι εσύ. Κι αφού γουσταρεις παροιμίες κλείνω με μια που νομίζω μας καλύπτει όλους και όλες."ΜΕΤΑΞΎ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΙΩΝ, ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ" συγχαρητήρια για την εμφάνιση της δάφνης σήμερα και ιδιαίτερα την τήρηση του fair play από μέρους της, το είδαμε και στα καρδάμυλα αυτό.ίσως γι αυτό o παπαθεοδωρου είναι από τους λίγους που τυγχάνουν το σεβασμό όλων.

      Διαγραφή