Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ξέσπασε και νέος πόλεμος


Αλλεπάλληλα πλέον τα επεισόδια που παρακολουθούμε σε πολλά μέτωπα, στα οποία προστέθηκε ακόμα ένα.   Δεν υιοθετούμε τίποτα παρά πληροφορούμε και αναμένουμε και εδώ εξελίξεις.  

Αίτημα να βγει έκπτωτη η διοίκηση της ΕΠΟ κατέθεσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Γιάννης Χατζηαποστόλου.

«Επανάσταση» κατά της ΕΠΟ ξεκίνησαν δύο πρόεδροι ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων της περιφέρειας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Γιάννης Χατζηαποστόλου, κατέθεσαν αίτημα στο Ειρηνοδικείο για να βγει έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικήςομοσπονδίας.

Οι δύο πρόεδροι κατηγορούν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ότι προσέλαβε την ανιψιά του με μηνιαίο μισθό που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ, ενώ καταγγέλλουν ότι μετά την εκλογή της στις αρχαιρεσίες της 6ης Οκτωβρίου του 2012, η νέα διοίκηση έχει προβεί σε σειρά παραβάσεων που είναι αμφισβητήσιμες και θα έπρεπε να οδηγήσουν σε νέες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, χαρακτηρίζει παράνομη την άμεση ισχύ της ενοποίησης της Γ'-Δ' Εθνικής, καθώς θα έπρεπε να ισχύσει από την επόμενη χρονιά, δίνοντας  χρόνο στα σωματεία να προετοιμαστούν και να προσαρμοστούν.

Σε δηλώσεις του στο grandsport.gr ο Τζώρτζογλου επισήμανε: «Από 6 Οκτωβρίου που έχει αναλάβει, έχουν πάρει μια σειρά αποφάσεων όπου είναι πέρα για πέρα παράνομες. Λέμε ότι  η διοίκηση είναι έκπτωτη και ζητάμε από το ειρηνοδικείο να ορίσει Διοικούσα Επιτροπή μέχρι να γίνουν εκλογές. Καταρχήν ο κ. Σαρρής προσέλαβε την ανιψιά του στην ΕΠΟ με μισθό πρόκληση για την κατάσταση που επικρατεί».

Η κλήση επιδόθηκε στις 14:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν την Τρίτη 28/5 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Η έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ ζητείται για τους ακόλουθους λόγους:

1. Επειδή κακώς προσελήφθη από την ΕΠΟ, συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της
2.Επειδή ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα βάσει του καταστατικού για τη θέση που κατέχει (πτυχίο ΑΕΙ και ξένης γλώσσας)
3.Επειδή τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, με την υπογραφή του «ποδοσφαιρικού μνημονίου», κατά παράβαση των κανονισμών.
4.Επειδή η συγχώνευση Γ’ και Δ’ Εθνικής σε μία κατηγορία, έγινε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κατά παράβαση των κανονισμών.
5.Επειδή η σύμβαση με το Travel Plan που υπεγράφη από την προηγούμενη διοίκηση και εφαρμόζεται από την παρούσα, δεν πέρασε από το Δ.Σ.της ΕΠΟ
6.Επειδή σε κάθε Δ.Σ της ΕΠΟ, παρίστανται εκ περιτροπής πέντε αναπληρωματικά μέλη, των οποίων η αποζημίωση βαραίνει την Ομοσπονδία.

7 σχόλια:

  1. OPOS PAEI TO PRAMA O SOYLEIMAN METRAEI MERES...EDO KATI ALLO YPARXEI APO PISO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ARXISAN TA ORGANA!!!!!!!! GIA NA KSIPNANE KAI OI ITHAGENIS TIS CHIOU.... EDO PARAVASIS TON KANONISMON EXOYN GINI? FYSIKA KAI EXOYN GINI ALLA OLOI TSIMOYDIA.ENA DIO TA LENE KAI TOYS EXOYN GIA EXTHROYS TOY XIOTIKOY PODOSFAIROY KAI ALLES PAPARIES. KATI ASIMVIVASTA POY EXEI TO KATASTATIKO TON EPS (SYMFONA ME AYTO THS EPO) TA GNORIZOYN OI EDO??????????? ANTE GIA NA MIN NOMIZOYN OTI KOIMOMASTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6.11 σιγα μην φοβηθεί ο ΄πρόεδρος. Κάθε ημέρα έχουμε Χιώτη πρόεδρο της ΕΠΟ και έχουν πέσει όλοι πάνω του να τον διαλύσουν με πρώτο και καλύτερο αυτόν τον αλήτη τον ξένο με την Χίο, δημοσιογράφο, που δεν ξέρω αν είναι κανονικός δημοσιογράφος με πτυχίο.
    Αλλα φταίει ο πρόεδρος που δεν τους αρχίζει στις μηνύσεις να τελειώνουμε με τους αλήτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. timi mas kai kamari mas pou iparxi o Sarris.Makari na nai polla xronia stin EPO kai na doume kati kalo kai edo. Ego milo gia tis paratipies poy ginontai EDO STI XIO kai gia aytes kaneis den mila OYTE O KAKOS ALITHS poy les oyte esi fisika.
      O 6:11

      Διαγραφή
  5. ντροπή σου που είσαι κατά του κ. Σαρρή, αλλά απο έναν ξένο τι να περιμένουμε. Γι αυτό κλείσε το και άσε μας ήσιχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΗΣΙΧΟΥΣ ΜΕ "Υ" ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΡΙΨΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή