Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

UPDATE 4. ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΟΡΕΝΤΖΟ. Οι φερόμενοι «υποψήφιοι» των εκλογών της ΕΠΣ Χίου και οι αποδόσεις τους στο στοίχημα.



1) Επειδή θα υπάρξουν πολλά UPDATE, για να μην δυσκολεύεστε στην αναζήτησή τους μέσα στην σελίδα, δίπλα σε κάθε νέο θα υπάρχει αυτή η λάμπα
2) Στη συνέχεια σας βάλαμε τους τίτλους  των UPDATE, με το αντίστοιχο  περιεχόμενό τους παρακάτω στην σελίδα.



UPDATE 1  Απόσυρση Κοτσώνη
UPDATE 2  Στήριξη  σε Βενέτη
UPDATE 3  Απάντηση Σιδεριδάκη σε Κοτσώνη




UPDATE 4  Ανέβηκε η απόδοση για Λορέντζο


Από το περασμένο καλοκαίρι είχε αρχίσει η κουβέντα για τις εκλογές. Στο μεταξύ διάστημα κυκλοφόρησαν από ονόματα μέχρι μανιφέστο.  Μια 19αδα «υποψηφίων» για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΣ Χίου «ακούστηκε» ως τώρα, με τον κατάλογο να ανανεώνεται.

Ακούγετε επίσης να ασκούνται πιέσεις ένθεν και κείθεν,  συμπράξεις και συγχωροχάρτια, αποχωρήσεις, παρακλήσεις, ικεσίες, δηλώσεις υποταγής και διάφορα άλλα τινά.

Ας δούμε αυτή την 19αδα που κυκλοφορεί ως τώρα, από την οποία κάποιοι θα συμμετέχουν, κάποιοι  θα αποκλειστούν, κάποιοι ενδεχομένως μπουν αιφνιδίως, κάποιοι είναι «υποψήφιοι» χωρίς να το ξέρουν ενώ και κάποιοι άλλοι αν και δεν εξεδήλωσαν ενδιαφέρον, τα ονόματά τους κυκλοφόρησαν.

Τους κατατάξαμε σύμφωνα με την πληροφόρηση που προέρχεται, από γνωστούς μας στη Χίο αλλά και από τις επαφές μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Προσθέσαμε επίσης λόγω εμπειρίας, τις πιθανές αποδόσεις στοιχήματος αλλά και μία σύντομη  στοιχηματική ανάλυση (με χιούμορ), όπως γίνεται στα περιοδικά που διαβάζεται.

1) Γιαγκίνης Κων. απόδοση   1,00 (η γκραν φαβόρα του κουπονιού που δεν πληρώνει τίποτα. Ο μπουκ ενδεικτικά δίνει την απόδοση διότι είναι υποχρεωμένος).

2) Κουκής Φρ.   απόδοση   1,02 (πολύ μικρή απόδοση για να ασχοληθούμε).

3) Φρατζέσκος Γ.  απόδοση   1,03 (επίσης πολύ μικρή απόδοση για να ασχοληθούμε).

4) Βενέτης Γ.  απόδοση   1,25 (άγνωστο γιατί, αλλά ο μπουκ έχει μεγάλη διακύμανση στις αποδόσεις και ανοιγοκλείνει το στοίχημα. Προσοχή).
UPDATE 2. Μετά την ανακοίνωση ότι στον κρίσιμο αγώνα θα κατέβει με τους φανατικούς οπαδούς στο πλευρό του, ο μπουκ άνοιξε ξανά το στοίχημα (το γιατί παρακάτω) για τον υποψήφιο, με απόδοση 1,25.  

5) Αφενδής Στ.   απόδοση   2,20 (με «τυράκι» μοιάζει η απόδοση συνεπώς ας κρατήσουμε επιφυλάξεις).

6) Κοτσώνης Ν.  απόδοση   .,…. (προσωρινά φραγμένο!!!). 
UPDATE 1. Ο μπουκ απέσυρε τις αποδόσεις για τον υποψήφιο. Το γιατί παρακάτω.

7) Νικολαίδης Κων.  απόδοση  1,50  (αν και η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι δυσμενής, για κάποιο λόγο οι τιμές προδίδουν ότι ο μπουκ τον θεωρεί φαβορί. Γιατί άραγε?).

8) Λορέντζος  Ιακ.  απόδοση   13,00 (κάτι φοβάται εδώ ο μπουκ).


UPDATE 4. Από το 3,50 στο 13,00. Το γιατί παρακάτω.

9) Φεργαδιώτης Στρ. απόδοση   3,50 (Αν και η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι ιδιαίτερα δυσμενής, ο μπουκ θεωρεί ίσως πως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε).

10) Λοίζος Εμ. απόδοση   500 (καραβάλιου απόδοση!!! Εγώ θα ρίξω ένα δυο μίζες διότι μπορεί να πέσει η απόδοση…τη νύχτα).

11) Κωστάλας Σπ.  απόδοση   70 (απόδοση έκπληξη, αλλά πιθανόν ο μπουκ κάτι να ξέρει. ΝΟ ΒΕΤ).

12) Σεράφη Χρ.  απόδοση   2,50 (έχει ενισχυθεί πολύ στις μεταγραφές, αλλά δεν έχουμε και ικανό δείγμα από την προϊστορία).

13) Ροδίτης Λ.  απόδοση   3,50 (Δε βγάζουμε άκρη. Καλύτερα ΝΟ ΒΕΤ)

14) Μπρουζάκης Αργ. απόδοση   4,50 (Δε βρήκαμε h2h για να κάνουμε πρόταση. Πάντως μικρή απόδοση).

15) Παπασταμάτης Ι.  απόδοση   500 (κάτι σαν Μάλτα).

16) Μίτσουρας Β.   απόδοση 900 (κάτι σαν Λιχνενστάιν).

17 ) Πιτσόλης Οδ.  1000 (κάτι σαν Σαν Μαρίνο).

Για τους δύο τελευταίους ο μπουκ απέσυρε πολύ νωρίς τις αποδόσεις.…

18) Κλαδιάς Ν.

19) Στεφανίδης Ι.

Αφού  μάθουμε τα τελευταία νέα των «ομάδων», ίσως σας προτείνουμε ένα σύστημα, με στάνταρ και ζητούμενα. Για ότι νεώτερο όσον αφορά νέες συμμετοχές ή αλλαγή στις αποδόσεις, θα επανερχόμαστε με UPDATE.

UPDATE 1


 O ειδικός γραμματέας της ΕΠΣ Χίου, κύριος Νίκος Κοτσώνης απεσύρθη της περαιτέρω διαδικασίας, συντάσσοντας μία επιστολή όπου εξηγεί τους λόγους της απόφασής του. Να δούμε αν θα μπει στο κόπο κανείς να την αναλύσει και ιδίως την τελευταία παράγραφο.....

Αναλυτικά η επιστολή:
Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΠΣ Χίου και με δεδομένο το γεγονός ότι δεν θα είμαι υποψήφιος σ' αυτές, οφείλω να καταθέσω τους λόγους που με οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση κάνοντας παράλληλα κι έναν σύντομο απολογισμό για τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης της τοπικής Ένωσης τα τέσσερα τελευταία χρόνια έτσι ακριβώς όπως τα βίωσα εγώ ως μέλος του ΔΣ. 

Συγκεκριμένα, οι απόλυτες θέσεις και απόψεις αλλά και ο έντονος συγκεντρωτισμός στη λήψη αποφάσεων από την πλευρά του προέδρου κ. Γ.Σαρρή, είχαν σαν αποτέλεσμα, αυτές να λαμβάνονται, τις περισσότερες φορές, εν αγνοία των μελών του ΔΣ. Μάλιστα όταν εγώ προσωπικά ή άλλα μέλη του ΔΣ (άτομα καταρτισμένα επαγγελματικά στην κοινωνία του νησιού μας) προσπαθήσαμε να καταθέσουμε τεκμηριωμένες προτάσεις πάνω σε διάφορα οργανωτικά θέματα, η στάση του προέδρου ήταν προκλητικά απαξιωτική ενώ μια διαφωνία μας λήφθηκε από εκείνον ως πρόταση μομφής κατά του προσώπου του.

Πιθανόν σε αυτό ίσως έπαιξαν ρόλο οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στον πρόεδρο όλα αυτά τα χρόνια, ο "πατριάρχης" του χιώτικου ποδοσφαίρου, όπως αποκαλείται ο κ. Σιδεριδάκης αλλά και ο Γ.Γ. της Ένωσης κ. Γιαγκίνης, οι οποίοι τον έπειθαν ότι όλα βαίνουν καλώς παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας για το αντίθετο.

Αυτά είναι ορισμένα ενδεικτικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ΕΠΣ Χίου, στην οποία βρέθηκα με μοναδικό σκοπό και στόχο την βελτίωση και ανάδειξη του χιώτικου ποδοσφαίρου. Δυστυχώς κάποιοι, όχι μόνο δεν επιθυμούν το ίδιο αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μου.

Κι επειδή ως άνθρωπος έχω μάθει να μην συμβιβάζομαι με "αρρωστημένες" καταστάσεις ξεκαθαρίζω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Τέλος εφιστώ την προσοχή, στα Σωματεία του νησιού μας τα οποία πρέπει να γνωρίζουν πως μόνα εκείνα δεν θα εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους, αφού οι αποφάσεις είναι ήδη ειλημμένες, ερήμην τους. Εύχομαι τα Σωματεία και οι εκπρόσωποι τους την ύστατη στιγμή να αλλάξουν τα δεδομένα και να αποφασίσουν εκείνα για τις τύχες τους

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ
(την αντιγράψαμε από το sportschios)

UPDATE 2
Πριν λίγη ώρα το ΔΣ του Ομήρου έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεωρώντας επιτυχημένη την θητεία του Βενέτη Ιωάννη στο συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου την περασμένη περίοδο, ανακοινώνεται ότι ο "ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ" Καλλιμασιάς θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του  στις επερχόμενες αρχαιρεσίες για το νέο συμβούλιο.
Εκ του ΔΣ
UPDATE 3

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΙΔΕΡΙΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΤΣΩΝΗ
Ο πατριάρχης του Χιώτικου ποδοσφαίρου, ευρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να απαντήσει επί της ανακοίνωσης του κυρίου Κοτσώνη.


Δικαιολογώ την πικρία του κυρίου Κοτσώνη για αυτά που γράφει, διότι όπως πληροφορούμε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν τον ήθελε στο ψηφοδέλτιό του.


Για όλα αυτά που γράφει του απαντώ ότι ο Γιώργος ο Σαρρής, στα 13 χρόνια που συνεργάζομαι μαζί του, λόγω των δημοκρατικών του πεποιθήσεων, πάντα αποφάσιζε κατά δημοκρατικό τρόπο και όχι δικτατορικά όπως παρουσιάζει ο κύριος Κοτσώνης.


Για αυτρό τον ετίμησε η ποδοσφαιρική Ελλάδα και τον εξέλεξε πρόεδρο της ΕΠΟ.


Κλείνωντας, συστήνω ότι η σιωπή είναι χρυσός.


Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο του Σαρρή, το θεωρώ το καταλληλότερο και είμαι βέβαιος ότι μία νέα σελίδα θα αρχίσει για το Χιώτικο ποδόσφαιρο.


Σιδεριδάκης Ι.

UPDATE 4

Ο σωστός μπουκ πάντα εξασφαλίζει τα συμφέροντά του για αυτό το λόγο πάντα βρίσκει τους τρόπους να έχει κάποια πληροφόρηση. Κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη και άλλαξε τις αποδόσεις στον Λορέντζο, ανεβάζοντας τον αρκετά. Από το 3,50 στο 13,00.


Ανεπίσημος χορηγός  του άρθρου μας το.....

2 σχόλια:

  1. μπραβο γιωργη ταραξες τα νερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δρόμος είναι στρωμένος με χαλιά. Κάπου κάπου να πατούν και σε κανενα χαλικάκι δεν βλάφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή