Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ατρόμητος – Δάφνη 4 - 3



Ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε 2 καλές ομάδες του νησιού, με μεγάλο σκορ και εναλλαγές συναισθημάτων.

Η ομάδα μας, χωρίς να έχει κάτι να χάσει αφού είναι δύσκολο πια να πλησιάσει τον πρωτοπόρο, με νέο προπονητή, μπήκε αποφασισμένα να παίξει για την ιστορία της, το γόητρο του ντέρμπι και να συνεχίσει να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο.


Σ’ αυτό βοήθησε και η αντίπαλη ομάδα, που είχε έναν επιπλέον λόγο να θέλει τη νίκη αφού ο στόχος του πρωταθλήματος δεν είχε χαθεί. Μετά όμως από αυτή την ήττα, αυτόματα τέθηκε εκτός διεκδίκησης τίτλου. Είναι εξαιρετικά απίθανο ο Κανάρης να δείξει τάσεις τέτοιου είδους αυτοκτονίας.

Φάσεις και γκόλ :

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

2’ σε φάουλ έξω από την περιοχή για τον Ατρόμητο, αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Σταματελόπουλος, στέλνοντας με ωραίο σούτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.


4’ ο Σεζένιας γίνεται αποδέκτης της μπάλας, έξω από την περιοχή του Ατρομήτου κι αφού γυρίζει σουτάρει με δύναμη στην δεξιά γωνιά του Σάλβια κάνοντας το 0-1.

6’ φάουλ Κλήμη από το κέντρο του γηπέδου, πηδάει για την κεφαλιά να διώξει ο Σ.Σούκας αλλά την βρίσκει «άσχημα» και περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι σε κόρνερ.

8’ ένα-δύο Νύκτα-Π.Σούκα και συρτή σέντρα στο 1ο δοκάρι, προλαβαίνει ο Γιατζιτζόγλου σε κόρνερ, στην εκτέλεσή του διώχνει η άμυνα, ο Σ.Σούκας το ριμπάουντ έξω από την περιοχή, δυνατό σούτ πέφτει και διώχνει ο Παϊδούσης.

10’ από πλάγια δεξιά, ο Νύκτας κάνει την ψηλοκρεμαστή σέντρα σούτ, ξεγελάει τον τερματοφύλακα και καταλήγει στο πλάι της δεξιάς γωνιάς του τέρματος και 1-1.


11’ λάθος της άμυνας του Ατρομήτου, καταλήγει η μπάλα στον Σεζένια που πλασάρει αλλά χαλαρά πάνω στα χέρια του Σάλβια.

15’ φάουλ από πλάγια δεξιά για την Δάφνη, στο κέντρο της μικρής περιοχής αμαρκάριστος ο Γιατζιτζόγλου, καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα χτυπάει κάτω και περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

16’ δυνατό διαγώνιο σούτ του Ναρλιάν, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παϊδούση.

18’ σε αντεπίθεση και ένα-δύο Νύκτα-Π.Σούκα, ο τελευταίος γυρίζει την μπάλα παράλληλα στον Ναρλιάν, απέναντι από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα, τον πλασάρει από πάνω του αλλά άουτ, κι ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα, σωστά ο διαιτητής δείχνει το σημείο του άουτ.

19’ διαγώνιο σούτ Π.Σούκα, πετάγεται στην πορεία της μπάλας ο Νύκτας, αλλά δεν τη βρίσκει και καταλήγει άουτ.

22'  από κόρνερ της Δάφνης, η μπάλα πηγαίνει πλάγια από την απέναντι πλευρά, νέα σέντρα από τον Σεζένια, στο κέντρο της μικρής περιοχής, πάλι αμαρκάριστος παίχτης ο Ελευθερίου που στοπάρει και σουτάρει αμέσως, παρόλη την προσπάθεια του Σάλβια 1-2.


25’ κερδίζει την μπάλα ο Μουλάκης στην μεγάλη περιοχή, κινείτε λίγο πλάγια και σουτάρει δυνατά, η μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα, 2-2.

30’ από λάθος διώξιμο του Δασκάλου, η μπάλα στρώνεται στον Ζαμπετάκη, που μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και κάνει την σέντρα σούτ αλλά ο επερχόμενος Πουλιός δεν βρίσκει την μπάλα κι άουτ.

33’ ένα-δύο Ναρλιάν-Σταματελόπουλου, απευθείας το σούτ του 2ου, εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ ο Παϊδούσης.
 
 
43’ δυνατό σούτ του Ζαμπετάκη έξω από την περιοχή, δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σάλβια.

Να πούμε ότι ακόμη δημιουργήθηκαν 2-3 καλές ευκαιρίες για κάθε ομάδα, πέραν των παραπάνω που περιγράψαμε, παρουσιάζοντας ωραίο θέαμα, με πάνω-κάτω την μπάλα κι ανοικτό παιχνίδι.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με νευρικό παιχνίδι, δυνατό με αρκετά φάουλ.

55’ σέντρα Καρανικόλα, στο ύψος της μικρής περιοχής αμαρκάριστος ο Νύκτας, καρφωτή κεφαλιά κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον Παϊδούση 3-2.

61’ διπλή ευκαιρία και δοκάρι σε σούτ του Γκιάλη, στην επιστροφή νέα σέντρα σούτ του Π.Σούκα, πετάγεται με προβολή ο Νύκτας και σημειώνει το 3ο προσωπικό του γκόλ και 4-2.

67’ από δεξιά ο Νύκτας δυνατή παράλληλη μπαλιά, πετάγεται ο Παϊδούσης με τις γροθιές και διώχνει, στην επαναφορά ο Σ.Σούκας κακό σούτ.

75’ σούτ Σεζένια έξω από την περιοχή, διώχνει με τις γροθιές ο Σάλβια.

79’ κόρνερ για την Δάφνη, δεν διώχνει η άμυνα, αποδέκτης μέσα στην περιοχή ο Γιατζιτζόγλου, δυνατό σούτ και 4-3.

87’ ψηλοκρεμαστό σούτ του Παπαλάνη, έξω από την περιοχή, με εντυπωσιακό τρόπο και με τα ακροδάχτυλα διώχνει σε κόρνερ ο Σάλβια. Στην εκτέλεση του κόρνερ, φεύγει με εντυπωσιακή αντεπίθεση ο Π.Σούκας, αλλά στο τετ-α-τετ πέφτει στα πόδια του ο Παϊδούσης και διώχνει.

91’ κλέψιμο Γκιάλη, προχωράει και σουτάρει με το πόδι διώχνει ο Παϊδούσης.


Η διαιτησία του κου Τσαπάρα χωρίς προβλήματα.

Ατρόμητος (Γ. Σούκας) : Σάλβια, Καρανικόλας, Κύλης, Δασκάλου, Μουλάκης, Σταματελόπουλος, Σ.Σούκας, Ναρλιάν, Νύκτας, Π.Σούκας, Γκιάλης, Σέργης, Μίζερος, Τώρας, Γεωργιάδης, Ποδιάς, Παπαγιαννάκης Ι, Τσιρνίκας.

Υ.Γ.
Λοιπόν επειδή συνέχεια γίνεται λόγος, για το ρεπορτάζ που κακώς δίνεται στον Γιώργο και σήμερα μου ζητήθηκε να σταματήσω, θα πω δυο λόγια. Σέβομαι την επιθυμία σας. Θα το ξαναγράψω μήπως και καταλάβουμε ότι ο λόγος είναι καθαρά ενημερωτικός και ουδεμία σχέση έχει με την φασαρία που δημιουργείτε. Συμπληρώνει τα 2-3 προηγούμενα χρόνια ώστε να υπάρχει μια συνέχεια στο πάζλ της πορείας της ομάδας. Πιστεύω ότι κάθε παίχτης της ομάδας μας θα ήθελε να διαβάζει ένα πλήρες ρεπορτάζ του αγώνα που έδωσε συμπληρώνοντάς το και με κάποιες φωτογραφίες. Δεν κρύβω ότι το ίδιο θα ζητούσα κι εγώ για τους αγώνες μου. Τόσα χρόνια δεν υπήρχε τίποτα που να δίνει αυτή την χαρά και την ικανοποίηση στους παίκτες και δεν βρίσκω τον λόγο τώρα να σταματήσει. Στοχοποιήθηκε κι αυτό και μπήκε στο ίδιο τσουβάλι με τα τελευταία γεγονότα. Το ρεπορτάζ είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε το ζητήσει να το χρησιμοποιήσει. Δεν μπορώ να αναλάβω κανένα site ή blog διότι δεν έχω το χρόνο. Κι επειδή διαβάζω σε αναρτήσεις ότι είμαστε «μαϊμούδες» και μοιράζουμε «ιούς», malwares κι ότι άλλο κακόβουλο κυκλοφορεί θα παρότρυνα τον φίλο μου να δείξει σοβαρότητα. 

Σας ευχαριστώ Δ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου