Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ηρακλής - Ατρόμητος 1-2


Καταρχήν να ευχηθούμε Καλή Χρονιά και Χρόνια πολλά στους αθλητές, στους παράγοντες, στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου μας και στους αναγνώστες μας.

Δύσκολο τρίποντο για την ομάδα μας, που φάνηκε επηρεασμένη από την διακοπή με μέτρια εμφάνιση απέναντι σ’ένα πεισμωμένο και πειθαρχημένο σύνολο του Ηρακλή.

Νευρικός στο 1ο ημίχρονο που παρόλο που προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκόρ, με πολλά λάθη και βεβιασμένες προσπάθειες.

Καλύτερος στο 2ο ημίχρονο, χωρίς να πιάνει υψηλή απόδοση, τουλάχιστον είχε περισσότερη διάθεση, έτρεξε και κατάφερε προς το τέλος να πάρει την νίκη
Φάσεις και γκόλ :

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

10’ από ελεύθερο του Σάλβια στον Π.Σούκα αμέσως πάσα στον Σέργη που πλασάρει αλλά αδύναμα στα χέρια του Σαββίδη.

12’ κλέψιμο του Γκιάλη, πάσα στο 2ο δοκάρι στον Σέργη που κάνει το κοντρόλ και πλασάρει εύστοχα, αλλά ο διαιτητής το ακυρώνει για φάουλ (χέρι στο κοντρόλ του).

24’ σέντρα από τα αριστερά του Κύλη στο ύψος του πέναλτι, ωραίο γυριστό του Σέργη, άγαλμα ο Σαββίδης, η μπάλα καταλήγει στο πλάι της δεξιάς γωνίας, υπέροχο γκόλ αλλά πάλι ακυρώνεται ως οφσάιντ. 


26’ κάθετη μπαλιά στον Π.Σούκα, προλαβαίνει και τσιμπάει την μπάλα από τον εξερχόμενο Σαββίδη που με τη φόρα τον ανατρέπει, καθαρό πέναλτι που το δίνει αμέσως ο διαιτητής. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μουλάκης κάνοντας το 0-1.


29’ φάουλ έξω από περιοχή για τον Ηρακλή, ο αμαρκάριστος Γούτης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφαρίζει παρόλη την προσπάθεια του Σάλβια 1-1.


35’ ένα-δύο Μουλάκη-Π.Σούκα ο 2ος κάνει την ψηλοκρεμαστή σέντρα, εκτός θέσης ο Σαββίδης, στο 2ο δοκάρι, προλαβαίνουν τον Σέργη οι αμυντικοί και διώχνουν.

44’ συρτή σέντρα του Ζαμπετάκη από δεξιά πάνω στη γραμμή του άουτ, προλαβαίνει ο Καρανικόλας και διώχνει σε κόρνερ μπροστά από τον Γούτη.
1 λεπτό καθυστέρηση κράτησε ο διαιτητής.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

47’ κλέβει ο Γούτης  και βγάζει διαγώνια μπαλιά στον Ξύδα, πέφτει στα πόδια του και διώχνει σε κόρνερ ο Σάλβια. Εκτέλεση του κόρνερ, διώχνει η άμυνα, από το ύψος της περιοχής απ’ευθείας το σούτ από τον Ξύδα πάνω από τα δοκάρια.
Το επόμενο 15λεπτο πέρασε με δυνατές μονομαχίες μακριά από τις δύο εστίες.

62’ από κόρνερ του Καρανικόλα και διώξιμο της άμυνας του Ηρακλή, ο Σταματελόπουλος πιάνει το απ’ευθείας δυνατό σούτ, πέφτει ο Σαββίδης στη δεξιά του γωνία και μπλοκάρει

64’ από αριστερά συρτή σέντρα του Σούκα, απ’ευθείας το πλασέ του Σέργη κοντράρει η μπάλα σε αμυντικό και διώχνει η άμυνα.

66’ σέντρα Σταματελόπουλου από αριστερά, αφήνει την μπάλα να περάσει ο Καρανικόλας στον Π.Σούκα που ακολουθούσε, το δυνατό του σούτ μέσα από την περιοχή λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ηρακλή.

69’ ωραία μπαλιά του Π.Σούκα στον Νύκτα, απέναντι από τον τερματοφύλακα, καθυστερεί και τον προλαβαίνει ο Τέττερης κοντράροντας την μπάλα και κόρνερ.

74’ διπλή φάση για τον Ηρακλή, από αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου. Σέντρα από δεξιά δεν διώχνει σωστά η άμυνα πλασέ στο δοκάρι, η μπάλα δεν απομακρύνεται, νέα συστή σέντρα, πάλι δεν διώχνει η άμυνα από το ύψος του πεναλτι ο Ξύδας πλασάρει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σάλβια.
Ένα 5λεπτο (70’-75’)που ανήκε ολοκληρωτικά στον Ηρακλή, πιέζοντας ψηλά προσπαθώντας να παραβιάσει την εστία του Ατρομήτου.

75’ φάουλ σέντρα του Σταματελόπουλου, πετάγεται ο Π.Σούκας στο ύψος του πέναλτι, αλλά δεν βρίσκει την μπάλα που καταλήγει στα χέρια του Σαββίδη.

77’ άλλη μια υποδειγματική κάθετη μπαλιά του Σταματελόπουλου στον Νύκτα, απέναντι από τον Σαββίδη κακό κοντρόλ, χάνεται η ευκαιρία.

79’ κλέψιμο του Νύκτα πάνω στη γραμμή του άουτ και στο πλάι της περιοχής (πέφτοντας βρίσκει η μπάλα στο χέρι του, διαμαρτυρίες για φάουλ από τον Ηρακλή), γυρίζει στον Καρανικόλα που σεντράρει αμέσως, στο κέντρο της μικρής περιοχής πηδάει για την κεφαλιά ο Π.Σούκας αλά δεν την βρίσκει, ο Μουλάκης από πίσω που καιροφυλακτεί πλασάρει αμέσως και λυτρώνει τον Ατρόμητο 1-2.

4 λεπτά καθυστερήσεις.

Επανεμφάνιση του Παπαγιαννάκη Κυριάκου μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα.

Η διαιτησία του Ευσταθίου καλή, ελέγχεται για 3 φάσεις (τα ακυρωθέντα γκόλ του Σέργη και το 2ο γκόλ του Ατρομήτου ως ακούσιο), με ελάχιστες κάρτες παρόλο το δυνατό παιχνίδι.

Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου) : Σάλβια, Τομάζος, Κύλης (Παπαγιαννάκης Ι.), Γκιάλης, Παπαγιαννάκης Κ. (Τώρας)., Σταματελόπουλος, Σούκας Σ., Καρανικόλας, Μουλάκης, Σούκας Π., Σέργης (Νύκτας), Γεωργούλης, Τσιρνίκας, Ναρλιάν.

Και η ζωη συνεχίζεται...

3 σχόλια:

  1. EGO PERIMENO TOYS EPISHMOYS ESEIS DEN ME KALYPTETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκολλάτε με την κόντρα
    η ομάδα μας ενώνει όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή