Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Προς τον αγαπητό φίλο Στέφανο Παπαθεοδώρου



Περίμενα και την σημερινή μέρα για να κλείσω το κεφάλαιο Στέφανος Παπαθεοδώρου, με την ιδιότητα του προπονητή στον Ατρόμητο, με λίγες κουβέντες, διότι για μένα ο Στέφανος σήμερα έφυγε από τον Ατρόμητο οριστικά και αμετάκλητα. 

Προσωπικά θέλω να σε ευχαριστήσω Στέφανε για τις ποδοσφαιρικές στιγμές που μου πρόσφερες, είτε είχαν χαρές είτε λύπες. Όλα μέσα στο πρόγραμμα ήταν τελικά και έτσι έπρεπε να γίνει για να υπάρχουν ολοκληρωμένες αυτές οι μνήμες.  

Σε ευχαριστώ για τις εμπειρίες που έζησα μαζί σου αυτά τα χρόνια και για τα όσα έμαθα. Ήταν πολλά και ας μην στα κουβέντιασα ποτέ.

Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες και μοιράστηκες μαζί μου τις ανησυχίες σου και τους προβληματισμούς σου σε ότι είχε να κάνει με την ομάδα και την δουλειά σου.

Σε ευχαριστώ που ζήταγες την γνώμη μου και την σεβόσουν, αν και άπειρα εμπειρότερος από εμένα. Ελπίζω να σε βοήθησα όσο μπορούσα.

Σε ευχαριστώ για όσα ξέχασα να αναφέρω και θα έπρεπε να σε ευχαριστήσω τούτη την ώρα που είμαι φορτισμένος συναισθηματικά.

Θα σου ζητήσω όμως και μια συγνώμη σε ένα θέμα  που με απασχολεί πολύ καιρό και θα το κάνω δημόσια γιατί επίσης ήρθε ώρα.

Σου ζητώ συγνώμη Στέφανε για την συμπεριφορά μου απέναντί σου στο σχολείο, την περίοδο που ακόμα δεν είχες αποφασίσει για το αν θα κάτσεις στον Ατρόμητο. Θυμάσαι. Ένοιωθα στεναχώρια, πίκρα και βούρκωνα, με την πιθανότητα  να έφευγες από την ομάδα και μου έβγαινε με άσχημο τρόπο. Δεν ήθελα να φύγεις  Στέφανε για αυτό με έβλεπες έτσι, αλλά ευτυχώς έκατσες και πήραμε το πρωτάθλημα.

Σου έβαλα μερικές φωτογραφίες (συν άλλα δύο που φύλαξα) τις περισσότερες εκ των οποίων θα δεις  για πρώτη φορά. Είναι χαρακτηριστικές αυτής της κοινής διαδρομής και τις φύλαγα για αυτή την στιγμή, αφού ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν.

Θα σου αφιερώσω και το τραγουδάκι, μετά τις φωτογραφίες, διαλεγμένο ειλικρινά απο τηνκαρδιά μου, για τα όσα ποδοσφαιρικά ζήσαμε αυτά τα χρόνια. Θέλω να το θυμάσαι.

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Στέφανε, πάντα τίτλους αλλά πάνω από όλα…υγεία.

Σε ευχαριστώ για όλα Στέφανε…

Γιώργος







ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Μας ήρθαν κάποια μέιλ, στα οποία εκφράζεται η επιθυμία ορισμένων να ανοίξουμε τα σχόλια για να «εκφραστούν» ελευθέρα. Αλήθεια είναι ότι είχαμε πει πως μετά την συνέντευξη του κυρίου Παπαθεοδώρου θα τα ανοίγαμε. Θα τα ανοίξουμε είναι βέβαιον…. λίγη υπομονή μόνο να κάνουν ακόμα και θα «εκφραστούν». Ως τότε ας κρατάνε τις μπαταρίες από τα λαπ τοπ φορτισμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή