Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δυστυχώς οφείλουμε κάποια σχόλια, για τα όσα ακούσαμε από τον κύριο πρόεδρο του Ατρομήτου



Ο σεβαστός πρόεδρος του σωματείου Ατρόμητος κύριος Παπασταμάτης, το μεσημέρι βγήκε ζωντανά στην αθλητική εκπομπή της Αλήθειας και απάντησε σε ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων.

Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση (για δεύτερη φορά) να σχολιάσουμε κάποια πράγματα που αφορούν το παρών blog, στα όσα ανέφερε.

Καταρχήν για να είμαστε σωστοί, ηχογραφήσαμε ιντερνετικά την συνομιλία για να μην γίνει κάποιο λάθος…στην «μετάφραση».

Κατά δεύτερον και όσον αφορά τις κινήσεις μας και το τι ανέβηκε στο παρών blog, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα.

1) Την ανακοίνωση ότι ο κύριος Παπαθεοδώρου παραιτείτε την μάθαμε στις 17:03 μετά το ματς, όχι από τον Παπαθεοδώρου. Προφανώς αν θέλαμε να δημιουργήσουμε θέμα στην ομάδα, ήταν πανεύκολο. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.

2) Επικοινωνήσαμε με τον κύριο Παπαθεοδώρου αρκετά αργότερα, τον ρωτήσαμε και μας απάντησε πως τίποτα δεν είχε ξεκαθαρίσει. ΣΙΩΠΗΣΑΜΕ.

3) Αργά το βράδυ σε άλλο σαιτ δημοσιεύτηκε η παραίτησή που ανακοίνωσε στα αποδυτήρια. Σπεύσαμε σχεδόν αμέσως να γράψουμε πως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα και αν υπάρξουν εξελίξεις, θα τις γράψουμε. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 12 ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

4) Η ανακοίνωση της παραίτησης του προπονητή έγινε από εμάς την Κυριακή 8μιση το βράδυ. Ο αγώνας υπενθυμίζουμε τέλειωσε Σάββατο στις 5 το απόγευμα άρα είχαν περάσει 26 ώρες.   

Ας αρχίζουμε την μετάφραση

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Επειδή πέρυσι ήταν εντελώς διαφορετικό το κλίμα…μπλα μπλα μπλα…υπήρχαν γεγονότα που μεσολάβησαν και βάρυναν ας το πω έτσι την κατάσταση?

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Εεε.. εγώ σας μιλάω ειλικρινά δεν ειχα κανένα θέμα και ούτε είχε φτάσει στα αυτιά μου ότι υπάρχει πρόβλημα είτε με τους παίκτες είτε με τον προπονητή…εεε για αυτό και ξαφνικά το έμαθα από τους τελευταίους, το είχε ανακοινώσει σε κάποιους παίκτες παράγοντες της διοίκησης το είχε ανακοινώσει στους παίκτες και εγώ ακόμα δεν είχα ιδέα.  

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ?....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ
Μέχρι τις 12 την νύχτα ο πρόεδρος του Ατρομήτου δεν είχε μάθει τι είπε στα αποδυτήρια της ομάδας ο προπονητής του, όταν μάλιστα ο ίδιος αναφέρει ότι παρών ήταν και μέλη της διοίκησης? Δεν επικοινώνησαν για ένα τόσο σοβαρό θέμα τα μέλη του ΔΣ μεταξύ τους? Αποκλείεται να μην το έμαθε. Αναρωτήθηκε μήπως ήταν ένα ακόμα τέχνασμα του προπονητή του, να ταρακουνήσει τους παίκτες να παίξουν μπάλα? Τι κινήσεις έκανε το Δ.Σ. για να μάθει ή για να κρατήσει τον προπονητή? Τίποτα μα τίποτα απολύτως. Ορίστε η απόδειξη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Γιατί περιμέναμε να θέλατε να συζητήσετε να τον μεταπείσατε, δεν ξέρω αν αυτά έγιναν, μπορεί και να έγιναν

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Γίνανε ορισμένα πράγματα αλλά το θέμα είναι ότι είχε ξεφύγει η κατάσταση λόγω του blog…μπλα μπλα μπλα



Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το ανάθεμα βέβαια ρίχτηκε ξανά στο blog το οποίο τόσες ώρες δεν ανέβασε τίποτα απολύτως. Για να δούμε όμως παρακάτω…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Εξηγήστε μου κάτι που δεν κατάλαβα πριν, πως προσπαθήσατε να τον μεταπείσετε 

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ..ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ…ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ
Όταν λοιπόν έχουν μεσολαβήσει 7 ώρες και εμείς βγαίνουμε καθησυχαστικά περί της παραίτησης 12 παρά τη νύχτα το Σάββατο, τα σχόλια που δεν υπήρχαν  φταίνε ή η απροθυμία σας και ψάξατε άλλοθι και στο blog? Αφού την μία λέτε κάνατε ενέργειες και την άλλη όχι.

Ας δούμε όμως αυτό το αναθεματισμένο blog τι είδους ζημιά έκανε πάλι με τα σχόλια του.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Γιατί περιμέναμε να θέλατε να συζητήσετε να τον μεταπείσατε δεν ξέρω αν αυτά έγιναν, μπορεί και να έγιναν

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Γίνανε ορισμένα πράγματα αλλά το θέμα είναι ότι είχε ξεφύγει η κατάσταση λόγω του blog…μπλα μπλα μπλα…ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ BLOG ΚΑΠΟΤΕ…μπλα μπλα μπλα…. φοβόμασταν ότι θα χειροτερέψει η κατάσταση και αποφασίσαμε να το κλείσουμε νωρίτερα το θέμα

Αλλά λίγο παρακάτω……..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Θέλετε να πείτε ότι σας διευκόλυνε κατά κάποιο τρόπο η παραίτηση Παπαθεοδώρου?

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Δεν είναι θέμα δεν μας διευκόλυνε καθόλου, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΝΗΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ
Αφού δεν υπήρχαν σχόλια και το λέτε ο ίδιος, τι φοβηθήκατε? Αν λοιπόν τις ώρες που μεσολάβησαν κάνατε επαφή με τον προπονητή σας θα υπήρχε δημοσίευμα παραίτησης για να έχουμε σχόλια? Όχι βέβαια. Μήπως λοιπόν το αφήσατε επίτηδες ώστε να έχουμε το ανάθεμα έτοιμο?

Παρακάτω βέβαια το blog ξεχάστηκε και ψάξαμε αλλού τις ευθύνες…. Για να δούμε σε ποιους?

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Υπήρχε κάποια συνομιλία μαζί σας για να μιλήσετε για το τι έγινε κ.λ.π. διότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα λέει ότι ο Παπαθεοδώρου ήταν χολωμένος διότι οι παίκτες δεν έβγαλαν αυτό που έβγαλαν…μπλα μπλα…τα είχανε παρατήσει…μπλα μπλα και είναι στην τρίτη θέση.

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Ακριβώς αυτοί είναι οι λόγοι, καθαρά αυτοί είναι…μπλα μπλα μπλα…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ . ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ…ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝ ΕΝΑΓΚΗ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΗΚΑΝΕ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ
Άρα εδώ το blog ξεχάστηκε (περίεργο) και φταίνε τώρα οι παίκτες που τα παράτησαν, η υπό πίεση και βιαστική  απόφαση του κόουτς αλλά εμείς βέβαια σαν διοίκηση γενικά δεν κάναμε τίποτα απολύτως. Γιατί άραγε?

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
….Ας ελπίσω να βρείτε το ρυθμός σας…μπλα μπλα

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Κοιτάξτε εγώ θέλω να τονίσω ότι ήταν επιθυμία του Στέφανου από κει ξεκινάμε. Δεν πήρε καμία πρωτοβουλία η διοίκηση, ήταν επιθυμία του Στέφανου να αποχωρήσει από την ομάδα. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Απλά συγνώμη που θα το πώς αλλά μας δίνεται την εντύπωση ότι σας λύτρωσε κατά κάποιο τρόπο.

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Δε μας λύτρωσε καθόλου σας είπα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μέχρι και το Σάββατο στις 2 η ώρα. Ειλικρινά σας το λέω.


ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ
Αφού όλα ήταν πρωτοβουλία του προπονητή τον οποίον θέλατε γιατί δεν πήρατε πρωτοβουλία να τον κρατήσετε? Δεν είχατε κανένα πρόβλημα μέχρι τις 2, άρα είχατε μετά? Μπάζουν όλα από παντού.

Τσουπ ξανά το blog στο προσκήνιο για να μην ξεχνιόμαστε….

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
…είχατε έτοιμο τον αντικαταστάτη

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Δεν είχαμε καθόλου έτοιμο όλα έγιναν μετά την κοπή της πίτας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Είχατε πιέσεις και από τους παίκτες για να φύγει ο Παπαθεοδώρου?

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Εμείς πιέσεις δεν δεχτήκαμε από κανέναν…τι πιέσεις?...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Κοιτάξτε δεχτήκατε όπως λέτε από το blog... (αχ αυτό το blog)

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Όχι…απππ…..απτο blog βέβαια, δημιούργησε μία ατμόσφαιρα που δεν ήταν καλή για την ομάδα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Μπορεί μία ομάδα από την πίεση ..μπλα μπλα μπλα…δεν γίνεται μία ομάδα και ένα διοικητικό συμβούλιο να ασχολούνται με το τι γράφεται σε  ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Δυστυχώς ζούμε σε ένα χωριό και δεν μπορούμε να το αποφύγουμε…..

Όντως κύριε πρόεδρε… δυστυχώς.

Και βέβαια ο δημοσιογράφος κατά λάθος, έδωσε ένα ακόμα άλλοθι από το πουθενά. Ποιο άλλοθι? Μα την καταραμένη φωτογραφία από το blog.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Και σε ερώτηση - διαπίστωση του δημοσιογράφου για την φωτογραφία στα αποδυτήρια

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
Και ένας λόγος που επιταχύναμε τις διαδικασίες ήταν ακριβώς αυτός για να μην τραβήξει μία κατάσταση που μπορούσε να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Δεν αντέξατε λοιπόν την πίεση του blog από τα πιθανά σχόλια της πιθανής παραίτησης του Παπαθεοδώρου, (που εδώ ανακοινώθηκε την Κυριακή μετά την κοπή της πίτας), με τον οποίον δεν κουβεντιάσατε. Και φταίει, το blog και τα σχόλια που δεν υπήρχαν, οι παίκτες που τα παράτησαν, οι φωτογραφίες που έβγαλαν κλίμα και ο προπονητής που βιάστηκε. Ήμαρτον κύριε πρόεδρε.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
Παρά τις πολλές ώρες που είχατε στην διάθεσή σας, δεν θέλατε να προστατέψετε μία διαδικασία που το παρών blog βοήθησε να μη οξυνθεί. Την αφήσατε επίτηδες να εξελιχθεί γνωρίζοντας με ακρίβεια τι θα συμβεί, για να έχετε άλλοθι, διότι όσα ισχυριστήκατε είχαν να κάνουν με το παρελθόν και όχι με το παρών. Υποθέσεις βγήκατε και είπατε ότι κάνατε.

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Είναι καλύτερα να λέγατε… κύριε, δεν γουστάρουμε ούτε εσένα ούτε το κωλοblog σου (το γνωρίζουμε), μας έκατσε λουκούμι η παραίτηση του κόουτς αφού δεν έχουμε στόχους και μας δώσατε άλλοθι να κρυφτούμε πίσω από blog, παίκτες που τα παράτησαν και βιαστική παραίτηση προπονητή, για να κάνουμε ότι είχαμε στο νου μας με την πρώτη ευκαιρία.  

Όλοι κάνουμε λάθη και μάλιστα πολλά. Και ιδίως όσοι δουλεύουν και μοχθούν. Το να πάμε όμως να κρυβόμαστε και να βάζουμε άλλους μπροστά δεν είναι σωστό κύριε πρόεδρε, με όλο τον σεβασμό που σας έχω.

74 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΕ ΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΦΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ .ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΠΛΙΡΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΥΣΤ ΕΛΕΕΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tin alithia ama sas tin lene sas tsoyzei kai toys lete fidia tora...axaristoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EM ETSI EINAI AYTA...OSO KANOYN TIN DOYLEIA MAS EINAI KALOI....AMA DEN MAS THN KANOYN KAI MAS THN POYNE EINAI FIDIA DEN TO XERATE?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι απόψεις και οι γνώμες όλων είναι σεβαστές και ευπροσδεκτες και ας έχουν χαρακτηρισμούς. Όλα είναι θέμα αντίληψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. XAXAXAXA…AM TO ALLO…H OMADA POY PERSI PHRE PROTATHLIMA KAI FETOS EINAI TRITH, PHRE LEEI TO SOYKA GIA NA THS DOSEI TO XAMENO XROMA KAI ESOAGONISTIKH HREMIA…..XAXAXAXA…. TROMERO SXOLIO TOY XIOSEXPRESS….. PAPATHEODOROY TOYS EXASES TO XROMA KAI THN HREMIA …AYTA EINAI SXOLIA OXI AYTA POY GRAFETE ESEIS EDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. katse kai se ligo tha bgaloyn kai to Stefano fidi. Erxete i seira toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.41 τα ερπετά δεν σου φταίνε τίποτα
    χαλάρωσε λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσοι παρακολουθουν τα σαιτ θα εχουν καταλαβει πως στο chiospress δεν υπαρχουν ποτε δηλώσεις του Παπαθεοδώρου.... Το γιατι ευκολο να καταλαβουμε.... Λογικο λοιπον εiναι οπου μπορουν να κανουν σχολια μειωτικα για αυτόν.... Τη μια χαθηκε το χρωμα την άλλη η ηρεμια αυριο ποιος ξερει τι αλλο θα εχει χαθει.... Και προφανως καποιος μεσα από τον Ατρομητο σιγονταρει για αυτό.... Όπως και το σημερινο κειμενο καποιος τους το εστειλε.... Αυτά τα πραματα μυριζουν από χιλιομετρα.... Και ξερετε τι μου κανει εντυπωση.... Από πολυ καιρο εχω παρατηρησει τετοια φυτευτα κειμενα.... Όμως εδώ μεσα ψαχνουν τα φιδια αφου τα κανανε μπαχαλο και όχι μεσα στην ομαδα τους οπου συστηματικα απο καιρο καποιος δημιουργουσε το προβλημα.... Οποιος παρατηρει απο πολύ καιρο αυτά βλεπει.... Τα αλλα είναι για καταναλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!! ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!

      http://www.chiospress.gr/face2face/12700-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7-chiospress-binteo

      Διαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ & ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο Κος ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΟΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΕΒΑΙΑ,ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΕΤΕ?ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα ειδικά θα ήθελα σου απαντήσω αναλυτικά και περί των οικονομικών όταν πρέπει και όπως πρέπει με απόλυτη ηρεμία. Το πρόβλημα είναι ότι τα εσωτερικά της ομάδας και όσα γνωρίζω, άλλοι ρουφιάνοι μόνιμα τα βγάζουν προς τα έξω (όπως έκαναν και σήμερα σε άλλο σαιτ). Όχι εγώ. Θα σε αφήσω πρωτα να εκτεθείς και να γράψεις ότι θέλεις και αγαπάς ελευθερα και ανεπηρέαστα και αναλογα το πόσο θα εκτεθείς θα σου απαντήσω.
      Αντε επειδή είσαι καλό παιδί θα σου βάλω και μερικά ερωτήματα να πας μάθεις. Από τα απλά. Ποιός πήρε πρωτοβουλίες επιτόπου και μίλησε την τελευταία στιγμή που υπήρξε πρόβλημα για να πάμε Σάμο, σε ποιού το γραφείο και σε ποιούς μίλησα. Πόσο κόστισε το ταξίδι το άτομο για Σάμο με το ξενοδοχείο, τι έκανα την ώρα του ταξιδιού, του αγώνα, ακόμα και την ώρα του φαγητού το βράδυ.Μάθε αν εργάστηκα για την ομάδα στη Σάμο και αν ο κόπος μου ρέφαρε τα έξοδα που έγιναν για μένα αλλά και πόσα ήταν. Ρώτα αν έκανα τουρισμό ή αν δούλεψα για τον Ατρόμητο από αγάπη και υποχρεώση για τα λεφτά που ξόδεψε για μένα. Και άντε επίσης μάθε, αν δέχτηκα αμέσως να πάω στα μπαράζ.
      Αφού μάθεις αυτά μετά θα πάμε στην Ελευσίνα.
      Ακόμα όμως εσένα δεν θα σε χαρακτηρίσω όπως πρέπει, γιατί είσαι αμαθής και άσχετος με το αντικείμενο. Έμαθες πέντε τρίχες και νόμίζεις ότι κάτι έμαθες και ήρθες να πουλήσεις τρελίτσα. Έχασες αλλά θα σε αφήσω να εκτθείς κι άλλο.

      Ραπτάκης Γ.

      Διαγραφή
  11. eee re γελοια πολλα που θα κάνουμε ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν σας υποχρέωσε κανεις να πατε στα μπαραζ, αντε μας εχετε ζαλίσει
    τσαμπα μάγκες είστε ολοι
    κατι ομαδες σαν τον ατρομητο ειναι να παιζουν β τοπικο
    παίκτης που παίζει στη χιο, αλλά όχι χιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. na pas tote sto xorio sou na kaneis ta sxolia pou erxosaste oloi edo kai trote ksevrakotoi kai milate kai apo pano gia to xiotiko podosfairo

      Διαγραφή
  13. ΜΠΕΙΤΕ ΧΙΟΣΠΡΕΣΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΚΟΤΣΟΥΡΗΔΕΣ Ε ΚΑΚΟΤΣΟΥΡΗΔΕΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Που ακριβώς λέει ψέματα ο Ραπτάκης ρε? Πονάει η αλήθεια ε? Μοναδικό ελαφρυντικό σας? ότι δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o kathenas ta leei opws thelei....
    o anthrwpos psaxnotan apo thn htta me ton kanarh pou kai sauto to paixnidi eleipe apo to ghpedo!!!
    empaine sta apodhthria sta hmixrona twn teleutaiwn paixnidiwn kai elege tosa stous paixtes...ton xalase kai ithele na fugei epeidh den epaizan kala...autos pou htan na ftiaksei thn omada??? den tou arese alla etsi ksekinouse panta thn omada..den allaze tpt..epsakse tropo na diorthwsei ta lathi?? oxi...giati profanws auto ithele gia na exei logo na thn kanei...
    kai ase ta peri texnasmatos giati oi paixtes kseroun polu kala ti akousan sto hmixrono kai sto telos tou agwna!!! kai otan les se kapoious "euxaristw gia th sunergasia..opws ola arxizoun etsi teleiwnoun....sugnwmh an adikisa kanena den to ekana skopima...den exw tpt me kanena...h sunergasia mas teleiwnei edw giati thelw na eimai kapou pou niwthw oti prosferw...sas euxaristw gia ola kai kalh sunexeia"...auto den mou fainetai gia texnasma!!!
    loipon mhn ta lete opws sas sumferei!!
    egw hmoun paron se ola kai eida kai akousa
    kai oso giauta pou lene gia tous ksnous kai tous xwrianous den isxuei tipota!! ta paidia einai sumpaixtes mas kai einai h parea mas...den exoume kanena provlima mazi tous kai xairomaste pou voithane thn omada mas.
    epishs..esena giwrgo raptaki sou zhthsan me wraio tropo na mhn ksanaasxolitheis me thn omada kai na mhn ksanagrapseis alla den to ekanes..kai den exeis kanena dikaioma na grafeis gia thn omada xrhshmopeiontas to onoma ths...uparxoun kai pneumatika dikaiwmata!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βρε αχαριστοι μηπως του πληρώνατε και το λογαριαχμό του τηλεφωνου για να διαφημιζει παντου την ομαδα το χωριο σας να ανεβάζει φωτο με τις μουρες σας να πανηγυριζετε?αντε τωρα στο χιος πρες να πειτε και άλλα.τι ειναι αυτες οι γελειοτητες που του πατε να γραψει για το Στεφανο?Δεν ντρεπεστε καθόλου?ποιες ειναι οι εξωαγωνιστικες κινησεις και απαιτησεις και ποια καλυψη στο blog?τα ειπατε και τα γραφει ο άλλος και γελαει ο κοσμος μαζι σας.αλλα εδω κανατε θεμα για αυτους που ηρθαν περσι στο χωριο στο γλέντι μετα την Ελάτα τους "ξενους" θα σεβαστείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πει ο Παπαθεοδώρου το μαυρο μισθό που έπαιρνε απο τον Ατρόμητο, γιατί αποκλείεται να ήταν έκει για τα κόκκαλα της μάνας του

      Διαγραφή
    2. E na mas poyme oloi tote gia tous mayroys misthoys. Proponites paixtes oloi. De ntrepeste merikoi ? Poso xamila tha ftasete epiteloys? Poso xamila ntropi sas

      Διαγραφή
    3. Δεν ντρέπεσε ρε αλήτη!!!!που πιάνεις στο στόμα σου την μητέρα του ανθρώπου που είναι εν ζωή.Ελεος ρε παλιάνθρωπε του κερατά!!
      Απορώ με την παλιανθρωπιά σου ζώον.

      Διαγραφή
  18. telika exei poly gelio edo mesa! o kathenas vgazei ta esopsyxa tou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. esena re aplite perimene h omada na diafimisth tosa xronia?psonio e psonio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καταρχήν θα συμφωνήσω σε όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, όχι για να δώσω το δίκιο στον συμπαίκτη μου παραπάνω αλλά για να συγκρίνετε τα γραφόμενα. Η παραίτηση ανακοινώθηκε στο ημίχρονο γι αυτό και στον πάγκο του 2ου ημιχρόνου ήταν αμίλητος ο προπονητής. Απο'κει και πέρα δεν είναι σωστό να δυναμιτίζεις το κλίμα και να δίνεις τροφή σε άλλους, κάνεις κακό στην ομάδα μας. Οι παίκτες δεν πρέπει να πάρουν θέση εδώ μέσα, μπορεί να είναι σεβαστή αλλά σκεπτόμαστε πρώτα τις επιπτώσεις που θα έχει στην ομάδα. Αυτά τα λίγα, η συνέχεια στις οθόνες που λέει κι η διαφήμιση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. to klima tis omadas den to dinamitizoun oi pextes alla aytos o trelos pu den exi na asxolithi me tipota allo kai asxolhte me thn omada mas me tis makakies pou grafei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. oloi oi pikramenoi apo tis omadoules mpainoun mesa na mas kraksoun!! einai poly mikroi na mas antimetopisoun sto gipedo mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kala einai ola auta pou leme alla gia to mono pou ftexei h omada kai oi dioikhsh einai oti afou miname piso 9 bathmous kai apoklhstikame apo to kupelo eprepe na ton eixan soutarh h na eixe paretithi tote (tha tou legame kai mprabo) kai den tha asxolountan kaneis tora oute me to ti eipe o poedros oyte th eipan oi pextes oute o smartakhs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. vre iperomada..... allo omada allo simperifora se anthropoys.ksekola....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. λίγος σεβασμός στον Στέφανο Παπαθεοδώρου δεν βλάπτει
    αντε μπράβο
    γιατί έχετε ξεφύγει
    κάνετε εμετό στο κόρνερ όπως λένε για τους ποδοσφαιριστές στη Χίο και κάποιοι απο εσας κρίνεται αυτον τον άνθρωπο. Σοβαρότητα μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δυο το πολυ τρεις παιχτες ειναι αυτοι που στεναχωρεθηκαν με την αποχωρηση του στεφανου κ κατα την γνωμη μου πολυ υπομονη εκανε ο ανθρωπος κ οχι μονο αυτος κ αυτοι που τον αγαπησαν πραγματικα θα του χτυπησουν την πορτα συντομα....οσο για τον κ. ραπτακι ενα πραγμα εχω να πω ΡΙΞΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kai nafantasti kanis oti ola ksekinisan apo ton stavrakaki kai ti sinentefksi poy pireapo ton proedro. a re kritike ta dialises ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Σταυρακάκης επίτηδες αναψε το φιτιλι για να γινει χαμος. Η μπόμπα έσκασε και τωρα έχουμε τα θυματα. Αυτός ο άθλιος Σταυρακακης εδωσε τις λαβές. Αντι να ασχοληθει με τον Κανάρη ασχοληθηκε με εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. giati re eksipne exei kanena parapono apo thn omada me to eleytheo apo thn dioikhsh oti eithele ekane oti eithele to eixe opote eithele ekane proponhsh oti ora tou shmfene epidh eixe douleia to apogeuma kai kathe proth tou mhna kthpoyse thn pota gia to niki kai htan n h omada ekei apikou.ti allo na kaname?mhpvs ekeinos den mas sumperiferthike sosta epeidh to exei kanei kai pio palia*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γεια αρχοντα κύριε Δημήτρη, μας έκανες πάλι κουβάρι!. Σε παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. MAS XENYXTANE OI KRHTIKOI....PRIMO SEGONTO TO PANE....RE POY EXOYME MPLEXEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ωφου ωφου μωρε κοπελια δεν πατε να παιξετε κανα γροθο μα πατε να καμετε κολεγιες με τσι δυο κουζουλους Κρητικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΙΟΣΠΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓ. ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΕΕΙ. ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ. ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ? ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. SE EXOYME XESMENO PATOKORFA FILE GIORGO!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τον κρατησε λεει ο Παπαταματης και κατακτηθηκε απροσμενα το πρωταθλημα....ΧΟΝΤΡΗ ΣΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΡΦΙ...πρωταθλημα κατα λαθος

    Ευτυχως που ειπαν στο ραδιο οτι τον εχουν φιλο και στεναχωρεθηκαν που εφυγε χαχαχαχα φαντασου να μην τον ειχαν τι αλλη ρουφιανια θα ειχε πεσει εναντιον του. Μηπως καποιος εψαχνε στην αρχη για φιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ta resta xiospress Ekei fainetai oti sto radio den eipe tin alithia. ara poios ftaiei? Re plaka mas kanete? Alla lete to mesimeri kai alla to bradi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. προσοχη γιατι τα φίδια τσιμπάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ορισμένοι από σας ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μή δαγκάσετε τη γλώσσα σας και πεθάνετε από το δηλητήριο ρε παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12.20
    ο Παπασταμάτης δεν έπρεπε να βγει στο ραδιο. Αν προσέξεις τι ειπε, τα έχανες
    φάσκει και αντιφάσκει ο πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 12.30
    αν δεν μπορει να πει στοιχειωμένα δυο κουβέντες σοβαρα κακώς βγήκε
    ήξερε οτι απέναντι του θα είχε δημοσιογράφους οχι παιδάκια
    τον άκουσα προσεχτικά τα μπέρδευε
    εντάξει ο άνθρωπος δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας σε μια ομάδα ενός χωριού πρόεδρος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. autoi pou katigoroun thn omada tou xwrio mou,an exoun ta kotsia as grapsoun ta onomatakia tous na kseroume kai poioi einai..egw pou eim paixths ths omadas opws blepw tous xwrianous mou blepw kai ta paidia pou ein ektos xwriou...ola auta pou lene giana fugoun oi ksenoi ein blakies pou kapoioi 8eloun na xalasoun thn omada...auth h omada exei mia istoria kai 8a sunexisei na exei apo ta paidia pou 8a timhsoun pragmatika thn fanela pou 8a fwroun kai na pezoun me kardia...


    kai esu GIWRGO RAPTAKH ante kane mpanio,pou persei sthn samo bromouses apo panw ws katw...aplite..oust na xa8eis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ESI RE MEGALE POY KANEIS TON MAGA GIATI DEN GRAFIS TO DIKO SOY NA APOKTHSH MEGALITERI BARITITA TO KEIMENO SOU

      Διαγραφή
  42. Αγαπητέ παίκτη του Ατρομήτου (εσυ που έγραψες πολύ παραπάνω) θα σου πω λίγα πραγματάκια διότι δεν στα έχουν πει σωστά.

    1) Ρώτα σε παρακαλώ όποιον θέλεις από τον Ατρόμητο… με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο να μου ζητήσει να μην γράφω? Αυτό πότε έγινε? Έμαθα μέσω τρίτων, τέταρτων και πέμπτων πως κάποιοι θίχτηκαν όταν έκραξα την Πειθαρχική για το 50αρικό και με πλάγιο τρόπο σβήσανε κείμενο. Είναι ψέμα? Για ρώτα σε παρακαλώ.

    2) Το blog είχε φτιαχτεί για να λειτουργεί για εσάς και για τα συμφέροντα της ομάδας. Διαφωνείς? Λειτούργησε έτσι ναι ή όχι? Αναρωτήθηκες όμως τι πραγματικά συνέβη από ένα σημείο και πέρα ή συμφώνησες με ότι σου είπαν οι άλλοι? Διάβασες ποτέ με προσοχή και την δική μου θέση και να αναρωτηθείς μπας είχα και εγώ κάπου δίκιο?

    3) Το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων άστο. Δεν το γνωρίζεις όπως πρέπει συνεπώς κάνεις λάθος αλλά δεν πειράζει.

    4) Αντιδικία δεν έχω ούτε με παίκτη του Ατρομήτου ούτε με κανένα από τους ανθρώπους του Ατρομήτου. Απλά από ένα σημείο και πέρα, επειδή κατά την εκτίμησή μου άφησαν τους ρουφιάνους να κάνουν ζημιά, οι οποίοι κα9ιμαπόψε το βράδυ συνέχισαν να κάνουν, δεν υπάρχουν πλέον στραβά μάτια, αλλά κριτική όπως σε κάθε άλλη ομάδα ή γεγονός.

    5) Να προσέχουν όταν βγαίνουν και μιλάνε για το blog. Όσο του ρίχνουν το ανάθεμα θα τα ακούν. Ανεβάζω ρεπορτάζ αγώνων, κάνω κριτική σε διάφορα γεγονότα αλλά δεν ασχολούμαι μαζί τους αν δεν ασχοληθούν πρώτοι αυτοί. Το έκαναν δυο φορές και απάντησα δυο φορές στον αρχηγό τους. Όταν αναφέρονται στο blog και το επικαλούνται σε αιτία των λαθών τους για να κρυφτούν θα τα ακούν χοντρά μέχρι να μου περάσει.

    6) Για αυτά που γράφτηκαν σήμερα το βράδυ που τους πάσαρε ο μόνιμος ρουφιάνος του Ατρομήτου για τον πρωην προπονητή σου πως σου φάνηκαν? Σωστή κίνηση? Σαρεσαν? Πήρες κατά λάθος πρωτάθλημα ή σου έφυγε η ψυχή? Για πες? Που είναι η διοίκηση να τον ξεφτιλίσει? Για την μόνιμη ρουφιανιά και τους μόνιμους ψίθυρους εναντίον του προπονητή σου είχες ακούει ποτέ? Αλλά όλη τους η πρεμούρα είναι τα σχόλια του blog. Σχόλια λοιπόν θα υπάρχουν και ανοιχτά μόνιμα μέχρι να βαρεθώ και να τα παρατήσω. Παρακαλάτε να είναι σύντομα για να ησυχάσετε.

    Όσον αφορά τον τελευταίο παίκτη της ομάδας Δεν θα σχολιάσω τίποτα από ότι είπες πρώτον διότι δεν κοιμήθηκα στο ίδιο δωμάτιο με σένα αλλά με τον τέως προπονητή σου, αλλά ούτε κάτσαμε πουθενά μαζί. Το μόνο ίσως που μπορώ να πω ευγενικά είναι ότι το μνημονικό σου κάπου λάθεψε. Ξέρεις το να προσβάλεις με τέτοιο στυλ είναι πανεύκολο. Θα μπορούσα να το κάνω και εγώ. Κάτι θα μπορούσα να σου πω αλλά δεν θα το κάνω για τους λόγους που έγραψα στον συμπαίκτη σου παραπάνω(αν είσαι και ο ίδιος με τον προηγούμενο ακόμα καλύτερα). Μερικά πράγματα ξέρεις είναι και θέμα επιπέδου. Και επειδή είσαι ο ποδοσφαιριστής και έχεις ντέρμπι με την Δάφνη μάλλον θα έπρεπε να κοιμάσαι τέτοια ώρα και όχι να σε απασχολεί το πώς θα με προσβάλλεις έτσι φτηνά.

    Καληνυχτα σε ολους

    Ραπτακης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σιγα μη το περασουμε απο τεστ αληθειας κιολας. Κοιταχτε ψηφιστηκανε να ναι συμβουλιο του ατρομητου. Οποιος θελει μπορει να παει στο συμβουλιο και να τα πει και μα μπει μεσα. Οσο για τα σχολια εδω εχω να πω οτι οι πιο πολοι που γραφουν ελεινα σχολια εξυβριστικα ειναι εξωατρομητοι Κατι για απλητοι και κατι τετοια ειναι δυστιχως αξιοι της μοιρας τους. Δυστιχως. Και θα πρεπει να σκεφτουν ποσο προσβλητικο ειναι σε πρωσοπικο επιπεδο. Καλα ηταν χαλαρωστε και λιγο εσεις που ειστε στην εντελως απεξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΠΩΛΕΙΤΕ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΓΙΔΙΑ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΔΩΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ενδιαφέρον για το συμβούλιο στις εκλογες που έγινε δεν υπήρξε. Με το ζόρι μαζευτηκαν οσοι μαζευτηκαν να τραβηξουν το κουπι και το τραβηξαν και το τραβανε ακομα. Και καπου το τραβανε και εξ αιτιας μου μέσα στα όσα προβλήματα έχουν. Όλα στο προγραμμα όμως είναι. Και οι επιλογές του καθένός και το πότε αγνοούμαι ανθρώπους και κάνουμε τους Πόντιους Πιλάτους αλλά και οι προσβολες. Όλα μεσα στο προγραμμα ειναι

    Ραπτακης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. PAO STOIXHMA GIORGH POS O PAIKTHS POY SE EBRIZE TOY EXEIS ANEBASEI FOTOGRAFIES EDO MESA KAI KAPOTE XAIROTANE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. raptakh kleise to blog h mallon kane to blog gia thn omada pou exei kleisei o filo sou o papa8eodorou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ε και? Άλλο τότε άλλο τώρα. Τότε ήμουν καλός και δεν βρωμούσα. Από τη Σάμο και μετά άρχισα να μυρίζω :)))) Τώρα που κάνω κριτική βρωμάω. Δε πειράζει μωρε. Εχουμε και αντιπάθειες τις οποίες αυξάνω με γεωμετρική πρόοδο. Τα κοινά έχουν και δύσκολες στιγμές. Εχουν και χτυπήματα κάτω από το στομάχι. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.

    Ραπτακης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αγαπητέ 1:30 μέχρι και εφόσον κλείσει ομάδα στο μέλλον ο φίλος μου θα έχω αυτα τα χρώματα και αυτή την ομάδα. Μετά θα κράζω τον φίλο μου διότι θα είναι αντίπαλος. Αυτα για σένα βέβαια είναι ψιλά γραμματα. Αστο καλύτερα διότι εσένα σε ενδιαφέρει η λάσπη.

    Ο επόμενος παρακαλώ.

    Ραπτακης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an to kaneis auto 8a er8o na se vro kai 8a sou doso to xeri . gia na xereis omos pos o filo sou efige eskemena gia to diko tou simferon ta exei kanonisei poli kala sigoura 8a sou ta exei pei .

      Διαγραφή
  50. ORA GIA YPNO...TA EIPAME ..EKTONOTHIKAME...ORA NA XALAROSOUME...KAI AYRIO MERA EINAI NA THN PEI O ENAS STON ALLON.
    KALHNYXTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αγαπητε φιλε 10:14. Εισαι και παιχτης αλλα ποσο ασχετος μπορει να εισαι. Καταρχην εχω τη καλυτερη επιθεση ειμαι επισης στην πρωτη 5αδα ενταξει μη τα ισωπεδωνουμε ολα. Εδω αλλου ειναι το θεμα που εχει αναπτυχθει και μπενεις μεσα και πετας την μπαρουφα σου και νομιζεις οτι ειναι και σωστη. Ποιο β τοπικο και σαχλαμαρες. Διαβασε τα αρθρα κατανοησε τα και αμα θες να σχολιασεις σχολιασε επι του θεματος. Αλλα μη τα ισοπεδωνεις. Και πρωσοπικα δε νομιζω να σε πρηξανε για τα μπαραζ ειδικα εσενα. Αντε πηγενε για υπνο τωρα και τα λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αν οσοι χωριανοί που γράφουν για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έρχονταν και στο γήπεδο τοτε τα πράγματα θα ηταν διαφορετικά.
    Κάποια πράγματα βέβαια εχουν ξεφύγει επικίνδυνα και μέσα απο το σχόλιο μου θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους κάποιου αλήτη συγχωριανού μου για την αναφορά στην μητέρα του Στέφανου.Το διάβασα και συγκλονίστικα.Στέφανε δέξου την συγγνώμη αυτή γιατί ξέρω απο παλιά την μεγαλοψυχία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΞΙΟΤΙΜΕ κ.ΡΑΠΤΑΚΗ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ:
    1)ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΣΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(αφου δεν τα ειχαμε)και ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ)ΓΙΑ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ.ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΥΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ)
    2)ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ εχει αγωνιστει για πολλα χρονια στον Ατρομητο ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ...εχει χασει πολλα μεροκαματα γι αυτην, εχει χαρη και εχει κλαψει γι αυτην του την ΑΓΑΠΗ τα εχει ακουσει απο εμενα ιδιως πολλες φορες για τις εμμονες του και εχουμε λογοφερη σε διαφορα θεματα ομολογω οτιΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ αυτο που περνα τωρα ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΗ.
    3)πολλες φορες γνωριζω οτι ο Παπασταματης περσι σου εκανε παραπονα για κακοβουλα σχολια στο μπλοκ ..ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΚ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΩΣ ΞΕΡΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ??ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΗΣ ΛΟΓΟ ???ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ??ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΕΣ?? ΤΕΛΩΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΔΩ....ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑ .......ΕΠΑΙΞΑ ΧΑΛΙΑ ΕΧΑΣΑ ...ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ......ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ???
    4)οσο αφορα την φυγη του Στεφανου εγιναν οπως τα λεει ο<< παιχτης>>ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ?? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗ???ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ .ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ,ΠΗΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,,ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟ 5ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ..ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ...ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ...ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ???
    5)σχετικα με αυτα που γραφοντε για ξενους κι αγιοργουσους εχω να πω το εξεις:δεν υπαρχουν ξενοι κι αγιοργουσοι παιχτες...δεν υπαρχουν νικητες και ηττημενοι ..ΥΠΑΡΧΗ Η ΙΣΤΟΡΙ Α ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ....ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ..ΕΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ..ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....<<>>που λεει και το ασμα
    6)μια προτροπη σου κανω ΓΙΩΡΓΟ και ας μην σε ξερω:: ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΗΣ ΚΑΚΟ .... ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ζενιωδης ,στο λεει η ιστορια του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ,,,στο λεει η καρδια σου και το ξερεις..να κρατησουμε τουλαχιστον τα θετικα ο <>

    ΤΕΛΩΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ..ΤΟ ΕΠΡΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ .....Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ <<<>αυτο ισχυει για εμενα ,για εσενα ΓΙΩΡΓΟ και για ολους μας
    ΖΕΝΙΩΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ .. ΤΕΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

    ΖΕΝΙΩΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΕΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ: ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΥΜΟ ΚΡΑΤΑΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ>>

      Διαγραφή
    2. Μπράβο Σταμάτη τα είπες πιο σωστά από όλους.
      Ειρήνη Υμήν.
      Παναγιώτης Βαρής

      Διαγραφή
  54. PANTOS RE RAPTAKI PIO POLY MOIAZEIS NA SE APO AGIA BARBARA AIGALEO PARA APO KRITI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. KAI THS AG BARBARAS TA PAIDIA EINAI KALYTERA APO MERIKA ALLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. esi prepi na se pektis toy barbasiakoy.....xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν ειναι ασχημο μερικες φορες να κουβεντιαζουμε και σοβαρα. Μπορείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή