Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Προς τον αξιότιμο κύριο Σταμάτη Ζενιώδη



Κύριε Ζενιώδη σας ευχαριστώ ειλικρινά που μου απευθύνατε προσωπικά τον λόγο και σας πληροφορώ ότι είστε ο πρώτος εδώ και 8 μήνες που το κάνει από τον Ατρόμητο (ρωτήστε τους). Θα απαντήσω λοιπόν με πιο αληθινές κουβέντες και με επιχειρήματα, για να με καταλάβεις και ελπίζω μέσα από αυτές τις γραμμές να μεταφράσεις πολλά περισσότερα για την στάση μου.

1) Για την στάση του κυρίου Παπασταμάτη στο θέμα Παπαθεοδώρου και τις απόψεις του, έχω άποψη από καιρό και γνωρίζω. Γνωρίζω τι πίστευε και τι πιστεύει. Γνωρίζω επίσης ότι δεν ήθελε να φύγει ο προπονητής. Το γνωρίζω διότι ξέρω και το σκεπτικό αυτού του ανθρώπου αλλά και τα κίνητρά του. Ήταν όμως τεράστιο λάθος να φορτώνουν στα σχόλια του blog που ΘΑ ακολουθούσαν, το πρόβλημα με τον προπονητή. Κάνω λάθος? Δικαίωμά τους να αφήσουν τον προπονητή να φύγει. Όχι όμως να καλύπτουν αυτή την απόφαση λόγο (ορθογραφικό λάθος που μας επισήμαναν και αφήνουμε) του Blog. Που διαφωνείς? Δεν είναι ολοφάνερα λάθος χειρισμός? Να μην έβγαινε ο πρόεδρος στο ράδιο αφού δεν ήταν προετοιμασμένος ή εφόσον δεν ήθελε να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Γιατί εμφάνισε ως πρόβλημα το blog? Εσυ πως θα αισθανόσουν στην θέση μου? Το βράδυ σε άλλο σαιτ που βγήκε το κουρελούργημα, δεν διαψέυστηκε οικτρά ο πρόεδρος? Βγηκατε να τα αντικρούσετε? Όχι. Γιατί? Επειδή εκεί δεν γράφουν σχόλια? Επειδή το πρόβλημα είμαι μόνο εγώ? Σκέψου αγαπητέ μου αντικειμενικά αυτά που σου λέω όσο και αν δεν με συμπαθείς πλέον.

2) Είμαι σε θέση και εγώ να γνωρίζω τις θυσίες του κυρίου Παπασταμάτη και επίσης γνωρίζω (παλαιότερα) μερικές διαφωνίες του σε σχέση με τις γνώμες άλλων στο συμβούλιο.Ο Παπασταμάτης μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής άσχετα αν του ασκω κριτκή. Είναι ο πρόεδρος αυτός θα τα ακούσει.

3) Είναι απόλυτα αλήθεια ότι και ο κύριος Παπασταμάτης αλλά και ο Παντελής Μυλωνάς, μου έκαναν συστάσεις για το θέμα των σχολίων. Έχω πει αρκετές φορές πως από την πλευρά τους είχαν δίκιο και αμφιταλαντεύτηκα αρκετές φορές περί σχολίων. Άλλοτε τα άνοιγα άλλοτε τα έκλεινα, αλλά γενικά ήθελα να είναι ελεύθερα, διότι πίστευα πως άσχετα τι γράφουν εδώ μέσα, η ομάδα θα λειτουργήσει απρόσκοπτα.Δεν θα κωλωσει πουθενα διότι ήταν δυνατή, σίδερο. Αστους να λένε στο φινάλε. Ρίχναμε 5αρες και σκάγανε όλοι. Όλοι μπάιναν εδώ φίλοι και αντίπαλοι και μας ζήλευαν? Είναι ψέμμα? Ρώτα να μάθεις.
Πέρσι τα σχόλια ήταν ανοιχτά όλο το χρόνο. Πήραμε πρωτάθλημα. Στραβές γίνανε μετά από ήττες όπου εκεί γραφόντουσαν διάφορα. Θυμάσαι ποιοί δημιουργούσαν το πρόβλημα? Κάποιοι από τον Ατρόμητο. Ψαχτήκατε όπως έπρεπε? Όχι. Εγω όμως ψάχτηκα αλλά και ο κόουτς και το λύσαμε. Κάναμε ποτέ θέμα? Όχι. Γιατί? Θα ξέρεις όμως ότι οι ισορροπίες στα αποδυτήρια κρατήθηκαν απόλυτα, η ομάδα λειτούργησε ανεπηρέαστη και βουλώθηκαν όλα τα στόματα. Διαφωνείς? Και νομίζω ότι το θέμα των σχολίων και τις κατάλληλες απαντήσεις τις χειρίστηκα άψογα.

4) Προφανώς και δεν είχα ούτε είχα ποτέ απαιτηση όσο ήμουν στον Ατρόμητο να ακουστεί πουθενά μα πουθενά η γνώμη μου σε τέτοια θέματα. Αλλοίμονο. Αξίωσα ποτέ κάτι τέτοιο? Άκουσες ποτέ κάτι? Η όποια συνεργασία είχα σε τεχνικά θέματα αφορούσε εμένα και τον προπονητή, χωρίς να εμφανιστώ πουθενά για τον απλό λόγο ότι δεν είχα καμία απολύτως δουλειά. Συνεπώς θέμα της διοίκησης το τι αποφάσισε. Άλλο όμως αυτό και άλλο να εμφανίζεται ότι ο προπονητής έφυγε λόγο της πίεσης του blog. Ποιάς πίεσης? Διάβασε σε παρακαλώ όσα είπε ο πρόεδρος χτες στο ράδιο, αξιολόγησέ τα αντικειμενικά και πες μου αν στέκουν. Γιατί σε μένα ευθύνες για γεγονότα που υπέθεσαν ότι θα γίνουν. Για δες τι στάση κράτησα στο θέμα ωρολογιακά παρά τις πληροφορίες που είχα και διάβασε τι μου προσάπτουν.

5) Θα συμφωνήσω στο 101% στο θέμα περί «ξένων» για ένα και απλό λόγο. Είμαι και εγώ «ξένος» και νομίζω σε καλύπτω με αυτό. Όσον αφορά το blog. To blog φτιάχτηκε για να προβάλει τους παίκτες, την ομάδα και τα συμφέροντα του Ατρομήτου. Ελπίζω σε αυτό να συμφωνείς διότι θα το είδες. Λογικά δεν πρέπει να ξέχασες π.χ. στα μπαράζ τις online συνδέσεις, σε ράδιο, ίντερνετ, τα κείμενα  με φωτογραφίες και άλλα έτσι ώστε ο κάθε Χιώτης ή Αγιωργούσος να μαθαίνει για την ομάδα του. Νομίζω δεν θα ξέχασες το κράξιμο σε διαιτητές όταν αδικούσαν την ομάδα και γενικά θα συμφωνείς ότι τα συμφέροντα της ομάδας εξυπηρετήθηκαν σε καλό βαθμό.
Θα σου πω ξεκάθαρα τώρα, πως ο τρόπος και η συμπεριφορά μερικών έφτασαν την κατάσταση σε αυτό το σημείο. Δεν στέκομαι στις προσβολές που δέχομαι διότι είναι πάνω στο θυμό. Όμως επέτρεψε μου να σου πω δύο κουβεντούλες ακόμα, με καλή διάθεση (κάποιες άλλες αν θέλεις εντελώς φιλικότατα μπορούμε να τις πούμε τηλεφωνικά διότι δεν θέλω να φανερωθούν).
Θα σε παρακαλούσα να γυρίσεις πίσω στο μπλογκ και να διαβάσεις προσεκτικότατα τις αναφορές μου στην ποινή των 2 βαθμών που φάγαμε φέτος. Θα ήθελα να μελετήσεις πως το χειρίστηκα, δες μετά αλλού τις βρωμιές που άκουσα και έλα μετά πες μου πως με κάλυψε το σωματείο όταν μέχρι τέλους εξυπηρετούσα τα συμφέροντά του και την νομιμότητα. Ξέρεις τι μου είπαν? Κλείσε τα σχόλια. Δηλαδή κρυφτείτε. Αν έχεις καλή διάθεση και πρόθεση δες τα όλα αντικειμενικά. Αφού τα δεις έλα μετά να μου πεις αν έφαγα πούλημα. Όταν πολύ εκ των υστέρων βγήκε μία ανακοίνωση την ονόμασα στάχτη στα μάτια. Τον αν εγώ αγάπησα τον Ατρόμητο ή όχι το ξέρει πρώτα ο Παπαθεοδώρου και μετά όλοι οι άλλοι. Αυτός ξέρει πάρα πολλά και η μεγαλύτερη πίκρα μου ήταν όταν ένας ρουφιάνος από τον Ατρόμητο, τόλμησε να φανερώσει τα χρήματα που «πέταξα» μπροστά στο σπίτι του Σιδερή στον Αι Γιώργη για να τα πάρει επίτηδες, γιατί το αρνήθηκε ο άνθρωπος, να ενισχύσω την ομάδα που αγάπησα τίμια την μέρα που βγήκε η νέα διοίκηση. Εγώ ένας «ξένος» έκανα μία κίνηση που βγήκε από μέσα μου και κάποιος ρουφιάνος το εκμεταλλεύτηκε. Το σωματείο που ήταν φίλε μου να τον μαγκώσει και να τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές? Ο ίδιος ρουφιάνος συνέχισε και συνεχίζει να κάνει κακό. Γιατί μόνιμα βλέπουν του εχθρούς έξω από το σωματείο και ψάχνουν μόνο εμένα? Χτες με αυτά που γράφτηκαν για τον Στέφανο, στην διοίκηση είναι χαρούμενοι? Που είναι τα αντανακλαστικά τους? Και επειδή ο Παπασταμάτης είναι καλός άνθρωπος και δεν έχω τίποτα μαζί του (η κριτική γίνεται στο πρόεδρο όχι στον άνθρωπο Παπασταμάτη) θα περίμενα να αστράψει και να βροντήξει. Δεν το έκανε με μένα όταν με έβριζαν και εξυπηρετούσα το σωματείο, δεν το έκανε και τώρα που χτες βράδυ με τις πληροφορίες του ρουφιάνου έβγαλαν τον τέως προπονητή λαμόγιο. Πως ανέχεται το σωματείο να βγάζουν έξω γεγονότα από τα αποδυτήρια. Εδώ μέσα τρία χρόνια διάβασες ποτέ να γράψω τίποτα? Δεν ήξερα? Δεν έβλεπα? Γιατί δεν έγραφα? Το ποτήρι να το βλέπουμε μισογεμάτο όχι μόνο μισοάδειο.

6) Από το φθινόπωρο και μετά αυτό που κάνω είναι να ανεβάζω τα ρεπορτάζ των αγώνων της ομάδας και να σχολιάζω άλλα γεγονότα όπως έκανα πάντα. Σαφώς και υπάρχει πρόβλημα όταν στα κείμενα που γράφω μπλέκεται ο Ατρόμητος (π.χ. 50αρικο). Εσύ όμως σαν σώφρων και καλοπροαίρετος άνθρωπος ξέρω ότι μέσα σου πιστεύεις πως η τίμια στάση θα ήταν, να μην πάει να κρυφτεί το σωματείο για …50 ευρώ. Καλοσκέψου το. Που αλλού δημιουργήθηκε πρόβλημα? Θα παρατήρησες ότι εδώ και καιρό βρισιές και άλλα τέτοια δεν γράφτηκαν στο blog όπως παλιά. Αναρωτήθηκες γιατί?

Θα κλείσω λέγοντάς σου τίμια και σταράτα. Στόχος και σκοπός είναι να κρατήσω το blog ανεβάζοντας ρεπορτάζ Ατρομήτου χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Γνωρίζω ότι δεν θέλετε και βάζετε εμπόδια (όχι εσείς προσωπικά). Το δικαίωμα στην ενημέρωση δεν είναι τσιφλίκι κανενός.  Όταν μου ρίχνουν ευθύνες, για θέματα που δεν ξέρουν να διαχειριστούν θα υπάρχει αντίλογος. Ξέρεις μέχρι πότε? Μέχρι να βγάλετε τον ρουφιάνο στη φόρα και να τον ξεφτιλίσετε. Διότι τότε θα καταλάβετε αυτό που λέγανε παλιά…τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Και θέλω να καταλάβεις και κάτι άλλο και να το συγκρίνεις γιατί είναι νωπό. Αν εγώ κάνω κακό, ο ρουφιάνος που χτες κάρφωσε τι γινόταν πέρσι στα αποδυτήρια του Ατρομήτου και ότι πήραμε πρωτάθλημα κατά λάθος, τι κάνει? 

Ξεσκεπάστε τον ρουφιάνο με ονοματεπώνυμο που έκανε τα πάντα κουβάρια (εμένα, εσάς, την ομάδα, τις σχέσεις μας) και θα σιωπήσω διαπαντός.

Για ότι άλλο πάντα καλοπροαίρετα και φιλικά πάρε με τηλέφωνο.

Ραπτάκης Γεώργιος τέως βοηθός τέως προπονητή ΑΠΣ Ατρομήτου

76 σχόλια:

  1. POS NA POYME TORA OTI EXEI ADIKO O GIORGHS? EPEIDH EIMASTE THIMOMENOI KAI KAPOIOI TON BRIZOYME SINEXEIA? DE XERO TI NA PO. NOMIZO GINANE POLLA LATHI TAKTIKHS KAI FTASANE EDO TA PRAGMATA. H DIOIKHSH AS XANASKEFTEI KAI AYTH TA LATHI THS DIOTI EKAME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ειναι ο κουκουλοφορος του ατρομητου να ξεσκεπαστει να του βαλουμε κουδουνα πειτε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονή λίγες ημέρες και αν δεν τον ονομάσουν θα αναγκαστούν να τον φανερώσουν.Ολοι τον ξέρουν αλλά κάνουν την πάπια.Οι πληροφορίες που εχω είναι συγκλονιστικές.ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sobarotato keimeno. To mpalaki to petaxe sti dioikisi poy epitrepei se kapoion na bgazei ta mistika tis omadas sinexeia exo. Dioti tetoioy eidoys leptomereies mono kapoios apo ti dioikisi tha tis ixere. Paiktis diskolo. Gia na doyme tora pos tha antidrasoyn kai poios kaliptei poion ekei mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den eisouna pote epeisima boitos proponiti eise to ferefono tou proponiti ante gia............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kai ego giati eida to onoma toy grammeno se fila agona re 5:01. Ante sti tripa soy re asxete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ...
    ΤΕΩΣ ΒΟΗΘΟΣ, ΤΕΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστος διορθωθηκε μη μας παραξηγησει και κανεις οτι πιασαμε κονε ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sto. filo agona opios teli grafete .asxete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xoris taytotita apo tin EPS bre asxete pos tha grafteis sto filo agona? Asto den exeis idea apo ayta kai les blakeies na gelane mazi soy asxete

      Διαγραφή
  10. AΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    οι εξωαγωνιστικές κινήσεις του και οι απαιτήσεις του, καθώς και η αναρμόδια κάλυψη που παρείχε στο γνωστό υβριστικό κατά της διοίκησης «κίτρινο» blog

    Κατι κανονιζε κρυφα
    Κατι ζητουσε φανερα
    Υποστηριζε το blog υπογεια

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΚΑΡΦΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καίσαρα… Ραπτάκη το «λόγω» γράφεται με ω και όχι ο, άντε γεια!!!
    «λογο του blog»
    2η παραγρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστώ για το "Καισαρα"...ευηχο.
    Χαιρομαι που το μόνο "λαθος" που βρήκες στο κείμενο ηταν ένα "ο". Στα αλλα συμφωνείς βλεπω.
    Την καλησπέρα μου αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έκανα και αναφορά στο κείμενο για την παρατηρητικότητα σου. Ευγε

      Διαγραφή
  13. ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΟΥΝ PLAKA TELIKA. BGALANE MIA ANAKOINOSH ME ORTHOGRAFIKA LATHI KAI ERXONTAI NA STH POYNE GIA ENA O ANTI NA EXAFANISTOYN ME OSA TOYS GRAFEIS XAXAXAXA DE PAIZONTAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ ΚΡΙΑΡΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ [ΟΙ ΞΕΝΟΟΙ ΤΗΝ ΤΗΜΙΣΑΝ Κ ΤΗΝ ΤΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΣΑΝΕ Κ ΤΗΝ ΜΑΤΟΣΑΝΕ ΠΥΣΤΕΥΩ..]ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΜΑΝΝΡΙ ΣΟΥ...ΣΟΥ ΑΞΗΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΩ..... ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. brikes pali thema gia simera peri royfianon kai dioikhsi.tha exei pali simera episkaptes to pblog soy giati ton teleytaio kairo den ta p
    igene kai toso kala.alla kai alhtheia na einai gia ton (roufiano) poy les emeis tha stirizoyme kai ton proedro kai ton tameia poy tous sernei toso kairo toso kai me thn dioikhsh kai me ton (roufiano)giati einai xorianh mas agapame thn omada einai xronia sthn omada kai exouneperasi kai omorfa kai asxhma mazi.esena den theloyn na doyne oyte na se kserei kaneis kai as mas to pezeis agios.emeis poy se gnorisame kai se trome akoma sthn mapa kseroume ti melemenia eisai.ai sto kalo kai prosekse mhn peseis pote sta pdia mas.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ine kanenas apo edo pou na skefti kai na analogisti ti tha kani i omada tin kiriaki sto derby?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. esi 6:38 telika prepei na esai o royfianos kai karfothikes xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eprepe na ntrepese kai esi 6:38 gia ayta poy grafeis. Diladi paradexese oti exete royfiano alla epeidi einai xorianos ola kala. Kai apeileis kai ton antropo. To katantima merikon apo sas poy tha ftasei telika giati eytixos iparxoyn kai sostoi. Toylaxiston ntropi soy kaimene na se xairontai poy se exoyn ekei pera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 6.38 είσαι πολύ άνδρας, πρόσεχε όμως γιατί κυκλοφορούν και αγοράκια φορώντας κόκκινα στριγκ και έχετε πολλά εκεί στο Αγιο Γιώργη.
    αντε ροδέλα που λες οτι αγαπάς και τους ρουφιάνους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ραπτάκη σε βλέπω αν ποτέ έρθεις στη Χιο να κυκλοφορείς με μπράβους μαζι. Οπως κάποιος που κυκλοφορεί με σακκάκι ενώ έχει 40 βαθμούς, το καλοκαίρι....χαχαχαχαχα
    γέλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι κρίμα οταν δεν μπορουν με επιχειρήματα να απειλουν με αλλους τροπους. Πολυ κριμα. Δεν τιμα μερικους κατι τετοιο. Κάνε υπομονη φίλε μου δε τρεχει τιποτα λογια του αερα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ...ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΟΥΦΑΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EGO PARATHRO OTI OI AGIORGOYSOI KATHE TRIS KAI LIGO ERXONTAI STO BLOG KAI TSIGKLANE KAI PROSBALLOYN KAI BRIZOYN. O GIORGHS APANTA XORIS NA BRIZEI KAI TOYS RIXNEI TAPES. MA KALA DEN XORTASAN TOSES TAPES? GIATI PSAXNONTAI SYNEXEIA? O KOSMOS EXEI BGALEI SYMPERASMA TI EXEI SYMBEI. ME BRISIES KAI PROSBOLES DEN KERDIZOYN TIPOTA. AS TO KATALABOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιοι ορισμενοι.Οχι ολοι μην τα ισωπεδωνουμε ολα

      Διαγραφή
    2. esu file 7:36 me ths polles tapes bale mia sto stoma sou kai mia ston kolo sou mhn sou baloume tpt allo...

      Διαγραφή
  24. αγαπητε κ.Γιωργο Ραπτακη το μονο που καταλαβα ειναι το εξεις:
    1)Σου δωσανε καποιοι το δικαιωμα να γραγεις για την ομαδα.Το εκανες με παθος.Ενα παθος που σε ωθησε σε παραπτωματα και εδωσες αφορμη σε ασχετους με τον Ατρομητο να γραφουν μπαρουφες..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ
    2)ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ στην ομαδα και ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.Ολα ομως εχουν ορια τα οποια τα βαζουν αυτοι που εχουν την εξουσια δηλαδη το συμβουλιο.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    3)ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ .(το σωστο ηταν να τον παρεις τηλεφωνο και να του τα πεις.πραγμα που δεν εκανες.
    4)ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ
    ΤΟ ΝΑ ΨΕΛΝΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ...ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ...ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΩΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΣΑΛΑΓΑΡΑ)ΟΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙς .ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ...
    ΖΕΝΙΩΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ....ΑΠΛΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυο κουβεντες διοτι σε αντιμετώπισα με σεβασμό και δεν αντεξες και προσβαλες και συ.

      1)Την απαντηση δεν ειχα προθεσει να την βαλω ξεχωριστα αλλα στα σχόλια. Δεν χώραγε όμως διότι υπάρχει περιορισμός λέξεων. Δεν το ήξερα. Ρώτησε κάποιον να σου το επιβεβαιώσει αν υπάρχει περιορισμός και μετά έλα μίλα για δημοσιότητες.

      2) Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τι θα πει λιβελογράφημα. Εκτιμώ πως γνωρίζεις. Στην επιστρέφω λοιπόν στο ακεραιο πίσω διότι σε αποκάλεσα με σεβασμό αξιότιμο κύριο.

      3) όσον αφορά την προβολή του blog. Στη τσέπη μου από την προβολή δεν βάζω φράγκο όπως κάτι άλλοι αλλού με αυτα που τους προμηθέυουν οι ρουφιάνοι.Αστοχο λοιπόν και αυτό το επιχείρημα σου.

      Στα υπόλοιπα περί εξουσίας, τηλεφώνων, σκάλας κ.λ.π. δεν εχω πρόθεση να απαντήσω αν και εχω το δικαιωμα να διαφωνω σε διαφορα διότι βαριέμαι.

      Μην κατηγορείται το blog και δεν θα ασχολούμαι μαζί σας. Όποτε το κάνετε θα υπάρχει αντίλογος.Ένα ρεπορτάζ αθλητικό γράφω. Είναι εξαιρετικά απλό. Τα έγραψα όλα και σαφώς έχεις το δικαίωμα να διαφωνείς.

      Σε αφήνω

      Ραπτάκης Γεώργιος...ομοίως απλά φίλαθλος

      Διαγραφή
  25. re pedia, exete lisi ola ta provlimata tis kathimerinotitas sas, ke niazeste an to simvoulio tou atromitou exi roufiano, ke an o papatheodorou efige h ton edioksan? gia ola auta ine ipeuthina ta meli tou simvouliou tis omadas tou atromitou, esis oli giati niazeste, tousous polous simvoulous exi auti i omada!!!! prototipo... as analavi, o kathenas apo autous pou prepi, tis euthines pou tou analogoun. i ipolipi as asxolithoun me tin omada pou ipostirizoun. ektos an oli osi grafoun ola auta ta sxolia dilonoun "atromitos"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αυτος ο ζενιώδης που ξεφύτρωσε
    ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kyrie raptakh an agapoyses opos les ton atromhto den ua afines ayto to mpaxalo na gelaei ollh h xios mazhmas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ.
    ΠΡΙΝ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΕ? ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εντάξει αφού φτάσαμε στο σημειο να συγκρίνουμε το σαλαγάρα με τον παπαθεοδώρου, τι να πουμε
    αχαριστοι ειστε και τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O SALAGARAS HTAN TSAMPA...AYTO METRAEI....DEN TO KATALABES AKOMA?

    KATSE KAI THA MATHOME KI ALLA. O NEOS LEEI PROPONHTHS EXEI XRONIA NA ASXOLHTHEI ALLA BLEPEI MPALA KAI MALISTA THELEI LIGO XRONO NA BELTIOSEI AGONISTIKA THN OMADA....AKOYS STEFANE....ESY THN EIXES XALIA THN OMADA POY EINAI 3H STO PROTATHLIMA. KAI META APOROYN GIATI GELANE MAZI TOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΥΜΦΩΝΑ Μ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΕΙΦΟΥΝ Μ ΠΟΥΠΟΥΛΑ Κ ΠΙΣΣΑ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΠΟΥ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΤΙΜΩΡΗΘΗ Ο ΕΝΟΧΟΣ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΙΝΙΩΤΗΣ Η ΜΠΕΛΙΟΥΡΔΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΙΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. xarnaxournouuuuuu!!!raptakh ela ths apokries gia thn skala??????na kanoume ton gyro tou thriambou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. perigelos katantisate merikoi Agiorgoysoi...se ligo de tha bgazete gelio alla lipi me to katantima sas. Krima se sas. Den lete na skasete kai meta sas ftaine oi alloi kai ta sxolia.

      Διαγραφή
  34. ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ .ΡΑΠΤΑΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. makarh san ton zeniwdh na htan polloi!!!! o anthrwpos zhthse hremia gia to symferon ths omadas!!egw ayto katalaba!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. re stamath s ekane kai tsampa diafhmhsei!!!oloi gia sena duleuoune!!DEN T IPES NA GRAPSEI OTI EXEIS KAI THERMOKOIPIA ME LOULOUDIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας στειλει την καρτα του να τη βάλει ΤΖΑΜΠΑ στο blog όπως ειναι και οι άλλες διαφημισεις.

      Διαγραφή
  37. τα λουλούδια στους κυρίους από μένα, που έχουν στρώσει στον καφενέ και σπάνε πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. GIA SAS TOYS AGIORGOYSOYS EINAI AYTO GIA NA KATALABETE GIATI GELA MAZI SAS OLOS O KOSMOS PLEON...TO XASATE TO PAIXNIDI

    http://chiosgoals.blogspot.gr/2013/01/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to xome grameno opos k sena k kathe oxtro toy atromitoy k aytoi imaste k goystarome sto kato kato k opoios the poulame k kali kopanisth sto xorio ante giati poly mas prixate ta karidia floroi.emis eimaste xoriates k perifanoi gi ayto !!!

      Διαγραφή
    2. POLY BARBATHLA MYRISE KRYFTEITE XAXAXAXA

      Διαγραφή
  39. δεν πειραζει ρε φιλε ας γελα ο κοσμος να ξεχνα τα προβληματα του ετσι κ αλλιως ο ραπτακης μονο για γελια ειναι χαχαχαχαχαχα εχεις δει πιο ουριο να ναι θεσαλονικη κ να ασχολειτε με τη χιο?χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αχ ρε κυριε δημητρη ένα μπ.... μας έκανες. Οτι ώρα θέλεις μας κάνεις κουβάρι. Μπράββο σου γι αυτο σε χαίρομαι. Ένας φίλος σου που δεν μιλάς όμως μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. TI ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΟΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. afoy toys pirane me tis ntomates apo pantoy iremisane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. eee moy fenete pws o giorgis kerna kai o giorgis ta pini....den barethike na kauete pano apo ton ypologisti na perimeni na to koroideyoyn... poso oyrgios na einai re pedi moy o kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. τα πινανε εχτες στο καφενειο και γελουσανε....αυτοι ετοιμαζοντε για τις αποκριες...μια φορα ετυχα και εγω και κοντευανε να με βαλουνε στην σκαλα...θελει προσοχη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ντροπή σου 11:10μ.μ.Δεν είσαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου εσύ. Μεγάλη ντροπή και ασέβεια.Βλάσφημε ξεχνάς τον "Πατριάρχη" που όλη μέρα στα τηλέφωνα ενδιαφέρεται για το ποδοσφαιρο της Χίου.
    Υ.Γ. αντε να το γυρίσουμε λίγο στην πλάκα γιατί έχετε ξεφύγει όλοι εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όσοι γράφετε πίσω από την ανωνυμία και το μόνο που κάνετε είναι να προσβάλετε και να τη λέτε ο ένας στον άλλο ήσαστε για λύπηση. Βγάλτε τα παντελόνια και φορέστε φούστες. Χωριανοί και μη. Όσο γιαυτους που μας λένε κακοτσούρηδες και χωριάτες κτλ, αυτοί ήμαστε και αν δε γουστάρουν ας μην ασχολούντε όυτε με εμάς ούτε με την ομάδα, δεν τους υποχρεώνει κανείς.

    Όσο για το σχόλιο του Σταμάτη, κύριε Ραπτάκη εγω δεν είδα πουθενά να σας προσβάλει. Απλά σας λέει να σταματήσετε να ασχολείστε με την ομάδα εφόσον δεν ανήκετε ποια σε αυτήν. Οσο συνεχίζεται μια τέτοια κατάσταση μόνο κακό μπορεί να κάνει και στην ομάδα και στις σχέσεις κάποιων ανθρώπων χωρίς πραγματικά να υπάρχει και σοβαρός λόγος.
    Όποιος μου απαντήσει επι προσωπικού να βάλει και το ονοματάκι του από κάτω. Όχι τσάμπα μάγκες. Και μάθετε επιτέλους να γράφετε ελληνικά, καλό θα σας κάνει.
    Παναγιώτης Βαρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπητέ κύριε Βαρή

    Μπορεί να διαφώνησα ή να συμφώνησα με όσα έγραψε ο κύριος Ζενιώδης που τον αποκάλεσα αξιότιμο. Στα γραφόμενα του όμως δεν έβαλα χαρακτηρισμό. Αυτός χρησιμοποίησε την λέξη "λιβελογράφημα" στα δικά μου. Με όλο τον σεβασμό αν δεν ξέρετε τι θα πει λιβελογράφημα ψάξτε.

    Και επίσης μία παρατήρηση. Προφανώς γνωρίζεται τα όσα γίνονται στον Παναθηναικό και ίσως έχετε δει πόσα σαιτ οπαδικά υπάρχουν για τον Παναθηναικό από φιλάθλους του (το ίδιο συμβαίνει με πολλές ομάδες)και τι γράφουν. Οι φίλαθλοι αυτοί δεν ανήκουν πουθενα σε συμβούλια ή συνδέσμους. Υποστηρίζουν όμως τον Παναθηναικό. Προφανώς λοιπόν ουδείς έχει το δικαίωμα να μου υποδείξει το ποια ομάδα θα υποστηρίζω και πως. Εσεις πέραν του Ατρομητου πήρατε κανενός άδεια για να υποστηρίζεται Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΑΕΚ (δεν ξέρω τι είστε)? Αντιλαμβάνομαι βέβαια το πνέυμα και την ουσία των όσων λέτε. Απλά την παρούσα φάση έχω μία κάπως διαφορετική θεώρηση και άποψη (εξήγησα πολλάκις γιατί) και όσο παρατηρώ ότι το μοναδικό πρόβλημα που "υπάρχει" το οποίο κάποιοι αφήνουν συνεχώς να "αιωρείται" είμαι εγώ, θα αποκλείνουν οι απόψεις μας όλο και περισσότερο. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και συγκλίσεις. Θα παρακαλέσω να μπείτε στην ουσία των λόγων μου.

    Σας απάντησα με ιδιαιτερο σεβασμό και προσοχή και σας ευχαριστώ για την προσέγγιση.

    Ραπτάκης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είναι προφανές ότι κάποιοι άνθρωποι ζουν μέσα από το διαδίκτυο, προφανώς ίσως λόγω έλλειψης κοινωνικής ζωής. Και εκεί εκφράζουν τις εμμονές τους ανώνυμα ή επώνυμα. Όταν σταματήσουν να τους δίνουν σημασία ίσως και να σταματήσουν ή να βρουν άλλες διεξόδους και ασχολίες.
    Πολλή φτήνια όμως εδώ μέσα. Από όλους.
    Και όσο συνεχίζεται, τόσο χειροτερεύει...
    Ποιόν ακριβώς εξυπηρετεί όλος αυτός ο παροξυσμός άραγε?
    Ο καθένας νου έχει και βγάζει τα συμπεράσματά του. Απλά, ήρεμα και χωρίς κοκκορομαχίες.
    Καλή συνέχεια στις ύβρεις, στις "εξηγήσεις χωρίς τέλος", στο επίπεδο που έχει πιάσει πάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κύριε Ραπτάκη ας μη διυλίζουμε το κόνωπα αναφέροντας οτι ο Σταμάτης χρησιμοποίησε τη λέξη λιβελογράφημα προφανώς παρανοώντας το τι σημάινει. Δεν είναι δα και προσβολή. Προφανώς το πρόβλημα δεν ήσαστε μόνο εσείς. Σε τέτοιες ιστορίες δεν φταίει μόνο ένας. Με όλο το σεβασμό που τρέφω στον Στέφανο, μπορεί η διοίκηση του Ατρομήτου να μην το χειρίστηκε το θέμα καλά, αλλά και εκείνος δε πήγε πίσω, βοήθησε στο αυτή η ιστορία να καταλήξει σ'αυτή τη κατάντια (δε περίμενα ποτέ από έναν τόσο σοβαρό άνθρωπο να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και να πει στους παίχτες πως αν δεν πάιξουν μπάλα θα παραιτηθεί - αν δεν ισχυει κάτι τέτοιο τότε πέρνω πίσω το σχόλιο).
    Όπως και να έχει θα σας πρότεινα κάτι. Προσπαθήστε για μια εβδομάδα να μην γράψετε τίποτα επί του θέματος και θα δείτε πόσο πιο ήρεμα θα έιναι τα πράγματα.

    Παναγίωτης Βαρής

    Υ.Γ.1: Για να μαθάινουμε και τίποτα
    Λιβελογράφημα το (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :λιβελογράφη (λιβελογραφώ) -μα] επιθετικό, συνήθως εμπαθές, κάποτε και με σατιρική φλέβα κείμενο που έχει εφήμερο, επικαιρικό χαραχτήρα και δίνει την άλλη όψη ενός θέματος, ιδιαίτερα σε ταραγμένους καιρούς πνευματικών αναζητήσεων ή πολιτικών ανακατατάξεων: "αυτή η εφημερίδα δημοσιεύει συχνά λιβελογραφήματα" συνώνυμα: λίβελος.

    Υ.Γ.2: Τρέφω απεριόριστη εκτίμηση στον Στέφανο και το γεγονός ότι χειρίστηκε λάθος κάποια κατάσταση δεν σημαίνει πως σταματώ να τον εκτιμώ και να τον ευχαριστώ γι'αυτά που έχει προσφέρει στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ακούστε κύριε Βαρή Το δικό μου λεξικό είναι απλούστερο και λέει:

    Λίβελος: (ο) -ουσ. δυσφημιστικό ή υβριστικό δημοσίευμα -το λιβελογράφημα

    Για όσα έχουν συμβεί με τον κύριο Παπαθεοδώρου νομίζω πως όταν μιλήσει και ο ίδιος θα έχουμε μία σφαιροκότερη άποψη. Στα αποδυτήρια δεν ήμουν όπως και εσείς δεν είσασταν νομίζω. Δεν αντιλέγω σε όσα ακούγονται, αλλά προσωπικά θα ήθελα και την άλλη αποψη.

    Όσον αφορά την ηρεμία. Θα σας παρακαλέσω να κάνετε το εξής. Από το ρεπορτάζ του αγώνα Ατρόμητος - Ελάτα και μετά και έως και το δημοσίευμα για την παραίτηση του Παπαθεοδώρου, πέιτε μου τι προκλητικό έγραψα.

    Δεν θα ήθελα να μιλήσω εκ μέρους του Στέφανου. Δεν έχω τέτοια αρμοδιότητα αλλά ούτε και θέλω. Β΄ προπονητής ήμουν όχι Α΄...για να χαριτολογήσω και λίγο.Εγώ πήρα θέση σε όσα αφορούσαν το παρών blog και εμένα σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος δημόσια στο ράδιο για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα (κατά την γνώμη μου) με τους χειρισμούς του ΔΣ απέναντι στον προπονητή τους. Οφειλα να το κανω.

    Όπως διαπυστώνεται κύριε Βαρή, δεν αρνήθηκα ποτέ σε κανένα τον σοβαρό διάλογο με επιχειρήματα. Ξέρετε τι με εκνευρισε και με εκνευρίζει? Το ετσιθελικό ανάθεμα μόνιμα σε μενα για όλα τα δεινά.Αλλά και κάτι άλλο. Η επιμονή ότι όλοι άλλοι έχουν άδικο εκτός από "εμάς".

    Τουλάχιστον μέσα από τόσες γραμμές συμφωνούμε μαζί σε ένα πράγμα. Και οι δύο συμπαθούμε τον Στέφανο. Να μια συγκλιση.

    Σας ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ρε σεις, φέρτε μια μάπα να σκουπίσουμε τα σάλια
    κατρακυλάνε από τον Αι Γιώργη μέχρι τον Ζυφιά
    διαβάστε το ρεπορτάζ για την απόκτηση τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο
    ..η άοκνη διοίκηση....χαχαχα
    μέλια-μέλια έχουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. την αοκνη διοικηση θα πέσει στα γονατα να παρακαλαει να τον υπερασπιστει για αυτα που γραφει ο σαλιας σε λιγες μερες που θα τον τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι
    εκει θα δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 8000 ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  54. Παιδια ηθελα να ξερω ποιος γραφει τα κειμενα του Ζενιώδη και τα ανεβαζει και τα υπογραφει. Αποκλείεται να τα γραφει ο ίδιος και να αναγκαζει και τον κυριο Ραπτακη να του απανταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 9:08 ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ Μ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O 9:08 εχει αναγαγει την μαλακ... σε επιστημη. Απλα συνεχιζουν να προκαλούν και ξεφτιλίζονται ταυτοχρονα με καθε δυνατό τροπο. Τους κραζει ολο το νησι και μυαλο δεν βαζουν.

      Διαγραφή
    2. εγω ειμαι απο αγιο γεωργιο συκουση. Πες μου ειλικρινα και σταρατα και αντρικια απο που εισαι ή το φοβασε και αυτο?

      Διαγραφή
    3. ΜΑΛΛΟΝ Ο 9:08 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΛΛΟΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    4. Και εγω ειμαι καπου κοντινα σου

      Διαγραφή
  56. ΤΟ ΣΔΟΕ ΨΑΧΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΕΣΟΔΟΑ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. δημοσιογραφάκι ετοιμάσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή