Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ατρόμητος - Ελάτα 1-0



Ένα ακόμη παιχνίδι που προβλημάτισε με την απόδοσή της η ομάδας μας. Νευρική με γρήγορη επιθυμία και παρόλο την γρήγορη επίτευξη του τέρματος δεν κατάφερε να ηρεμήσει το παιχνίδι της και να ξεδιπλώσει τις αρετές της που ξέρουμε. Στο 2ο ημίχρονο έκανε πολλές ευκαιρίες αλλά λίγο η λάθος θέση, λίγο ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων δεν κατάφερε να σκοράρει κι άλλο τέρμα. Το ευτύχημα βέβαια είναι ότι δεν δέχθηκε τέρμα σ’αυτό το παιχνίδι.
Η Ελάτα, δεν είχε τίποτα να χάσει και έδειξε ότι δεν την επηρέασε το γκόλ που δέχτηκε, παίζοντας με συγκεκριμένο τρόπο χωρίς άγχος με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της που σήμερα ήταν ιδιαίτερα τυχερός και ικανός.

Φάσεις και γκόλ :

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

2’ κόρνερ του Π. Σούκα στο 1ο δοκάρι πετάγεται ο Μουλάκης κάνοντας αμέσως το πλασέ αλλά πάνω στη γραμμή διώχνει ο αμυντικός σε νέο κόρνερ. Σ’αυτή τη φάση είχαμε επίσης 2πλή ευκαιρία αφού τα συνεχόμενα κόρνερ δεν κατάφεραν οι επιθετικοί μας να τα κάνουν γκόλ.

5’ κι ότι δεν κατάφεραν στα 3 προηγούμενα κόρνερ το κατάφερε ο Σ.Σούκας που με απ’ευθείας κόρνερ και βοηθούμενος από τον αέρα, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα σημειώνοντας το 1-0.


23’ δυνατό σούτ Γκιάλη έξω από περιοχή δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Ελάτας.

29’ δυνατό σούτ του Μουλάκη έξω από την περιοχή αλλά στο κέντρο της εστίας μπλοκάροντας σταθερά ο τερματοφύλακας.

33’ ένα-δύο Γκιάλη-Μουλάκη γύρισμα στο πέναλτι του 2ου στον επερχόμενο Νύκτα, αμέσως το πλασέ, δεν την βρίσκει «γεμάτα» χάθηκε μοναδική ευκαιρία.

43’ ωραία προσπάθεια του Π. Σούκα από δεξιά, μπαίνει παράλληλα και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Μουλάκη, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα.


                              Σκυμμένα κεφάλια όχι άδικα

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

50’ ένα-δύο Νύκτα-Σταματελόπουλου, πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή, δυνατό διαγώνιο σούτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Το παιχνίδι αρχίζει και γίνεται σκληρό με πολλά φάουλ και διαπληκτισμούς μέσα κι έξω από το γήπεδο.


62’ μακρινή μπαλιά στον Φόρσο, διπλή κόντρα Νιάκα-Δασκάλου, στρώνεται στον επιθετικό της Ελάτας, προχωράει και πλασάρει ψηλοκρεμαστά αλλά αδύναμα, πάνω στα χέρια του Σάλβια.

65’ φάουλ έξω από περιοχή, το εκτελεί ωραία ο Π.Σούκας, με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας και στο οριζόντιο δοκάρι.

69’ ωραία σέντρα Σταματελόπουλου από δεξιά, μόνος στο πέναλτι ο Νύκτας την κεφαλιά, η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

76’ μέσα στην περιοχή ο Π.Σούκας και δεξιά, γυρίζει πίσω στον αδελφό του που σουτάρει δυνατά, εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα στην αριστερή του γωνιά.

78’ από διπλή απόκρουση αμυντικών, τσιμπάει την μπάλα ο Νύκτας μέσα στην περιοχή, φαίνεται να τον βρίσκει ο αμυντικός και πέφτει, πέναλτι δείχνει ο Πετρίδης. Το εκτελεί ο Μουλάκης άσχημα, πέφτει ο τερματοφύλακας και την διώχνει.

82’ σε γύρισμα του Νύκτα παράλληλο, στην προσπάθεια να την διώξουν την μπάλα οι αμυντικοί, την στέλνουν στο τέρμα, διπλή κόντρα αμυντικού-τερματοφύλακα, πολύ τυχερή η Ελάτα που γλύτωσε το αυτογκόλ.

84’ από δεξιά φάουλ, κακό πλασέ του Π.Σούκα, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και κατευθύνεται στο Γ της Ελάτας, αλλά ο τερματοφύλακας ήταν πάλι εκεί και διώχνει, στρώνεται η μπάλα ξανά στον Π.Σούκα, νέο πλασέ πάλι έξω.

91’ αποβολή με 2η κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο στον Κικιλή.


93’ νέο φάουλ έξω αριστερά της περιοχής, ψηλοκρεμαστά στο 2ο δοκάρι, αλλά ο Π.Σούκας δεν προλαβαίνει να βρει την μπάλα και φεύγει άουτ.


Ο διαιτητής με λάθη, κυρίως στον πειθαρχικό τομέα, κατάφερε να κάνει και τις 2 ομάδες να έχουν παράπονα.

Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου) : Σάλβια, Τομάζος, Κύλης (Ναρλιάν), Γκιάλης (Ποδιάς Σ.), Δασκάλου, Νιάκας, Σούκας Σ., Σταματελόπουλος, Μουλάκης (Παπαγιαννάκης Κ), Σούκας Π., Νύκτας, Σέργης, Τώρας, Πατούνας, Παπαγιαννάκης Ι.

1 σχόλιο:

  1. Αυτο ειναι επειδη ημουν εκει δε μπορει να πει καποιος οτι ο ατρομητος εκανε 2-3 φασεις στο β και δικαιουντε και πεναλτι οι αντιπαλοι ελεος πια τα λενε και σε συνεντευξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή