Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πύργος - Ατρόμητος 0-4



Καλό παιχνίδι, υπό βροχή κι αέρα, σ’ένα πολύ όμορφο γήπεδο, που παρόλη την βροχή που έπεσε αυτό ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Το μόνο μειονέκτημα οι πάγκοι των ομάδων με τους ποδοσφαιριστές να είναι απροστάτευτοι από την βροχή και τον αέρα.


Η ομάδα μας ξεκίνησε το 1ο ημίχρονο με τον αέρα μαζί με αποτέλεσμα να πιέζει ασφυκτικά τον Πύργο και να μην του δίνει την δυνατότητα να βγει στην επίθεση, με χαρακτηριστικό ότι δεν έκανε μία αξιόλογη φάση μπροστά στο τέρμα του Σάλβια, ο οποίος σε όλο σχεδόν το 1ο ημίχρονο έκανε ζέσταμα για να παραμείνει ζεστός.

Στην επανάληψη ο Πύργος με τον αέρα τώρα υπέρ του, προσπάθησε κι έκανε κάποιες ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενος το νεκρό αγωνιστικό διάστημα της ομάδας μας από 50΄-70΄, με χαρακτηριστικότατη αυτή του πέναλτι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι μοιραία το μόνο που άλλαξε ήταν το εύρος του σκόρ υπέρ μας.


Φάσεις και γκόλ :

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

3’ από λάθος διώξιμο, στρώθηκε η μπάλα στον Μουλάκη που έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε ο τερματοφύλακας ασθενώς κι ο επερχόμενος Π.Σούκας δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα δίχτυα και να κάνει το 0-1.

13’ σέντρα σούτ του Σταματελόπουλου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

19’ σέντρα από αριστερά του Σέργη, κεφαλιά του Μουλάκη στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά νέα κεφαλιά του Π. Σούκα αλλά βρέθηκε σε οφσάιντ ο Μουλάκης που παρεμβλήθηκε της πορείας.

26’ ωραία προσπάθεια του Γκιάλη από αριστερά, περνάει 2 αμυντικούς και στην γραμμή του άουτ γυρίζει παράλληλα την μπάλα στο τέρμα διώχνοντας σε κόρνερ οι αμυντικοί. Εκτέλεση και κεφαλιά του Δασκάλου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

30’ από κόρνερ του Καρανικόλα συρτά, μπερδεύετε ο τερματοφύλακας κι ο Σέργης που καραδοκεί στο 1ο δοκάρι την σπρώχνει στα δίχτυα 0-2.

32’ σούτ του Σ. Σούκα έξω από την περιοχή και στον άξονα λίγο έξω από το αιστ. Δοκάρι.


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Όπως είπαμε και στην αρχή ο Πύργος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον αέρα και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι, πίεσε όσο μπορούσε. Μακρινές μπαλιές στον προωθημένο Δάνδουλα και πολύ δύναμη στις διεκδικήσεις των φάσεων κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μειώσει το σκόρ.

Δύο καλά σούτ έξω από την περιοχή, το 1ο απέκρουσε ο Σάλβια και με 2η προσπάθεια την μπλόκαρε κι το 2ο, με αριστερό σούτ του Δάνδουλα με φάλτσο πήρε περίεργη τροχιά η μπάλα και με τον άνεμο βρήκε το κάθετο δοκάρι του Σάλβια την πλάτη του και κόρνερ.

Στο 69’ ο Τομάζος στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα από την περιοχή μας, τον πρόλαβε ο επιθετικός και του «τσίμπησε» την μπάλα με κατάληξη να του κλωτσήσει το πόδι και τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Εκτελεί ο Δάνδουλας αριστερά αλλά έξω από το κάθετο δοκάρι του Σάλβια.


Εκεί φάνηκε ότι ήταν και το κομβικό σημείο του παιχνιδιού, αφού ο Πύργος απογοητεύτηκε κι η ομάδας μας πήρε μπροστά για την συνέχεια. Δεν πτοήθηκε από την αποβολή(πάλι!!!) του Σταματελόπουλου αντιθέτως, αφού κράτησε μακριά από την εστία μας τους επιθετικούς του Πύργου, με πρέσσινγκ ψηλά κι εκμεταλλευόμενος τα κενά κατάφερε να πετύχει άλλα 2 γκόλ και να τελειώσει το παιχνίδι.

89’ πάσα κάθετη του Σίμου στον αδελφό του, μόνος με τον Σεράφη, περνάει την μπάλα χαμηλά και 0-3 και...

91’ ο Γκιάλης παίρνει την μπάλα έξω και πλάγια αριστερά από την περιοχή, κινείται παράλληλα και με δυνατό χαμηλό σούτ κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον τερματοφύλακα 0-4.

Για την διαιτησία (Τσούχλης, ο οποίος αποχωρώντας  "ήπιε" αρκετό καφέ και νερό, "δώρο" των λιγοστών οπαδών).
Κατάφερε πάλι να κάνει 2 ομάδες να διαμαρτύρονται με τις αποφάσεις του. Εμείς βέβαια θα σταθούμε στο δικό μας κομμάτι που μας αφορά. Η φάση της αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης γιατί ο παίκτης μας βγήκε χωρίς άδεια από τον αγωνιστικό χώρο κι ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα. Αλλά η έκρηξη του προπονητή και των φιλάθλων ήταν κυρίως για την όλη συμπεριφορά κι αντιμετώπιση του διαιτητή απέναντί μας, που ενώ εφάρμοζε το γράμμα του νόμου για εμάς χαρίστηκε ουκ ολίγες φορές κι ανέχτηκε τα αντιαθλητικά κι επικίνδυνα μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας που κατάφεραν αλώβητοι να τελειώσουν το παιχνίδι. Επίσης ενώ τιμωρούσε το «θέατρό» τους σε φάσεις δεν έδειχνε καν κίτρινη κάρτα. 


Το οξύμωρο της υπόθεσης, και δεν είναι μόνο για το σημερινό παιχνίδι,

πως ???????? μία ομάδα η πιο παραγωγική επιθετικά του πρωταθλήματος, με 4+ γκόλ ανά αγώνα, με δημιουργία φάσεων και να μην έχει κερδίσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!! κόκκινη αντιπάλου ποδοσφαιριστή ενώ αντίθετα να είναι μονίμως στα κατάστιχα της πειθαρχικής για τους δικούς της παίκτες ??? Χρίζει διερεύνησης…

Τόση πολύ εμπάθεια στην ομάδα μας και τόση ελαστικότητα έναντι των αντιπάλων μας ??? Δηλαδή για να καταλάβουμε τιμωρείτε το ποδόσφαιρο και επικροτείτε το αντι-ποδόσφαιρο ?? Θέλετε και φιλάθλους στα γήπεδα ??? 

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΚΟΥΝ ?…ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΥΝΟΙΑ.

Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου): Σάλβια, Τομάζος, Κύλης, Γκιάλης, Δασκάλου, Σταματελόπουλος, Σούκας Σ., Καρανικόλας, Μουλάκης, Σούκας Π. , Σέργης, Γεωργούλης, Παπαγιαννάκης, Τώρας, Αποστολάκης, Ναρλιάν, Τσιρνίκας, Μίζερος.

6 σχόλια:

  1. O ATROMHTOS STO EPISHMO SAIT DEN DIAMARTYRETE GIA THN DIAITHSIA. MOSO ESY KANEIS PALI THEMA. MIA XARA OLA HTAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να πας να γράψεις κι εσύ στο επίσημο σάιτ κι όχι εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to sportschios to xakarane?ti egine re paidia ths modas einai?krima gia ta paidia pantos.elpizw na ftiaxtei syntoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.46 κάτω τα χέρια απο τον κ. Γιωργο
    σύλλογος φίλων Γ. Ραπτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε 11.46 αφού η γνώμη σου δεν μετράει και εχεις καταντήσει γραφικότατος γιατί δεν πας να παίξεις σε καμιά παραλία και να αφήσεις τους άλλους να ασχοληθούν με το άθλημα!!Σε εχουμε καταλάβει ποιός είσαι και μόνο κακό κάνεις στην ομάδα με τις ανοησίες που μας τσαμπουνάς.Αν θες να γράφεις κατι να το τεκμηριώνεις πρώτα και οχι να γράφεις απο αντίδραση.Σε βαρέθηκε η ψυχή μας και είσαι αντιαισθητικός σε ολους δεν το βλέπεις απο τα γραφόμενα ολων μας



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oso to blog einai anoixto kai anebazei toys kathete sto stomaxi. Otan o Giorgis to kleisei tha isixasoun. Sto metaxi ha gelame me ta xalia diaforon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή