Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ατρόμητος - Όμηρος 4-2



Ένα τέτοιο αποτέλεσμα αφήνει κάποιους χαρούμενους κι άλλους δυσαρεστημένους. Για τον υγιή όμως φίλαθλο που αγαπά το ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου ομάδος σίγουρα θα τον ευχαρίστησε, τουλάχιστον αυτές οι 2 ώρες στην πλαγιά του βουνού δεν πήγαν χαμένες.


Ωραίο ποδοσφαιρικό απόγευμα λοιπόν στο «Λιμνί» με μεγάλο σκόρ, ωραίο ποδόσφαιρο κι από τις 2 ομάδες, εναλλαγές συναισθημάτων κι ίσως το μόνο «φάουλ» η γκρίνια μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε φουριόζος και με το καλημέρα είχε διπλή ευκαιρία, πρώτα με τον Νύκτα που σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, το δυνατό του σούτ έδιωξε υπέροχα ο Κωττατής σε κόρνερ κι εκτελώντας στο 1ο δοκάρι κεφαλιά του Μουλάκη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Όμηρος απάντησε όταν σε ατομική προσπάθεια του Γιοβανάκη και πάσα στην καρδιά της άμυνας στον Πελαντή, πλάσαρε αμέσως αλλά απέκρουσε ο Σάλβια κι ολοκλήρωσε ο Τομάζος το διώξιμο.

Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει και παίζοντας κυρίως από τα πλάγια δημιουργούσε καταστάσεις στην εστία του Ομήρου. Σε μία τέτοια από αριστερά βγήκε ο Στ. Μουλάκης μόνος και στην προσπάθεια να πασάρει αφού έχασε το πλεονέκτημα δέχτηκε την κλωτσιά κι ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος, πλασάροντας αριστερά αλλά απέκρουσε ο Κωττατής στην επαναφορά όμως ο ίδιος πρόλαβε να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 1-0.

Η συνέχεια κύλισε ακριβώς όπως περιγράψαμε, τον Ατρόμητο με πλαγιοκοπήσεις να δημιουργεί φάσεις και τον Όμηρο κυρίως από το κέντρο στον άξονα να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Ατρομήτου.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Σταματελόπουλος περίπου στη μέση περιοχής-σέντρας και δεξιά σε όμορφα εκτελεσμένο προσπάθησε να βρει τον Π.Σούκα αλλά η κεφαλιά του τελευταίου δεν βρήκε μπάλα όμως με το φάλτσο που είχε κατέληξε στην δεξιά γωνιά του Κωττατή και 2-0.

Η επανάληψη δεν φαινόταν ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη.

Ο Όμηρος μπήκε αποφασισμένα να αλλάξει την κατάσταση και το κατάφερε σε 7 λεπτά.

Πρώτα σε φάουλ από το κέντρο στην περιοχή του Ατρομήτου, ο Ψαρούδης έπιασε την κεφαλιά χωρίς να μπορεί να διώξει ο Σάλβια, κάνοντας το 2-1, γκόλ που έδωσε ώθηση στις προσπάθειες των παικτών του Ομήρου και...
Σχεδόν στην επόμενη φάση στα καρέ του Ατρομήτου, όταν από δυνατό σέντρα-σούτ του Ψαρούδη, πετάχτηκε ο Μπανιάς και με προβολή έφερε το μάτς στα ίσια 2-2, στα ουράνια οι Καλλιμασιώτες.

Το επόμενο δεκάλεπτο κύλισε με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του από την ψυχρολουσία και τον Όμηρο να συνεχίζει να πιέζει για να καταφέρει να πετύχει κι άλλο γκολ.

Αφού δεν άλλαξε τίποτα, ήρθε η επιβεβαίωση των στατιστικών της επίθεσης της ομάδας μας.

Ο Σ.Σούκας με ωραία ατομική προσπάθεια πασάρει  δεξιά στον αδελφό του Παντελή, ο οποίος αμέσως κόβει μέσα για τον επερχόμενο Γκιάλη, ένα κοντρόλ κι αμέσως το σούτ στην δεξιά γωνία και 3-2, αλλαγή συναισθημάτων πάλι στην κερκίδα.

Στην προσπάθεια, τουλάχιστον της ισοφάρισης από πλευρά Ομήρου κι αφού ο Γιοβανάκης είχε περάσει μπροστά σαν σέντερ φόρ, βρήκε τους χώρους ο Π.Σούκας με ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά, να περάσει μόνος σχεδόν δίπλα στην γραμμή του άουτ και πλασάροντας προσποιούμενος πάσα στην κλειστή γωνία του Κωττατή γράφει τον επίλογο 4-2, φωτιές στην κερκίδα από τους Αγιωργούσους.

Μέχρι το τέλος, περίπου 10 λεπτά δεν άλλαξε κάτι, το παιχνίδι παιζόταν στο κέντρο του γηπέδου με φάουλ και μακρινές μπαλιές χωρίς αποτέλεσμα.


Ατρόμητος (Παπαθεοδώρου) : Σάλβια, Τομάζος, Κύλης, Γκιάλης, Γεωργούλης, Σταματελόπουλος, Σ.Σούκας,  Καρανικόλας (Δασκάλου), Μουλάκης (Παπαγιαννάκης), Π.Σούκας, Νύκτας (Ναρλιάν), Τώρας, Σέργης, Φλουράς.

Το video απο το Sportschios


43 σχόλια:

  1. μεγάλε εσενα θέλουμε να διαβασουμε
    δωσε μας την πινελιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo pou ta antegrapses re peirath?
    Giati de se vlepoume pia me tous filous sou?
    Giati den pas katholou sto xwrio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεσω δορυφορου σας βλέπει και σας καταγράφει
    Τα αντέγραψε όπως και τις φωτο από την προπόνηση της παρασκευής?
    Σοβαρευτείτε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tis foto ths edose o mitsos.a re mitsara mas prodoses. enas filos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπλοκ ατρομητου vs ιστοσελιδα ατρομητου 10 - 0 η διαφορετικα μερα με νυχτα.
    κριμα που πληρωνετε και λεφτα για αυτη την ιστοσελιδα.
    Ο Γιωργος δεν πεζεται στους υπολογιστες και αυτο κ του ατρομητου πρεπει να το παραδεχθειτε.η δουλεια και το μερακι που εχει αυτοσ ο ανθρωπος για αυτο που κανει φενεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re paidia min diaionizete ti kontra. tha enimeronomaste apo 2 istotopous. term a...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καμια κοντρα δεν διαιονιζουμαι
    απλα γραφουμε την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. διαβασα το δσ της ομαδας και δεν ειδα πουθενα τον κ υριο που εμφανιζεται σε φωτο διπλα στο προεδρο να ειναι σε καποια θεση πχ ταμιασ , αντιπροεδροσ κλπ
    με ποια ιδιοτητα λοιπον φωτογραφιζεταικαι μοστρερεται πρωτη μουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στηρίζουμε τον γιώργο ραπτάκη
    μέλος συλλόγου φιλων γιώργου ραπτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ενημέρωση είναι καθήκον και προσφέρεται στην ομάδα και τους παίχτες της.
    Μερικές φωτογραφίες και κάποιο σχολιασμό έχουμε τον χρόνο να τις προσφέρουμε παντού εάν είναι για να χαρούν τα παιδιά του Ατρομήτου.
    Σαν παίχτης της ομάδας, πέραν του αγωνιστικού κομματιού, γνωρίζω από πρώτο χέρι και την ψυχολογία μας και προσπαθώ να την βοηθήσω κι από δω μέσα.
    Οι φωτό και τα ρεπορτάζ, όταν έχουμε τη δυνατότητα να τα κάνουμε, θα τα δίνουμε σε όποιον τα θέλει και μας τα ζητήσει γιατί είναι παρακαταθήκη για όλους μας.
    Τα περί προδοσίας το παίρνω γι αστείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mitso mi dinis trofi sto sait toy dixasmou esy eisai atromitos o kirios pou exi to sait apo pote einai atromitos?k mexri pote?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:24 ESY PREPEI NA EISAI TOYLAXISTON BLAKAS. EXEIS ESY ME TON ATROMITO? AFOY BALTOS EISAI KAI EINAI OLOFANERO. RE ANTE STO MAGAZI SOY KOPANE

      Διαγραφή
  12. Tin nootropia poy exeis esi Dimitri distixos den tin exoun polloi kai distixos den tha tin apoktisoun pote. Arkei na deis ti ginete.
    Tha po episis se merikous oti ta metaxota brakia theloun kai epidexious koloys kai toylaxiston se ayto to sait ta exete. Allou den xero. Tin parakatathiki poy les kapoioi tin egrapsan idi sta palia toys ta papoutsia. Edo o Giorgis toso kairo exei katagrapsei tin istoria tis omadas sas pou kapoioi tin arnountai pleon. Zoume se mia koinonia pliroforias. Ola ayta edo mesa pou uparxoun endiaferoyn to somateio gia tin istoria toy? Exo tin entiposi pos oxi. Karfaki den toys kaigete. Ekeino poy toys noiazei einai i rebans pou den xanoyn tin eykaria na tin probaloyn me ta ferefona toys. Krima gia tin omada sas dioti olos autos o kopos edo tha paei xamenos xoris na noiastei pote kaneis na ton kratisei gia ton sillogo sas kai gia toys paiktes sas. Ta miala ta kontofthalma den allazoun eukola Dimitri kai distixos sto nisi mas exoume mpolika.

    Enas filos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΑΝ ΧΑΝΑΤΕ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ Ή ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gia ton 1.05
    για τον κυριο απο το αμερικα λεει για να σεβοηθησω
    μηπως ειναι χρυσος χορηγοσ και δεν το ξερουμε .
    αν ειναι οκ.
    διαφορετικα να φερουμε και το πακ κια ......... να φωτοφραφηθει η τον λουκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο παιδια για τη νικη σας.
    Εκανα μια παλια αναδρομη στο 2010 2011 στο ιστολογιο και ειδα τι θεματα εχει αναπτυξει αυτος ο γνωστης.Για τα παντα.
    δε θα ασχοληθω με παιδακιστικα-κατινιστικα περι 2 μπλογκς.

    Επισημανση που μπορει να ενδιαφερει τον μπλογκερ....
    2η χρονια με γηπεδουχο τον Ατρομητο με αντιπαλο τον Ομηρο Ο Επιτροπακης διαιτητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν αγαπητε διαβασετε το PRE GAME Ατρόμητος - Ομηρος, θα δειτε πως περι Επιτροπακη εχουμε κανει την επισυμανση που λετε λιγο πριν αρχισουν οι φωτογραφιες. Ριξτε μια ματια για του λογου το αληθες.

      Διαγραφή
    2. Ειμαι καθημερινος αναγνωστης και θα ηταν προσβλητικο για μενα να μη το εχω δει ηδη.
      Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου

      Διαγραφή
  16. PANTELHS ORFANOUDIS

    KYRIAKH 09 DEKEMBRIOU PAME PYRGI
    THA EIMASTE EKEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλησπερα προισταμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο raptakis to paizi gnostis kai kritis tin dhetiton eno auta pou grafi ta xeroume oloi apo palia.alla eine karamela tou proponoiti se apotixia ftexe to koraki kai h epsx .kai. se nikes o proponitaras .pou teli oloi n chios .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7.10 μετά ξύπνησες
    σταματήστε να γράφετε χαζομάρες, επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9 Δεκεμβρίου όλοι μαζί να πάμε στο Πυργί για το διπλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. άστε τον να γράφει
    τουλάχιστον να 'χουμε γραφικούς να γελάμε
    γιατί από ουσία μηδέν
    ελληνικά δεν ξέρει
    μας αράδιασε μερικές μπαρούφες
    κι εμείς τα πήραμε στα σοβαρά ότι είπε
    παιδάκι να'γραφε, την πρόταση καλύτερη θα την έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. to sintaktiko toy 7:10 kapoion moy thimizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο γνωστός παντογνώστης.......βαρέων βαρών!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανόητος νεοσσός εκών, δείκνυσι την εαυτού νεοσσιάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. ti na sou po 6:59,
    tou kanes tin mouri kreas tora
    ton vlepo na pigenei se psixanaliti gia na ton sineferei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 5.07 οι παντογνώστες γράφουν ελληνικά, οχι κινεζογιαπονέζικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σας ενοχλεί οτι ο ραπτάκης ξέρει μπάλα, οσοι δεν ξέρουν εμείς, γι αυτό ειστε εμπαθείς μαζί του

    Σπύρος Ζαγοραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. xronia polla sto niko to sergi. se allous kanete megales anafores. gia ti simaia ti 8a ginei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παράληψή μας και έχετε δίκιο αλλά δεν έγινε από πρόθεση. Όσον αφορά για αναφορές, σε αυτό το blog στον μόνο πάικτη που έγινε αφιέρωμα, με φωτογραφίες προς τιμήν του διότι το αξίζει, είναι ο Σέργης στις 2 Φεβρουαρίυ το 2011.

    Ορίστε http://atromitosags.blogspot.gr/2011/02/11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kai to episimo kai kala sait poy mas zalisane giati den ebale tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ayto to sait to kanane gia na lene oti exoyn sait
    ειναι καταδικασμενο απο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή