Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΜΗΡΟΣ διεκόπη


Δυστυχώς σε μας πάλι έλαχε ο κλήρος καθώς το έχει μάλλον το ριζικό μας να ζούμε όλα τα παράξενα στα Χιώτικα γήπεδα. Επειδή υπάρχει πικρία και απογοήτευση από τα όσα έγιναν, θα αναφερθούμε μόνο στα γεγονότα που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα, μάλλον του πρώτου σε επίπεδο Α Κατηγορίας στην ποδοσφαιρική Χίο.

Ο Όμηρος ήταν μπροστά στο σκορ 3-2, με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο 86΄με προβολή του Σίμου Σούκα. Αμέσως με το γκολ, ο βοηθός τρέχει προς την σέντρα, ο διαιτητής επίσης δείχνει σέντρα και ο Σούκας πανηγυρίζει.

Λίγα μέτρα πριν την σέντρα σύσσωμη η ομάδα του Ομήρου τρέχει στον βοηθό διαμαρτυρόμενη πως το γκολ ήταν οφσάιντ. Σπεύδει ελάχιστα μετά στον βοηθό ο κύριος Επιτροπάκης, αρχίζουν αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις διαιτητών και παικτών που κρατούν αρκετή ώρα, για να καταλήξουμε στην ακύρωση του τέρματος. Σειρά του Ατρομήτου να διαμαρτυρηθεί με τον Σίμο Σούκα να αποβάλλεται.

Η κατάσταση εκτραχύνεται. Ύβρεις, απειλές, λίγο μετά αρχίζουν και τα μπουκαλάκια προς τον βοηθό, ένας καφές τον βρίσκει στην πλάτη και ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, διότι εκτίμησε ότι κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα του βοηθού του (και αν μετά του πέταγαν τούβλο, ειπώθηκε αυτό). Και τέλος η παράσταση.

Ίσως να αποτελεί λεπτομέρεια το αν το γκολ του Σίμου Σούκα ήταν άκυρο ή έγκυρο. Ο αγώνας καταγράφηκε από την κάμερα της  ΑΛΗΘΕΙΑ, οπότε τους παρακαλέσαμε και μας έδειξαν την φάση αρκετές φορές και σε κίνηση και σε στοπ καρε και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας, τα οποία δυστυχώς δεν συμφωνούν με τους διαιτητές. Αυτό όμως δεν έχει τώρα μεγάλη σημασία.

Σημασία έχει ότι ο διαιτητής δείχνει σέντρα  αφού είδε την ταχύτατη κίνηση του βοηθού του επίσης προς την σέντρα. Έχει δικαίωμα εκ των υστέρων ο διαιτητής να πάρει πίσω την υπόδειξή του για κατακύρωση τέρματος? Εσείς τι λέτε? Ρωτήστε λοιπόν τους ειδικούς καθότι εμείς είμαστε όψιμοι με το αντικείμενο του ποδοσφαίρου. Εμείς ειδικευόμαστε στο μπάντμινγκτον άθλημα άγνωστο ακόμα στο νησί της Χίου.

Ο Ατρόμητος σε σχέση με πέρσι, τερματίζει χωρίς να το θέλει πολύ νωρίς τους όποιους στόχους πρωταθλητισμού είχε. Οι παίκτες απογοητεύτηκαν, η διοίκηση και οι φίλαθλοι το ίδιο, οπότε να δούμε αν η ομάδα μπορεί να μαζέψει τώρα τα κομμάτια της για να συνεχίσει χωρίς κίνητρο.

Υπάρχει η σκέψη την Δευτέρα το πρωί να κατατεθεί η σφραγίδα του σωματείου, να μην ταλαιπωρούμεθα και να μην ταλαιπωρούμε κανένα, να μην υπάρχουν άλλα έξοδα σε τέτοιες δύσκολες εποχές και να πάει ο καθένας στην δουλίτσα του όμορφα και ωραία.

Ίσως δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε και εμείς άλλο από αυτό εδώ το Blog, άσχετα αν ήταν αλκοολίκι. Είναι βέβαιον ότι η  Βενετιά βελόνι αποκλείεται να χάσει. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους και ευχαριστούμε για την υπομονή και ανοχή που δείξατε μαζί μας τόσο καιρό. 


53 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε του ομηρου ακομα και εξω από την περιοχη να ηταν η ανατροπη στο πεναλτιπου για μενα δεν ηταν o κανονασ ειναι ενασ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DEN XERETE TI PERNAME EMEIS KAI OI OIKOGENIES MAS GIA ENA KALO APOTELESMA.. GIA NA ERXOSASTE ESEIS STO GIPEDO KAI ENA TOSO ORAIO PEXNIDI NA TO KANETE ....BOREI NA PAIZOUME ERASITEXNIKA ALLA OUTE AUTO DEN MAS AFINETE NA XAROUME....BRAVO SAS ...ESEIS PLIROTHIKATE KAI THA PLIRONESTE GIATI? EPREPE NA SEVASTITE TON KOPO POU KANOUME OLOI TI XRONIA GIA NA EXOUME ENA KALO APOTELESMA...ALLA OYTE AYTO DEN SKEYTESTE AGRAMMATOI,AMORFOTOI...!!! LUPAME DEN FTETE ESEIS ALLA OI UPEUTHINOI POU SAS VAZOUN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην εκπομπη τησ αληθειας τη δευτερα κανε λιγο υπομονη και θα δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. h kamera ths alh8eias omws htan sto kentro h sthn ef8eia ths fashs?an htan opws synh8ws sto kentro den mporei na nai sigourh 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kaloriziko to protathlima kai min ksexasete na pite ena megalo eyxaristo sto simerino trio sto SARRI kai oloi tin plektani pou einai mazi tou......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλαθλε του Ατρομήτου, ένα ξέρεις:
    Ο Όμηρος ποτέ δεν χρειάστηκε τη βοήθεια του "τριο".Άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν μας έχουν κάψει αλλά πάντα όπως κάθε γερή ομάδα έτσι και εμείς βρίσκαμε κουράγιο και συνεχίζαμε.
    Αυτό θα κάνετε και εσείς είμαι σίγουρος.Οι εν θερμώ αποφάσεις δεν έφεραν ποτέ καλά αποτελέσματα....
    Εάν πάρει ο Ομηρος φέτος το πρωτάθλημα είναι σίγουρο ότι θα το πάρει με την αξία του γιατί απλά έχει καλλίτερους παίχτες ,έναν διψασμένο προπονητή και έναν υπέροχο κόσμο!!!
    'Φιλικά ένας Καλλιμασιώτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ta filakia sto xoriano sou to sarri pou ta kanonizi ola.....pote re sas diekopsan pexnidi isvarosas kai milas ki apo pano..shmere eisastan gia 5 alla as opsete to trio pou sas esproxne kai oso gia ti dipsa ase na to krynoun aloi giati den eisai o katalilos.....a kai kati alo oso gia tous pextes kai tous proponites astous eki pou einai giati aytoi den ftene se tipota asxete......ean eisoyna sto gipedo den tha milages apla tha evazes mia kourada sto stoma sou kai tha eleges euxaristoume AGIE SARRI..AGIE EPITROPAKI...AGIE DIMOULA....AGIE LAMPO kai olo to ypolipo TIM sas gia ta dora pou mas kanete......MEGALI H XARI SAS kai tou xronou xerete mia apo ta idia................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. iremia paidia!oti kai na doyme sto video den exei kamia axia!oso tha yparxoun dietites poy apla kanoun oti theloun kai krivonte pisw apo thn exousia ths sfirixtras!kataferan kai dialisan mia omada pou eixe polla na prosferei!ta psixologika provlimata toy kathe ena ta plironoun oi paixtes!krima!enas pou idrwse shmera gia ton atromhto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oloi th deytera sto LIDL na xirokrotisoume to dietiti pou exei prokalesei ta perisotera episodia sta xiotika gipeda!na to X E R E S T E to keftedaki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΟΜΗΡΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΡΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΜΑΣΙΑ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΤΟ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ta idia eginan kai me ton hrakli me 2 penalnti piran to tripontaki kai kanoun ke parapona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re mages kana video tha paiksei gia na doume kai na paroume thesei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. sunithos ta video ta vgazete an exete dikio me to kalhmera....mhpos htan ofside.....leo ego tora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ? ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ Ή ΟΧΙ

    Σημασία έχει ότι ο διαιτητής δείχνει σέντρα αφού είδε την ταχύτατη κίνηση του βοηθού του επίσης προς την σέντρα. Έχει δικαίωμα εκ των υστέρων ο διαιτητής να πάρει πίσω την υπόδειξή του για κατακύρωση τέρματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. den sas xalase ka8olou perastika ta leme sto 2 gyro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα σταθώ σε δυο σημεία, που έχουν ειπωθεί εδώ κι αυτό είναι το ζητούμενο.
    1ον, αν κι εγώ πιστεύω ότι ήταν οφσαιτ, από τι στιγμή που δείχνουν σέντρα κι οι δύο, δεν μπορούν να αλλάξουν την απόφασή τους, έκαναν ένα λάθος και το διόρθωσαν μ'ένα χειρότερο θα πω.
    2ον τα σωματεία μεταξύ τους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα,όπως κι οι αθλητές και όσοι ήταν στο γήπεδο θα είδαν ότι το παιχνίδι εξελισόταν με τους καλύτερους οιωνούς παρότι το ντέρμπυ και τη διακύμανση του σκορ. Την κερκίδα μην την λαμβάνετε υπόψη έχουν άλλο "Θεό" αυτοί. Επομένως όσοι μπήκατε εδώ μέσα να βγάλετε τα κόμπλεξ σας, έχει καφενεία τα χωριά σας.

    Τέλος θέλω να σταθώ στο σχόλιο του blogger μας και να του πω ότι δεν συμφωνώ ότι ο Ατρόμητος τερματίζει τις φιλοδοξίες του. Αλοίμονο σ'ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην 9η αγωνιστική να παρατάς την προσπάθεια όσο και να είσαι πικραμένος με την εξέλιξη και την τροπή τωνπραγμάτων. Αλλά αυτό είναι εσωτερικό θέμα και θα συζητηθεί όπως πρέπει.

    Για τους διαιτητές θα πω ότι δείχνουν πόσο "ανθρωπάκια" είναι στη ζωή τους και ψάχνουν να βρουν το έδαφος για να "λάμψουν" για να τους δώσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προσοχή κι αξία. Στο βωμό του "χαρτζηλικιού" και του εγωισμού τους βγάζουν όλα τα κόμπλεξ τους και τις ανασφάλειές τους.
    Ο ποδοσφαιριστής όταν είναι υπότροπος προβλέπετε παραδειγματική τιμωρία. Πότε θα το καταλάβετε "κύριοι" ότι πρέπει να αφαιρέσετε τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια από κάποιους αφού η καταστροφή και η δυσφήμιση του αθλήματος είναι διαχρονική ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακούστε τις δηλώσεις του κυρίου ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ την Δευτέρα στην Αλήθεια και θα καταλάβετε πολλά πράγματα.Δυστυχώς αν και μη Χιώτης ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο απο εμάς για μάς.Αν και είμαι απο καλλιμασιά συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φίλε μου
    δε πιστεύω ότι υπάρχει φίλαθλος της Χίου που να μην ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο. Αλλά παρόλες τις προσπάθειες να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο συνήθως προσκρούουν στην "κοσμάρα" των υπευθύνων της διοργάνωσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προισταμενε αυτος ο πανιβλακας ο διαιτητης χρειαζεται τιμωρια οχι απο τον συνδεσμο του αλλα απο εμας. Και επειδη ο συνδεσμος τους δεν προκειται να τον τιμωρισει γιατι ειναι τα ιδια κουρελια με αυτον και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τα λεφτα ας μαθουμε ποτε θα πεξει παιχνιδι στην αθηνα και εχουμε ανθρωπους να τον υποδεχτουν.....Οχι αποφασεις εν θερμο η ομαδα ειναι πολυ καλη παιζει ωραια μπαλα εχει πολυ καλο συμβουλιο πολυ καλο προπονητη και πανω απο ολα πολυ καλους ποδοσφαιριστες και καλα παιδια. Δεν εχει σημασια η θεση στη βαθμολογια. Καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ!ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. re mitso gia rota kai emas pou ksekiname apo to xorio me kria me broxes me ta amaksia mas pano kato tis benzines mas duo duomisi ores na lipoume apo ta spitia mas me ti kouragio na sinexisoume kai giati?pio to kerdo mas?gia pes mou esi pou ta les kai orea?kai den sto leo gia mena( giati tora prepei na fanoume dinati) sto leo gia polous pou eksefrazan xtes olo to bradi ta problhmata ayta kai pio to ofelos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΓΙΑΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. A RE PROEDRE KRIMAS TA TREKSIMATA KAI TA ONEIRA!SE MIA STIGMH XATHIKAN OLA!MAS DIALISAN KAI KATSE NA BGOUN KAI TA APOTELESMATA THN TRITH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συνφωνω με τον προερδο!θα συνεχισουμε γιατι αγαπαμε την ομαδα κ το ποδοσφαιρο.οσο γι αυτους(ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ)ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΗ Ο ΠΡΟΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ!(ΚΕΔ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑ Ο ΤΟΜ [ΠΡΩΙΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ] ¨ Η ΚΑΝΟ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΓΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΤΩΤΑΓΟΝΙΣΤΕΙΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε παιδια μηπως ανεφερε καποιος απ τον αγ.γεωργη την ισοφαριση(πως εγινε???) κ τη σφαλιαρα του σιμου που ειχε ηδη καρτα στο 25΄στον γεροντιδακη???
    ΑΣΧΕΤΟΣ (24 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ασχετος και γω..θεωρω οτι το ολο σκηνικο με τον Επιτροπακη και το βοηθο,δεν εγινε εσκεμμενα.Οπως το περιγραφετε,(γιατι δεν ημουνα στο γηπεδο),λετε να θυμηθηκε τρεχωντας προς την σεντρα οτιπρεπει να ακυρωσει το γκολ για να κερδισει ο Ομηρος??Δεν νομιζω...Θα σταθω σε μια φαση που ειδα στο βιντεο με τα ιδια μου τα ματια..οτι το πεναλτυ ηταν εκτος περιοχης(και δεν φανταζομαι οτι στα αποδυτηρια το ειδε ο Επιτροπακης στο μονιτορ του ή τον πηραν τηλ απο την ΝΟΒΑ για να διορθωσει το λαθος με αλλο λαθος).Στο δευτερο που εχω να σταθω ειναι το εξης:δεν υπηρχε καλυτερος απο τον Επιτροπακη να σφυριξει τετοιο ματς???Λεω την γνωμη μου σαν "ασχετος"αλλα και παραλληλα σεβομενος ολα τα γραφομενα εδω.Ο διαιτητης ειναι ανθρωπος αλλα αυτοι που οριζουν τις τυχες της διαιτησιας πρεπει να ειναι πιο προσεχτικοι...Ηταν πολυ αστεια η εικονα και θα συμφωνησω με καποιον εδω παραπανω,του Τομ που εβριζε οπως φαινεται και απο το βιντεο,αλλα δεν γελασα καθολου..Αντιθετως λυπηθηκα πολυ για τετοιους παραγοντες????του ποδοσφαιρου...υ.γ.Δεν ειμαι απο κανενα χωριο και δεν υποστηριζω ποδοσφαιρικα καμια ομαδα!!Ευχαριστω και για την φιλοξενια.....!!!Και τελος ομαδες και σαν τον Αγιο Γιωργη και σαν τον Ομηρο χρειαζονται και δεν πρεπει να παιρνονται αποφασεις εν θερμω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. φιλε 4,51 δεν ησουν στο γηπεδο και επεσε στα χερια σου το βιντεο μ ε τισ φασεις δωστε λοιπον στουσ διαχειριστες του μπλοκ του ατρομητιυ να τις αναρτησουν για να τελειωσει το γραψε γραψε .
    ο κυριοσ τομ που αναφερεις αν κοιταξεις προσεχτικα στην αρχη του μπλοκ που γραφει δ.σ. ατρομητου δεν κατεχει ουτε κατειχε καμια θεση στο δσ της ομαδος. να λυπασε καλυτερα για την καταντια του δυσμοιρου χιωτικου ποδοσφαιρου , για την εκπροσωπο μας αυτη τη χρονια στη δ. εθνικη και για ολα τα αλλα που θα ακολουθησουν σε αυτο που λεγετε χιωτικο ποδοσφαιρο ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. O kυριος Τομ που ανεφερα,δεν ειπα οτι ειναι στο ΔΣ αλλα οπως γραφει και καποιος παραπανω ειναι ή ηταν στην πειθαρχικη επιτροπη,αρα παραγοντας του ποδοσφαιρου,αρα και τραγικο να κανει αυτα που εκανε..Για τις φασεις και το βιντεο-ορκο δεν παιρνω-νομιζω οτι τα ειδα στο chiospress,αλλα τωρα που ξαναμπηκα δεν ηταν μεσα.Μπορει να κανω και λαθος για το εν λογω σαιτ..Αλλα τα ματια μου σιγουρα δεν κανουν λαθος.Για ολα αυτα που λες με την "λυπηση"συμφωνω και επαυξανω!!!Και μαλιστα πανελληνιως!!!!Οσο για τον Τομ-και δεν αναιρω-ειναι για γελια και για κλαμματα μαζι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για το βιντεο που δειχνει το πεναλτυ και τον Τομ σε δραση(να ψαχνει μπουκαλακια απο τα σκουπιδια και να τα ριχνει στους διαιτητες)sportschios!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς τον Κύριο 26 Νοεμβρίου 10:43μμ
    1. Σαν το στόμα σου είναι κατα πως φαίνεται και το περιβάλλον πού ζείς ρε!!!
    2. Είμαι υπερήφανος και κοντά σε μένα όλη η Χίος που ο Σαρρής είναι πατριώτης μας κοντόφθαλμε.
    3.Γράφεις ασυναρτησίες και αερολογίες ανόητε.
    4.Ο Επιτροπάκης αν θες να μάθεις σας ευνόησε στο πέναλτυ.
    5.Ημουν στο γήπεδο και παράλληλα με την μεγάλη μας μας περιοχή στην φάση του 85 και είδα το "off side" που ήταν 100%.
    6.Πούσε πες στον συμπαθέστατο bloger σας δεν είναι ανάγκη να πάει για άλλα σπορ και ας είναι στο χέρι του κάθε διατητή να παίρνει όποια απόφαση πίσω φτάνει να μην έχει αρχίσει ο αγώνας.
    7. Πες και στον άλλο σχολιαστή ότι τα καφενεία μας τα έχομε για να λύνομε και κανένα πρόβλημα όχι για να απολαμβάνομε τις φραπεδιές μας όπως κάτι άλλους γνωστούς που για τα προβλήματά τους έχονε τα...γήπεδα, υποθέτω και εσείς κάπου το είδατε άλλωστε.
    8. Γενικά το ποδόσφαιρο το χαλάνε κάτι φίλαθλοι σαν και τους χθεσινούς που πετούνε καφέδες στους επόπτες για να μην πούμε και τις βρισιές προς τις οικογένειές και τις μανάδες τους, έτσι δεν είναι? Και κάποιο άλλοι με οχετό αντί στόμα.
    9. Και κάτι άλλο, εάν είμαστε για 5 γκολ όπως κάποιος ανέφερε γιατί μας βάλατε μόνο ένα .
    10. Η αλήθεια είναι ότι κατεβήκατε ντοπαρισμένοι( ηθικα εννοήται) για να μας κόψετε βαθμούς , δεν το καταφέρατε και το ρίξατε στην πεντοζάλη , το πιο έυκολο δηλαδη.
    11. Συγχαρητήρια στον πρόεδρόσας για την νηφαλιότητά του και στους παίκτες σας για την μαχητικότητά τους.Εσείς οι φίλαθλοι πρέπει να μάθετε να χάνετε και κάπου κάπου......

    Ένας Καλλιμασιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. oκαθε ανθρωπος με τη συμπεριφορα του μεσα στα γηπεδα και εξω απο αυτα κρινεται απο την κοινωνια . ο καθενασ μπορει να κρινει τον κυριο και οποιον αλλο θελει απο τη σταση και τη συμπεριφορα του μεσα στη χιακη κοινωνια .εμεισ δεν εχουμε κανενα δικαιωμα μεσα απο τηνανωνυμια να κατακρινουμε ΚΑΝΕΝΑ ο ΘΕΟΣ ειναι ο μεγαλοσ κριτησ . στην επιτοπη την πειθαρχικη καποοι τον εβαλαν . δεν μπηκε ουρανοκατεβατος. ειναυτοι που εχουν καταδικασει το χιωτικο ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παιδια ....εδω δεν μιλαμε για κριση και δεν κρινω κανενα!!Απλα μιλανε απο μονα τους τα γεγονοτα...για τον εν λογω κυριο.Δεν διαφωνουμε πουθενα αλλωστε γνωριζω την "αναγνωριση" που εχει ο Τομ κι απο το ιδιο του το χωριο!!!Και φυσικα για να ενισχυσω και ολα τα προηγουμενα γραφομενα μου,ουδεμια σχεση εχει η ομαδα με τον εν λογω κυριο που βγαζει οτι φαινεται να βγαζει στους αγωνιστικους χωρους.....υ.γ.Εκτος αν ειναι φωτομονταζ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. eno stin kallimasia oi filathloi ine me to sis kai me to sas kirie kallimasioti!!!les kai oloi pigame proti fora gipedo.
    Y.Γ.oloi ta idia xalia exoume sto thema eksedras kai opoios pei to antitheto ine poli pseftis( to pio evgeniko pou mporo na po.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΕΡΣΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΥΤΗΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΦΕΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς σχόλιο 4.27 μμ

    Συγγνώμη φιλέ μου άσχετε που παίζεις και 24 χρόνια ποτέ έδωσα σφαλιάρα στον Γεροντιδακη και το ειδές κιολας ? Μηπος τελικά βλέπετε ότι θέλετε?
    Αφου λοιπόν ειδές αυτό το….ανύπαρκτο…που λες πως έγινε, γιατί δεν αναφέρεις την καθαρή κόκκινη κάρτα που δεν έβγαλε στον Γ.Ψαρουδη που ήρθε με τα δυο πόδια από πίσω όντος φάσης(ο κανονισμός λέει ότι τέτοιο χτύπημα είναι κόκκινη δεν το λέω εγώ).
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΥΓ μην κρίνεις κανένα ποδοσφαιριστή για να μην σε κρίνουν αφού λες ότι παιζεις, αν είχες τα κότσια θα έγραφες και το ονομα σου όπως το γράφω πάντα εγώ…
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ρε ήμαρτον θα μας πουν οι καλλιμασιωτες οτι ειναι και αγνοι φιλαθλοι στο τελος....δεν ντρεπεστε λιγο ξεχνατε τι κανατε στο Βρονταδο?????Μεχρι και η ΝΕΤ στην πρωινη του εκπομπη ειχε ρεπορταζ ρεζιλια
    Ενας ουδετερος φιλαθλος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. αα και κατι τελαυταιο πραγματι μαθαιτε να χανετε εσεις οι αγιωργουσοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 8a..ma8o,,an..xano.dikaia..re..,,kai,,mno..allios..ela..ma8e..mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. giath ta sbhnete den sas suferoi kai sas poirazh pou leme thn alh8oia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σβήνουμε όλα όσα περιέχουν βωμολοχίες ή προσβολές. Και θα σβήνουμε ότι κρίνουμε εμείς χωρίς να ρωτάμε. Το ότι καταχράστε το δικαίωμα να γράφετε ελεύθερα τη γνώμη σας προσβάλλοντας και θίγοντας τους υπόλοιπους, δεν σημαίνει πως θα είστε μόνιμα ασύδοτοι, όπως έχετε μάθει μερικοί να είστε είτε στα γήπεδα είτε αλλού.

    Απλά σας αφήνουμε να εκτίθεστε για να αποδείξουμε μερικά πράγματα.

    1. Ότι μερικοί από σας είστε ανίκανοι να μιλάτε πολιτισμένα.
    2. Ότι μερικοί από σας έχετε παρεξηγήσει τα όρια της ελευθερίας που σας δίνονται
    3. Ότι μερικοί από σας είστε ανίκανοι να δείτε έστω και λίγο παραπέρα από το χρώμα της ομάδας που υποστηρίζεται.
    4. Ότι μερικοί από σας αποδεικνύετε πως τέτοιες διαιτησίες αξίζουν στις ομάδες
    5. Ότι μερικοί με τα μυαλά που κουβαλάτε σας είναι πολυτέλεια ότι υπάρχει το όποιο ποδόσφαιρο στη Χίο.
    6. Ότι σε μερικούς από σας θα έπρεπε εσαεί να σας απαγορευτεί η πρόσβαση και σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

    Έχετε λοιπόν ότι σας αξίζει το οποίο παντοιοτρόπως αποδεικνύεται πως σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή