Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ατρόμητος - Βαρβασιακός 3-0

Άνετη επικράτηση του Ατρομήτου επί του Βαρβασιακού με 3-0, χωρίς η ομάδα του Αγίου Γεωργίου να πιάσει σπουδαία απόδοση.

Η ομάδα του Παπαθεοδώρου ξεκίνησε καλύτερα  τον αγώνα ανοίγοντας το σκορ νωρίς με τον Νιάκα. Ο Γκιάλης του πέρασε ασίστ και ο Νιάκας με το δεξί πόδι! σκόραρε στο 5΄.



Το γκολ αυτό ναι μεν απάλλαξε το άγχος από τον Ατρόμητο όμως ταυτόχρονα τον μετέτρεψε σε μέτριο στη συνέχεια.
Λάθος μεταβιβάσεις και αδικαιολόγητη νευρικότητα απέναντι σε μία ομάδα φιλότιμη η οποία όμως σε όλο το πρώτο ημίχρονο απείλησε μόνο μία φορά, με ένα σουτ του Αν. Ντάνου.

Ελάχιστα πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Γκιάλης εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας έξω από την περιοχή, σούταρε αστραπιαία και σκόραρε στο 45΄



Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σχετικά ήρεμα, με τον Ατρόμητο όπως και στο πρώτο ημίχρονο να ελέγχει το ματς, τον δε Βαρβασιακό να ψάχνει το γκολ στην αντεπίθεση. Από τις σημαντικότερες φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου ξεχώρισε το γκολ του Σέργη που ακυρώθηκε, δυο σουτ του Βαρβασιακού που πέρασαν άουτ, για να φτάσουμε στο 89΄ όταν συνεργασία των Σούκηδων απέφερε το 3-0. Ο Σίμος Σούκας πέρασε τη μπάλα στον Παντελή Σούκα, το άψογο κοντρόλ του τον έφερε σε πλεονεκτική θέση όπου με πλασέ έκανε το 3-0. 



Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις εκτέλεσε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Κώστας Νύκτας, αλλά απέκρουσε έξοχα ο αντίπαλος πορτιέρο Μπουζάνης.

Όσον αφορά την διαιτησία, σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή με τους δύο επόπτες άριστους

6 σχόλια:

  1. και ο πιταουλησ νομιζω οτι τα πηγε αριστα μακαρι τετοιεσ διαιτησιεσ να εχουμε μεχρι το τελοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζουμε οτι μοναδικο χτυπητό λαθος του Πιτταούλη ήταν η απόσταση στο στησιμο του τειχους, σε φάουλ του Ατρομήτου. Ούτε μισή απόσταση δεν ηταν. Η λάθος απόσταση έφερε την διαμαρτυρία του Νιάκα (ήμαρτον ρε Νιάκα) και την κιτρινη.
    Σε επόμενη φαση με κερδισμενο φαουλ του Βαρβασιακου και αφού του είχαμε διαμαρτυρηθεί για την προηγούμενη φάση, μέτρησε τα βηματα και καλα έκανε.
    Και να του ξεφυγε κάποιο σφύριγμα (κάποια φάουλ) δε πειράζει. Ανθρώπινο είναι και δικαιολογημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο 1ο γκολ του Νιάκα, την πάσα "θα μπορούσε" να την είχε κάνει κι ο Κουτρής.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα. "Θα μπορούσε" επίσης να ειχε σουτάρει αντί του Γκιάλη, όπως και να βαρέσει το πεναλτι αντι του Παντελη. Γενικα νομιζω "θα μπορουσε" ο Κουτρης να κανει χατ τρικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. episis mporouse o koouts anti gia nero ( tou ntontoni) na tou edine ena koutoupiedaki mpas kai ksipnouse ligaki o upnos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατι ασχετο με τα παραπανω . βλεπω οτι αργεισ στην ενημερωση του φιλαθλου κοσμου και ανησυχω πρεπει να εγιν η κληρωση του κυπελλου χιου η κανω λαθος . ο ατρομητοσ με ποια ομαδα κληρωθηκε ,
    η συμβολη σου στην ενημερωση των φιλαθλων τησ χιου ειναι μεγιστη σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή