Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Παράπονα, υπάρχουν δεν υπάρχουν?


Διαβάζουμε δεξιά και αριστερά απόψεις ουδετέρων που παρακολούθησαν τον αγώνα του Ατρομήτου με τον Κανάρη. Σε μία ιστοσελίδα διαβάσαμε πως ο Ατρόμητος έχει παράπονα από την διαιτησία και σε μία άλλη ότι έχει μάλιστα ΦΡΙΧΤΑ παράπονα.

Επιτρέψτε όμως μας εμάς από αυτό εδώ το Blog και άσχετα αν δεν είμαστε η επίσημη φωνή του Ατρομήτου, να εκφράζουμε το πότε έχει παράπονα ο Ατρόμητος από διαιτησίες και πότε όχι.  Σε τελική ανάλυση η διοίκηση του Ατρομήτου δεν μας έστειλε καμία επιστολή που να εκφράζει παράπονα, όπως κάνουν άλλες ομάδες (απόλυτο δικαίωμα τους όταν νοιώθουν ότι θίγονται), σε αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουν παράπονα.  Αν την έστειλαν αλλού και δεν το ξέρουμε πάμε πάσο.

Συνεπώς ας σταματήσει η καραμέλα των παραπόνων που νομίζει ο καθένας.   Το αντεπιχείρημα βέβαια το γνωρίζουμε. Κερδίσατε οπότε τώρα όλα καλά. Αν χάνατε θα είχατε και παράπονα και μάλιστα φριχτά. Ας χάναμε λοιπόν να βλέπαμε τι θα είχαμε. Εκτιμάτε ότι δεν έχουμε το θάρρος να γράψουμε για παράπονα είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε? Όποιος το νομίζει ας το καταθέσει αφού πρώτα περάσει να διαβάσει τι είχαμε γράψει για τον αγώνα ΔΑΦΝΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ πέρσι που θυμόμαστε εντελώς πρόχειρα.


Νομίζουμε λοιπόν ότι για τον αγώνα με τον Κανάρη δεν γράψαμε πουθενά την λέξη «παράπονα». Αναφέραμε για την αποβολή του Νύκτα ότι διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του Ατρομήτου αλλά και ο Νύκτας στον διαιτητή. Προσθέσαμε όμως ότι δεχόμαστε υποχρεωτικά την εξήγηση του διαιτητή αλλά και του παρατηρητή διαιτησίας  και το θέμα τελειώνει εκεί.Εμείς εδώ εκτιμήσαμε επίσης ότι από το γκολ και μετά σφύριξε περισσότερο έδρα. Έτσι εισπράξαμε ως "'οψιμοι".

Υ.Γ.
Η εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ έχει ένα λαθάκι στο ρεπορτάζ. Η διαιτησία δεν «ελέγχεται» για καμία φάση αποβολής ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων, διότι πολύ απλά αποβλήθηκε μόνο ένας.

 

2 σχόλια:

  1. διαβαζω οτι ο ομηρος επεστρεψε στο δημο χιου την επιχορηγηση των 500 ευρώ και καλα έκανε . Αληθεια ο ατρομητοσ με τι ποσο επιχορηγηθηκε . Ενδιαφερον θα εχει να μαθουμε και για τη δαφνη ποσα λεφτα πηρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 500 και ο Ατρομητος πηρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή