Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Κανάρης - Ατρόμητος 0-1


Μεγάλη νίκη του Ατρομήτου μέσα στον Κανάρη με 1-0. Η αίσθηση των περισσοτέρων που παρακολούθησαν το ματς, ήταν πως η νίκη του Ατρομήτου ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, τόσο από πλευράς ευκαιριών όσο και από πλευράς καλύτερης παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο γενικότερα.

Αμφίρροπα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με γρήγορο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο όσο περνά η ώρα να είναι καλύτερος. Χωρίς να κινδυνέψει αμυντικά η ομάδα του Αγίου Γεωργίου, έψαχνε την ευκαιρία να σκοράρει. Οριακά ο Κώστας Νύκτας δεν πρόλαβε δύο φάσεις, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε κραυγαλέες ευκαιρίες αλλά έδινε την σιγουριά ότι αν κάποια ομάδα θα σκόραρε αυτή θα ήταν ο Ατρόμητος. 


Ίδιο το σκηνικό στην επανάληψη με τον Ατρόμητο καλύτερο να κινδυνεύει ουσιαστικά μόνο σε αντεπιθέσεις. Κίνδυνο από οργανωμένη επίθεση του Κανάρη δεν γνώρισε. Ο Βαϊντερλής στο 68΄από πλεονεκτική θέση αστόχησε ως την καλύτερη ευκαιρία μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο για τον Κανάρη. 


Λίγο μετά ελέγχεται ο διαιτητής Τσαπάρας σε μία ανατροπή του Νύκτα εντός αντίπαλης περιοχής, την οποία είδε ως επιθετικό φάουλ. Υποκειμενική η άποψη μας καθώς η γνώμη που μετράει είναι αυτή του διαιτητή.  

Η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε στο 30΄ όταν μετά από κόρνερ και άστοχες επεμβάσεις αντιπάλων, ο Τομάζος έκανε το 1-0 εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Μονιώδη, στο μόνο λάθος του.

(Η φάση σε δύο χρόνους)


Νευρική η συνέχεια, με τον Ατρόμητο να οπισθοχωρεί, τον Κώστα Νύκτα να αποβάλλεται στο 80΄ μέσα σε διαμαρτυρίες από πλευράς Ατρομήτου, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όπου ο Κανάρης μπορούσε να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Σταθάκης με εκπληκτική απόκρουση κράτησε τη απόλυτα δίκαιη νίκη της ομάδος του.

Για την διαιτησία του κυρίου Τσαπάρα να πούμε δύο λόγια. Μέχρι που σημείωσε το γκολ ο Ατρόμητος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ καλή.

Δεχόμαστε υποχρεωτικά την εξήγηση που έδωσε για την αποβολή του Κώστα Νύκτα ωστόσο ενδιαφέρον θα είχε η άποψη του κυρίου Τσαπάρα για αντίστοιχο μαρκάρισμα του Σαμιώτη στο φινάλε του αγώνα.


Από το γκολ και μετά η αίσθηση μας  είναι ότι σφύριξε αρκετά έδρα, όσο και αν οι αντίπαλοί μας (στο γήπεδο) εκτίμησαν (αναφαίρετο δικαίωμα τους) πως δεν πήραν ούτε ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα. Ίσως η ένταση του πολύ καλού ποιοτικά αυτού αγώνα, δεν επιτρέπει σε μας να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά. Αλλά ως όψιμοι που είμαστε ελπίζουμε να  μας συγχωρέσετε.

8 σχόλια:

  1. Μεγάλη εμφάνιση του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.Από το 1΄-90΄ πίεζε ασφυκτικά τον Κανάρη.Αυτό βέβαια προυποθέτη καλή φυσική κατάσταση πράγμα που με τον προπονητή που διαθέτουν ήταν αναμενόμενο.Φάνηκε πάντως γέματη ομάδα με καλούς προσανατολισμούς στο γήπεδο.Για μένα σαν ουδέτερο οι δυνατότητες αυτής της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες ειδικά με την προσθήκη των Δίκα-Ζαννίκου-Κούτικα.Πάντως σήμερα χάρηκα ποδόσφαιρο αν και ο διαιτητής ήθελε να αλλοιώση το αποτέλεσμα μετά το γκόλ του ατρομήτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τον διαιτητή αποβλήθηκε "για σοβαρό επικίνδυνο παιχνιδι εντός φάσης" (ετσι αναγραφει στο φύλλο αγώνα). Ωστόσο ο Νύκτας στη συνέχεια σύμφωνα με τον διαιτητή υπέπεσε και σε άλλα παραπτώματα που επίσης αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo paidia an kai xwris emena(plaka kanw)kataferate kai nikhsate.8a t poume apo konta se 1 mhna!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εισαστε βαθια νυχτομενη ο κυριος επς τα εχει ηδυ ταχτοπυειμενα αρα μην τρογεστε ο κυριος τσαπαρας μας εδοσε μια γευση τοτι θα επακολουθησει τα καλα και συθεροντα τας ψυχιες υμον. οταν σε εχω ανακγη σε υπολογυζω οταν δεν σε εχω εισε ενα σκουπιδη καλο ο νοο νοιτο καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικά, τα φαντάσματα των γιαγκίνη-σταφίδα, γυρνούν στον τόπο του εγκλήματος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και στις 26/11 ατρομητοσ ομηρος χωρισ κ νυκτα.
    γυρισαμε στα περσινα με τισ αποβολεσ και τα προστιμα. το εργο το εχουμε ξαναδει για αυτο δυνατα . λιγα λογια και δουλεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή