Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ατρόμητος – Καρυές 0-0

Πρώτη ισοπαλία φέτος για τον Ατρόμητο και μάλιστα λευκή, κόντρα στις Καρυές, ύστερα από ένα αγώνα που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Ο αγώνας ενίοτε ήταν δυνατός αλλά συνάμα και βαρετός.  

Λίγες φάσεις από πλευράς Ατρομήτου με σημαντικότερες  ένα σουτ του Κύλη στο πρώτο ημίχρονο που απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο και μία του Παντελή Σούκα, όταν μετά από πάσα του Νιάκα, ο Παντελής αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έχασε την ισορροπία του.  Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο ωστόσο αν κάποια ομάδα μπορούσε να κερδίσει αυτή ήταν ο Ατρόμητος.


Να αναφέρουμε ξεχωριστά την συμμετοχή του μικρού Ποδιά Σταμάτη που έπαιξε στη θέση του απόντα Δημήτρη Γκιάλη. Ο μικρός που έπαιξε μπροστά από τους αμυντικούς, είχε θετική παρουσία και διακρίθηκε για το φιλότιμο και την αγωνιστικότητά του


Η διαιτησία του κυρίου Επιτροπάκη και των βοηθών του ήταν άριστη.


Υ.Γ.  Ευχαριστούμε το Νίκο Χούλη για τις φωτογραφίες του.


2 σχόλια:

  1. O mikros eixe filotimo kai mprabo tou!gia na leme omos oti eimastai OMADA prepei na apoktisoun filotimo kai oi megaloi kai na paizoun gia ofelos tis OMADAS kai mono tis OMADAS kai oxi gia diko tous.mono tote tha legomastai omada!!!tromara mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συνελθουν και κάποιοι στην εξεδρα και να συντονιστούν με τα όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το "βάλτε κι άλλα" ηταν τουλάχιστον απαραδεκτο για να μην πω τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή