Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αναγέννηση – Ατρόμητος 1-4

Άνετη σε γενικές γραμμές νίκη του Ατρομήτου, με 4-1 επί της φιλότιμης Αναγέννησης στην Καλλιμασιά. Οι Αγιοργούσοι άξιζαν την νίκη καθώς ήταν η ομάδα που έπαιξε καλύτερα σε όλο  τον αγώνα.

Μόλις στο 3΄ κεφαλιά του Παντελή Σούκα πέρασε άουτ αλλά στο 6΄και μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ του Νιάκα, ο αειθαλής Σέργης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.


Με τον Ατρόμητο να συνεχίζει καλύτερο και την Αναγέννηση να υστερεί επιθετικά, ήρθαν να προστεθούν και άλλες  φάσεις, Πρώτα ένα καλό σουτ του Κύλη στο 12΄που υποχρέωσε τον Πνευματικούδη σε ωραία απόκρουση και ακολούθως μία επίθεση του Ατρομήτου όπου μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, ο Νύκτας Κ. πλάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον επερχόμενο Νιάκα, ο οποίος στο 15΄(επιτέλους) βρήκε δίχτυα


Η Αναγέννηση μπήκε στον αγώνα, σε μία περίοδο που ο Ατρόμητος φλυαρούσε μεταξύ κέντρου και αντίπαλης μεγάλης περιοχής, στην πρώτης της αξιόλογη φάση.  Ο Καζάκος μπήκε από αριστερά πλασάροντας επιτυχώς τον εξερχόμενο Σταθάκη στο 38΄μειώνοντας το σκορ.


Στην επανάληψη η πρωτοβουλία και η ανωτερότητα του Ατρομήτου συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα μετά το αριστερό δοκάρι του Σέργη στο 50΄, στο 53΄ και πάλι ο Νιάκας (απίστευτα πράγματα), με δυνατό σουτ να κάνει το 3-1. Στο 65΄ο Σταθάκης στέρησε από την Αναγέννηση την μείωση με ωραία απόκρουση στο αριστερό «Γ».


Για να φτάσουμε στο 80΄, όταν μετά από ωραία επίθεση του Ατρομήτου ο Σίμος Σούκας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.



Από πλευράς Ατρομήτου θα θέλαμε να σταθούμε στην απόδοση του «μικρού» Ποδιά, που αποτελεί κέρδος για τον Ατρόμητο. Ουσιαστικός και φιλότιμος σε όλο τον αγώνα, ίσως ήταν ο ποδοσφαιριστής που δέχτηκε τις λιγότερες παρατηρήσεις από τον κόουτς Παπαθεοδώρου κατά την διάρκεια του αγώνα. Μπράβο στο νεαρό.


 Η διαιτησία του κυρίου Πολυτάρχου και των βοηθών του, ήταν σε γενικές γραμμές εξαιρετική.


3 σχόλια: