Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μερικοί διαιτητές έχουν και περίσσιο θράσος.



Διαβάζουμε στα σχόλια τα διάφορα άδικα που «κάνουμε» και γράφουμε εναντίον των διαιτητών. Ταυτόχρονα όμως  πληροφορηθήκαμε ότι τις προάλλες ο διαιτητής κύριος Ευστρατίου εξέφρασε παράπονα προς τον αρχηγό της ομάδας Σίμο Σούκα, ζητώντας του τον λόγο που το παρών blog αναγράφει το όνομά του.

Πολλά τα λάθη και μαζεμένα που κάνατε κύριε διαιτητή Ευστρατίου. Θα σας τα απορυθμίσουμε διότι το θράσος μερικών από σας δεν έχει προηγούμενο.Ταυτόχρονα απαντάμε και στα περί "δηλητηρίου" των σχολίων προς κάθε ενδιαφερόμενο.

1. Δεν είχατε καμία απολύτως δουλειά να απασχολείτε ποδοσφαιριστές και να τους ασκείτε έμμεσα ψυχολογική βία για θέματα παντελώς άσχετα με αυτό που κληθήκατε να κάνετε στον αγώνα. Εχετε «όργανο» στην ΕΠΣ Χίου να αποταθείτε και να εκφράσετε τα παράπονά σας.  Προς πληροφόρησή σας κύριε διαιτητά, για να μην κάνετε ξανά το ίδιο λάθος στο μέλλον, να σας πούμε ότι το συγκεκριμένο blog έπαψε προ πολλού να είναι ο επίσημος φορέας της φωνής του Ατρομήτου. Ο Ατρόμητος έχει πλέον άλλα να τον εκφράζουν. Αυτό εδώ το blog  είναι ανεξάρτητο και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα.

2. Ως διαιτητής είστε δημόσιο πρόσωπο. Και ως δημόσιο πρόσωπο θα αναφέρεται και το όνομά σας που απορρέει από την αθλητική σας δραστηριότητα, όποτε κρίνεται σκόπιμο. Οι αναφορές στο όνομά σας στο blog συνοδεύτηκαν  από την λέξη «ΚΥΡΙΟΣ» και έχουν να κάνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την διαιτητική σας ιδιότητα. Αν δεν σας αρέσει η δημοσιότητα αποσυρθείτε από την διαιτησία να ησυχάσουμε και εμείς και εσείς.  

3. Αντι να σιωπήσετε ή στην καλύτερη να ζητήσετε συγνώμη διότι από κανονισμούς είστε και εσείς ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, έχετε το θράσος να ζητάτε να μην γίνεται κριτική για τις διαιτητικές σας επιδόσεις. Και το θέμα δεν είναι ότι είστε αδιάβαστος από κανονισμούς. Το σοβαρό θέμα είναι ότι η άγνοια κανονισμών που έχετε θέτει σε κίνδυνο την υγεία παιδιών. Και επειδή προκαλείτε πάρτε τις απαντήσεις σας που αξίζουν και εσείς αλλά και όλοι όσοι  έχουν θιχθεί με ότι γράφουμε.  



Ο κανονισμός κύριε Ευστρατίου απαγορεύει σε παιδάκια κάτω των 14 ετών να παίζουν με μαντράχαλους για να προστατέψει την υγεία τους. Διότι κύριε Ευστρατίου το κορμάκι του παιδιού ακόμα δεν έχει τις δυνάμεις και την διάπλαση που έχουν οι μαντράχαλοι. Και είναι πολύ πιθανό πάνω στην ένταση μία φάσης να πάθει ΧΟΝΤΡΗ ζημιά. Καταλάβατε κύριε Ευστρατίου ότι θέσατε σε σοβαρό κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του παιδιού ή είναι για σας ψιλά γράμματα αυτά; Η ίδια ευθύνη φυσικά βαρύνει και την ομάδα του Πυργίου που τον έβαλε. Αλλοι επικίνδυνοι αυτοί. Ο κανονισμός εδώ υστερεί σε ποινή για τις ομάδες. Έπρεπε να τις σκίζει σε πρόστιμο για να το καταλάβουν.

Το «όργανό» σας κύριε Ευστρατίου για αυτό το σοβαρό λάθος έπρεπε να σας έχει στείλει τρεις μήνες διακοπές αλλά δεν το έκανε. Και εσάς αλλά και τον κύριο Σπυριάδη που έκανε ακριβώς το ίδιο. Αλλά ποιος ασχολείται ε; Ποιος δίνει σημασία; Όταν όμως σας λέμε αδιάβαστους και άσχετους στα βασικά, εκνευρίζεστε. Αλλά (ώμοι γέννητο -ω μη γεννοιτο) αν γίνει η στραβή να δω ποιος θα πάει φυλακή και ποιος θα κλαίει.



Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές και εσείς κύριε Ευστρατίου βγάζεται κάθε Σαββατοκύριακο ένα αξιοσέβαστο χαρτζιλίκι από το αλκοολίκι και την τρέλα κάποιων ανθρώπων.  Αυτό το χαρτζιλίκι κάποιοι συνάνθρωποί μας το βλέπουν με το μακαρόνι και υποφέρουν που δεν το έχουν. Να το σέβεστε, να το τιμάτε και να είστε ταπεινός, αλλιώς να πάτε σπίτι σας διότι όπως σας αποδείξαμε η άγνοια περί του αντικειμένου που έχετε είναι ενίοτε επικίνδυνη για την υγεία των άλλων!!!


Υ.Γ. Το περιστατικό δεν θεωρείται μεμονωμένο και ιδού η απόδειξη και με άλλον διαιτητή (Σπυριάδης). Και προφανώς και σε δύο άλλες περιπτώσεις που συμμετείχε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σε αγώνα, έτυχε να έχει κλείσει τα 14 ελάχιστες μέρες πριν παίξει. Το φαινόμενο των αδιάβαστων και απρόσεκτων διαιτητών δεν είναι μεμονωμένο. 



35 σχόλια:

  1. Κυριε Μαχαιρα ισχυουν ολα αυτα που καταγγελει το blog? Aν ναι λυπαμαι πολυ.Γιατι δεν τους τιμωρισες? Ντροπη σας. παραιτηθητε!!!! Δεν επιτρεπετε να μην εφαρμοζετε τους κανονισμους εσεις και να εχετε απαιτηση απο τους αλλους να το κανουν. Αν θελεις να εισαι σωστος καντο τωρα και μην μο πεις οτι περασε καιρος γιατι ο Προγουλης ακομα το λεει οτι ο Κουριδης ειπε οτι μπορει να τιμωρισεις και μετα το παραπτωμα. Οσο για τους διαιτητες αν εχουν..... ας φυγουν μονοι τους. Ακους εκει να μη ξερουν για την ηλικια και το οριο των 14.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρομπα σας εκανε παλι ο ραπτάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante me tous asxetous, pou mas poulane kai mouri
    kala tous ta les
    alla den idronei to auti tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. posi xeftila antexoun akoma kai exoun kai moutra na milane.....etsi re min stamatas mpas xipmisei o kosmos epitelous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί το σαιτ δεν το λες το καλύτερο ουζο: ΕΠΣ Χίου αυτον τον τιτλο βαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα αντιδρασουν οι ποτοποιοί και με το δικιο τους

      Διαγραφή
  6. re 4:01 δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις ξημερωματα; Τι σχεση έχουν οι ποτοποιοί της Χίου με αυτόύς τους άσχετους. Αντε σε παρακαλώ, Το ούζο είναι για άντρες ρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "'Ωμοι γέννητο" Χαχαχαχαχαχα!!! Η ορθογραφία στους...ώμους!
    Ένα λεξικόοοοοοοοοο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη η ορθογραφια κ.Μαναρα. Αλλα για την ταμπακιερα ενα σχολιο? Ειστε και σεις απο περσι μερος της ιστοριας. Πρεπει να υπαρχει ατιμωρησια στους διαιτητες? Και μην πειτε δεν εχουμε αλλους, παλιο και χιλιοειπομενο. Γιατι εγω να τιμωρουμε σαν ομαδα για οτι προβλεπουν οι κανονισμοι και στος αλλους να μην εφαρμοζονται.

      Διαγραφή
    2. Επανέρχομαι στους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας όπως επιβάλλεται.
      Είδα πώς αντιδράσατε κύριέ μου σ' ένα επιτηδευμένο σχόλιό μου για κάτι επουσιώδες. Φυσικά και δεν σας κακίζω για το συντακτικό-ορθογραφικό λάθος αν και θα 'πρεπε λόγω του ότι ασχολείστε με δημόσια μέσα. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι διυλίζετε τον κώνωπα και αρνείστε να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη για τα τεκταινόμενα στο χώρο της διαιτησίας προφανώς για δικούς σας λόγους. Εύκολη, πολύ εύκολη υπόθεση η εκ του ασφαλούς κριτική.

      Διαγραφή
    3. Την ταμπακιερια κυριε Βαγγελη.Επρεπε να τιμωρηθουν ΝΑΙ Η ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    4. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είχε γίνει τότε και αν είχε τιμωρηθεί ο διαιτητής. Με βάση αυτό που βλέπω φυσικά και έπρεπε να τιμωρηθεί. Πάντως η ημερομηνία τέλεσης του αγώνα συνέπεσε με την επανενεργοποίησή μου μετά από 4 περίπου χρόνια αποχής από το χώρο και μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση γιατί θα έπρεπε να ήταν θέμα εκείνων των ημερών. Δεν γνωρίζω πότε ανακινήθηκε το θέμα.

      Διαγραφή
  8. Να σας ρωτησω κατι κυριε Μαναρα....η πιθανοτητανα να κανει καποιος τοσα ΧΟΝΤΡΑ λαθη (4) σε μια μονο λεξη ποση ειναι?Μηπως συμβαινει κατι αλλο? Συμβαίνει προφανως αλλα δυστυχώς δεν το καταλαβατε και δεν θελω και να το εξηγησω. Απλα θα σας παροτρυνα να δειτε τα φυλλα αγωνα μερικων διαιτητων....και "ω μη γεννοιτο" μπορει να σας ερθει κόλπος
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας. Αλλά δεν μπαίνω και στον κόπο να παραστήσω τον Sherlock Holmes. Δεν επιθυμώ να "ταΐσω" με άχρηστα σχόλια τη σελίδα. Σας ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που συμφωνούμε, προφανώς και δεν εχουμε ντετεκτιβικές απαιτησεις από κανένα και συμφωνουμε επίσης και στο τάισμα περι αχρηστων σχολίων. Δυστυχώς σχολια ουσιας δεν υπαρχουν. Εκει πασχουμε κύριε Μανάρα. Απο μπινελίκια, προσβολες και κατινιές χορτάσαμε. Ουσια,προτάσεις, αντίλογο με επιχειρήματα δεν βλεπουμε. Το γιατί και αυτό προφανές αρκεί να κοιτάξουμε τον περίγυρο μας.
      Χάρηκα για την συμμετοχή σας αν και θα περίμενα περισσότερη ουσία από σας και όχι μία δευτερέουσα παρατήρηση. Είστε όμως πάντα καλοδεχούμενος.

      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
    3. Σας ευχαριστώ και σας διαβεβαιώνω ότι βλέπω και συμμετέχω από κοντά στην προσπάθεια που γίνεται για να βελτιωθεί το επίπεδο της διαιτησίας με συνεχή και επίμονη επιμόρφωση. Και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολο. 30 χρόνια στο χώρο, έχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς τα ίδια.
      Μην πυροβολείτε πίσω από κλειστές πόρτες. Οι ίδιες αυτές πόρτες ανοίγουν όταν τις χτυπήσετε.

      Διαγραφή
    4. επιτρεψτε μου μια ερωτηση κ. Βαγγέλη. Οι διαιτητές που επέτρεπαν μέχρι πριν λίγες μέρες στην Καλαμωτή να αγωνίζεται με παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο αλλοδαπούς, πρέπει να τιμωρηθούν; Αν ναι γιατί δεν το έχει κάνει το αρμόδιο όργανο; Παραπάνω λέτε ότι έπρεπε να τιμωρηθεί αυτός που άφησε τον 13χρονο να παίξει.Γνώμη μου είναι πως αν δεν τιμωρηθούν ένα δυο να το δουν και οι άλλοι, πάντα θα έχουμε τέτοια. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ εδώ στενάζει η Ελλάδα από την ανέχεια και την ανεργία και η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο πρέπει να αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο. Εμείς κάνουμε ό, τι είναι δυνατό να στερούμαστε κι αυτή τη μικρή χαρά δηλητηριάζοντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πολλά τα στραβά και οι παθογένειες του παρελθόντος που δύσκολα ξεριζώνονται. Ας το δούμε και λίγο αλλιώς. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ατέρμονα για τέτοια θέματα και το πιθανότερο είναι να μη βγάλουμε άκρη. Δεν θέλω να συνεχίσω σ' αυτό το Πινγκ πονγκ. Σας ευχαριστώ και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ συζήτηση.

      Διαγραφή
  9. ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ...ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οταν θα φας την μήνυση θα ηρεμήσεις κυριε Σταυρακάκη αντε γιατι μας έχεις ζαλίσει τα αρχ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ερωτηση ....κ Γιωργο μπορουμε να ακουσουμε καπου σε επαναληψη την εκπομπη του κ Σταυρακακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωριζω οτι οι εκπομπες ηχογραφούνται. Προφανως αν τους το ζητησετε μπορουν να σας στειλουν την εκπομπη υπο μορφη mp3, όπως και σε μενα οταν κάποτε ειχα ανεβασει αποσπασματα αλλων εκπομπών.
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  12. Ολα τα σχολια νομίζω πως πρέπει κατω κατω να γράφουν Γ.Ρ γτ δεν γίνεται να δείχνει μεσα ενα ατομο κ να γραφουν 3και 4 διαφορετικα ονοματα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ρε συ...... ολη μερα δεν αλλαζεις σελιδα. Ατρομητο μονο διαβαζεις? Υποκλινομαι

      Διαγραφή
    2. καταρχην βαλε στο τελος ΓΡ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ χαχαχα και δευτερον ναι μονο ατρομητο διαβαζω για να γελαω με αυτα που γραφεις χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Καλα εκει που εισαι δεν εχεις κατι καλυτερο τρεις το πρωι (που λεει και ο Μαζω) να κανεις μονο διαβαζεις Ατρομητο. Τοση εξαρτηση πια.

      Διαγραφή
  13. Ραπτακη σε πήρανε χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΔΕΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ....ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?...ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ?.....ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ....ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ....Α ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
    2. βαλε ΓΡ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ

      Διαγραφή
    3. Γ.Ρ. βαζει ο ανθρωπος , εξυπνακια

      Διαγραφή
    4. συγνωμη τοτε βαλε Γ.Ρ. σε ολα τα σχολια σε πηραμε χαμπαρι ρε ξυπνατεεεε

      Διαγραφή
  14. Γράψε κι άλλα σχόλια ραπτακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγορινάρα μου έλα και σου ανέβασα καινουργιο θεμα να σολαρεις. Ελα τρεχα να προλαβεις ταλαιπωρε μη παει κανενας αλλος πρωτος και σε προλάβει.....τρεχαααααααααα :)
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  15. raptakh exo to thlefono ths boutierou na sto doso?emena moy kane kalo pou eimai lolos san k sena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω εχω δυο...ενα Πακιστανικο και ενα Κινεζικο. Ποιος απο τα δυο θελεις :) Αντε και συ με τον προηγουμενο να προλαβεις......τρεχα χελωνααααααααα
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή