Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Γράψανε ιστορία



Η χτεσινή ξεφτίλα γράφτηκε στη ιστορία. Αρχισαν και τα ανέκδοτα για το διεθνές ρεζιλίκι μας. Φυσικά πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι και ποτέ εμείς.







13 σχόλια:

  1. ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξέχασες τη sportday και το άρθο του Μιχ. Τσόχου. Απίθανο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπή, σταυρακάκη εσύ και καποιοι άλλοι φαγοθήκατε για τον Σαρρή, τώρα χαίρεστε για το γεγονός οτι η ομάδα ξεφτιλίστηκε. Ο Σαρρής τι σας φταίει, αλλά δεν θα φύγει για να σας κάνει το χατίρι, είναι τιμή μας που είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AFOY EINAI TIMH SOY FAE TORA KAI THN XEFTILA TOYS.....OSON AFORA TON STAYRAKAKH ASE KALYTERA....GIA DES TE THN EFHMERIDA.....DIAFHMHSH TOYS PLHRONEI O SARRHS...TI NA PEI ?...GIA KOROIDO TON PERNAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.24 άλλαξε τα χάπια γιατί σε πειράζουν. Δ. Σταυρακάκης
    και πες και εμάς για ποια διαφήμιση μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EGO ALLAXA PRO KAIROY...ESY NA ALLAXEIS OFTHALMIATRO KAI META PAS NA DEIS THN DIAFHMHSH POY EXEI TO AFENTIKO SOY STH SELIDA 22 THS DEYTERAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΧΟΝΤΡΕ ΦΑΦΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SOSTO....MALAKIES KANEI KAI MONOS TOY 2:20 TO STAYRAKAKH THA PERIMENE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Δημήτρη δεν πιστεύω να μην γνωρίζετε για τη διαφήμιση.. Κο κο κο κο εσείς; Δεν το πιστεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ASE RE 6:46 POY DE GNORIZEI...POYLAEI TRELLA KAI MAS LEEI GIA XAPIA KAI MALAKIES STO PATERO....AS TO BOYLOSEI KALYTERA KAI NA MH POYLAEI GIALATZH EPANASTASH ENANTION TOY SARRH....ANTE MPRABO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.09 αφεντικά έχουν τα σκυλιά, όχι οι άνθρωποι. Και έχω καλό οφθαλμίατρο, ή μάλλον καλό φιλόλογο να σε στείλω για να διαβάσεις καλύτερα τι λεει η διαφήμιση. Η διαφήμιση είναι για την κλινική που έχει ο Μισαηλίδης, αυτός βάζει την διαφήμιση. Ο Σαρρής είναι ένας από τους γιατρούς που πάνε εκεί. Δεν είναι ούτε μέτοχος ούτε τίποτα στην κλινική. Αλλά από φαντασιώσεις πας καλά. Κοίταξε το. Και μην απαντήσεις γιατί θα σου στείλω καλή συνταγή για χάπια.
    2.20 αντιπολίτευση στο Σαρρη δεν χρειάζεται να κάνουμε μόνος του θα πέσει.
    7.14 εγώ εχω τα άντερα και λέω οτι ο Σαρρης δεν κάνει ο άνθρωπος, Και το έχω πει και πιο ψηλά. Ένα βράδυ που έτρωγα στο Παπαϊωάννου στο Τουρκολίμανο μαζί με κάποιον με τον οποίο έχει φάει 1-2 φορές και ο Σαρρής. Εσύ πρόσεχε οταν σκύβεις στο γήπεδο να χαιρετήσεις το Σαρρή την μέση σου.
    Αυτά για να μην διαβάζω χαζομάρες. Επίσης γράψτε κανένα ονοματάκι. Εκτός αν είστε λουκριτείες (αν δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει είναι γλώσσα της νύχτας)
    Δ. Σταυρακάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδιά ξέρεις κανεις τι σημαίνει αυτο το λουκριτίες που γράφει ο σταυρακάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. Tὸ λουκρητία εἶναι εἶδος κιναίδου καὶ ἀνήκει στὴν ὁμάδα ποὺ παράγεται ἀπὸ τὸ βασικὸ λῆμμα λοῦγκρα. Χαρακτηρίζεται ἀπὸ θηλυπρέπεια καὶ σοβαροφάνεια.

    2. Λούγκρα η (lugra): ον που ανήκει στην κατηγορία των αλουγκροειδών ή αλλιώς λουγκροσόι, παθητικός ομοφυλόφιλος άντρας, αδερφή, πούστης. Λουγκρίτσα (Υποκοριστικό) / λουγκρίζω (ρήμα) / (παράγωγα) λουγκροτός, λουγκράτος, λουγκρισμός, λουγκροστρεφής, λουγκριτία

    Ελπίζω να σε κάλυψα
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή