Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Παραίτηση Σαρρή; Σενάρια επιστημονικής φαντασίας.



Ο Γιώργος Σαρρής ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και ότι η ευθύνη που θα αναλάβει στο Δ.Σ. της ΕΠΟ αφορά μόνο για τον Ρανιέρι.

Είναι σαν αυτό που κάνουν οι πολιτικοί όταν τα κάνουν μπάχαλο και την πληρώνει ο απλός κοσμάκης. Βγαίνουν και δηλώνουν «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη». Ή σαν αυτό που κάνουν οι προπονητές όταν μετά από ήττα αναλαμβάνουν την ευθύνη. Ε και; Κοστίζει τίποτα να την αναλάβεις; Είναι το πιο εύκολο και το πιο ανέξοδο από όλα. Η κλασική καραμέλα της ξύλινης γλώσσας. Την ουσιαστική ευθύνη, πότε και με ποιόν τρόπο την αναλαμβάνουνε να μας πουν; Αλλά και τι να πουν αφού βρίσκουν και τα κάνουν.

«Εγινε τεχνηέντως πρώτο θέμα», υποστήριξε μιλώντας στη Nova μετά το φιλικό της Εθνικής με τη Σερβία.

Οσοι εκτιμούν ή περιμένουν να παραιτηθεί ο Σαρρής πλανώνται πλάνη οικτρά. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Θα σας πω μόνο έναν. Κανένα πρόσωπο το οποίο κατέχει μεγάλη θεσμική θέση και έχει μπλέξει σε δικαστικές υποθέσεις (δίκαια ή άδικα), δεν επιθυμεί να παρουσιαστεί σε δικαστήριο ως απλός πολίτης.

Αλλιώς να κουβαλάς μαζί σου την «καρέκλα» και αλλιώς να πας "ξυπόλητος στα αγγούρια". Ως θεσμικός έχεις ακόμα κύρος, συμμάχους, γνωριμίες, "εσωτερικές" πληροφορίες  και πολλά άλλα όπλα. Ως απλός πολίτης δεν έχεις απολύτως τίποτα, άσε που μπορεί να γίνεις και το εξιλαστήριο θύμα των πιο πονηρών από σένα. Εκτός αυτού, ως θεσμικός είσαι ακόμα εντός των κέντρων πληροφορίας και εξουσίας, οπότε οργανώνεις έγκαιρα πολύ καλύτερα  τις υποθέσεις και τις άμυνες σου, για παν ενδεχόμενο.


15 σχόλια:

  1. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΝΙΕΡΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ???
    ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΟΣΟ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη παραμετρο οτι εκεινος δεν κρατησε Σαντος Φυσσα κτλ και ο Ρανιερι ηταν καθαρα δικη του επιλογη. Το ξεχασες
      αυτο νομιζω

      Διαγραφή
    2. ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ(Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ. Ο ΜΠΙΕΛΣΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.
      ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΝ ΣΑΡΡΗ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.

      Διαγραφή
  3. όταν θα ξεκινήσει τις μηνύσεις ο κ. Σαρρής σε κάτι τύπους σαν τον σταυρακάκη και όλους τους άλλους που λένε οτι ειναι δημοσιογράφοι τότε να δούμε που θα κρυφτούν. Όλοι τσάτσοι του Μελισσανίδη, του Αλαφούζου. Για εμάς είναι τιμή που έχουμε τον κ. Σαρρή στην ΕΠΟ. Και ευχόμαστε να πάει ακόμη ψηλότερα ο συμπατριώτης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεις να βγεις και να το γραψεις αυτο σε ολα τα sites που υπαρχουν αρθρα κατα του. Οχι για τιποτα αλλο , απλα να γελάσουν μαζι σου και οσοι δεν διαβαζουν αυτο το blog. Αντε παιδάκι μου.

      Διαγραφή
    2. ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΣΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  4. 5.56 πρεπει να σε κοιταξει γιατρος αν οντως πιστευεις αυτά που γραφεις.Οσο για τον Σαρρη ένα εχω να πω παιζει με την φωτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΣΠΑΕΙ ΜΥΤΕΣ......ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε βρε γελια που θα χει με τα παληκαρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πρωτευουσα των φιλιππίνων ποια ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα ισοβαθμοι !!!!!!!! Λουζερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NIKHSES TOYS DIALYMENOYS KAI BGHKES APO TO TAFO SOY ...POY ISOYN TH PROHGOYMENH BDOMADA RE AMPALE?

      Διαγραφή