Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αδιάβαστοι διαιτητές (κύριε Μαχαίρα) και αδιάφοροι παράγοντες = αλλοίωση ΚΑΙ πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Χίου 2014-15.



 Οι παρατηρητικοί το γνωρίζουν από καιρό. Οι ευκαιριακοί το έμαθαν αυτές τις μέρες. Οι άσχετοι ακόμα δεν πήραν μυρουδιά και ίσως το μάθουν τώρα.  Από την πλευρά μας να ξεκαθαρίσουμε ότι επίτηδες κάνουμε αναφορά στο θέμα, μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Το γιατί θα το εξηγήσουμε παρακάτω.

Ο λόγος λοιπόν είναι για το χοντρό «λάθος» που έκανε επί πάρα πάρα πολλούς μήνες (!!!) η ομάδα της Καλαμωτής. Δηλαδή  την συστηματική παράβαση της παραγράφου 3δ του άρθρου 19 του ΚΑΠ, καθώς συνεχώς δήλωνε πάνω από 2 ξένους στο φύλλο αγώνα (γράφτηκαν έως και 5) που σημαίνει καραμπινάτη αλλοίωση πρωταθλήματος.


Αναζήτηση ευθυνών. Πρώτα στην Καλαμωτή που έκανε την παράβαση ίσως και αναγκαστικά λόγω των πολλών προβλημάτων που έχει φέτος, για να συμπληρώσει έστω και 18αδα (όπως και πέρυσι). Πληροφορηθήκαμε ότι ρώτησε «αρμόδιους» στην ΕΠΣ Χίου και της είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα και την πιστεύουμε.

Το θέμα όμως κύριοι της Καλαμωτής είναι ότι αυτοί που ρωτήσατε είναι άσχετοι και αδιάβαστοι και σας το έχουμε αποδείξει πολλάκις από το blog. Δεν το γνωρίζατε; Δεν γνωρίζατε ότι οι σχέσεις που έχουν με το βιβλίο του ΚΑΠ είναι οι ίδιες με αυτές που έχει η «γάτα με το νερό»; Είστε όμως τυχεροί που σας προειδοποίησαν όταν έπρεπε και γλυτώσατε τα χειρότερα. Δηλαδή το πρόστιμο που φυσικά θα έτσουζε πάρα πολύ τέτοιες εποχές. Διότι αν σας έπαιρναν χαμπάρι τι θα λέγατε; Ετσι μας είπαν από την ΕΣΠ; Και πως θα το αποδεικνύατε; Δεν θα μπορούσατε. Θα τρώγατε χοντρό άδειασμα από την ΕΠΣ και από την τσέπη σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: Όταν έχετε απορίες και σε θέματα κανονισμών και απευθύνεστε στην ΕΠΣ Χίου, να το κάνετε ΠΑΝΤΑ εγγράφως και να ζητάτε αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης σας. Δεν θα πληρώσετε τίποτα. Είναι υποχρεωμένοι να σας απαντάνε ΕΓΚΑΙΡΩΣ διότι είναι η διοργανώτρια αρχή και η δουλειά τους. Για αυτό τους ψηφίσατε. Αυτοί υποτίθεται ξέρουν τους κανονισμούς απέξω κι ανακατωτά να σας διαφωτίσουν. Και όταν πάρετε την απάντηση, αν τυχών γίνει καμία στραβή, θα είστε καλυμμένοι. Οργανωθείτε επιτέλους. Μην στηρίζεστε στο τηλέφωνο και στο «κονέ». Πληρώνεται το κέφι σας και την αγάπη σας για τις ομάδες από το υστέρημά σας. ΣΟΒΑΡΕΣ απαιτήσεις πότε θα έχετε από αυτούς που συντηρείτε στις καρέκλες; Αρκείστε στα «καθρεφτάκια» και τα «χαϊμαλιά» των 20 ευρώ που σας μοιράζουν; Τόσο μωρέ αξίζει ο αγώνας σας;   

Πάμε στους διαιτητές. Τους καθείδην αρμόδιους να πάρουν μυρουδιά την παράβαση. Οι διαιτητές σας κύριε Μαχαίρα τι είδους έλεγχο κάνουν; Εχουν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους τον ΚΑΠ; Τους έχετε βάλει ποτέ «διαγώνισμα» να μάθουν τα αυτονόητα; Αμφιβάλλουμε. Διότι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως αποδείχτηκαν άσχετοι. Αποδείξτε το αντίθετο.

Να μας απαντήσει λοιπόν ο κύριος Ευστρατίου (ΚΑΛΑΜΩΤΗ – ΜΙΚΡΑ 1-1) που πέρυσι άφησε και έπαιξε 13χρονος, ο κύριος Πετρίδης (ΚΑΛΑΜΩΤΗ – ΚΛΑΣΙΚΟ 2-2), ο κύριος Τζαμουτζαντώνης (ΚΑΛΑΜΩΤΗ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1-1) και ο κύριος Επιτροπάκης (ΛΕΩΝ – ΚΑΛΑΜΩΤΗ 1-2), αν έλεγξαν τα δελτία και αν έχουν ιδέα τι λέει ο κανονισμός ώστε να πράξουν τα δέοντα. Οι βοηθοί έχουν άποψη; Τι να μας πουν όμως οι κύριοι όταν μπερδεύουν τους κανονισμούς της Super League με τα ερασιτεχνικά και ψάχνουν τις φανέλες του φιλοξενούμενου. Μήπως είναι και αυτό ψέμα; Μήπως; Αλλά είπαμε. Πορευόμαστε με ότι έχουμε.

Ορίστε οι "αποδείξεις" όπου με κόκκινο έχουμε σημειώσει τους αλλοδαπούς παίκτες της Καλαμωτής που αναγράφηκαν στα φύλα αγώνα. 

ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΜΙΚΡΑ 1-1
ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1-1
ΛΕΩΝ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 1-2
ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΚΛΑΣΙΚΟ 2-2

Τιμωρία προβλέπεται κύριε Μαχαίρα για τους διαιτητές αυτούς που συνέβαλλαν με την ασχετοσύνη τους στην αλλοίωση του πρωταθλήματος; Προφανώς και προβλέπεται. Για να δούμε λοιπόν τι θα κάνετε.



Αρχίστε τους φροντιστήριο κύριε Μαχαίρα και μάλιστα εντατικό αν επιθυμείτε ισονομία και τήρηση κανονισμών στο 99%. Αν όχι…το κλείνουμε και πάμε για ούζα.   

Αναφέραμε μόνο τους αγώνες στους οποίους η Καλαμωτή πήρε πόντους (παράβαση υπήρχε σε όλους ανεξαιρέτως). Συνεπώς όποια ομάδα έκανε ένσταση θα κέρδιζε το ματς. Και για πείτε μας υπάρχει έστω και μία που δεν καίγεται για πόντους; Μήπως δεν έγινε αλλοίωση πρωταθλήματος σε κορυφή και ουρά; Η Μίκρα για παράδειγμα δεν έχασε δύο πόντους; Να πούμε για τον Λέων; Παλιός και παθών στο κουρμπέτι ο Λέων. Πως του ξέφυγε από πέρυσι με την Κυβέλη;

Οι παράγοντες των ομάδων είδαν το φύλλο αγώνα το οποίο υπέγραψαν οι αρχηγοί των ομάδων τους; Αλλά και να το είδαν αφού δεν έχουν ιδέα από κανονισμούς. Για το μόνο που ξέρουν (αν το ξέρουν και αυτό) είναι να φωνάζουν άμα δεν τους δώσουν κανένα πέναλτι. Εκει χαλάνε τον κόσμο. Κατά τα άλλα πληρώνουν λεφτά συνέχεια χωρίς να ξέρουν το γιατί.

Και επίσης, μην βγει κανείς να πει ότι «εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τους αγώνες μέσα στο γήπεδο» διότι θα σας αραδιάσω ομάδες που ήδη τραβάνε μην πω τι, που δεν το έμαθαν όταν έπρεπε. Αυτά τα περί fair play αφήστε τα στη μπάντα για τους αδαής.Οι κανονισμοί γράφτηκαν και υπάρχουν για να εφαρμόζονται για γεγονότα εντός και εκτός γηπέδου.

Στη εισαγωγή γράψαμε ότι επίτηδες κάνουμε την αναφορά μετά το ματς με τον Ατρόμητο και θα εξηγήσουμε γιατί, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε με την Καλαμωτή έχουμε τίποτα εμπάθειες ή είμαστε εναντίον της. Το αντίθετο και είναι προφανές αφού την "καλύψαμε" για περίπτωση ένστασης.

1. Θέλαμε να περάσει το ματς με τον Ατρόμητο για να μην γυρίσει να πει κανείς ότι δυναμιτίζουμε κανένα κλίμα.
2. Ξέραμε ότι η Καλαμωτή θα ειδοποιηθεί όταν πρέπει, συνεπώς στο ματς με τον Ατρόμητο και ασχέτου αποτελέσματος, δεν θα έκανε ξανά την ίδια παράβαση και να η απόδειξη, όπου στην αποστολή υπήρχαν μόλις 14 πάικτες.

ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-3

3. Αν κάναμε αναφορά τις προηγούμενες βδομάδες, θα δίναμε την δυνατότητα σε ομάδες να κάνουν ενστάσεις. Δεν το θέλαμε και ούτε είχαμε καμία υποχρέωση να το κάνουμε. Δεν θα ρίχναμε νερό στο μύλο κανενός.
4. Ακόμα και με τον Ατρόμητο να έκανε παράβαση η Καλαμωτή και πάλι δεν θα κάναμε αναφορά. Θα περιμέναμε να έρθουν τα Χριστούγεννα, να έχει γίνει η διακοπή, για να μην μπορεί καμία ομάδα να κάνει ένσταση. Εφόσον δεν το πήρε μυρουδιά καμία, έπρεπε να το αφήσουμε να εξελιχτεί με αυτό τον τρόπο.

Όταν από καιρό σας έχουμε αποδείξει ότι οι περισσότεροι πετάνε αετό, ήταν θέμα χρόνου να δικαιωθούμε ξανά. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν μερικά παπαγαλάκια και μερικοί άσχετοι με το αντικείμενο του ποδοσφαίρου,  είναι να μας βρίζουν είτε με σχόλια είτε με αναρτήσεις. Στη λάσπη και στα μπινελίκια πρώτοι. Από ουσία όμως μηδέν. Και είναι λογικό. Από το «μηδέν» αν αφαιρέσεις το «μηδέν», πάλι «μηδέν» θα πάρεις.

Υ.Γ. 1. Τελικά το «γαϊτανάκι», αναβάλω - δεν αναβάλω, δεν είχε αίσιο τέλος για τη «μύγα». Τράκαρε στον ΚΑΠ τον οποίο θέλουν λέει να εφαρμόζουν στην ΕΠΣ για να μην γκινιάζει το blog και μπράβο τους. Μπράβο τους διότι παραδέχτηκαν αυτό που φωνάζουμε συνέχεια. Οτι δεν τον εφάρμοζαν. Αντίστοιχο παράδειγμα για να θυμίσουμε ήταν η «καρναβαλίστικη» αναβολή του αγώνα Ατρομήτου – Δάφνης πέρυσι.
Να εφαρμόζεται τον ΚΑΠ αλλά παντού και όχι μόνο στις ομάδες. Και όχι μόνο τον ΚΑΠ αλλά να τηρείτε το καταστατικό της ΕΠΟ και το δικό σας.
Υ.Γ. 2. Τα «φάρμακα» γιατί δεν είναι στην ΕΣΠ Χίου για να περνούν οι ομάδες να τα παίρνουν από εκεί. Δεν υπάρχει χώρος; Μήπως η ΕΠΣ Χίου άνοιξε παράρτημα ή μήπως πρέπει οι ομάδες να δίνουν πρώτα τηλεφωνικό ραντεβού και να καταθέτουν ως ανταποδοτικό τέλος ευχαριστήρια επιστολή προς δημοσίευση συγκρεκριμένου μέλους της ΕΠΣ Χίου; Όταν έρθει η ώρα θα πούμε και για αυτό περισσότερα.
Υ.Γ. 3. Οι επαναστάτες «γιαλαντζί» της ΕΣΠ Χίου το χάνουν το παιχνίδι. Το χάνουν διότι δεν ξέρουν να το παίξουν. Μερικοί από σας εκτίθεστε συνεχώς και ανεπανόρθωτα. Μη μιλάτε καλύτερα. Σας πήρανε αμπάριζα.
Υ.Γ. 4. Να ετοιμαστεί η Πειθαρχική Επιτροπή διότι νομίζει ότι την ξεχάσαμε. Τα έχει κάνει κυριολεκτικά μαντάρα. Η Καθαρή Δευτέρα που πετάνε χαρταετό είναι 23 Φεβρουαρίου 2015 αν δεν το γνωρίζει.Ας κάνει λίγη υπομονή. 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ

ΔΑΦΝΗ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 2-2 22/3/2014

40 σχόλια:

  1. ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕΣ...... ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑΧΑΙΡΑ.... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεφτιλα ανευ προηγουμενου δεν ξαναγινε κατι τετοιο.....ποιες ξεκουμπωτες? ουτε καν ρομπες δεν εχουν....πανε κι αυτες. Κατα τα αλλα εφαρμοζουν το ΚΑΠ και δεν ανεβαλαν το ματς της Δαφνης ε? Μπραβο Γιωργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρόμπες
    και ξεκούμπωτες και ντυμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://masticnews.blogspot.gr/2014/10/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς 12:47: Τα παιδιά βαπτίστηκαν Χριστιανοί και χίλια μπράβο τους. Άλλα άλλο θρησκεία και άλλο υπηκοότητα. Τελείως διαφορετικό πράμα και πολλές φορές επικίνδυνο αν τα μπερδέψουμε. ( π.χ. Έλληνες μουσουλμάνοι Θράκης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PROS TIMHN THS H KALAMOTH PARADEXTHE TO LATHOS STO RADIO......OI ASXETOI THS EPS XIOY TI EXOYN NA POYN?....AFANTOIIIIIIIIIIIII....MH STAMATAS GIORGH OLA STH FORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρομπα τους κανατε στο ραδιο. Επρεπε όμως ο Σταυρακακης να ρωτησει τον κυριο Γαλατουλα ποιος απο την επσ του ειπε τη λαθος πληροφορια και οχι να βαζει σουστες και πεντοζαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελικα οι ραπτάκης, σταυρακακης εχουν καταντήσει πολύ ενοχλητικη και πρεπει άμεσα η επσ να βγάλει καποια ανακοίνωση κάτι
    μας έκαναν ανω κατω χωρίς λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAPOIOI SHMERA PREPEI NA PARAITHTHOYN LOGO ASXETOSYNHS...OTAN AYTOI POY DIORGANONOYN TA PROTATHLIMATA DEN EXOYN IDEA TI PERIMENOYN APO TIS OMADES? MONO NA PLERONOYN TA PROSTIMA E?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άσχετοι ειναι ο σταυρακάκης και ο ραπτάκης τα κάνουν αυτά για να εντυπωσιάσουν
    καλά κάνει η επσ και δεν μιλαει στον σταυρακακη
    ο σταυρακάκης τι ειναι δικηγόρος των ομάδων μαζί με τον αλλον τον ραπτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NAI NAI ENTELOS ASXETOI SE SHMEIO POY BGHKE H KALAMOTH KAI EIPE OTI EXOYN DIKIO...PANASXETOI ENTELOS EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερώτηση: Αν έκανε κάποια ομάδα ένσταση στην Καλαμωτή τι θα γινόταν; Θα την τιμωρούσαν ή θα έπαιρναν την ευθύνη για αυτά που την ενημέρωσαν όπως είπε ο Γαλάτουλας.
    Απάντηση: Φυσικά και θα τιμωρούσαν γιατί φέτος ΟΟΟΟΛΟΙ θα εφαρμόζουν κατά γράμμα τον ΚΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν επειδή τα παιδιά μπορεί να είναι χρονιά στην Ελλάδα μπορεί να έχουν ελληνικες ταυτοτητες γιαυτο μην προτρεχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ...ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΛΟΓΙΟ ΤΙΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΊ. ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ

      Διαγραφή
    2. Δεν το ειχα προσεξει ...

      Διαγραφή
    3. mpika exei dikio o 834 den leei ethnikothta opote den mporeis na ksereis

      Διαγραφή
    4. STO AΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ PDF . ΠΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ- ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΠΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

      Διαγραφή
    5. xarna xournou sou xoune pei????ela ston agio giorgh na to akouseis kakakakaka

      Διαγραφή
    6. "ΤΣΑΚΑ ΤΗ ΤΣΑΠΟΥ" ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΜΠΑΛΕ?.....ΑΝ ΟΧΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  14. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 8:11
    Η Καλαμωτή είχε διάφορα ήδη τυχης και ευτυχώς που είχε. Κανείς δεν έχει τίποτα με την ομάδα. Δεν είναι καιροί να πληρώνει και αυτή πρόστιμα για κάτι που δεν φταίει. Αν γίνοταν η στραβή βέβαιως και θα την τιμωρούσαν. Θα έβγαιναν να δηλώσουν πως είμαστε άσχετοι?Σε καμία περίπτωση. Ο Γαλάτουλας απέδειξε οτι είναι ΚΥΡΙΟΣ και δυστυχώς θα έμπλεκε ανθρωπος.
    Και επίσης, άσχετα αν κέρδισε ο Ατλας (ευτυχώς) θα μπορούσε και αλλη ομάδα που είχε άμεσο συμφέρον να κάνει καταγγελία εντός 3μέρου αν το θεμα έβγαινε προς τα έξω νωρίτερα. Δηλαδη πριν μία βδομάδα. Το blog προστάτεψε την ομάδα της Καλαμωτής γιατί έκρινε πως δεν εφταιγε σε τίποτα. Τελεία και παυλα.
    Τη Πέμπτη τα νεωτερα (να περάσει το 3μερο ενστάσεων μην πάνε χαμένα τα παραβολα)...αυτη τη φορά για να γελάσουμε και λίγο με τα χάλια που βλέπουμε συνέχεια.
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κυριε ραπτάκη τι εξυπηρετείτε? επίσης γιατί ο κύριος σταυράκης λέει μόνο τα αρνητικά? για να έχει ακροαματικότητα
    απαντησετε μας απο τοτε που εχουμε εσας μονο τα στραβά προβάλεττε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί σας απασχολεί το τι εξυπηρετώ; Ενοχλείστε σε κάτι; Και αν ναι, τι είναι αυτό ακριβώς που σας ενοχλεί; Γράφω κανένα ψέμα ή ανακρίβεια;
      Περί κυρίου Σταυρακάκη ρωτήστε τον ίδιο. Η ακροαματικότητα πάντως δεν ειναι κακό πράγμα. Φέρνει διαφημίσεις. Εγω όπως βλέπετε δεν εχω και δεν θέλω και να βάλω.
      Με όλο το σεβασμό αλλά εκτιμώ οτι έχετε ασθενή μνήμη. Συνιστώ βοδινό συκώτι και μύδια, διότι είναι οι καλύτερες πηγές βιταμίνης Β12 που βοηθούν στην ανάκτηση της μνήμης.
      Το τελευταίο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ που είδα και πρόβαλα ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ήταν το νέο σαιτ της ΕΠΣ Χιου.
      Σας προκαλώ να μου πείτε εσείς το δεύτερο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ θετικό που υπάρχει από τότε. Σε κάθε ένα θα προσθέτω ένα ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ να δουμε τη σούμα στο τέλος.
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  16. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΦΑΝ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ:
    1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ
    2) Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ Π.Ε. ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΛΟΣ
    3) ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Ο Μ.Ο. ΗΛΗΚΙΑΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΚΤΕΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ.
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ?? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ?
    ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ . ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΙΜΑΣΙΑΣ.? 28000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ Η ΔΕΗ. ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ Η ΣΤΟ ΔΗΜΟ? Η ΕΠΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7-8 ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ. ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. epeidi to blog ipotithete oti ekprosoph thn omada tou atromitou kalitera tha htan na mhn asxoliste me alles omades pragma to opoio mporei na dhmiourghsei rikseis anamesa ston atromito kai thn kalamwth mias kai den exoume tpt me tous kalamotousous ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ δεν ξέρεις που μπαίνεις και τι διαβάζεις. Στα δεξιά της οθόνης σου κάτω από τις εφημερίδες γράφει χρόνια τώρα :ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ " Διάβασε το και άσε τις εξυπνάδες. Ίσα ίσα που ο διαχειριστής στο ράδιο δεν κατηγόρησε καθόλου την Καλαμωτή. το αντίθετο μάλιστα

      Διαγραφή
  19. den me noiazi ti grafei ekei pou les egw kai o kathe enas blepei atromitos sto onoma tou blog opote o noon noito....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εντάξει πάω πάσο. Αν βάλω και γω το σήμα της Ρεάλ σε ένα blog θα είμα επίσημο. Αν δεν θες να καταλάβεις οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. esy den katalabaineis h mallon den thes na katalabeis den mporeis me to onoma enos somateiou na bgaineis kai na les gia tin eps xiou an den exeis symfwnh gnwmh tou swmateiou telos panton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραψε μου το ονοματάκι σου για να ξερω να παρω την αδεια σου την επομενη φορα. Το blog ειναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ υποστηριζει Ατρομητο ετσι οπως αυτο νομιζει (δεκαδες χιλιαδες σαιτ υπαρχουν με τον σΤυλ) και ασχολειται με οτι αλλο του αρεσει.
      Εαν εσυ εισαι "γροθος" κατσε και νομιζε οτι θα σε βαλώ να φαγωθεις με τη Καλαμωτη.
      Οι σκεπτόμενοι κατάλαβαν εντελώς διαφορετικα πραγματα απο εσενα.
      Ο μονος που το λες εισαι στο φιναλε. Αυτο δε σε προβληματιζει?
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  22. Για να βγαινω να λεω περι ΕΠΣ Χιου πρεπει να εχω την συμφωνη γνωμη του σωματείου?.......Το αλλο με το Τοτο το ξερεις?
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θες να σου θυμίσω ότι πριν καιρό ήθελαν να καλέσουν σε απολογία την ομάδα για κάτι που γράφτηκε εδώ ΑΛΛΑ δεν έγινε τίποτα γιατι πολύ απλά ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως το κάθε blog που έχει σημα και όνομα ενος σωματείου δεν είναι σώνει και καλά το ΕΠΙΣΗΜΟ.( ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ BLOG ) Εξάλλου η ομάδα μας έχει το δικό της επίσημο όπως όλοι ξέρουν. Οπότε μην δημιουργείς θέματα από το πουθενά. Ακόμα η ονομασία και η διευθυνση του blog δεν αλλάζει μέσα στη google οπότε ΑΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ραπτακη πιστεύω μπαίνεις και σχολιάζεις μόνος σου για να δημιουργείς κλίμα ... Κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι στο μπλογκ μπαίνουν μόνο 2-3 αγιωργουσοι και το έχεις μόνο για να κάνεις κακό στην ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και εγω πιστευω την θεωρια του Δαρβινου που λέει καταγεσαι απο τον πιθηκο. Ασε μας ρε ανθρωπε μου νυχτιατικα.
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 2,37 μηπως νομίζεις οτι ζούμε το 1967 ,1968
    και δεν βριζει ο κ. γιώργος λέει τι έχει γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΚΑΚΟΥΣΙΟΣ ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σημαντικη μεταγραφή ο κακουσιος όπου και να πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή