Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ατρόμητος – Κανάρης 0-3



Επιστροφή στις ήττες για τον Ατρόμητο μετά το εύκολο 3-0 εντός από τον Κανάρη. Μόλις στο 6’ το 1-0 γεγονός που τον επηρέασε με αποτέλεσμα να έχει κακή απόδοση ως το τέλος του ημιχρόνου.

Το σκορ του ημιχρόνου που άφηνε περιθώρια στον Ατρόμητο να μπει ξανά στο ματς, τον έβγαλε περισσότερο κινητικό στην επανάληψη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Γύρω στο 61’ και μετά από σύγχυση στην περιοχή του έγινε το 2-0. Ενώ λίγα λεπτά αργότερα μετά το 3-0, που μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε αγγαρεία για τους γηπεδούχους.

Ο Κανάρης που ήταν συντριπτικά ανώτερος και έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, πέτυχε μία εύκολη και δίκαιη νίκη, με το τελικό σκορ μάλλον να τον αδικεί. Οι Αγιωργούσοι με τα κλασικά και άλυτα προβλήματα στην άμυνα (δέχονται 1.5 γκολ μέσο όρο σε κάθε ματς) σήμερα δεν είχαν καμία τύχη.

Ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας στην Καλαμωτή για μία ήρεμη συνέχεια.



6 σχόλια:

  1. EIDATE TI ORAIA TA PAIDIA GYRISANE STO TAFO TOYS?.....OTAN KERDISOYN LEONTA KAI KLASIKO GIA NA SOTHOYN THA XANABGOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαστε ομαδα budget 2000 euron και ησουνα budget 20000 και επαιξες την καλυτερη μπαλα της χρονιας που μεχρι το 60 ησουν 1-0.....????ειναι αληθεια?αντε αντε παιδακι μ και συ σε αλλη παραλια

      Διαγραφή
    2. DHLADH ME POSA GKOL THA HSOYN EYXARISTHMENOS NA TROS EOS TO 60?....DIABAZETE RE AMPALOI AYTA POY GRAFETE?

      Διαγραφή
    3. εχεις πολλα χαλια αγορι μ.αντε αντε πεσε,,ναι ησουν μπαρτσα χαναμε την μπλα την κρυβατε ναι αφου φαντασου λεγαμε να πεσουμε κατω

      Διαγραφή
  2. Ενώ εσύ που θα σηκώσεις κούπα είσαι μες τη χαρά. Τράβα κοιμησου τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή