Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Άλλος ΚΑΠ ισχύει στην Α' και άλλος στη Β’ Χίου;



Πέρασε καιρός από τότε που ασχοληθήκαμε για τελευταία φορά με την ΕΠΣ Χίου. Όχι γιατί δεν υπήρξαν θέματα, τουναντίον, αλλά διότι υπήρξαν διοικητικές αλλαγές, οπότε θα έπρεπε να δοθεί ο προβλεπόμενος χρόνος, στο νέο «αρχηγό» να δείξει το στίγμα του. Αλλά δυστυχώς μία από τα ίδια.

Προέκυψε το θέμα της αναβολής και των ποδοσφαιρικών αγώνων, οπότε η επιτροπή ορισμού των αγώνων πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χίου, ως όφειλε από τον ΚΑΠ έπρεπε να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Και ποια είναι τα προβλεπόμενα; Ότι οι αγώνες που αναβάλλονται ΕΠΑΝΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών. Πάρα πολύ σωστά εφάρμοσε τον ΚΑΠ και όρισε τους αγώνες της Α' Κατηγορίας όπως προβλέπεται, εντός 15θημέρου.



Όμως τι έγινε ο ΚΑΠ για την Β Κατηγορία; Εκεί επικρατούν άλλου είδους κανονισμοί; Εκεί γιατί δεν ορίστηκαν όπως επιβάλει ο ΚΑΠ, οι αγώνες εντός 15ημέρου; Δεν υπήρχαν γήπεδα ή κενές ημερομηνίες; Δεν υπήρχαν ώρες ή μέρες; Από όλα τα καλά υπήρχαν και υπάρχουν.



Οπότε ή κατά τύχη ορίσατε τους αγώνες της Α΄ Κατηγορίας εντός 15ημέρου ή εσκεμμένα παραβήκατε τον ΚΑΠ στην Β’ Κατηγορία.  Αποφασίστε και πείτε μας πως ενεργήσατε αυτή τη φορά. Τις προηγούμενες ξέρουμε.

Επίσης, ένας κανόνας δεοντολογίας θα επέβαλε, οι αγώνες που αναβλήθηκαν και ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν το Σάββατο να διεξαχθούν την πρώτη εμβόλιμη και την Κυριακής την επόμενη. Διότι ήδη αφήσατε σκιές ότι για μία ακόμα φορά, εξυπηρετείτε μικροσυμφέροντα, έχοντας τη Δάφνη να διαμαρτύρεται.

Δυστυχώς, συνεχίζεται να αυθαιρετείτε ανενόχλητοι στην ΕΠΣ Χίου, αποδεικνύοντας πως «όσες φορές και να βάλει ο Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς», εσείς θα κάνετε ότι γουστάρετε «γράφοντας» κανονισμούς και προκηρύξεις, στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.

Υ.Γ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ, ΘΑ ΤΡΕΧΑΤΕ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ;

17 σχόλια:

  1. Βρε καλως τα παιδιά!!!!!!!!Μια χαρα αρχισατε παλι να μας διασκεδαζετε.Γιωργο( οποιος Γιωργος νομιζει πως πρεπει ας απαντησει) μια ερωτηση:καιρος δεν ειναι να φευγουν οι αποδεδειγμενα ΑΣΧΕΤΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, εγώ ειλικρινα περίμενα οι αγώνες να οριστούν στο κενό του "Σεπτεμβρίου" μεταξύ 20:00 με 24:00 το δράδυ στις 30 του μηνός, διότι διάβασα και αυτό μεταξύ άλλων ηλιθιοτητων.
      Το να φύγουν δεν υπαρχει περιπτωση ξεχνα το. Αφου εχουν χωριστει στα 3 και κοιταει ο καθενας την επομενη μερα που θα "διοικησει". Ειναι δυνατον ο ενας να αφησει ελευθερο πεδίο στον άλλον? Αν ειναι ποτε δυνατον.
      Εδω θα ειμαστε ομως να τους τα λεμε σε κάθε ευκαιρία. Θα αλλάξω και το ΓΚΑΦΟΛΟΓΙΟ....θα το ονομασω ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΙΟ ή ΓΡΑΨΑ@@ΛΟΓΙΟ.

      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη αν σας παρέσυρα κ. Ραπτάκη. Το Γιώργο δεν πήγαινε για εσάς. Σε αλλους Γιώργους αναφερόμουν που εκτείθονται πό τα παληκάρια και τις αποφάσεις τους

      Διαγραφή
  2. δεν πας να φωνάζεις εσύ, δεν παει να φωνάζει ο Σταυρακάκις εμείς κάνουμε αυτό που θέλουμε άντε γιατί μας κούρεσες πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ραπτάκης , σταυρακάκης δυο άσχετοι που δεν βάζουν χρήματα πουθενά και κάνουν μόνο κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά κουβαρντά μου εσύ, που τα σκορπάς κάθε χρόνο...

      Διαγραφή
  4. ΔΥΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΔΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΟΝΗΡΙΔΟΠΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο γιαννάκης βγαζει ωραία τα προγράμματα
    οτι θέλει ο Όμηρος γίνεται στην ΕΠΣ
    μπράβο Γιαννάκη άξιος
    και απο κοντά και ο κ. νικολαίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΣ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ.....ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα μια φορά οι εργάτες του ποδοσφαίρου μας εφάρμοσαν ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο. Να τους χαίρεται αυτός που τους επέλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ..."ΑΟΚΝΟΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΡΓΑΤΕΣ"

      Διαγραφή
  8. γιώργο να χαίρεσαι τα παιδιά σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ
    Ο ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?...ΜΑΚΑΡΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. ΤΟ ΘΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ

    ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ "ΕΧΟΥΜΕ", ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΕΣ....

    ΕΠΙΣΗΣ, ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Ο "ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΥΞΙΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΑ ΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.

    Διαβάζω λοιπον σε ενα σημειο...." ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...."

    ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΕΝΟ ΚΥΡΙΟΙ.....ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ?....εχω πολυ σοβαρες αμφιβολίες. Θα μου πειτε και ποιος καταλαβαινει ή ποιος τα διαβάζει. Ε, να που υπαρχουν και μερικοι και καραφλιάζουν

    ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τροχοπέδη δεν μας λυπάσαι καθόλου ρε φίλε
    θα σκάσουμε από τα γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kala k Raptaki eginan ekloges ston atrpmito kai den egraces kati

    ΑπάντησηΔιαγραφή