Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Μικρασιατική - Ατρόμητος 0-1



Παιχνίδι κυπέλλου σήμερα, παρουσία ικανοποιητικού αριθμού φιλάθλων, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ανακτήσουν ψυχολογία για την συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.


Η πρόκριση για τον Ατρόμητο, ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη αφού στην επανάληψη ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού κι αδικείται από το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε σε κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε να σκοράρει κι άλλα τέρματα αρκεί να ήταν στοιχειωδώς πιο εύστοχος. Η Μικρασιατική έπαιξε πολυ μέτρια, ήταν φλύαρη ενώ πέραν κάποιων προσωπικών ενεργειών των παικτών της, δεν πατούσε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.



1ο ημίχρονο

7’ πρώτο καλό σούτ για τη Μίκρα με τον Λίτσάκη, το οποίο πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κούτσουρα

8’ λάθος διώξιμο του Χαβιάρα, πάνω στον Κουτρή, αυτός βγάζει την σέντρα στο 2ο δοκάρι, δεν προλαβαίνει ο Κρητικός στην προβολή του, να βρει την μπάλα.

10’ από δεξιά παράλληλη μπαλιά του Σκανδάλη, ολιγωρία του Κεπούτο στην μικρή περιοχή, προλαβαίνει η άμυνα να διώξει.

Ένα 15λεπτο παιχνίδι κέντρου, με δυνατά μαρκαρίσματα, χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

28’ κόρνερ για τον Ατρόμητο, κακό διώξιμο της μπάλας, σε διαγώνια θέση ο Κουτρής το πλασέ του πέρασε άουτ.

30’ γέμισμα Σούκα, στο 2ο δοκάρι, άργησε ο Νύκτας, το σουτ από πλάγια θέση, άουτ.

36’ μπαλιά του Κεπούτο στον Σκανδάλη, μπαίνει στην περιοχή και πλάγια, σουτάρει αδύναμα πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα.


38’ ωραία προσπάθεια του Αναγνωστάκη, κινείται στο ύψος της περιοχής με ντρίπλες, δυνατό σούτ, πάνω από τα δοκάρια του Κούτσουρα.


45’ σουτ του Κουτρή με το εξωτερικό, από το ύψος της περιοχής, δίπλα από το ξεξί δοκάρι του Χαβιάρα.

2ο ημίχρονο

50’ παράλληλη μπαλιά του Κρητικού στο 1ο δοκάρι, ξεπέταγμα του Νύκτα (κλασική του κίνηση, χρόνια αποτελεσματική) δεν βρίσκει σωστά την μπάλα, καταλήγει στα χέρια του Χαβιάρα.

57’ ωραίο σούτ του Γκίκα έξω από την εστία του Ατρομήτου.

61’ απ’ευθείας σουτ στην κίνηση του Σούκα, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της Μίκρας.

66’ δεξιά έξω από την περιοχή ελιγμός του Σούκα και σουτ με το αριστερό, με δυσκολία ο Χαβιάρας με το ένα χέρι αποκρούει, στην συνέχεια παράλληλη μπαλιά του Κύλη στο πέναλτι, διώχνει η άμυνα της Μίκρας.


67’ δυνατό σουτ του Κρητικού έξω από την περιοχή, με γροθιές διώχνει ο τερματοφύλακας.


75’ μεγάλη σέντρα από φάουλ περίπου στο κέντρο του γηπέδου από τον Σούκα, με γροθιές αποκρούει ο Χαβιάρας, διώχνοντας κάθετα την μπάλα, στο κατέβασμα χτυπάει στην πλάτη του Τσέμι και ξεγελάει τον τερματοφύλακα, 0-1.

80’ σέντρα του Κρητικού στην πλάτη της άμυνας, ο Παπακυριάκος που μόλις είχε μπει αλλαγή στην θέση του Νύκτα, απ’ευθείας το σουτ, περνάει η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

89’ ντρίπλα του Κούτσουρα και πέσιμο στην περιοχή, παίζεται δείχνει ο διαιτητής, φωνάζει ο Ατρόμητος για πέναλτι. Η προσωπική μας γνώμη είναι ότι υπήρχε επαφή, αλλά το πέσιμο του παίκτη του Ατρομήτου έδειχνε ότι ήθελε να εκβιάσει το σφύριγμα του διαιτητή.

Ο διαιτητής Επιτροπάκης δεν είχε πρόβλημα στο έργο του, όπως και οι βοηθοί του.


Μικρασιατική: Χαβιάρας, Τσέμι, Τσαφαράς, Γκίκα, Μοσχούρης, Αναγνωστάκης, Σκανδάλης, Παραδείσης, Κεπούτο, Φαφαλιός, Λιτσάκης, Εξαδάκτυλος, Μηναδάκης, Ράλλης, Χριστοφαρής, Μονιός, Γούτης, Δάνδουλας.

Ατρόμητος: Κούτσουρας, Σκουφάρας, Κύλης, Τώρας, Παπαγιαννάκης, Πάρος, Σ.Σούκας, Κουτρής, Νύκτας, Κιάφα, Κρητικός, Δ. Κούτσουρας, Φλάμος, Τσιρνίκας, Γωνιάς, Παπακυριάκος, Τσόφλιας, Ποδιάς.


Το βίντεο με τα στιγμιότυπα από το SportChios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου