Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Άτλας – Ατρόμητος 2-2



Ούτε και τώρα κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη ο Ατρόμητος μετά το 2-2 που απέσπασε στα Θυμιανά από τον Άτλα, συμπληρώνοντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε τέσσερα ματς.

Ενδιαφέρον το ματς στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο αγώνας άρχισε με ευκαιρία του Ατλα στο πρώτο λεπτό (Γιακούμας), ο οποίος στο επόμενο σχεδόν λεπτό προηγήθηκε με φάουλ του Μαρτάκη που αιφνιδίασε τον Κούτσουρα.

Ο Ατρόμητος από το γκολ και μετά ήταν καλύτερος, έχοντας την πρώτη μεγάλη φάση με τον αρχηγό του Σίμο Σούκα ο οποίος είχε οριζόντιο δοκάρι.

Η υπεροχή του καρποφόρησε στο 33’ όταν ο Νύκτας έβγαλε την παράλληλη σέντρα με τον Κούτσουρα να ισοφαρίζει.

Στο 40’ ο Ατλας έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Γιακούμα, πλασάρισμα του οποίου σε κενό τέρμα αποκρούστηκε την τελευταία στιγμή.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στην μεγαλύτερή του διάρκεια ανούσιο χωρίς σημαντικές φάσεις. «Όλα τα λεφτά» όμως ήταν από το 80’ και μετά.

Ο μέτριος διαιτητής Πετρίδης δεν είδε στο 80’ χέρι του Τσίμιλα για να δώσει πέναλτι υπέρ των Αγιοργούσων που διαμαρτυρήθηκαν δίκαια.

Στο 88’ προηγήθηκε ο Ατρόμητος σε μία περίεργη φάση. Ο Νύκτας δέχθηκε σέντρα, σηκώθηκε για την κεφαλιά, εκείνη την ώρα σφύριξε ο διαιτητής, ο πορτιέρο του Άτλα απέκρουσε, η μπάλα πήγε στον Παπακυριάκο που σκόραρε.




Μετά από διαβούλευση του διαιτητή με τον βοηθό μέτρησε το γκολ. Από την στιγμή όμως που σφύριξε και η μπάλα ήταν στο αέρα, έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι, συνεπώς κακώς μέτρησε το γκολ.

Ωστόσο ο Άτλας βρήκε τη δύναμη και πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Ατρομήτου στο 95’ και ενώ οι δύο ομάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από πλευράς Άτλα ο Νάση και από πλευράς Ατρομήτου ο Σίμος Σούκας για καθυστέρηση.

Στο 95΄προκλήθηκε σύγχυση στην περιοχή του Ατρομήτου που εκμεταλλεύτηκε ο Αμύγδαλος σκοράροντας με σουτ για τον Άτλα.

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο. Ο διαιτητής Πετρίδης κατάφερε χωρίς να υπάρχει λόγος να αφήσει με παράπονα και τις δύο ομάδες.

23 σχόλια:

  1. ton atla ton eixame epi xronia gia plaka kai tora X. Na sobareytoyn kapoioi giati de pame kala kai dikaiologies den iparxoyn. XIPNHSTE EPITELOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?????ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Autos pou ta grafei itan sto gipedo? Mallon se allo gipedo vriskosoun. pou akouses to sfurigma prin to goal vre karagkiozi. Eisai proklitikos kai elehnos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ατρόμητος γύρισε το παιχνίδι στο 85' σε μια περίεργη φάση, όταν ο Πετρίδης σφύριξε καθώς ο Νύκτας διεκδικούσε κεφαλιά, ο Μαρολαχάκης απέκρουσε, ο Παπακυριάκος σκόραρε στη συνέχεια της φάσης και ο διαιτητής έδειξε σέντρα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται όπως ήταν λογικό έντονα.

      OYTE AYTOS HTAN STO GHPEDO KAI AYTOS FRAFEI PSEMATA...KANEIS DEN HTAN STO GHPEDO...OLOS O KOSMOS GRAFEI PSEMATA

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ ΗΜΟΥΝ...ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ...ΑΜΠΑΛΕ

      Διαγραφή
  4. Ρε τα μαθατε τα νεα.... Ο λουζερ πηρε παιχνιδι. χαχαχαχαχαχαχα.... του εβαλαν λεει και ορο στο συμβολαιο για νταμπλ. Ρε γελανε και οι πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Para na grafeis psemata koproskulo pio kala kleisto. Eisai pseftis kai vrwmiaris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι επειδή είσαι και πολύ αλήτης τα σχόλια που που προσβάλουν Τ χωριό και τους κατοίκους του τα αφήνεις ... Αν είχες λίγη αξιοπρέπεια πάνω Σ θα ησουν έστω κι λίγο δίκαιος στην διαγραφή σχολίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτος ειναι ελεηνος και δε σεβαστηκε ουτε τα λεφτα που δωσανε για να τον τρεχουν στα ταξιδια της ομαδας στα μπαραζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. e re mhtsoyras poy soy xreiazete .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DIABASTE GATAKIAAAAAA

    Ο Ατρόμητος γύρισε το παιχνίδι στο 85' σε μια περίεργη φάση, όταν ο Πετρίδης σφύριξε καθώς ο Νύκτας διεκδικούσε κεφαλιά, ο Μαρολαχάκης απέκρουσε, ο Παπακυριάκος σκόραρε στη συνέχεια της φάσης και ο διαιτητής έδειξε σέντρα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται όπως ήταν λογικό έντονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sto telos xirizoun ton gampro
    ki exete polous ekei pano...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SAS FTAINE DIAITHTES, BOITHOI, AERAS, BROXH, HLIOS, FEGGARI, ATYXIA, EFHMERIDES, SAIT, BLOG,O GIORGHS....ESEIS FTAITE POYTHENA KAI POTE? SYNEXEIA OI ALLOI SAS ADIKOYN? ESEIS OLA SOSTA TA KANETE?.....GELAEI MAZI SAS O KOSMOS PIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος ρε νούμερο είπε ότι έφταιξε ο επόπτης και ο διαιτητής. Το blog πάει κόντρα από τότε που διώξαμε τον λουζερ. λες και ειχαμε συμβόλαιο μαζί του μια ζωή να του διναμε δεκοχιλιαρα. Γιναμε οι κακοί γιατί δεν έχουμε προπονητή αυτόν. αν ειχε ομως λιγη τσιπα ο Ραπτακης θα αλλαζε το ονομα του blog. Ας αναφερόταν στα ποδοσφαιρικα και αθλητικά δρώμενα και ολα θα ηταν καλά. Ομως απορουμε και με τον πρωην ποδοσφαιριστη της ομαδας μας γιατί συνεχίζει να κάνει τόσο κακό σε μία ομαδα που έμεινε τοσα χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Εσυ ανωνυμε 12:57 επειδη σου αρεσει να χαρακτηριζεις ανθρωπους, λογω των παρωπιδων που φορας, μπορει να ειπες τον προηγουμενο "νουμερο" αλλα εγω θα σε "γροθο".
      Το blog τα βλεπει και τα γραφει εδω πολυ καιρο 50-50 διοτι ετσι θελει και οχι απο τοτε που εφυγε ο ανθρωπος που σας εδωσε πρωταθλημα.
      Ειπες "τσιπα" σε μενα. Εγω θα σε πω "ξετσιπωτο". Και εσυ, οπως και αρκετοι αλλοι εκμεταλλευεστε το γεγονός οτι εχω παψει να γυριζω τη λασπη που διαρκώς πετατε πισω. Δεν το κανω διοτι μερικους απο σας σας θεωρω ανθρωπακια που δεν αξιζουν ουτε το φτυσιμο.
      Για μερικους ισχυει αυτο, διοτι υπαρχουν και αλλοι εξαιρετικοι ανθρωποι που ουτε τους ξερεις διοτι αυτοι έχουν επιπεδο ενω εσυ δεν ξερεις καν τη λεξη. Που εχουν στο κεφαλι τους μυαλο, κριση, θυμικο και οχι ακαθαρσίες οπως εσυ.
      Ξεβρωμισου απο δω μεσα. Αντε πες αλλου το πονο σου που θα τολμησεις να πεις σε μενα τσιπα....ξεφτιλισμενε. Ουστ απο δω μεσα χαμενο κορμι.
      Ετσι αξιζει να μιλανε σε μερικους απο σας. Ευτυχώς όμως σε μερικους, σε λιγους βλαμενους σαν εσενα.

      PSYCHSPANIOLOS

      Διαγραφή
  12. γράψε το όνομά σου για να σου απαντήσω και να σου λύσω τις απορίες
    ποιός κάνει κακό στην ομάδα
    μόνο εντυπώσεις και κρυμένοι στην ανωνυμία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε ρε Μήτσο τους χωριάτες στην απομόνωση τους και στα τείχη τους.Αυτοί έχουν δίκιο που ασχολούνται με τον πρώην τους γιατί χαρά στα σκέλια τους δεν θα ξαναδούν απο τότε που έφυγε.Εδω έφτασαν στο σημείο να αποκαλούν τον άνθρωπο looser που τα τελευταία 8 χρόνια έχει τις περισσότερες νίκες και τους περισσσότερους τίτλους μακράν (6).Αν σε κάθε κακόβουλο σχόλιο έδιναν 1 ευρώ θα μπορούσαν να έκαναν τις καλύτερες μεταγγραφές κάθε χρονιά.Αλλά τι να περιμένεις όμως οταν ο πρόεδρος τους ήθελε να παίζουν τα παιδιά του χωριού πριν γίνει πρόεδρος και έκανε 17 μεταγγραφές ξένων οταν ανέλαβε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ωραια κυριε (παραπανω) ...... εως εδω. μια χαρα.
    εχεις αλλαξει απο τοτε που ησουν στην ομαδα μας 2 ομαδες.
    Εξηγησε δημοσιως αν θελεις βεβαια τον λογο που συνεχιζεις ακομα και γραφεις σε ενα μπλογκ το οποιο αναφερει ονομα Atromitos AGS που απο τι καταλαβενω σημαινει ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΚΟΥΣΗ και ας μην ειναι οπως λεμε το επισημο.αλλα βλεπω ρεπορταζ του ατρομητου αναλυσεις κ.ο.κ (που ειναι πολυ καλη δουλεια το παραδεχομαι και μπραβο)
    Σε ευχαριστω εκ των προτερων.
    ΥΓ:θα ηθελα να κρατησω την ανωνυμια μου εφοσων εχω αυτο το δικαιωμα αλλα οπως επισης εχεις και εσυ το δικαιωμα να μην απαντησεις.
    Σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντήσω εγώ.
      1) Διοτι ο Μητσος, παρα τα οσα πολλα προσπαθησαν καποιοι, ήταν, είναι και θα είναι ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.
      2) Διοτι ξερει γραμματα….πολλα
      3) Διοτι ξερει μπαλα οσο λιγοι στο νησι
      4) Διοτι ξερει να γραφει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
      5) Διοτι ξερω ποια ομαδα αγαπαει ακομα οσα και αν του εχουν σουρει
      6) Διοτι του ζητησε ένα ΦΙΛΟΣ του μια εξυπηρετηση
      7) Διοτι δεν εχει να δωσει λογο σε κανενα για τις πραξεις του
      8) Διοτι σε τελικη αναλυση ζουμε σε Δημοκρατια και όχι στον ΟΧΛΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ που προσπαθουν να επιβαλουν ετσιθελικά την γνώμη τους στους πολλους.
      Θελεις κι αλλα «διοτι»;
      Ελπίζω να σε κάλυψα ανωνυμε…επισκεπτη.

      Υ.Γ. Το blog δεν θα κλείσει οσο και να χτυπιούνται ορισμένοι. Υπαρχει κοσμος που θελει ενημερωση, κριτική και όλα οσα προσφερει ταπεινα και ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ αυτή η γωνιά. Οσοι δε γουσταρουν να πανε αλλου. Ουτε αναγκη τους εχουμε ουτε τους θελουμε.
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  15. προς τι τέτοια αντιπαλότητα αδελφοί μου?????
    ενας μάτς είναι και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EIRHNH YMIN!OLOI AGAPOYME TON ATROMHTO K OI AGIORGOYSOI K O RAPTAKHS K O GEORGOYLHS GIATI MALONETE?NA KANETE DIALOGO XORIS AKROTHTES KAI YBREIS.SYNEXISE KYRIE RAPTAKH THN DOYLEIA SOY K MHN PTOEISE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή