Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ατρόμητος – Δάφνη 1-3



Η πρώτη ήττα για τον Ατρόμητο στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Δάφνη στον Αι Γιώργη με 3-1.

«Πονόματος» το πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο Ατρόμητος είχε μόνο μία καλή φάση, όπως και η Δάφνη, με την διαφορά ότι η Δάφνη σκόραρε με τον Σεζένια.

Καλύτερο ποιοτικά το δεύτερο ημίχρονο, με την Δάφνη να διπλασιάζει με τον Κλίμη, αλλά και να έχει τις ευκαιρίες να καθαρίσει  το παιχνίδι. Όμως γκάφα του πορτιέρο της, έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο μετά από έμμεσο, να μειώσει το σκορ με τον Σίμο Σούκα.

Οι όποιες ελπίδες του Ατρομήτου για να ξαναμπεί στο ματς αποδείχτηκαν φρούδες, καθώς η Δάφνη που ήλεγχε τον αγώνα, κατάφερε  τελικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουλάκη στο φινάλε να κάνει το 3-1 και να πάρει τη νίκη.

Καλή η διαιτησία του κυρίου Σπυριάδη, ο οποίος σφύριξε σωστά στην φάση του πέναλτι. 

Δίκαιο το αποτέλεσμα. 

Περισσότερο ρεπορτάζ αυριο

10 σχόλια:

  1. τον αγωνα δεν θα τον χαναμε αν επαιζε ο κουκος.τραγικο λαθος η αλλαγη του.κ πιο μεγαλο λαθος η μη χρησιμοποιηση του νυκτα από την αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξουρας 1 εναντίον ξουρα 2 σημειώσατε άσσο. Ή αλλιώς παπατζης 1 εναντίον παπατζη 2 σημειώσατε άσσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Simera I omada edwse recital. Eidika o couch ta ekana salata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. deite na sinithisete tin thesi sas, stin bathmologia
    ante xoriates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις προάλλες κάποιος αποκάλεσε μερικούς απο εσας ζώα και ήταν άδικο διότι έθιξε τα ζωα που στοιχειώδες IQ έχουν. Το πρόβλημα είναι με αυτούς που έχουν IQ ραδικιού, αλλά τι να κανουμε…και τα χόρτα έχουν την αξία τους.
    Τέλος πάντων, μερικοί από σας είστε τουλάχιστον για λύπηση.
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν καποιοι υπερβαινουν τα ορια θα πεφτει λογοκρισια και σβησιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mono sta kardamyla παιξατε σαν σκυλοι καλα σασ κανουν κ σασ ριχνουν τριαρεσ.κ τωρα ξερετε ανοιχτε τα ποδια σασ κ στον καναρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Emeis xairomaste pou kopsame vathmous tou loser. kai tha tou xanakopsoume. xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. GIATI DE MAS NOIAZEI BRE HLITHIE...DHLADH NA PESOYME EMEIS KATHGORIA ARKEI NA XANEI O LOYZER...POSO MALAKES EISTE TELIKA MERIKOI POSO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή