Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Δάφνη - Ατρόμητος 3-0



Ντέρμπι κορυφής με ιδιαίτερη σημασία.

Χορεύοντας στην βροχή, θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει αφού τουλάχιστον για ένα ημίχρονο το παιχνίδι διεξαγόταν υπό συνεχή βροχή.
Στο 1ο ημίχρονο, όπως αναφέραμε υπό συνεχή βροχή, δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο γιατί ο κίνδυνος του λάθους καραδοκούσε και οι λίμνες του γηπέδου δημιουργούσαν προβλήματα στους παίκτες. Για το λόγο αυτό, έγινε ένα κακό 1ο ημίχρονο, με γεμίσματα από στημένες φάσεις, δυνατές μονομαχίες στο κέντρο και στον αέρα και τις άμυνες να διώχνουν την μπάλα για να αποφύγουν τις κακοτοπιές.

Τελείως διαφορετικό το 2ο ημίχρονο. Βγήκε και ο ήλιος με το ουράνιο τόξο και έδωσε την δυνατότητα στις ομάδες να παίξουν και λίγο ποδόσφαιρο. Οι φάσεις ήταν περισσότερες και κλασικότερες, οι συνδυασμοί έβγαιναν με μεγαλύτερη ευκολία και οι φίλαθλοι είδαν επιτέλους θέαμα.

Η βροχή ανάγκασε τους θεατές να στριμωχθούν στο σκέπαστρο της κερκίδας και να «συσφίξουν» τις σχέσεις τους. Ίσως ήταν ένας λόγος που δεν ακούστηκαν παρατράγουδα μεταξύ των φιλάθλων εκτός μίας εξαίρεσης που τα είχε όμως με τον επόπτη. Γενικώς σε καλό κλίμα και μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο.


Η Δάφνη ξεκίνησε δυνατά και πιεστικά κι ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς, ενώ ο Ατρόμητος με συνεχείς στημένες μπαλιές και γεμίσματα προσπάθησε τουλάχιστον να μην πάει με πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα.

Στο ίδιο έργο και το 2ο ημίχρονο, με την Δάφνη να εκμεταλλεύεται το μούδιασμα της ανάπαυλας και να κάνει το 2-0. Απ’εκεί και πέρα το παιχνίδι άνοιξε, έγινε ωραιότερο, με πίεση από την πλευρά του Ατρομήτου και την Δάφνη να βγαίνει σε επικίνδυνες  αντεπιθέσεις. Όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση δυσκόλευε για τον Ατρόμητο που είχε να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Μερκούρη που εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, και με 9 από την αποβολή του Τσέμι. Εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα η Δάφνη στην τελευταία της προσπάθεια έκανε 3 τα τέρματά της δίνοντας και έμφαση στην νίκη της.


Οι ομάδες τελικά είχαν αγωνιστικά προβλήματα πριν την έναρξη, όπως τις περιπτώσεις Μερκούρη, Σεζένια, Σαραντάκη.

Για τα δύο γκoλ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, (δεν είχαμε σωστή θέση για να εκφέρουμε άποψη), δεχόμαστε την κρίση του βοηθού που και στις δύο περιπτώσεις ήταν στην σωστή θέση.

Ο διαιτητής Σπυριάδης ήταν μέτριος και φαινόταν να έχει περισσότερο άγχος από τους παίκτες. Έίχε αρκετές λάθος υποδείξεις, που ευτυχώς δεν επηρέασαν το σκορ στην εξέλιξη του παιχνιδιού.


Φάσεις και γκόλ :
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

1’ με δυνατά πλάγια άουτ του Παπαλάνη, οι πρώτες απειλές από πλευράς Δάφνης με την κεφαλιά του Ελευθερίου να περνάει λίγο άουτ.

5’ λίγο άουτ και το σουτ έξω από την περιοχή του Κλήμη.
6’ σέντρα από δεξιά στο ύψος του κέντρου του γηπέδου από τον Τσαφαρά, πηδάει ο Μουλάκης με τον Τσέμι για την κεφαλιά, η μπάλα καταλήγει στην αριστερή γωνία του Χαβιάρα και 1-0. Το γκολ για άλλους ήταν αυτογκόλ και για άλλους του Μουλάκη.

12’ 1η απειλή για τον Ατρόμητο με το δυνατό σουτ από φάουλ του Σούκα Σ. στα χέρια του Νησιώτη.


17’ σε δυνατό γέμισμα του Κλήμη, η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Χαβιάρα και μένει μέσα στο γήπεδο για να δοθεί επιθετικό φάουλ στη συνέχεια της φάσης.

18’ ωραία σέντρα του Πουλιού από αριστερά, την κεφαλιά στην απέναντι γωνία από τον Νύκτα, αποκρούσει εντυπωσιακά και σταθερά ο Νησιώτης.

20’ εκτέλεση φάουλ του Σ. Σούκα, κεφαλιά προς τα πίσω του Νύκτα, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Δάφνης.


23’ νέα εκτέλεση φάουλ, ίδια φάση, με την κεφαλιά από τον Νανάκη στο πίσω δοκάρι, νέα κεφαλιά ψαράκι και γκόλ, αλλά ο βοηθός σηκώνει την σημαία και καταλογίζει οφσάιντ.

25-35’ ένα δεκάλεπτο με συνεχή φάουλ του Ατρομήτου προς την περιοχή της Δάφνης, πίεση για την ισοφάριση, αλλά δεν καταφέρνουν να σημειώσουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Από το 20’ η βροχή έπεφτε με ιδιαίτερη ένταση και τα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου έκαναν αισθητή την παρουσία τους κυρίως στους παίκτες των 2 ομάδων.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην ανάπαυλα, οι 2 ομάδες και οι διαιτητές άλλαξαν εμφανίσεις, όπως και ο καιρός αφού με το ξεκίνημα βγήκε μέχρι και ο ήλιος.

Ο Ατρόμητος με το ξεκίνημα έκανε αλλαγή τον Πουλιό, που στο 1ο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα κινητικός κι επικίνδυνος.

47’ από κόρνερ του Σταματελόπουλου, ο Πελαντής εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Ατρομήτου και με καρφωτή κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα της Δάφνης.


55’ ωραία σέντρα του Κούτικα από δεξιά, στρώνεται η μπάλα έξω από την περιοχή στον Σ.Σούκα που πιάνει αμέσως το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρει στον Ελευεθερίου και καταλήγει κόρνερ. Κάποιες διαμαρτυρίες για χέρι.

57’ φάουλ εκτελεσμένο από τον Σ.Σούκα, η μπάλα μέσω κάποιων επαφών καταλήγει στα χέρια του Νησιώτη.

59’ σούτ του Σταματελόπουλου έξω από την περιοχή, κοντράρει, αλλάζει διεύθυνση αλλά καταλήγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι σε κόρνερ.

66’ νέο σου του Τσαφαρά από αριστερά, πέφτει στη δεξιά του γωνία και αποκρούσει ασταθώς ο Χαβιάρας, την επαναφορά ο Σταματελόπουλος που πλασάρει εύστοχα, αλλά ο βοηθός σηκώνει την σημαία και ακυρώνεται ως οφσάιντ.

69’ σέντρα Τομάζου, κεφαλιά Σεζένια μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

73’ απ’ευθείας κόρνερ του Σ.Σούκα με γροθιές σε νέο κόρνερ ο Νησιώτης.

81’ σούτ του Παπαλάνη, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαβιάρα.

82’ σούτ Κούτικα, δυνατό συρτό, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω.

87’ κλέψιμο του Σεζένια στο κέντρο, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει ψηλοκρεμαστά, αλλά ο Χαβιάρας με τα ακροδάχτυλα αποκρούει και σώζει την εστία του.

90+’ υποδειγματική ανάπτυξη από δεξιά και σέντρα του Σγουράκη, βρίσκει στο κέντρο της άμυνας αμαρκάριστο (ελλείψει Τσέμι) τον Πελαντή που με κεφαλιά διαμορφώνει το 3-0.

Με την σέντρα ο διαιτητής σφυρίζει και την λήξη.

ΔΑΦΝΗ: Νησιώτης, Παπαλάνης, Τομάζος, Ελευθερίου, Χειλάς, Κλήμης, Τσαφαράς (65΄ Σεζένιας), Μηλιώτης (63΄ Σγουράκης), Πελαντής, Μουλάκης, Σταματελόπουλος (76΄ Ναρλιάν).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χαβιάρας, Μερκούρης, Κούτικας, Τσέμι, Παλαύρας, Νανάκης (58΄ Σέργης), Σούκας Σ., Κιάφα (74΄ Λουκέρης), Νύκτας, Σούκας Π., Πουλιός (45΄ Κύλης).

Δ.ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ ATROMITOS BLOGSPOT
Προσεγγίσαμε το παιχνίδι με την σοβαρότητα, που  απαιτούσε ο αντίπαλος. Βέβαια στο σημείο που θεωρήσαμε ότι άξιζε και από κει και πέρα δείξαμε ότι η θέληση της νίκης για τον συγκεκριμένο αγώνα ήταν εμφανής. Θεωρώ ότι οι ταυτότητες και των δύο ομάδων αντικατοπτρίζουν και το νικητή.  Η προσαρμογή μας στις καιρικές και γηπεδικές συνθήκες ήταν άψογη και αυτή η συμπεριφορά μας, έκρινε και τον αγώνα διότι οι δυσκολίες αυτές αφορούσαν και τις δύο ομάδες. Εν κατακλείδι θεωρώ ότι η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι προσαρμόστηκαν σε ότι ακριβώς απαιτούσε ο αγώνας. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο. 


ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας συνολικά επηρεάστηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες, με την διαφορά ότι η Δάφνη επηρεάστηκε λιγότερο. Εκμεταλλεύτηκε τα στημένα (ένα φάουλ και ένα κόρνερ) που δεν είχαν σχέση με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου κάτι που ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να κάνει. 
Από τον Ατρόμητο δεν τράβηξαν κάποιες από τις μονάδες του, ενώ φάνηκαν κάποια προβλήματα και στα «τρεξίματα» (φυσική κατάσταση?), εν αντιθέσει με την Δάφνη η οποία είχε γενικά περισσότερη ενέργεια και πάθος στον αγώνα. 
Οι προπονητές είχαν τα σκεπτικά τους πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ντέρμπι. Στην Δάφνη πάντως μάλλον έδειξαν ανακουφισμένοι όταν αντικαταστάθηκε ο Πουλιός στο ημίχρονο, ο οποίος της δημιουργούσε προβλήματα και να το εξηγήσουμε. 
Η Δάφνη κατέβηκε με 4-4-1-1. Ο Ατρόμητος κατέβηκε με 4-2-3-1 όπου ο Πουλιός έπαιζε αριστερό χαφ και ότι καλό έκανε ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο, ήταν από την πλευρά του.  Όταν βγήκε στον 45΄, την θέση του κάλυψε ο Μερκούρης και την θέση του Μερκούρη πήρε ο Κύλης. 
Το σκεπτικό του προπονητή του Ατρομήτου ήταν ίσως για να γίνει πιο γρήγορη η επίθεση της ομάδος του. Όμως αυτή η κίνηση έφερε από πλευράς Δάφνης την αλλαγή θέσης του Παπαλάνη, που μάρκαρε πετυχημένα τον Μερκούρη, εκμηδενίζοντας την όποια ταχύτητα υπολόγιζε ο Ατρόμητος. Με συνέπεια να χαθεί η καλή λειτουργία της αριστερής πτέρυγας του Ατρομήτου, ο οποίος  μοιραία αναλώθηκε σε σέντρες που πήγαν όλες χαμένες λόγω της άριστης απόδοσης της άμυνας της Δάφνης στο ψηλό παιχνίδι. 
Ταυτόχρονα η Δάφνη επέλεξε για να επιτεθεί στο δεύτερο ημίχρονο από την αριστερή πλευρά του Ατρομήτου, τοποθετώντας εκεί τον Σεζένια.  Πράγμα που την δικαίωσε αφού ότι καλό έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, το έκανε από αυτή την πτέρυγα του Ατρομήτου (βλέπε τρίτο γκολ). 
Το συμπέρασμα ήταν ότι η νίκη της Δάφνης που εδραιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν δίκαιη. 

Γ.ΡΑΠΤΑΚΗΣ
The Doors - Riders on the Storm



Υ.Γ1. Αφιερωμένο σε όλους όσους συμμετείχαν και αγωνίστηκαν, ανεξαρτήτως πόστου, στον σημερινό αγώνα για τις ομάδες τους. 
Υ.Γ2. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Γεωργούλη για το ρεπορτάζ του και τις φωτογραφίες του. 

To VIDEO του αγώνα είναι από το SportsChios


40 σχόλια:

  1. έχουμε διαβάσει αλλου ρεπορταζ δεν περιμενουμε εσας κυριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο καλό και να μας γραφεις καπου καπου
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  2. Αφού διάβασες άλλου, εδώ μέσα τί γυρεύεις?
    καταλαβαίνω ότι θέλεις να πεις κάπου τον πόνο σου
    υπάρχουν όμως και κάποιοι που εκτιμούν και θέλουν την ελευθερία λόγου, άσχετα εάν πάντα δεν αρέσει.
    Το αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι τσάπες είναι από την Φιλαδέλφεια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε μεγάλε αλλαξε το τιτλο δεν εισαι του ατρομητου, η διοίκηση τις ομάδας γιατί δεν πέρνει θέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. anexartitos memonomenos einai, esi ti problima exeis. Ama den soy aresei exete kai diko sas sait na peis to pono sou

      Διαγραφή
    2. me pirazi poy vlepo toys pextes re file.

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

      Διαγραφή
    4. Akribos. Ego blepo mia foto me protathlites pou moy aresei kai thelo na einai ekei sinexeia

      Διαγραφή
    5. πρωταθλητες ατρομητος. και τωρα τους κατακρινεις και ερχετε τωρα ενας παιχτης της δαφνης να γραψει στο θεωρητικο blog ατρομητου. ρε εχετε χαλια.

      Διαγραφή
    6. Επειδή μερικοί τα μπερδεύεται ως συνήθως άσχημα και τα βλέπετε έτσι όπως σας βολεύει την κάθε φορά.
      1) Η φωτό είναι των πρωταθλητών και αυτό δεν αλλάζει. Ήταν οι άξιοι πρωταθλητές και αυτή ειδικά η Φώτο θα είναι πάντα στην θέση που είναι.
      2) Στην δημοσιαγραφική δουλειά έστω και την ερασιτεχνική, υπάρχουν φιλίες και όχι οπαδιλικια. Ο Δημήτρης Γεωργούλης όταν γράφει δεν φορά καμία φανέλα. «Φανέλα» βλέπουν μόνον όσοι δεν μπορούν να δουν ούτε τη τύφλα τους.
      3) Το blog όταν ξεκίνησε ανήκε σε όλο στον Ατρόμητο. Αυτό έπαψε να ισχύει. Συνεχίζει όμως να στηρίζει Ατρόμητο λέγοντας την γνώμη του ακόμα πιο ελευθέρα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα απολύτως, είτε αυτό αρέσει είτε δεν αρέσει. …ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΑΦΝΗ ΕΥΤΥΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛΤΟΥ ΤΣΕΜΙ (100%ΑΥΤΟΓΚΟΛ) ΣΤΟ 6 ΛΕΠΤΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΙΕΣΕ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ.ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 46 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΚΟΠΗΚΑΝ ΠΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΤΟΜΗΤΟΥ.ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΚΑΚΟΥΣΙΟΣ (ΠΟΥΛΙΟ Κ ΚΙΑΦΑ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΕΜΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΔΑΡΟΣ.ΟΛΑ ΗΡΘΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕ Η ΔΑΦΝΗ .ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ!`

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλι σας αδικησε η διαιτησια? Αφου εισασταν χαλια ρε παιδια σας τα εκανε χαλια και ο προπονητης σας και χασατε πανηγυρικα. ποια διαιτησια που φρου φρου συνεχεια φαουλ υπερ σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παικτης της Δαφνης με κιτρινη διωχνει τη μπαλα που ειχε στηθει για να εκτελεσει φαουλ ο ατρομητος και ο διαιατητης που ηταν μπροστα δε του δινει καρτα .
      οσο για το αγχος του διαιτητη το ειχε γιατι εκανε μαλακια ο εποπτησ ακυρονοντασ κανονικο γκολ του ατρομητου.
      για αυτο και μετα απο το ακυροθεν γκολ ο διαιτητς σφυριζε αρκετα αναποδα φαουλ υπερ του ατρομητου

      Διαγραφή
  8. Παλληκάρι μου δες τα χάλια της ομάδας σου και μην ψάχνεις άλλοθι για την τριάρα.Αν ο διαιτητής ηταν σωστός θα τρώγατε άλλα 3.Και μιας και λές για το γκόλ οφσαιντ του ατρομήτου τότε το γκόλ του Σταματελόπουλου που ακυρώθηκε είναι σκάνδαλο.Σε παραπέμπω στο βίντεο που υπάρχει.Τέλος πάντων ...καλοχώνευτα και πάντα τέτοια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να φας αλλα τρια πρεπει να εχει κανει η αντιπαλη ομαδα ευκαιριες αλλα τις ευκαιριες για γκολ τις ειχε ο ατρομητος .
      οσο για το οφσαιντ (ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ)θα συμφωνησω μαζι σου αλλα απο κει θα βγαλεις τα συμπερασματα σου για τον εποπτη και για το ακυρωθεν γκολ του ατρομητου
      δεσ ομως σε πια χρονικη στιγμη μπηκε το γκολ του νυκτα και σε ποιο λεπτο του σταματελοπουλου σε συνδιασμο με το σκορ εκεινη τη στιγμη
      θα αλλαζε η ροη του αγωνα με το 1 1 αν γινοταν στο 23

      Διαγραφή
  9. OMADA STO GHPEDO MIA HTAN XTES. OLA TA ALLA EINAI DIKAIOLOGIES GIA NA KRIPSETE TA XALIA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ ΞΑΝΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ....ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΜΑ ΧΑΝΕΤΕ ΑΓΙΟΡΓΟΥΣΟΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ 3ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΥΧΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sta stekia sti xio alla lete kai edo mesa alla grafete agiogousoi. Exete paradextoi poios itan kaliteros kai ta lathi toy proponiti sas alla edo poylate trelitsa. Pigainete loipon tora sta kafeneia sas na ta peite metaxi sas mpas breite akri kai protathlima xana gia sas apo toy xronoy de peirazei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κοιτα εκει,μαρεσετε για ενα λογο. οποτε μπει ο ατρομητος πρωτος ειστε μπουκομενοι και ε μιλατε. οποτε πεσουμε βγαζετε γλωσσα. ρε γατακια ηρεμιστε. ακομα εχει μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1000 fores kapoios anideos proponitis para o talirofonias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΒΓΗΚΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ 900 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?????ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΝΑΜΕ ΤΡΑΚΑΔΟΡΕ!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!!!

      Διαγραφή
    2. symfono me ton proigoumeno giati se kseroume oloi thn zhmia pou kaneis sthn omada.Mono otan htan o papatheodorou sthn omada eixame thn hsyxia mas apo sena.mhn asxolise allo me thn omada giati ths kaneis kako trakadore!!

      Διαγραφή
    3. trakadoros alla kai arxiroyfianos einai

      Διαγραφή
    4. me ksena koliva kano kai ego kideia

      Διαγραφή
    5. ποιος καλε ειναι ο ταληροφονιας??ποιος εδωσε 900 ευρο για μεταγραφες??εχει ακουστει οτι ο πρωην εχει παρει απο τον ατρομητο 45 χιλιαδες ευρω και δεν πατουσε πουθενα .ακομα και το σπιτη που εμενε του πληρωνανε...τι ουργιοι που ειναι εκει πανω ρε παιδακι μου χαχαχαχα.αμε ο νυν που τους πηγε ενε τσουρμο παικτες και μετα λεεει πως δεν εχει υλικο??και που ειναι τοσο καιρο να κανει κατι να αλλαξει κατι?ολοι για τα χρηματα σας ερχοντε εκι πανω και μετα σας το παιζουν και φιλοι..καλα να σας κανουν για να βαλετε μυαλο.. ξυπνατε στο ΔΣκαι παρτε φαλαγγι ολα τα νουμερα που κυκλοφορουν ρεεεεεε.(σας το λεω γιατι ξερω πως 2-3 καινουργια ατομα του συμβουλιου σας αγαπουν την μπαλα και μπηκαν για να βοηθησουν)ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΠΠΑΔΕΣ

      Διαγραφή
    6. nai edose 900 euro kai meta zitouse 1000 gia na katevasei tin omada sta mparaz meta to protathlima. alla vrike kai ta ekane. as ton ekanan rezili mono mougka

      Διαγραφή
    7. Κανεις λαθος 75.000 του δωσατε συν δυο σπιτια στο ονομα του, συν πεντε χωραφια, συν ενα αυτοκινητο συν τσαμπα φαι στον Αι Γιωργη οποτε ανεβει, συν την εφορια, συν πριμ πρωταθλήματος, συν μιζα στις μεταγραφες που εκανε. Να λετε αληθειες Αγιοργουσοι και οχι μισες αληθειες. Του ανθρωπου του λυσατε το οικονομικο προβλημα για δύο ζωές.

      Διαγραφή
    8. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ...ΕΙΠΕ ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ ΑΛΛΟΝ ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    9. Ο 9.37 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΚΙΖΕΙ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 2.22(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 85.000-ΣΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ)

      Διαγραφή
  14. η πλακα ειναι 5:00 οτι ειμαστε σχεδον μονιμα εξω. Απο το κλουβακι εσυ αντε να βγεισ δυο τρεισ φορεσ και μιλασ μωρε. Ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΕΟΣ ΚΑΚΟΙ Η ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ.ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ .ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΔΩ??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o xamenos ithele k lefta gia ta mparaz. na min ksanaerthei sto xorio. mas katestrepse tin omada. autos kai o xamenos o diaxeiristis o aplytos espeire tin dixonoia stin omada. ekso kai min ksanapatisete sto xorio.vrikate kai dioikisi pou den sas xalage xatiri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9.37 είσαι μάγκας δηλαδη??? για να καταλάβουμε και εμείς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. i lisi vrisketai sta kafeneia sas
    ekei na pate na ta sizitisete, auta kanoun koumanto stin omada sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή