Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τελικός κυπέλλου Χίου 2013-14: Ηρακλής Θυμιανών – Δάφνη Δαφνώνα 0 - 2



Τυπικά γηπεδούχος ο Ηρακλής.


 Ένα όμορφο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ομάδες που φέτος πρωταγωνιστούν στα χιώτικα γήπεδα, με ωραίο καιρό και σ’ενα σχετικά γεμάτο γήπεδο.



Στο 1ο ημίχρονο παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου με τις ομάδες να προσέχουν τις άμυνές τους. Τελείως διαφορετικό το 2ο, όπου η Δάφνη μπήκε αποφασισμένη και με συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, ανάγκασε τον Ηρακλή να κλειστεί στα καρέ του. 



Οι φάσεις έγιναν περισσότερες, η μπάλα έφτανε μέσα στις περιοχές και το ενδιαφέρον για την εξέλιξη της κάθε φάσης, ανέβαζε την αδρεναλίνη στα ύψη. 

Το σφύριγμα βρήκε την Δάφνη να πανηγυρίζει δίκαια για την κατάκτηση του κυπέλλου σκορπώντας χαρά στους φιλάθλους της.

Αξιοσημείωτα της όλης διοργάνωσης ήταν, τα ηχητικά με μουσική, οι μικροί με τις εμφανίσεις των 2 ομάδων που συνόδευσαν τις αντρικές ομάδες στο γήπεδο και το χορευτικό που παρουσιάστηκε με νησιώτικους χορούς στο κέντρο του γηπέδου κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.

Φάσεις και γκόλ :


1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

7’ από γέμισμα του Σταματελόπουλου, ο Σεζένιας μπαίνει από αριστερά και σουτάρει στην κίνηση με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σαββίδη.

9’ ένα-δύο Βασιλάκη Γούτη, το πλασέ του 2ου στο κάθετο δοκάρι του Νησιώτη και άουτ.


15’ σέντρα Τομάζου, στοπάρει με το στήθος και πλασάρει ο Σεζένιας, κοντράρει στον τερματοφύλακα και στρώνεται στον Πελαντή που σημειώνει το γκολ αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ.

17’ δυνατό πλάγιο από τον Παπαλάνη, καθυστερούν να διώξουν οι αμυντικοί του Ηρακλή, όταν το κάνουν βάζει την κόντρα ο Κλήμης κι η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

37’ αδύναμο πλασέ του Τζαφαρά Γ. η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σαββίδη.

38’ δυνατό σούτ του Ζαμπετάκη, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα περνάει ψηλά, πάνω από τα δοκάρια του Νησιώτη.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Η Δάφνη προχωράει στην 1η αλλαγή, αναγκαστική με τον Κίτρινο να παίρνει την θέση του Κλήμη. Αλλαγή που έπαιξε σημαντικό μέρος στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού ο Κίτρινος έπαιξε ως 2ος επιθετικός, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος δημιουργώντας προβλήματα και σημείωσε και το 1ο γκόλ.

50’ πλάγιο του Παπαλάνη με τον Ελευθερίου να προλαβαίνει τον Σαββίδη και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του.

52’ δυνατό σουτ του Ζαμπετάκη διώχνει με γροθιές ο Νησιώτης.

53’ σέντρα ακριβείας του Τσαφαρά Γ. από το ύψος του πέναλτι ο Κίτρινος με κεφαλιά αμαρκάριστος, στέλνει την μπάλα άουτ.

54’ νέα ευκαιρία με τον Κίτρινο, όταν σε τετ-α-τετ με τον Σαββίδη πλασάρει στα χέρια του.

55’ πλάγιο Παπαλάνη, διαδοχικά σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να κοντράρονται, στρώνεται η μπάλα ανέλπιστα στον Κίτρινο απέναντι από τον Σαββίδη, πλασάρει άσχημα.


56’ Αλλαγή Σταματελόπουλου με τον Κουιμάνη.

59’ σουτ του Σεζένια, ασταθή απόκρουση του Σαββίδη, το πλασέ του Πελαντή στην επαναφορά, κόρνερ από τον τερματοφύλακα.

60’ Κόρνερ Τσαφαρά, δεν διώχνουν οι αμυντικοί του Ηρακλή, επωφελείτε ο Κίτρινος και με πλασέ νικάει αυτή την φορά τον Σαββίδη και κάνει το 0-1.

65’ Αλλαγές για τον Ηρακλή με τους Κυδωνάκη Δ. και Λιτσάκη να παίρνουν την θέση των Ζώη και Τελίδη αντίστοιχα.

66’ σέντρα Παπαλάνη, κεφαλιά του Μουλάκη, διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σαββίδης.

70’ δυνατό αριστερό σουτ του Τσαγκάτου, αιφνιδιάζει τον Νησιώτη που παρακολουθεί την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι του και στην επαναφορά το πλασέ του Γούτη άουτ αλλά δόθηκε και οφσάιντ.

73’ Αλλαγής του Πελαντή με τον Μηλιώτη.

75’ σέντρα του Κουϊμάνη, περνάει η μπάλα χαμηλά στο 2ο δοκάρι όπου ο Τσαφαράς Γ. στοπάρει και πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων.

78’ απ’ευθείας σουτ του Τσαφαρά Γ. σε διώξιμο των αμυντικών του Ηρακλή, πάνω από τα δοκάρια.

79’ Αλλαγή του Τσαγκάτου με τον Μονιό.

Μέχρι το τέλος, δεν έγινε κάτι αξιόλογο, με τους παίκτες της Δάφνης πιο πολύ να προσέχουν το ρολόϊ του διαιτητή και λιγότερο στο να δημιουργήσουν ευκαιρία και «καταστρέφοντας» τις προσπάθειες των παικτών του Ηρακλή που σταματούσαν έξω από την περιοχή του Νησιώτη.

Με το σφύριγμα της λήξης, ξεκίνησαν τα πανηγύρια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο διαιτητής Γιάχος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα και από την αρχή του παιχνιδιού έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι πρέπει να ασχοληθούν μόνο με το παιχνίδι των ομάδων.


Ηρακλής (Ξύδας) : Σαββίδης, Τσαφαράς Φ., Τσαγκάτος, Μπαλής, Αφεντής, Τελίφης, Ζαμπετάκης, Ζώης, Βασιλάκης, Καϊμάκης, Γούτης, Μονιός, Κώστογλου, Κυδωνάκης Δ., Ζούντας, Κυδωνάκης Α., Λιτσάκης, Bolena.

Δάφνη (Παπαθεοδώρου) : Νησιώτης, Τομάζος, Τσαφαράς Γ., Ελευθερίου, Χειλάς, Κλήμης, Σεζένιας, Σταματελόπουλος, Πελαντής Μουλάκης, Παπαλάνης, Γεωργούλης, Σγουράκης, Κίτρινος, Μπόρσης, Ναρλιάν, Μηλιώτης, Κουϊμάνης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ο αγώνας συνολικά ήταν όμορφος και αντάξιος της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.
Μετά από ένα υποτονικό  πρώτο ημίχρονο, όπου ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό το Γιάννη, είχαμε ένα ποιοτικό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο η Δάφνη κυριάρχησε απόλυτα.
Η αλλαγή πλάνων, με εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές, είχαν σκοπό να πιέσουμε ψηλά. Αυτή η επιλογή μας δικαίωσε με αποτέλεσμα να επικρατήσουμε στο ματς εύκολα. 
Πολλά συγχαρητήρια  στους παίκτες μου που μέσα σε λίγες μέρες, έδωσαν τέσσερα ματς, με το πάθος και την αυτοσυγκέντρωση  που επέβαλλαν οι περιστάσεις.
Περιμένω να δείξουν το ίδιο και ακόμα καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια για να επιβραβευθούν οι κόποι τους και στο πρωτάθλημα.   

ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΚΟΛ




21 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΙΓΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΑΧΑΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μοναχοσ θες να πεισ...βλεπε να ζηλευεισ τωρα γιατι αυτα δεν τα ξαναζησεισ και καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχολιο σβήστηκε διότι από μερικούς εδώ μέσα χορτάσαμε "αντριλικι"

      Διαγραφή
    2. σας εχουμε γραμμενους στο αντριλικι μας χαλατε τα λεφτα σας να ταιζετε μισθοφόρους!παντα να παινετε κυπελλα με 0 δαφνουσους στην ομαδα σας!

      Διαγραφή
  5. me miso budget kai mas fovaste akoma gatakia. exete faei polles sfaliares sto parelthon sas dikoaiologo. monaxa atromitosss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ 18 ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ 6 ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ!!!!ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  6. ginete 5500 o proponiths k oxi 8000 opos o persinos k 6 me 7 xiliades oi ypolipoi paiktew k pali eixame kali omada k toy xronoy akoma pio liga ta koroida teliosane .parte osa kypela thelete k sto manasthraki poyloyn polla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΑ

      Διαγραφή
    2. Ε ΡΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ........ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑ ΧΑΛΑΖΙ.....ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΝΤ???????????????????

      Διαγραφή
    3. Και οι τιμές πέφτουν...τρέξτε να προλάβετε!!!!!
      Αμα θές να κάνεις πάλι κουμάντο στην ομάδα τότε πλήρωσε....παλιορουφιάνε που θές να έχεις και ρόλο στην ομάδα.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ...ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  7. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ.....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ.....ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΗΔΕΝ ΜΕΓΑΛΕ....ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ...."ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PROTA O PERSINOS KAI OI ALLOI AKOLOUTHOYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ποδοσφαιρτικη πιατσα λεει οτι ο ατρομητος δυσκολα θα κατακτησει τιτλο για τα επομενα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai alla tha exei na brizei to blog.....auto poy to pas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ Η ΔΑΦΝΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ.Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
    2. PANTOS AFTOS POU GRAFEI GIA TON ATROMHTO DEN EKPROSOPEI KAI THN OMADA MAS AFOY KSEROYME PIOS EINAI KAI TI ROLO PAIZEI.AS ANALABEI THN OMADA SAN PROPONHTHS GIA NA GELASOYN KAI TA TSIMENTA!

      Διαγραφή
    3. SKATA STA MOYTRA SOY XEREIS ESY ALLA POIOS NA STO PEI AFOY AYTOS EDO MESA DE MILAEI

      Διαγραφή