Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Υπότροπος κατά τον πειθαρχικό Επίτροπο είναι όποιος θέλουμε, όποτε θέλουμε



Το  ότι ο Πειθαρχικός επίτροπος (ένας είναι, Πειθαρχική Επιτροπή σύμφωνα με το γράμμα του νόμου η ΕΠΣ Χίου δεν έχει) εφαρμόζει επανειλημμένως  τον Πειθαρχικό κώδικα όπως του γουστάρει ή όπως το επιβάλλουν οι περιστάσεις, σας το έχουμε αποδείξει.

Ότι συνεχίζει την ίδια βιόλα  και εκεί που δεν υπάρχει λόγος και αυτό σας το έχουμε αποδείξει. Με αφορμή λοιπόν τις τελευταίες ποινές που επέβαλε, θα σας πούμε άλλο παίξιμο στη βιόλα του.

Ο κύριος Σωζόπουλος του Άτλαντα και ο κύριος Σιδεράτος της Φάρκαινας σωστά καμπανιστήκαν με αυτές τις ποινές διότι είναι  υπότροποι και οι δύο. Ο μεν πρώτος τιμωρήθηκε 19 Γενάρη ο δε έτερος στις 20 Φεβρουαρίου.

Το ερώτημα όμως που προκύπτει αφορά τον ποδοσφαιριστή Γιασεμή της Ελάτας. Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και ρωτάμε … είναι υπότροπος ή δεν είναι, από την στιγμή κατά την οποία τιμωρήθηκε ξανά στις 20/1 με δύο αγωνιστικές? Ανατρέξτε …Πειθαρχικός κώδικας άρθρο 10, παράγραφος 5 α,β.

Αναφέρουμε το θέμα διότι το πρωτάθλημα ουσιαστικά για την Ελάτα έχει τελειώσει, για να μην γυρίσει κανείς να μας πει ως συνήθως,  ότι τώρα τα βάλαμε με την Ελάτα.

Πολύ απλά σας αποδεικνύουμε για  άλλη μία φορά ότι ο Πειθαρχικός Επίτροπος της ΕΠΣ Χίου   για αυτό που τον έχουν να κάνει….ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

Υ.Γ 1 Ακόμα περιμένουν κάποιοι ένα τηλεφώνημα, για την περίπτωση κόκκινης κάρτας που αιτιολογήθηκε στο φύλλο αγώνα για κάτι, που αποδεδειγμένα δεν αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα ποδοσφαιριστή.

Υ.Γ. 2 Είδατε  που το τριώδιο ακόμα δεν έκλεισε και ούτε θα κλείσει ποτέ. 


14 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο ακομα οι παραγοντες θα ανεχονται να παιζουν με τον κοπο τους ασχετοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να ξεβρακωθει καποιος φιλακι θα πρεπει να φοραει σωβρακο? ή κανω λαθος? αυτοι δεν ταχουν χασει προ πολλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιπέρι στο στόμα θα σου βάλω παλιόπαιδο. πως μιλάς έτσι για τα παιδιά!!!

      Διαγραφή
  4. γιατι? τι ειπα ρε φιλακι? μπλεξανε τα σωβρακα με τις φανέλες μήπως?διαβαζω οτι η στραβη εκατσε στην ελατα. Αμα καθοταν η στραβή με Δαφνη ή Καναρη τι θα γινοταν με τους ανυπαρκτους που εχουμε?ουτε σωβρακο να φορεσουν δε θα εβρισκαν μετα απο το χεσιμο. Ασε με να χαρεις αρκετα εκνευριστηκα παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι και τυχεροί ρε φίλε. Έπρεπε να τους κάτσει τέτοια περίπτωση δυο τρεις αγωνιστικές πριν και να έπαιζε ο παίκτης σε κάποιο αγώνα με ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Εκεί να έβλεπες γλέντα.
    Φυσικά κατά τύχη έκατσε με το Γιασεμή, άνετα μπορούσε να έχει γίνει με οποιονδήποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ ταιριάζει το σχόλιο από άλλο blog:
    Ο ΣΑΡΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ
    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΓΚΙΝΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ,
    ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαγκίνης? Ο "Τζονι Γουοκερ" που εχω ακουσει?Υπάρχει ακόμα αυτός ο αφανής και ακούραστος εργατης του Χιωτικου ποδοσφαιρου?Δε κουραστηκε να προσφερει ουτε αυτος? Ο ορισμος του ακαματου. Μπράβο του ρε γαμώτο.Μακαρι και μεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια παρατήρηση κύριε Γιώργο. Στα χρόνια μου ( χωρίς ίντερνετ κ.τ.λ. ) χαρταετό πετούσαμε όλη τη Σαρακοστή. Οπότε είναι δικαιολογημένα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και στα δικά μου....αλλα τη Σαρακοστή. Αυτή έχουν μονιμα Σαρακοστη
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ραπτάκη, σταυρακάκη αντε στο καλό μας έχετε ζαλίσει όλα στραβά τα βλέπεται. Αφού βλέπετε οτι δεν ασχολείται κανένας μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγόρι μου όμορφο ποιος τους ...... και τους δυο; Εσένα σου αρέσει αυτό; είναι ή δεν είναι υπότροπος ο Γιασεμής; Πότε θα κάνετε κάτι σωστό; Γλαστρούλα μου όμορφη.

      Διαγραφή
    2. Μ'αρέσεις εσυ. Και επειδή μου αρέσεις πολύ θα σου αφιερώσω το παρακάτω που δημοσίευσε το μέλος σας, για να καταλαβέτε την ανυπαρξία σας.

      Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα το σωματείο Άρης Μούδρου επειδή έχει πάνω από τρείς (3) ποδοσφαιριστές τιμωρημένους στο ίδιο τον αγώνα του επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο των 50€

      ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ?

      ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ.....ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  11. Οι αλάθητοι κυκλοφορήσαν νέο ανέκδοτο: Υπότροπος είναι μόνο όταν αποβληθεί δεύτερη φόρα για το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ παράπτωμα.
    Πόσο θα ξεφτυλιζονται ακόμα; Και η πλάκα είναι ότι οι γλάστρες τα πιστεύουν και τα λένε δεξιά και αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή