Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ερώτηση προς το Μέλος ΤΟΔ ΕΠΣ Χίου και Μέντορα, κύριο Μαχαίρα



Σας είπαμε ότι εκεί στην ΕΠΣ Χίου στη γκάφα είστε ασυναγώνιστοι και μοναδικοί. Συνεχίζουμε λοιπόν για να δείτε πως όταν λέμε ότι πετάτε αετό έχουμε απόλυτο δίκιο.

Ρωτάμε τον κύριο Μαχαίρα, σε ποιόν πίνακα της ΕΠΟ για το 2013-14 υπάρχουν αυτά τα ονόματα των διαιτητών που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χίου? Και επειδή προφανώς απάντηση δεν θα πάρουμε, οσονούπω το «ΓΚΑΦΟΛΟΓΙΟ» ήδη ενημερώθηκε. 


Και επίσης για να γνωρίζεται…Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία υπάρχει κύριοι μόνο για την Χίο. Σε όλη την άλλη Ελλάδα δεν υπάρχει. Εκείνο που υπάρχει είναι διαιτητής Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Για να σας βοηθήσουμε όπως πάντα...

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 4ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 4ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ…ΤΑΛΕΝΤΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 4ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ…ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΟΔΟΥ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ…ΤΑΛΕΝΤΑ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ…ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΟΔΟΥ
 
Υ.Γ. Κύριε Μαχαίρα οι δύο υπάλληλοι δεν γνωρίζουν. Εσείς δεν οφείλατε να μπείτε  να δείτε αν ενημερώθηκε σωστά ο τομέας που σας αφορά? Σε όσα γράψαμε παραπάνω,  αν  έχουμε κάνει λάθος να μας το πείτε και δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να επανορθώσουμε.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΚΑΦΟΛΟΓΙΟΥ……ΑΠΟ ΤΟ 6 ΣΤΟ 7...ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ

25 σχόλια:

  1. Poso rompa kai xeftila tha toys kaneis akoma? Poso reziliki antexoyn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι κερδίζεις με αυτά που κανεις εσύ και ο άλλος ο ακατανόμαστος. Έχετε καταντήσει αηδία. Ο Γιάννης ο Μαχαίρας κάνει τα πράγματα όπως πρέπει και νέοι διαιτητές βγήκανε και όλα είναι καλύτερα σε σχέση με τον Ρούλη. Κοίτα την ομάδα που λες οτι εκπροσωπείς και μην ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο μας. δεν σε έχουμε ανάγκη ούτε τις παρατηρήσεις σου. Φθάνει πια. Κανονικά πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου η ΕΠΣ΄και να σε τρέχει στα δικαστήρια να δούμε μετά τι θα κάνεις κύριε ξερόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανονικά άσχετε 6:21 πρέπει να τα παρατήσεις να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο της Χίου όσο είναι ακόμη καιρός γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε αυτό μ'εσένα μέσα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος Μαχαίρας είναι σεβαστό πρόσωπο και κάνει τη δουλειά του αλλά ουδένα ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο δεν είναι υπεράνω κριτικής και εδώ ασκείτε κριτική σε ΔΗΜΟΣΙΑ πρόσωπα. Το πώς ιδιωτεύει ο καθένας μας είναι αδιάφορο.
    Θα πρέπει λοιπόν στην έξωθεν καλή του μαρτυρία και ο κύριος Μαχαίρας να προσέχει λίγο παραπάνω. Προβλέπεται και πρέπει. Το γιατί, το ανέφερα με στοιχεία. Γράφτηκε κανένα ψεύδος ή συκοφαντία?
    Το τι θα κάνει το blog και με ποιους θα ασχολείται είναι δικός του λογαριασμός και προφανώς δεν θα σε ρωτήσει. Ποιος είσαι εσύ (έχεις όνομα τσάμπα μάγκα?) που θα επιτρέπεις ή θα απαγορεύεις? Ανάλογα με το ποιους ενοχλεί και ποιούς όχι?
    Προσπάθησε λοιπόν να συνηθίσεις εφόσον μπαίνεις και διαβάζεις αλλιώς άντε στα «έγκυρα» να σου «χαϊδεύουν» τα αυτάκια σου.
    Όσον αφορά τα δικαστήρια και τις πάσης φύσεως απειλές… «έχουσιν γνώσιν οι φύλακες» όπως αναγράφεται στο στιχηρό ανατολικό των Αίνων της Κυριακής του β' ήχου.
    Άντε τώρα πέτα τον αετό σου και καλό σου απόγευμα.
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε 6:21 χαλάρωσε, φοβήθηκε όλη η Χίος. Μακάρι να πάνε στα δικαστήρια όπως τους προτρέπεις. Θα ναι άλλη μια ωραία γκάφα. Κάνω μήνυση σε κάποιον που λέει αλήθειες. Πλάκα θα χει. Άλλα ο άνθρωπος λεει πείτε μου αν κάνω λάθος .Αν σε αυτά που γραφει είναι σε κάτι λάθος γιατι δεν βγαίνει μια ανακοίνωση και να του πει :εδώ Ραπτάκη γράφεις ψέματα. εύκολο πολύ και τον κάνεις να μην μιλαει μετα. Αλλά που? Εδώ ακόμα πρόεδρος Δ΄ Εθνικής γράφουν. Όπότε άστο και άντε αλλού για απειλές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANTI RE XAIBANIA NA PATE NA FTIAXETE OTI SAS LENE MH GINESTE PANTOY ROMPA BGAINETE KAI APEILEITE TO KOSMO ME MYNHSEIS?...DE NTREPESTE LIGO RE ...ALLA PIOS EXASE TO FILOTIMO GIA NA TO VREITE TOY LOGOY SAS....OY NA MOY XATHEITE RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εεε ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουνε.....
    http://www.youtube.com/watch?v=Wgbm3R4UgmI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παω τουαλετα.τωρα φοβηθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα κάνετε και στο goalnews για το σημερινό πρωτοσέλιδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτή είναι η κατάντια του τύπου εκτός από εδώ από το γνωστό μέσο που συνέχεια, συκοφαντεί τον κ. Σαρρή και σήμερα οι εφημερίδες και κάποια σαιτ γράφουν εναντίον του. Ντροπή πραγματικά. ο Γιώργος ο Σαρρής είναι αδαμάντινος χαρακτήρας, επιστήμονας, ένας πολύ καλός παράγοντας. Τιμή για τη Χίο που είναι πρόεδρος μας. Πράγματικά ντροπή και πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη μας σε όλους αυτούς τους συκοφάντες.
    Παράγοντας ομάδας Α΄ Κατηγορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. paragontara mou simfono mazi sou sta perissotera ,kalos giatros to kalytero paidi kai oti allo les, alla nomizo pos i zis se allo planiti xoris enimerosi i mas doulevIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ κύριε «άγνωστε» παράγοντα.

    Ουδείς μπορεί ούτε και έχει το δικαίωμα να αμφιβάλλει για το αδαμάντινο του χαρακτήρα του κυρίου Σαρρρή, ουδείς για την επιστημοσύνη του και για την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο ως ιατρός. Ουδείς έχει το δικαίωμα να κρίνει όχι μόνο τον κύριο Σαρρρή αλλά τον οποιονδήποτε για το πώς ιδιωτεύει.
    Δεν νομίζω να διάβασε κανείς ούτε να είπε ποτέ στα ΜΜΕ πως είναι παλιάνθρωπος, απατεώνας ή σφάχτης κουνουπόγιατρος. Ουδείς τον έχει συκοφαντήσει για πράξεις έκνομες. Ουδείς. Το αντίθετο μάλιστα.
    Σαφώς και είναι τεράστια τιμή για ΟΛΗ την Χίο που είναι πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν διαφωνεί κανένας λογικός άνθρωπος.
    Η κριτική στρέφετε για τα όσα κάνει ως θεσμοθετημένος παράγων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί και μόνον στρέφετε η κριτική ανάλογα με την φανέλα (κόκκινη, πράσινη, κίτρινη μαύρη) που φορά αυτός που κάνει την κριτική και σύμφωνα με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.
    Ο τύπος αγαπητέ ανώνυμε παράγοντα της Α΄ κατηγορίας, εξυπηρετεί ένα σκοπό, ο οποίος ενίοτε είναι δυσάρεστος (όπως τώρα γιατί ασκεί κριτική σε ένα Χιώτη και μας πειράζει) ή ευχάριστος όπως για παράδειγμα όταν ξεσκεπάζει βρωμιές πολιτικών κ.λ.π. Να μάθουμε να δεχόμαστε και την κριτική όταν είμαστε ΔΗΜΟΣΙΑ πρόσωπα. Αυτό είναι το παιχνίδι κι είτε ο Σαρρής είτε ο οποιοσδήποτε Σαρρής αναλαμβάνει μία δημόσια θέση, γνωρίζει του κανόνες του παιχνιδιού και το τι θα αντιμετωπίσει. Το ποδόσφαιρο βρωμά και ζέχνει. Το ήξερε. Τις συμμαχίες τους και τους εχθρούς του τους ήξερε επίσης. Ανέλαβε το ρίσκο έχοντας πλάτες να τον στηρίζουν. Από την στιγμή που δεν μπορούσε να κρύψει τα οπαδικά του αισθήματα (ουδείς μπορεί) και πήρε αυτή την θέση στην ΕΠΟ εσύ τι περίμενες? Επειδή είναι Χιώτης να τον έχουν στα πούπουλα ή να τον πιάσουν πόρτα για τον χειμώνα?
    Στην εισαγωγή σου έγραψες την λέξη «κατάντια». Θα σου απαντήσω όσο πιο κόσμια γίνετε. Για την κατάντια του Χιώτικου ποδοσφαίρου μπορείς να μας πεις σε βάθος χρόνου ποιοι έχουν την ευθύνη? Τα blog και οι εφημερίδες? Αυτά παίζουν μπάλα και φτιάχνουν ομάδες? Αυτά κάθε καλοκαίρι βγάζουν στον πλειστηριασμό παίκτες πουλώντας και αγοράζοντας δελτία στο κατά τα άλλα ερασιτεχνικό Χιώτικο ποδόσφαιρο? Εσύ ως παράγων είσαι δηλαδή ο άψογος? Την δική «σου» κατάντια την έχεις δει ποτέ?
    Θα σε ρωτήσω όμως και κάτι άλλο. Αν δεν ήταν Χιώτης ο Σαρρής θα είχες την ίδια ευαισθησία με τώρα? Δε νομίζω ότι θα έδινες την παραμικρή σημασία. Το αντίθετο ίσως. Αν δεν είσαι Ολυμπιακός και ο Σαρρής ήταν από άλλο μέρος της Ελλάδας θα τον έλεγες «λαμόγιο».
    Το αν είναι καλός ή κακός παράγον κρίνετε καθημερινά. Αυτό και μόνο. Ως ΠΑΡΑΓΩΝ και τίποτα παραπέρα από τις άλλες του ιδιότητες.

    Υ.Γ. Μάθετε να γράφετε και το ονοματάκι σας μερικοί. Μην ντρέπεστε και μην φοβάστε μένοντας κρυμμένοι πίσω από τις πλάτες του σεβαστού (και τα εννοώ απόλυτα) κυρίου Σαρρή. Θάρρος θέλει. Ο Σαρρής τουλάχιστον έχει. Εσείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. gia pes kati tora poy orisane to kipelo me ti dafni stis 21/12 kai den paizi o pantelis.alles xronies to vazane meta to telos toy protoy gyroy.makari na ine tixeo kai oxi epitides na to ekanan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή υποχρεώνουν 8 ομάδες να παιξουν κύπελλο πριν το τέλος του πρωτου γύρου, επειδή είναι τιμωρημένος ο Παντελής για να ευνοηθεί η Δάφνη. Αυτό με ρώτας να σχολιάσω?
      Θα σου απαντησω λοιπόν.....ας κράταγε ο Παντελής τα νεύρα του και το στόμα του για να μην φάει 4 αγωνιστικές έτσι ώστε να μην σε νοιάζει ποτε θα το ορισουν. Αν δεν κάνω λάθος παιξαμε πρωτάθλημα με τη Δάφνη και ο Παντελής αγωνίστηκε. Τι έκανε?
      Ουδεις αναντικατάστατος λέγανε στο Αι Γιωργη λιγο παλιοτερα. Έπαψε να ισχύει?
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
    2. πολυ σωστα!να προσεχουν την συμπεριφορα τους ορισμενοι και αν δεν παιζουν καλα δεν τους φταιει η διετησια.αν θελει ο παντελης να τρωει κοκκινες γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα να μαθει να μιλαει ωραια κ αυτος κ μερικοι αλλοι.και πολυ σωστα λεει ο γιωργος οτι αν παιξουμε καλα δεν εχουμε αναγη τον παντελη να νικησουμε ουδεις αναντικαταστατος πολυ σωστα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οχι και τι εκανε ο παντελης. Ειστε πολλοι μικροι να μιλατε για τον παντελη,ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σταματά να ασχολείσαι με την ομάδα μας. Φθάνει πια δεν σε χρειαζόμαστε ούτε εσένα ούτε τις υποδήξεις σου και βάλε άλλο τιτλο στο μπλογκ σου πως το λένε αυτό το μαραφέτη. Δεν εισαι του ατρόμητου ούτε της Χίου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να φύγεις να πας αλλού παλιόπαιδο γιωργάκη.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7.52 οπότε έχουμε δυο παλαιόπαιδα!!!!!! στο νησί μας Όποιος κατάλαβε κατάλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολλά είναι τα παλιόπαιδα στο νησί. Αλλά αυτά τα δύο έχουν τα...κότσια να τα πουν με ονοματεπώνυμο. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε γιαλαντζί παλιόπαιδα, τα λέμε ανώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. kapoioi elegan gia anantikatastatous.Mipos dikaiothikan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. oloi einai isoi.. pame gera na tous petaksoume kai ekso apo to kypello

    ΑπάντησηΔιαγραφή